- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Eşin ilaç Falan kullanıyor mu.ben de bu ay dediğin tarzda rahatsız oldum.Kizlar bir sey sorcam.Şu 1 haftadır ilişki esnasında aşırı ıslaklık oluyo ve bu beni zorluyor biraz. Normalden fazla oluyor sizinde öyle bir sıkıntınız oluyor mu? Yumurtlama dönemlerinde artış mı gösteriyor ki???
Yakıyı da az önce yapıştırdıkhadi hayırlısı
Benim sinüzit var ben bere ile eşim de atkı ile yatıyorcanim halidaki asıl problem ipliklerin arasina yerleşen bakteriler ve tozlar. üstünü kaplamak sorunu tamamen çözmez gibi geldi bana. bence siz önce neye alerjisi olduguni tespit edin ona göre alirsinbi de soğuk da acaip arttiriyor bu sorunları. üsütmesine sebep olabilecek etmenler varsa dikkat edin. ben başıma bere giyip yattigim zamanlari bile bilirim
Yok canim ikimizde hic ilac kullanmiyoruz bu ay.. benden gelen bi ıslaklık, ama normalde kuruluk olur.. anlayamadım. Bu da zorluyor valla..Eşin ilaç Falan kullanıyor mu.ben de bu ay dediğin tarzda rahatsız oldum.
Yok etkilemez belki yumurta çatlamıştırYaa kızlar yakı ateşi etkiler mi? Yukselme oldu ama bilemedim..belim alev gibi oldu..
iyi bari tek degilmisim:)))) başım soguga o kadar hassaski mecbur her yolu deniyorum :)Benim sinüzit var ben bere ile eşim de atkı ile yatıyorev bu sene iyi sıcak diyordum nazar değdirdim yaa 1 haftadır yine hırka patik atkı bere takılıyoruz evin içinde
Ben pes ettim bu adamlarla kavga etmekten... ben bıktım bunlar bütün apt ile kavga etmekten bıkmadı....
Ya ben diyorum çarşafa lastik geçireyim ama beceremem ki elimden öyle Şeyler hiç gelmez
Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olurGunaydin kizlar.
9.40'ta doktor randevum var.
Insallah cinsiyeti ogrenicez bugun meraktan catlamadan :)
Bilemedim ki sonuçta isi bandi :)Yok etkilemez belki yumurta çatlamıştır
Günaydın canım benim de randevum var bugün rüyamda cinsiyet ogreniyodum ben de kızdıGunaydin kizlar.
Canım bizde merakla bekliyoruz. Hayırlısı neyse o olsun.. sanki kız gibi ama bakalim merak ettim bende:)Gunaydin kizlar.
Merakla bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olurGünaydın canım benim de randevum var bugün rüyamda cinsiyet ogreniyodum ben de kızdıılk defa rüyama cinsiyetiyle ilgili bişey girdi
Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallahMerakla bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur
Bu zamanlarimi hatirladim ne kadar da korkuyordum :)) kipirdamaya baslayinca bambaska oldu. Artik daha huzurluyum ikide bi doktora gidesim gelmiyor.Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallah
Ay evet canım zaman geçmek bilmiyor insan özlüyor resmen ama bu bulantı kusmalar doktor zamanı derdinden çok ne zaman geçecek haftasını bekletiyor banaBu zamanlarimi hatirladim ne kadar da korkuyordum :)) kipirdamaya baslayinca bambaska oldu. Artik daha huzurluyum ikide bi doktora gidesim gelmiyor.
çok teşekkür ederim canım.inşallah yeni yıla girerken de yeni müjdlerle girer topiğimiz senınde guzel habeın gelır ınşallah.
Ay kocaman olmus maşallah biz de gelelim hayırlısıyla o günlere inşallah hiç tahmin yurutemiyorum inşallah kızdır gönlündeki gibiKizlar kocaman olmusuz.
Gelisimi ve suyu normal. Ultrasonu radyolojide yaptirdim kendi doktorum yapmadigi icin cinsiyeti demedi.
Yarin sonuclarla beraber cinsiyete bakicak :)
Veson belki cinsiyet tahminin vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?