Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tekrar sor doktora. aspirinlerin şakası olmaz öyle. hem de bir ilaç aralıksız kulanınca etkisini de kaybediyor diyorlar ya bazen ara da vermek gerekmiyor mu bilmiyorum. ilaç konsunda yorum yapamam canım. doktorlara sormak zorundayız

bana kimse bir şarttan bahsetmedi. kurul önunde bekleyen kızlarada sordum artık şart yok dediler ama kesin bir ağızdan öğrenmedim

niye böyle dediler anlamadım

bu arada kızlar eğer aşılama için bazı koşullar olsaydı bana aşılama demezlerdi çünkü ben hiç bir koşulu yerine getirmiyrum. mesela 3 yılık evli değilim. sperm sayısında sorun yok. ahm da sorun yok..vs vs

hiç bir şey sormadılar bile . hatta kapıda bekleyen kızlara sordum hıc bırısı kosul yok dedı. bilmiyorz dediler. 1 tanesi koşul kalktı dedi . tekrar gidince sorarım

canım benimde aynı şekilde oldu . zaten buna düşük deniyor değil mi kızlar ? soralım kızlara ne dıyecekler.

benım de 7 haftalık kalbı atmadı ya da attı durdu doktor tam anlamadı . doktorlara söylediğimde düşük deöişlerdi

Ayy canım içim acidi bakalım biz nelerle karsilascaz tüp maceramizda.r abbim kucaklarimizi doldursun.biz vajinismusluyken şimdi ne kadar cesur olduk , bütün çabamız anne olmak için.
tüp mü ? canım önce aşılama denemeyecek miysdin ? tüpe mi karar verdiniz yoksa

iiz cnm nerelerdesin? ateş ölçümüyorsun kanama devam mi ediyor yoksa? bak kanama durduysa bu ayi iyi degerlendir ihmal etme
kanama durdu görünüyor ama sıvı geliyor ama neden anlamadım. agrım var.tam toparlayamadım.
2 gun önce eşim kalbımı kırdı ama cok kırdı. sonra cok pişman oldu. sürekli özür diliyor ama ben çok kötü oldum bu defa . kendime gelemedim. bugun ya da yarın ovulasyon günüm ama iyi hissetmiyorum kendimi. hem duygusal anlamda hem fiziksel anlamda iyi değilim. hsg beni perişan etti gerçekten de.

öyle kötü geçti ki geçen hafta bugun 13. gunum yarın 14. biraz önce bunu farkettim. takip edemedim. yine de birazdan bir ovu testi yapacagım. ateşte ölçemedim günlerdir ama gün içinde ki ateşime bakıp anlamaya çalışacagım.

eşim gelince tekrar konuşacağım. sabah giderke seni çok çok seviyorum diyerek sarılarak gitti ama içim yine de parça parça

ben de şimdi sandııım. haftana da bakmıyorum hiçççç
maşallah büyüsün inşallah

aa tablon niye böyle anlayamadım. çatlamayı tespit edemedin mi sen ?
yok baksana ilk ilişkiden sonra lekelenme oldu dedim yine mi kist sonrakilerde olmadı klomen yok ya bu ay 25 e kdr yolu var çatlamanın ama bn ümidimi tükettim bile zaten öyle ağrı sızı akıntı fln hissetmiyorum ben ateşten anlıyodum o da fos çıktı ilk defa bu ay bukdr sıkı çalışmıştık onda da yunurtanın keyfi gelmedi

o ne kızlar ya .. ben hiç bir takviye almıyorum. hatta folik asiti bile bıraktım gene 1 aydır 1 tane almadım. bende alayım bu vitamın takvıyesı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…