- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
İnstagram da evimevimgüzelevim kullanıcı var.evde lastikli halı için konu açmıştı.kullanna annelerin tavsiyeleri var. O kullanıcıya bir bakın derim.Kızlarzafrina89 Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.
Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.
Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyorşu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.
Kalorifer üzerine bir bardak su koydum tüm odalara koyayım mı?
Kızlar evde yapabileceğim başka Şeyler var mı?
canim yastığa lavanta yağı damlatmak nefesi aciyormus diye duydum arkadasim da yapiyordu. cocuklari icin balik yagi surubu oluyormus sanirim ondan alabilirsin bagisikligini guclendirsin. bi de evde bence aşırı dezenfeksiyon yapma evde, vücudu iyice ona alisirsa sonra ilerde zorlanirsiniz. burnuna sicak su buhari yaptir cnm, karbonatli suyla gargara yaptir rahatlatirKızlarzafrina89 Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
Bugün Himalaya tuzu lambası sipariş ettim.nette halıları kaldırın diyor evden.makineden yıkanan kilim serin diyor.kış günü nasıl olur???? Bu halı örtüleri çıkmış nette lastikli.kullanan var mı? Acaba faydası olur mu? Bir tane denemek için sipariş versem mi? Diyorum.
Bir de hepa filtreli süpürge makineleri varmış alerji için.bu tarz makine kullanan var mı? Biraz Pahalı ama biraz elimiz düzelsin kesin alırım gibi.
Yün ve pamuk yastık yorgan kullanma diyor.kızın yasağı yorganı elyaf.bugün yastığını 60 da yıkadım .gece nefes alamıyor çocuk horluyorşu burun bantlarından aldım sanki az bir faydası oldu dün akşam ama yapışkanı kötü sabaha düşmüştü.
Instigram hesabın yok eşim gelince evi onun telinden bir bakayım cnm sağolİnstagram da evimevimgüzelevim kullanıcı var.evde lastikli halı için konu açmıştı.kullanna annelerin tavsiyeleri var. O kullanıcıya bir bakın derim.
Şuanda tüm odalara bardak koydum yatmadan önce ketılda su kaynatmayı düşünüyorum odanın içindeVeson peteklerin üstüne ıslak bez koymak da fayda ediyormuş odaya nem sağlaması açısından bir dene istersen
canim bunlardan gördüm ben bi velim de vardi. yumusacık cok güzel polar gibi ama tam polar değil. bende alcaktim ama pahalı geldi biraz.
Gargarayı beceremeyebilir ama denerim karbonat Almam gerek.aşırı dezenfeksiyon ve bizim ev mi??canim yastığa lavanta yağı damlatmak nefesi aciyormus diye duydum arkadasim da yapiyordu. cocuklari icin balik yagi surubu oluyormus sanirim ondan alabilirsin bagisikligini guclendirsin. bi de evde bence aşırı dezenfeksiyon yapma evde, vücudu iyice ona alisirsa sonra ilerde zorlanirsiniz. burnuna sicak su buhari yaptir cnm, karbonatli suyla gargara yaptir rahatlatir
Evet polar değil diyor zaten evet Pahalı ama inan işe yararsa hiç acımam veririm.ama gözle görmeden kullanmadan insan hiçbirşey diyemiyorcanim bunlardan gördüm ben bi velim de vardi. yumusacık cok güzel polar gibi ama tam polar değil. bende alcaktim ama pahalı geldi biraz.
Sen ketil deyince aklıma geldi lavantayi kaynatıp odanın içine koyunca mikropların dağılmasını engellediğini duymuştum Saraçoğlu'ndan deneyebilirsinŞuanda tüm odalara bardak koydum yatmadan önce ketılda su kaynatmayı düşünüyorum odanın içinde
Makineler biraz Pahalı şimdi alamam o Yüzden henüz araştırmaya geçmedim.şimdilik evde neler yapabilirim onları araştırıyorum. Süpürge alacağım zaman fikrinizi kesinlikle sorarımVeson süpürge olarak ben de dyson önerebilirim. Allerji yok bizde çok şükür de evde kedimiz vardı her taraf tüy oluyordu. Fırçalı dönen başlıkları falan var çok etkili temizliyor. Ben total animal modelini almıştım ama allerji modelleri de var. Bir bak makine almadan önce istersen ona da
Nerden bulabilirim ki lavabtayıSen ketil deyince aklıma geldi lavantayi kaynatıp odanın içine koyunca mikropların dağılmasını engellediğini duymuştum Saraçoğlu'ndan deneyebilirsin
Tamam çok geçmiş olsun tekrar. Bu parmaklarındaki soyulma direk okulda sıvı sabun kullanıyordur onu aklıma getirdi benim. Yanına doğal sabun mu koysan? Okulda ellerini kendi sabunu ile sabunlasın... benim ellerimi parçalıyor sıvı sabun resmen, üstü kanıyor bildiğin. Hep katı sabun kullanıyorum o yüzden.Makineler biraz Pahalı şimdi alamam o Yüzden henüz araştırmaya geçmedim.şimdilik evde neler yapabilirim onları araştırıyorum. Süpürge alacağım zaman fikrinizi kesinlikle sorarım
Aktardan canımNerden bulabilirim ki lavabtayı
ay yavrum kısa sürede çözümü bulursunuz inşallahYumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.
el parmakları soyuluyor bu aralarEki Görüntüle 1926675
ben bile almayi düşünüyorum. sabah uyandigimda burnum tikali oluyor bu aralar hep. cocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama karabas otu demleyip iciyorum o da rahatlatti beni 3 gündürShinSeGi şu reklamlarda yakasına yastığına damlatıyorsun ya onu araştırıyorum 2 gündür
ben 6-7 ay önce bakmistim 150 lira filan yaziyordu.Evet polar değil diyor zaten evet Pahalı ama inan işe yararsa hiç acımam veririm.ama gözle görmeden kullanmadan insan hiçbirşey diyemiyor
Canim keçiboynuzu özü al hergün ver 1 tatlı kaşığı.elektrik süpürgeni mumkunse sulu al 2 gündr 1 evi Süpürmeye özen göster evde mümkün olduğunca çamaşır kurutmamaya çalış kaloriferlere su koymussun zaten bide evde baktığın çiçeklerin varsa hepsine vedalaş ver birilerine.yastık yorgan elyaf olmalı bide okuldan geldiğinde herzaman el ayak ve yüzünü güzelce yıka.toz tutabilecek peluş tarzı oyuncakları varsa mümkün olduğunca uzak tut.bide evde çok tozlanacak ıvır zıvır biblolar falan bulundurma.halı örtülerini önermiyorum çünkü poların kalını gibi oluyorlar yani halıdan çokta farklı değillerKızlarzafrina89 Neslihaann ve alerjisi olanlar evde alerji için neler yapabilirim kız da hiç düzelme yok ilaç hiçbir işe yaramıyor.ilacı 10 gün kadar bırakıp tahlil yapmak gerek yarın alabilirsem randevu alacağım 10 gün kadar sonraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?