Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagram da evimevimgüzelevim kullanıcı var.evde lastikli halı için konu açmıştı.kullanna annelerin tavsiyeleri var. O kullanıcıya bir bakın derim.

Veson peteklerin üstüne ıslak bez koymak da fayda ediyormuş odaya nem sağlaması açısından bir dene istersen

canim yastığa lavanta yağı damlatmak nefesi aciyormus diye duydum arkadasim da yapiyordu. cocuklari icin balik yagi surubu oluyormus sanirim ondan alabilirsin bagisikligini guclendirsin. bi de evde bence aşırı dezenfeksiyon yapma evde, vücudu iyice ona alisirsa sonra ilerde zorlanirsiniz. burnuna sicak su buhari yaptir cnm, karbonatli suyla gargara yaptir rahatlatir

Reactions: iiz
Gargarayı beceremeyebilir ama denerim karbonat Almam gerek.aşırı dezenfeksiyon ve bizim ev mi??güldürdün beni ya.normal temizliği yaparsam kız Bayağı rahatlayacaktır.yarın izinliyim makine ile çekip bir sileyim.ya o tarz balık Yağı vitamin iştah açıcı ilaçlara pek yanaşmıyorum.doğal Şeyler falan deniyorum şimdilik.sadece toz alerjisi çıkarsa dil altı aşısı ile tamamen geçiyormuş inşallah öyle birşey olur.

canim bunlardan gördüm ben bi velim de vardi. yumusacık cok güzel polar gibi ama tam polar değil. bende alcaktim ama pahalı geldi biraz.
Evet polar değil diyor zaten evet Pahalı ama inan işe yararsa hiç acımam veririm.ama gözle görmeden kullanmadan insan hiçbirşey diyemiyor

Veson süpürge olarak ben de dyson önerebilirim. Allerji yok bizde çok şükür de evde kedimiz vardı her taraf tüy oluyordu. Fırçalı dönen başlıkları falan var çok etkili temizliyor. Ben total animal modelini almıştım ama allerji modelleri de var. Bir bak makine almadan önce istersen ona da

Makineler biraz Pahalı şimdi alamam o Yüzden henüz araştırmaya geçmedim.şimdilik evde neler yapabilirim onları araştırıyorum. Süpürge alacağım zaman fikrinizi kesinlikle sorarım

Makineler biraz Pahalı şimdi alamam o Yüzden henüz araştırmaya geçmedim.şimdilik evde neler yapabilirim onları araştırıyorum. Süpürge alacağım zaman fikrinizi kesinlikle sorarım
Tamam çok geçmiş olsun tekrar. Bu parmaklarındaki soyulma direk okulda sıvı sabun kullanıyordur onu aklıma getirdi benim. Yanına doğal sabun mu koysan? Okulda ellerini kendi sabunu ile sabunlasın... benim ellerimi parçalıyor sıvı sabun resmen, üstü kanıyor bildiğin. Hep katı sabun kullanıyorum o yüzden.

Bir de doğal ürünler için sadepazar var nette. Ben ordan alıyorum deterjan sabun falan. Ama çamaşırlar için ıslakta 6 saat beklemesi lazım makinede normal deterjan kadar etkili ve hızlı çıkarmıyor kiri lekeyi..

ShinSeGi şu reklamlarda yakasına yastığına damlatıyorsun ya onu araştırıyorum 2 gündür
ben bile almayi düşünüyorum. sabah uyandigimda burnum tikali oluyor bu aralar hep. cocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama karabas otu demleyip iciyorum o da rahatlatti beni 3 gündür

Reactions: iiz
sifremi unuttum sonra mailime de gelmedi bi panikledimmm aaaaayyy giremedimmm bi panik olduuuuuumm oyyy

Canim keçiboynuzu özü al hergün ver 1 tatlı kaşığı.elektrik süpürgeni mumkunse sulu al 2 gündr 1 evi Süpürmeye özen göster evde mümkün olduğunca çamaşır kurutmamaya çalış kaloriferlere su koymussun zaten bide evde baktığın çiçeklerin varsa hepsine vedalaş ver birilerine.yastık yorgan elyaf olmalı bide okuldan geldiğinde herzaman el ayak ve yüzünü güzelce yıka.toz tutabilecek peluş tarzı oyuncakları varsa mümkün olduğunca uzak tut.bide evde çok tozlanacak ıvır zıvır biblolar falan bulundurma.halı örtülerini önermiyorum çünkü poların kalını gibi oluyorlar yani halıdan çokta farklı değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…