Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm benim de aklıma ilk Sıvı sabun geldi ama evde de sıvı sabun kullanıyoruz aslında.yine de gittim kalıp sabun aldım onu kullanıyoruz iki gündür.deterjan işini de araştırayım çamaşırlarını çarşaflarını onunla yıkarım olmazsa.

Keçiboynuzu Özünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum bazen günde 2 tatlı kaşığı bazen unutuyorum bir veriyorum.ama mutlaka vermeye çalışıyorum.elektrik süpürgesi bşr süre erteledim biraz Pahalı onu sonra araştırırım artık.o süpürme işini sık sık yapamıyorum işte o çok fena bir düzene sokmam gerek onu.çamaşırları içerde kurutuyordum.bu alerji işi çıkınca onu da dışarı attım.yastık yorgan elyaf ama bazen bizim yatağa geliyor eşim olmayınca bizim yorgan Yün.yümden uzak tutmaya çalışacağım.evde çiçek yok eller yokanıyor dışardan gelince ama yıkamaları sıklaştırmak gerek sanırım.peluşları dışarı attım halıyı da yarın çıkartacağım kilim sereyim en azından yattığı odaya.evim gayet sade biblo galan yok da toz da sık sık alsam iyi olur sanırım.halı örtüsü konusunda benim de Tereddütlerim var.şimdilik oturma odasına halının üstüne kilim serdim.sağol cnm

Şimdi 50-70 falan yazıyor ama boyuta göre fiyat değişiyordur mutlaka.detaylı incelemedim fiyatları sadece özelliklerine falan baktım nasıl birşey anlamaya çalıştım
canim halidaki asıl problem ipliklerin arasina yerleşen bakteriler ve tozlar. üstünü kaplamak sorunu tamamen çözmez gibi geldi bana. bence siz önce neye alerjisi olduguni tespit edin ona göre alirsin bi de soğuk da acaip arttiriyor bu sorunları. üsütmesine sebep olabilecek etmenler varsa dikkat edin. ben başıma bere giyip yattigim zamanlari bile bilirim

Bak canım ben çekip atayım ben mutfakta halı örtüsü kullanıyorum ama benim kullanma sebebim mutfak halım açık renk ve hiç leke çıkmıyor su bile leke yapıyor damlayinca o yüzden almıştım instagram da bi satış sayfasından almistim.yani hali gibi alerji için ideal bir ürün değil bana sorarsan benim alerjim mevsimsel ev etkilemiyor ama çiçek açım zamanı polen mahvediyor beni.

Evet üstünü örtmek Kökten çözmese de işe yarayacağı kesin.biz neye alerjisi var onu bilelim.ama belli ki bizim Kızın alerjiye yatkınlığı var biraz ev içerisinde bunlara dikkat etsem iyi olacak.soğuğa dikkat ediyorum cnm dışarı çıkarken sarıp sarmalıyırum da işte kreşe gidip ordan birşeyler kapıp geliyor biraz da:)

Ya ben diyorum çarşafa lastik geçireyim ama beceremem ki elimden öyle Şeyler hiç gelmez

Foto yok bu arada

Bak canım olabildiğince dokusunu çekmeye çalıştım

Eklentiler

• 2016-12-18 23.16.14.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 41
Bide atkısı tüylü dokuma değilde merserize tarzı olsun canım

Bak canım olabildiğince dokusunu çekmeye çalıştım
Hımm bize böyle Çarşaf gibi düz birşey gerek şimdilik kilim attım üstüne bir çözüm bulurum inşallah
Bide atkısı tüylü dokuma değilde merserize tarzı olsun canım
atkı aslında çok kullanmıyorum bir tane Yün el işleme atkımız var çok soğuk olunca bazen takıyorum.bakarım o tarz bir atkı alırım gerekirse

Ya ben diyorum çarşafa lastik geçireyim ama beceremem ki elimden öyle Şeyler hiç gelmez
Ceyizciler varya hani şu pike takımı vs. Diken yerler oralar çarşafı lastikli hale getirebiliyor ben carsaflarimi hep yaptırdım öyle daha iyi oluyo toplanmiyor diye

Eklentiler

• 2016-12-18 23.42.00.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 2016-12-18 23.43.01.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 41
Şifreyi ne yapacaksın ki cnm her seferinde şifre ile mi giriyorsun
Hayir canim yaa nasil olduysa çıkmış, hic girmiyodumm.. bu sefer sifreyi girmeye girmeye unutmuşum:)) sifremi unuttum yaptim mail gelmedi bir turlu.. simdi hallettim ama.. tekrar beni hatırla yaparak girdim

Ceyizciler varya hani şu pike takımı vs. Diken yerler oralar çarşafı lastikli hale getirebiliyor ben carsaflarimi hep yaptırdım öyle daha iyi oluyo toplanmiyor diye
Evet benim çarşaflar da hep lastikli aslında da halıya yapabilirler mi bilemedim halı içinde toplanıvrrir gibi geldi bilemedim

Kizlar bir sey sorcam. Şu 1 haftadır ilişki esnasında aşırı ıslaklık oluyo ve bu beni zorluyor biraz. Normalden fazla oluyor sizinde öyle bir sıkıntınız oluyor mu? Yumurtlama dönemlerinde artış mı gösteriyor ki???

Yakıyı da az önce yapıştırdık hadi hayırlısı

Evet benim çarşaflar da hep lastikli aslında da halıya yapabilirler mi bilemedim halı içinde toplanıvrrir gibi geldi bilemedim
Canım ben bugün denk geldim, halı için de lastikli kaplamalar varmış.. bahsettigin onlar mi bilmiyorum. Desenli oluyormus, oyle cocuklu kadinlara iyi oluyormuş hemen hemen yikanabiliyormus.. arkadasimla bugun baktık, cocuk olursa bizde aliriz muhabbeti yapmistik.. cocukta alerji ciktiysa sende kullanabilecegin kumaşı lastiklet.. bence geçici çözümlenebilir en azindan denemis olursun hem de ekonomik acidan fazla dokunmaz..

Evet ben de öyle düşünüyorum netten baktım o tarz halı örtüleri var ama pek antialerjik gibi durmuyor fotoda.en iyisi düz Çarşaf .çarşıya çıkınca bir araştırayım en iyisi

Bu arada ovulasyon zamanı elbetteki akıntı artışı olur.ama ben de genellikle kuruluk şikayeti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…