Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin ilaç Falan kullanıyor mu.ben de bu ay dediğin tarzda rahatsız oldum.

Benim sinüzit var ben bere ile eşim de atkı ile yatıyor ev bu sene iyi sıcak diyordum nazar değdirdim yaa 1 haftadır yine hırka patik atkı bere takılıyoruz evin içinde

Ben pes ettim bu adamlarla kavga etmekten... ben bıktım bunlar bütün apt ile kavga etmekten bıkmadı....

Yaa kızlar yakı ateşi etkiler mi? Yukselme oldu ama bilemedim.. belim alev gibi oldu..

iyi bari tek degilmisim:)))) başım soguga o kadar hassaski mecbur her yolu deniyorum :)
kiyamam siz elektirikli soba alin bari bi tane ya da klima

Gunaydin kizlar.
9.40'ta doktor randevum var.
Insallah cinsiyeti ogrenicez bugun meraktan catlamadan :)
Günaydın canım benim de randevum var bugün rüyamda cinsiyet ogreniyodum ben de kızdı ılk defa rüyama cinsiyetiyle ilgili bişey girdi

Gunaydin kizlar benim ates iyice sapitti haftasonu 36.4lere düştü. Suan hic onu düşünecek durumda degilim ama. Ara ara girip okumaya calistim ama arada kacirdiklarim oldu sanirim Veson gecmis olsun canim. esimin elleri de cok hassastır evde hep kati dogal zaytinyagli sabun kullanmaya calisiyoruz. Alerji icin de sık sık tul perde hali yikamak ve süpürmek lazim. Benim de bu hafta sonu kotuydum baya bir göz ve burun kasintisi yasadim. elmol X xDerinMavix iyi haberlerinizi bekliyoruz rabbim gonlunuze gore versin.

Merakla bekliyorum, hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur
Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallah

Eklentiler

• IMAG1113_1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu zamanlarimi hatirladim ne kadar da korkuyordum :)) kipirdamaya baslayinca bambaska oldu. Artik daha huzurluyum ikide bi doktora gidesim gelmiyor.

Bu zamanlarimi hatirladim ne kadar da korkuyordum :)) kipirdamaya baslayinca bambaska oldu. Artik daha huzurluyum ikide bi doktora gidesim gelmiyor.
Ay evet canım zaman geçmek bilmiyor insan özlüyor resmen ama bu bulantı kusmalar doktor zamanı derdinden çok ne zaman geçecek haftasını bekletiyor bana

çok teşekkür ederim canım.inşallah yeni yıla girerken de yeni müjdlerle girer topiğimiz senınde guzel habeın gelır ınşallah.

Kizlar kocaman olmusuz.
Gelisimi ve suyu normal. Ultrasonu radyolojide yaptirdim kendi doktorum yapmadigi icin cinsiyeti demedi.
Yarin sonuclarla beraber cinsiyete bakicak :)
Veson belki cinsiyet tahminin vardir.

Ay kocaman olmus maşallah biz de gelelim hayırlısıyla o günlere inşallah hiç tahmin yurutemiyorum inşallah kızdır gönlündeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…