tekrar sor doktora. aspirinlerin şakası olmaz öyle. hem de bir ilaç aralıksız kulanınca etkisini de kaybediyor diyorlar ya bazen ara da vermek gerekmiyor mu bilmiyorum. ilaç konsunda yorum yapamam canım. doktorlara sormak zorundayıziiz zaten coraspin i doktor kullan dedi hamile kalana kadar sonrada doğuma kadar dedi duruma gore kan sulandırıcı iğne de başlatabiliriz dedi napim şimdi kullanmayim mi
2 buçuk seneyi geçti canım korunmayı birakali 2 kez klomen çatlatma bir kez iğneli aşılama bir kez de femara ve çatlatma denedik klomenlerde hep kist oldu
bana kimse bir şarttan bahsetmedi. kurul önunde bekleyen kızlarada sordum artık şart yok dediler ama kesin bir ağızdan öğrenmedimsperm sayısı 5 milyondan az erkekler, tüpleri kapalı olan ve yumurta rezervi düşük olan bayanlarda 3 yıl evlilik ve aşılama şartı kalkıyor diye biliyorum. Ama toplam sperm mi, ml de mi ona emin değilim. Hızlı sperm sayısı değildir diye düşünüyorum.
X xDerinMavix ultrasonu gördüm canım. büyütmeye başlamışsın . maşallahAy kocaman olmus maşallah biz de gelelim hayırlısıyla o günlere inşallah hiç tahmin yurutemiyorum inşallah kızdır gönlündeki gibi
inşallah canım. cümlemize. tüm topic mutlu olsun inşallah. herkin bebegi hayırıyla gelsin inşallahiiz canım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğini getirir sana :)
iiz asilamaya mi basladin canim
Hadi hayirli olur insaallah
Amh cok takilma bak ben okadar tedavi oldum daha bilmem degerimi doktorum gerek duymadi
Amh yuksek olur 10 folikul olur 3 tane dolu cikar ben bunlari da gordum o yuzden 1 yumurya yeter fazlasi agri yapmaktan baska bir ise yaramaz asilama gibi tedavilerde
Tup bebek onemli gecen sene 7 yumurtadan 4 doluydu bu sene 6 yumurtadan 3 doluydu benim
tamam canımcım teşekkürleriiz
Benim Amh 2.19 cikti ona ragmen ultrasondaki anlik kontrollerde sagda 6 solda 8 vb cok sayiyordu. Bu tarz kan degerleri ve aylik yumurtalarimiz cok degisken. Mumkunse bal, ari sutu ve polen kullan. Onemli olan kalite ve icinin dolulugu.
Ay kocaman olmus maşallah biz de gelelim hayırlısıyla o günlere inşallah hiç tahmin yurutemiyorum inşallah kızdır gönlündeki gibi
X xDerinMavix ultrasonu gördüm canım. büyütmeye başlamışsın . maşallah
canım benimde aynı şekilde oldu . zaten buna düşük deniyor değil mi kızlar ? soralım kızlara ne dıyecekler.canim yukarda testte yaziyor. 7 cikmis benim deger. doktor asri düsük dedi50 kapsüllük bir sey yazdi. saydam kücük toplar. kapsül denilenler bu mu oluyor?
dekristol 20000 I.E. yaziyor üstünde. haftada bir tane al dedi. az degil mi?
benim düsügü yok ama bir kürtajim var. 13. haftada bebgimin kalbinin durdugunu ögrendik. 10 hafta 5 günlükken her sey normaldi.. kalbi durmus ve iki haftada öyle kalmisizbilmemisiz.
ben de gecen ay ovudan önce 1 ampul kırıp içtim bu ay unutumgünes kremide almayi engelliyormus. yaa benimki 20.000 I.E ya. haftada bir tane al dedi. az mi cok mu. d vitamini topigini buldum. gebe kalmaya engel filan diyorlar. bitirmedim daha.
tüp mü ? canım önce aşılama denemeyecek miysdin ? tüpe mi karar verdiniz yoksaAyy canım içim acidibakalım biz nelerle karsilascaz tüp maceramizda.r abbim kucaklarimizi doldursun.biz vajinismusluyken şimdi ne kadar cesur olduk , bütün çabamız anne olmak için.
DOĞRU YAZMIŞSSIN AMA BENİ ETİKETLEMEMİŞ ANLAMADIM, YENİ GÖRDÜM CNM MESAJINI.SİZİN HANGİ YÖNTEMLE SEÇTİLER CNM.
kanama durdu görünüyor ama sıvı geliyor ama neden anlamadım. agrım var.tam toparlayamadım.iiz cnm nerelerdesin? ateş ölçümüyorsun kanama devam mi ediyor yoksa? bak kanama durduysa bu ayi iyi degerlendir ihmal etme
aa tablon niye böyle anlayamadım. çatlamayı tespit edemedin mi sen ?ateş yükseleceğine düşüyo
Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallah
yok baksana ilk ilişkiden sonra lekelenme oldu dedim yine mi kist sonrakilerde olmadı klomen yok ya bu ay 25 e kdr yolu var çatlamanın ama bn ümidimi tükettim bile zaten öyle ağrı sızı akıntı fln hissetmiyorum ben ateşten anlıyodum o da fos çıktı ilk defa bu ay bukdr sıkı çalışmıştık onda da yunurtanın keyfi gelmediaa tablon niye böyle anlayamadım. çatlamayı tespit edemedin mi sen ?
o ne kızlar ya .. ben hiç bir takviye almıyorum. hatta folik asiti bile bıraktım gene 1 aydır 1 tane almadım. bende alayım bu vitamın takvıyesı mı ?
elmol size de maşallah canımm sağlıkla sohhatle büyümeye devam etsin inşallah :)
Amin kızlar :)))ben de şimdi sandııım. haftana da bakmıyorum hiçççç
maşallahbüyüsün inşallah
X xDerinMavix ay maşallah kocaman olmuş bakalım cinsiyeti neymiş :) heyecan dolu anlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?