Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asitin adı ne

Ben ovulasyona kadar inofolic sonra imom kullandım canım ikisini aynı anda kullanmadım hiç
Bende bu ay birşey kullanmayacağım diye inofolik almıştım 2 kutu ama puregona başlayınca bıraktım doktorun yazdığı folik asitin içinde d vit de var ya ondan içiyorum. Elimde deli gibi folik asit var çeşit çeşit inositollü, iyotlu, calsiyum ve d vitaminli, sade yok yok

bu imom kahverengi beyaz kutulu 21tl fln yazıo internette 30 kapsül o mu bendd alıyım bari ztn hiç iyi beslenmiyorum ben destek olur bari almadığım bi kaç kilo varsa onuda imomdan alıyım elmol Veson

Veson ilk defa bu ay bu kdr sıkı çalıştık onda da yumurta yok ortada sinirimden ağlıcam resmen
Ne diyeceğimi bilmiyorum cnm umarım çatlar ne kısa zamanda bir hafta daha dişinizi sıkın bakalım 30 da yumurtayı çatlatıp hamile kalan arkadaşlar oluyor.
evet cnm fiyatı öyle birşeydi kahverengi büyükçe bir ilaç umarım fayda verir elmol cnm sen kaç aydır kullandın hala kullanıyor musun?

Bi ara benim de öyleydi eşim folio almış önceki hamileligimde dünya para içinde 120 tane var neyse olmadı o sonra düsük yapan bi arkadaş bana yanlış folik asit verildi folio sakın kullanma falan dedi nedenini bilmiyorum ama araştırmada bişey bakılmış o ilacı kullanmamasi gerekiyormuş bende aynısı olacak değil tabi ama içim soğudu ilaçtan :) ben de d vitamini b vitaminleri de olsun dedim eczacı verdi bunu

Ben eylülden beri kullaniyodum başta doktorum da devam et dedi ama kusma çok olunca doktor premesis verdi onun da içeriği benziyo biraz folik asit var diye imom içmeyi bıraktım doktora da sormadım yarın sorucam daha

Ben eylülden beri kullaniyodum başta doktorum da devam et dedi ama kusma çok olunca doktor premesis verdi onun da içeriği benziyo biraz folik asit var diye imom içmeyi bıraktım doktora da sormadım yarın sorucam daha
Impm hamileler de kullanıyor.ama biraz büyükçe bir ilaç yutabilir misin bilmiyorum?

Kızlar zafrina89 Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.

Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.

Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.

Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyor şu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.

Kalorifer üzerine bir bardak su koydum tüm odalara koyayım mı?

Kızlar evde yapabileceğim başka Şeyler var mı?

Son düzenleme:
Canım altı lastikli halıları önermem. Benim de anımsarsan olmuştu, evdeki şagileri kaldırdım. Yatak odasındakileri araya koydum, yatak odasına bana da altı o dediğin plastiklilerden dediler ama ben sağlıksız buldum, yattığım yeri neden plastik ile döşenelim dedim veeee madamcoco dan kilim tarzı dokumalar aldım. Çok da şık. Sana foto atayım. Öneririm.

Veson çok pratikler, çok rahat silkeleniyorlar ve istersen makinan büyükse yıkanabilirler bile. İnan aldığım nefesin kokusu değişti, şagi ne beter bir şeymiş.

Bir de keçiboynuxu unu kullanıyorum ben o da bana iyi geldi.

Reactions: iiz
At cnm fotoyu bakayım.makine de mi yıkanıyor peki?

Bu Bahsettiğim halı örtüsü Bayağı Pahalı birşey 70tl falan.boyuta göre fiyat da Değişiyor.welsoft kumaş diyor artık nasıl bir kumaş anlamadım.antibakteriyel polar değil kırılmaz diyor.tüylenmez nefes alan birşeymiş öyle yazıyor

Keçiboynuzu özü ben de nerde ise bir aydır veriyorum.öksürük hala devam ediyor bu aralar burnu çok kötü.burun eti şişiyor genizden Konuşuyor geceleri horluyor doğal olarak ağızdan nefes Alınca ağız kokusu Boğaz ağrısı kulak ağrısı hepsi perişan ediyor çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…