Ay geçmiş olsun canım öksürük harici beni tarif etmişsin genzim şişer hapşırık ve nefes sorunu yaşarım hep ben de kilim tarzı kullanıyorum evimde mecbur sadece koridor tüylü hali deterjan kokusu beni boğar beyaz sabun tozları var onlardan kullan başka da ilaç hep fisfis idare ediyodum şimdi o da yok tıkalı geziyorumKeçiboynuzu özü ben de nerde ise bir aydır veriyorum.öksürük hala devam ediyor bu aralar burnu çok kötü.burun eti şişiyor genizden Konuşuyor geceleri horluyor doğal olarak ağızdan nefes Alınca ağız kokusu Boğaz ağrısı kulak ağrısı hepsi perişan ediyor çocuğu
Peki kalınlığı nasıl cnm benim kız sürekli yerde oturuyor bak bende de şöyle birşey var ama bu da çok ince acaba halının üstüne mi atsam belki biraz fayda eder
O fısfıs da verdi Dr bir işe yaramadı.gerçi kullandığı dönem yine idare ediyordu ama bu fısfıslar da uzun Süreli kullanımı uygun değilmiş bıraktım.içinde kortikostreoid var. Yukardaki Kilimi halının üstüne sersem faydası olur mu?kız sürekli yerde oturuyorAy geçmiş olsun canım öksürük harici beni tarif etmişsin genzim şişer hapşırık ve nefes sorunu yaşarım hep ben de kilim tarzı kullanıyorum evimde mecbur sadece koridor tüylü hali deterjan kokusu beni boğar beyaz sabun tozları var onlardan kullan başka da ilaç hep fisfis idare ediyodum şimdi o da yok tıkalı geziyorum
Tüyler havalanmadikca temas olmadıkça fayda edebilir belki canım ama yün yatak mesela kılıf içinde ama rahatsız ediyo fisfislar da kortizollu oluyo uzun kullanmak ben de istemiyodum rahatlayinca bıraktım hep hali kiliflarini ben de gördüm ama canlı görmeden güvenip alamadımO fısfıs da verdi Dr bir işe yaramadı.gerçi kullandığı dönem yine idare ediyordu ama bu fısfıslar da uzun Süreli kullanımı uygun değilmiş bıraktım.içinde kortikostreoid var. Yukardaki Kilimi halının üstüne sersem faydası olur mu?kız sürekli yerde oturuyor
Elmol doğru diyorsun gözle görmek gerek.bir de sabun tosu demişsin makinede çamaşırlarını falan yıkamak için mi anti Alerjik bir Sıvı deterjanı vardı bebeklikten kalma şimdi onunla yastığını yıkadım bulursam bu tarz deterjan alayım değil miTüyler havalanmadikca temas olmadıkça fayda edebilir belki canım ama yün yatak mesela kılıf içinde ama rahatsız ediyo fisfislar da kortizollu oluyo uzun kullanmak ben de istemiyodum rahatlayinca bıraktım hep hali kiliflarini ben de gördüm ama canlı görmeden güvenip alamadım
bence okdr para verme canım işe yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz soonuçta tuz lambasından fayda görürseniz bende alıyım bnm alerjim evde azmıo iş yerinin tozu dokunuo ama anneannemde olmuştu bi dönem halı yorgan herşeyi kaldırmıştık istersen halının üstüne anneanneler çarşaf gibi kumaşlar örterdi ya tüysüz öylr bişey gerdir halının tozu çıkmaz en azından ama senin kızın alerjisi baya ileri demek ki yastığada iki tane kılıf tak istersenKızlarzafrina89 @Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.
Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.
Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyorşu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.
Kalorifer üzerine bir bardak su koydum tüm odalara koyayım mı?
Kızlar evde yapabileceğim başka Şeyler var mı?
Tabi canım sabun tozu deterjan satılıyor büyük marketlerde alerji için bebekler için olanlar var hatta sıvısı bile olabilir pek bakmadımElmol doğru diyorsun gözle görmek gerek.bir de sabun tosu demişsin makinede çamaşırlarını falan yıkamak için mi anti Alerjik bir Sıvı deterjanı vardı bebeklikten kalma şimdi onunla yastığını yıkadım bulursam bu tarz deterjan alayım değil mi
bi ara kaşıntı da başlamıştı bende arı poleni içiyodum o bağışıklığı güçlendirdiği için geçmişti kaşıntımKeçiboynuzu özü ben de nerde ise bir aydır veriyorum.öksürük hala devam ediyor bu aralar burnu çok kötü.burun eti şişiyor genizden Konuşuyor geceleri horluyor doğal olarak ağızdan nefes Alınca ağız kokusu Boğaz ağrısı kulak ağrısı hepsi perişan ediyor çocuğu
Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.yumuşatıcı deterjan kokusu oda spreyi her türlü koku dokunur bideVeson
el parmakları soyuluyor bu aralarbi ara kaşıntı da başlamıştı bende arı poleni içiyodum o bağışıklığı güçlendirdiği için geçmişti kaşıntım
Aslında çarşafa lastik diktirip takmak gerek halıya ama onu kim yapar nasıl olur???yastıkta iki kılıf var zaten.bu yastığı yatağı steril eden makineler bile varmış bu vücut döküntüleri en çok yatakta oluyormuş bu da akarlar demekmişbence okdr para verme canım işe yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz soonuçta tuz lambasından fayda görürseniz bende alıyım bnm alerjim evde azmıo iş yerinin tozu dokunuo ama anneannemde olmuştu bi dönem halı yorgan herşeyi kaldırmıştık istersen halının üstüne anneanneler çarşaf gibi kumaşlar örterdi ya tüysüz öylr bişey gerdir halının tozu çıkmaz en azından ama senin kızın alerjisi baya ileri demek ki yastığada iki tane kılıf tak istersen
ben de henüz tam bi çözüm bulamadm alerjiye ama bnm iş yerinin tozuna eşimin de polene var ondan halı yorgan işine girmedim hiç
Acaba keçiboynuzu da mı senin kıza alerji yapıyor suphelendim vallaKeçiboynuzu özü ben de nerde ise bir aydır veriyorum.öksürük hala devam ediyor bu aralar burnu çok kötü.burun eti şişiyor genizden Konuşuyor geceleri horluyor doğal olarak ağızdan nefes Alınca ağız kokusu Boğaz ağrısı kulak ağrısı hepsi perişan ediyor çocuğu
Lastikli Penye çarşafla olmaz mı acaba? Boyutuna göre battal falan...Aslında çarşafa lastik diktirip takmak gerek halıya ama onu kim yapar nasıl olur???yastıkta iki kılıf var zaten.bu yastığı yatağı steril eden makineler bile varmış bu vücut döküntüleri en çok yatakta oluyormuş bu da akarlar demekmiş
Aaa benim de çok olurdu aynen böyle. Az merhem kullanmadim kortizonlu ama hiç ise yaramadı. Ortaokulda Dr bana kızım çalış oku evine kadın tut, senin eller hep böyle kalacak dedi. Şimdi daha az oluyor. Neutrogina el kremi kullanıyorum ama kokusuz olandan. Elimi ıslak bırakıyorum, biraz krem alıp elimde ovaliyorum. Böyle krema gibi oluyor krem. Emene kadar ovaliyorum. Acayip iyi geliyor.Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.
el parmakları soyuluyor bu aralarEki Görüntüle 1926675
Bu süpürgeyi de araştıracağım ama bu aralar alamam ancak 2-3 ay sonra belki.bayağı Pahalı birşey ama iyi gelecekse hiç düşünmemBenim plastik sandığım bundan değil ama hem bu görseldeki hem benimki ince gelir çocuk için. Sonuçta üzerine oturacak. Elektrik süpürgesi ben de çok araştırdım. Hepa 13 ya da 14 filtre öneriliyor. Daha alamadım gerçi.
bilmiyorum ki cnm şimdi test yaptıralım diyoruz ama test için en az 10 gün histaminik ilaç kullanmaması gerek iki gündür vermiyorum yarın da bir bakayım randevu alayım neye alerjisi var bileyim ona göre hareket ederimAcaba keçiboynuzu da mı senin kıza alerji yapıyor suphelendim valla
işte onun gibi birşey daha iyi olur diyorum ama bilemiyorum bu resimdeki halı örtüsü 70-80 tl falan görmeden insan güvenemiyorLastikli Penye çarşafla olmaz mı acaba? Boyutuna göre battal falan...
Bu ilk kez oldu niye oldu hiç anlamadım 1-2 parmak ile başladı tüm parmaklara yayıldı acımıyor diyor AllahtanAaa benim de çok olurdu aynen böyle. Az merhem kullanmadim kortizonlu ama hiç ise yaramadı. Ortaokulda Dr bana kızım çalış oku evine kadın tut, senin eller hep böyle kalacak dedi. Şimdi daha az oluyor. Neutrogina el kremi kullanıyorum ama kokusuz olandan. Elimi ıslak bırakıyorum, biraz krem alıp elimde ovaliyorum. Böyle krema gibi oluyor krem. Emene kadar ovaliyorum. Acayip iyi geliyor.
Gecmis olsun canimKızlarzafrina89 @Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.
Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.
Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyorşu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.
Kalorifer üzerine bir bardak su koydum tüm odalara koyayım mı?
Kızlar evde yapabileceğim başka Şeyler var mı?
Gordum canim benimki de sabitateş yükseleceğine düşüyo
Sağol cnm şimdi bütün peteklere su bardağına su koyup üstüne koyacağım Kızın odasından halıyı ve peluş oyuncakları çıkartacağım çok çok sıcak değil aslında ama yatmadan önce Odayı kesinlikle havalandıracağım 1-2 dakika daha başka neler yapabilirim araştırıyorum Sağol cnmGecmis olsun canim
Insallah en kisa surede sifasini bulur yavrun..
Evet evdeki tum odalsra petek ustune su koy..ben hep yaparim birde yatarken az serinde yatmak daha iyiymis fazla sicak oluyorsa tikiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?