- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Folik asitin adı ne@BenanAsiye canım benim yıllardır b12 düşük iğneler olduğum halde o sınırı çok az geçer d vitamini de 8 çıkmıştı o da düşük benim mide problemim var bana doktor mide ve bagirsaktan kaynaklı emilim olmayabilir ama karaciğer depolamiyo da olabilir demişti ben d vitamini aklıma geldikçe devit 3 3000. Ml kırıp içtim son zamanlarda ılk doktor iki haftada bir içerek kür şeklinde 3 tane vermişti ondan sonra olcturdugumde 37 ye çıkmıştı d vitamini ama b12 benim 150 170 lerde takılır kalır arada onun da ignesine başlarım ama sonu yok bırakıyorum genelde ben ovulasyondan bi hafta sonra d vitamini kırıp içtim yine folik asiti içinde d vitamini ve b vitaminleri olandan kullandım son zamanlarda çok şükür nasip oldu bence de iki vitamin önemli olabilir gerçekten diğer tahlillerin bana da normal geldi sadece crp çok az yüksek enfeksiyonun mu var hafif grip bile etkiler onu benim mide problemim vardı ciddi endoskobi çekildim anestezi olmadan sakın düşünme benim midemde bişey bakterisi yüksek çıktı mesela vitamin emilimini etkiliyor olabilir bide biraz tahriş çıkmıştı kolonoskobi de kabızlık veya ishal bağırsak ağrısı Vs gibi şeyler cekmiyosan gerek var mı bilmiyorum
Imom canımFolik asitin adı ne
Peki imom l a birlikte inofolic içmek olur muImom canım
Ben ovulasyona kadar inofolic sonra imom kullandım canım ikisini aynı anda kullanmadım hiçPeki imom l a birlikte inofolic içmek olur mu
Günde kaçar tane aldın peki.. ben de de pko vr..Ben ovulasyona kadar inofolic sonra imom kullandım canım ikisini aynı anda kullanmadım hiç
Bende bu ay birşey kullanmayacağım diye inofolik almıştım 2 kutu ama puregona başlayınca bıraktım doktorun yazdığı folik asitin içinde d vit de var ya ondan içiyorum. Elimde deli gibi folik asit var çeşit çeşitBen ovulasyona kadar inofolic sonra imom kullandım canım ikisini aynı anda kullanmadım hiç
Ne diyeceğimi bilmiyorum cnm umarım çatlar ne kısa zamanda bir hafta daha dişinizi sıkın bakalım 30 da yumurtayı çatlatıp hamile kalan arkadaşlar oluyor.Veson ilk defa bu ay bu kdr sıkı çalıştık onda da yumurta yok ortada sinirimden ağlıcam resmen
evet cnm fiyatı öyle birşeydi kahverengi büyükçe bir ilaç umarım fayda verir
Inofolik ten sabah iki akşam iki paket kullandım imom günde bir canımGünde kaçar tane aldın peki.. ben de de pko vr..
Bi ara benim de öyleydi eşim folio almış önceki hamileligimde dünya para içinde 120 tane var neyse olmadı o sonra düsük yapan bi arkadaş bana yanlış folik asit verildi folio sakın kullanma falan dedi nedenini bilmiyorum ama araştırmada bişey bakılmış o ilacı kullanmamasi gerekiyormuş bende aynısı olacak değil tabi ama içim soğudu ilaçtan :) ben de d vitamini b vitaminleri de olsun dedim eczacı verdi bunuBende bu ay birşey kullanmayacağım diye inofolik almıştım 2 kutu ama puregona başlayınca bıraktım doktorun yazdığı folik asitin içinde d vit de var ya ondan içiyorum. Elimde deli gibi folik asit var çeşit çeşitinositollü, iyotlu, calsiyum ve d vitaminli, sade yok yok
Ben eylülden beri kullaniyodum başta doktorum da devam et dedi ama kusma çok olunca doktor premesis verdi onun da içeriği benziyo biraz folik asit var diye imom içmeyi bıraktım doktora da sormadım yarın sorucam dahaNe diyeceğimi bilmiyorum cnm umarım çatlar ne kısa zamanda bir hafta daha dişinizi sıkın bakalım 30 da yumurtayı çatlatıp hamile kalan arkadaşlar oluyor.
evet cnm fiyatı öyle birşeydi kahverengi büyükçe bir ilaç umarım fayda verirelmol cnm sen kaç aydır kullandın hala kullanıyor musun?
Impm hamileler de kullanıyor.ama biraz büyükçe bir ilaç yutabilir misin bilmiyorum?Ben eylülden beri kullaniyodum başta doktorum da devam et dedi ama kusma çok olunca doktor premesis verdi onun da içeriği benziyo biraz folik asit var diye imom içmeyi bıraktım doktora da sormadım yarın sorucam daha
Canım altı lastikli halıları önermem. Benim de anımsarsan olmuştu, evdeki şagileri kaldırdım. Yatak odasındakileri araya koydum, yatak odasına bana da altı o dediğin plastiklilerden dediler ama ben sağlıksız buldum, yattığım yeri neden plastik ile döşenelim dedim veeee madamcoco dan kilim tarzı dokumalar aldım. Çok da şık. Sana foto atayım. Öneririm.Kızlarzafrina89 Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.
Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.
Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyorşu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.
Kalorifer üzerine bir bardak su koydum tüm odalara koyayım mı?
Kızlar evde yapabileceğim başka Şeyler var mı?
At cnm fotoyu bakayım.makine de mi yıkanıyor peki?Canım altı lastikli halıları önermem. Benim de anımsarsan olmuştu, evdeki şagileri kaldırdım. Yatak odasındakileri araya koydum, yatak odasına bana da altı o dediğin plastiklilerden dediler ama ben sağlıksız buldum, yattığım yeri neden plastik ile döşenelim dedim veeee madamcoco dan kilim tarzı dokumalar aldım. Çok da şık. Sana foto atayım. Öneririm.
Keçiboynuzu özü ben de nerde ise bir aydır veriyorum.öksürük hala devam ediyor bu aralar burnu çok kötü.burun eti şişiyor genizden Konuşuyor geceleri horluyor doğal olarak ağızdan nefes Alınca ağız kokusu Boğaz ağrısı kulak ağrısı hepsi perişan ediyor çocuğuVeson çok pratikler, çok rahat silkeleniyorlar ve istersen makinan büyükse yıkanabilirler bile. İnan aldığım nefesin kokusu değişti, şagi ne beter bir şeymiş.
Bir de keçiboynuxu unu kullanıyorum ben o da bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?