Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay geçmiş olsun canım öksürük harici beni tarif etmişsin genzim şişer hapşırık ve nefes sorunu yaşarım hep ben de kilim tarzı kullanıyorum evimde mecbur sadece koridor tüylü hali deterjan kokusu beni boğar beyaz sabun tozları var onlardan kullan başka da ilaç hep fisfis idare ediyodum şimdi o da yok tıkalı geziyorum

O fısfıs da verdi Dr bir işe yaramadı.gerçi kullandığı dönem yine idare ediyordu ama bu fısfıslar da uzun Süreli kullanımı uygun değilmiş bıraktım.içinde kortikostreoid var. Yukardaki Kilimi halının üstüne sersem faydası olur mu?kız sürekli yerde oturuyor

Tüyler havalanmadikca temas olmadıkça fayda edebilir belki canım ama yün yatak mesela kılıf içinde ama rahatsız ediyo fisfislar da kortizollu oluyo uzun kullanmak ben de istemiyodum rahatlayinca bıraktım hep hali kiliflarini ben de gördüm ama canlı görmeden güvenip alamadım

Elmol doğru diyorsun gözle görmek gerek.bir de sabun tosu demişsin makinede çamaşırlarını falan yıkamak için mi anti Alerjik bir Sıvı deterjanı vardı bebeklikten kalma şimdi onunla yastığını yıkadım bulursam bu tarz deterjan alayım değil mi

bence okdr para verme canım işe yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz soonuçta tuz lambasından fayda görürseniz bende alıyım bnm alerjim evde azmıo iş yerinin tozu dokunuo ama anneannemde olmuştu bi dönem halı yorgan herşeyi kaldırmıştık istersen halının üstüne anneanneler çarşaf gibi kumaşlar örterdi ya tüysüz öylr bişey gerdir halının tozu çıkmaz en azından ama senin kızın alerjisi baya ileri demek ki yastığada iki tane kılıf tak istersen
ben de henüz tam bi çözüm bulamadm alerjiye ama bnm iş yerinin tozuna eşimin de polene var ondan halı yorgan işine girmedim hiç

Tabi canım sabun tozu deterjan satılıyor büyük marketlerde alerji için bebekler için olanlar var hatta sıvısı bile olabilir pek bakmadım

bi ara kaşıntı da başlamıştı bende arı poleni içiyodum o bağışıklığı güçlendirdiği için geçmişti kaşıntım

yumuşatıcı deterjan kokusu oda spreyi her türlü koku dokunur bide Veson
Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.
bi ara kaşıntı da başlamıştı bende arı poleni içiyodum o bağışıklığı güçlendirdiği için geçmişti kaşıntım
el parmakları soyuluyor bu aralar

Aslında çarşafa lastik diktirip takmak gerek halıya ama onu kim yapar nasıl olur???yastıkta iki kılıf var zaten.bu yastığı yatağı steril eden makineler bile varmış bu vücut döküntüleri en çok yatakta oluyormuş bu da akarlar demekmiş

Acaba keçiboynuzu da mı senin kıza alerji yapıyor suphelendim valla

Lastikli Penye çarşafla olmaz mı acaba? Boyutuna göre battal falan...

Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.

el parmakları soyuluyor bu aralar Eki Görüntüle 1926675
Aaa benim de çok olurdu aynen böyle. Az merhem kullanmadim kortizonlu ama hiç ise yaramadı. Ortaokulda Dr bana kızım çalış oku evine kadın tut, senin eller hep böyle kalacak dedi. Şimdi daha az oluyor. Neutrogina el kremi kullanıyorum ama kokusuz olandan. Elimi ıslak bırakıyorum, biraz krem alıp elimde ovaliyorum. Böyle krema gibi oluyor krem. Emene kadar ovaliyorum. Acayip iyi geliyor.

Bu süpürgeyi de araştıracağım ama bu aralar alamam ancak 2-3 ay sonra belki.bayağı Pahalı birşey ama iyi gelecekse hiç düşünmem
Acaba keçiboynuzu da mı senin kıza alerji yapıyor suphelendim valla
bilmiyorum ki cnm şimdi test yaptıralım diyoruz ama test için en az 10 gün histaminik ilaç kullanmaması gerek iki gündür vermiyorum yarın da bir bakayım randevu alayım neye alerjisi var bileyim ona göre hareket ederim
Lastikli Penye çarşafla olmaz mı acaba? Boyutuna göre battal falan...
işte onun gibi birşey daha iyi olur diyorum ama bilemiyorum bu resimdeki halı örtüsü 70-80 tl falan görmeden insan güvenemiyor
Bu ilk kez oldu niye oldu hiç anlamadım 1-2 parmak ile başladı tüm parmaklara yayıldı acımıyor diyor Allahtan

Gecmis olsun canim
Insallah en kisa surede sifasini bulur yavrun..
Evet evdeki tum odalsra petek ustune su koy..ben hep yaparim birde yatarken az serinde yatmak daha iyiymis fazla sicak oluyorsa tikiyordur.

Gecmis olsun canim
Insallah en kisa surede sifasini bulur yavrun..
Evet evdeki tum odalsra petek ustune su koy..ben hep yaparim birde yatarken az serinde yatmak daha iyiymis fazla sicak oluyorsa tikiyordur.
Sağol cnm şimdi bütün peteklere su bardağına su koyup üstüne koyacağım Kızın odasından halıyı ve peluş oyuncakları çıkartacağım çok çok sıcak değil aslında ama yatmadan önce Odayı kesinlikle havalandıracağım 1-2 dakika daha başka neler yapabilirim araştırıyorum Sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…