Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o ne kızlar ya .. ben hiç bir takviye almıyorum. hatta folik asiti bile bıraktım gene 1 aydır 1 tane almadım. bende alayım bu vitamın takvıyesı mı ?
evet kızlar içiyo valık yağı omega çinko folik b12 herşey var içinde internete bi yazıp baksana canım bnm aklıma yattı

Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.

el parmakları soyuluyor bu aralar Eki Görüntüle 1926675

ay kıyamam ya.. bir an önce neye alerjisi olduğu çıkar inşallah. Halı örtüsü ben aldım geçenlerde ama ben kumaşçıdan kestirdim. lastik dikiyorlarmış sonra yaptırırım dedim öylece aldım. altına doğru katladım hiç kaymıyor ama. Sende istediğin kumaşı alıp lastik diktirebilirsin aslında.

ben bile almayi düşünüyorum. sabah uyandigimda burnum tikali oluyor bu aralar hep. cocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama karabas otu demleyip iciyorum o da rahatlatti beni 3 gündür
karabaş otu gercekten harıka bir şey hele ki melissa ile iince bak alıma iyi geldi melissa gercekten insana neşe verıyor . ben denedim cok hos

Veson canım nane yagı da damlatırsan yastıgına yada bir beze damlatıp yatagına koyarsan o da nefesini rahatlatır canım. cok gecmiş olsun kuzuma ya

@Kuzguni evet şimdilik üzerine bir Çarşaf sermeyi düşünüyorum odasındaki halıyı da kaldırıp kilim sererim
passionete çok Sağol cnm
kuzlar da lavanta Yağı dedi aktar bulunca sorarım artık

elmol X xDerinMavix kızlar gözünüz Aydın hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallah derin cnm nun çok net gözükmüyor gibi Rabbim gönlündekini versin inşallah kv yi takma boşver bana da aynı şeyi Yaptılar erkek erkek diye kız olsun o kadar çok istedim Rabbim gönlüme göre verdi seni çok iyi Anlıyorum.insanların cinsiyet takıntısına anlam veremiyorum.

Canım ben fiyatı sordum raporlu olursa değişiyor dediler. Eee rapor nasıl çıkıyor dedim. Kaç yıllık evli olduğumu, hiç çocuğum olup olmadığını ve eşimin ve benim yaşımı sordular. Söyleyince de size rapor çıkar zaten raporlu yaptırın siz dediler. Bir sayfa buldum nette

http://www.selmanlacin.com/tup-bebek-konulari/tup-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-ssk.html

Burda 3 senelik evli olma 23-39 yaş arası olma , iki tarafın da hiç çocuğu olmaması falan yazıyor. Ama ne kadar doğru bilemedim tabi... tüp için mesela 2 aşılama şart diye birşey yazmıyor sadece başka yöntemlerle çocuk sahibi olamama yazıyor. Hani belki heyet 1 aşılamayı da yeterli görse tüp için rapor çıkar ama demekki alışılagelmişi bu. Tabi sperm yoksa tüp tıkalı ise uğraştırmazlar milleti aşılama diye ama demek istediğim ucu açık bırakmışlar kararı doktorlar veriyor benim anladığım

Maşallah canım bulantılar ne alemde?

Maşallah canım bulantılar ne alemde?
Bulantilar akşamları tavan yapıp kusmalarla gün içinde yarı aç döne döne gidiyoruz inşallah onlar da geçecek çoğu gitti azı kaldı diyorum artık senin başlamaz inşallah hiç canım keyifli keyifli geçirirsin bu zamanları

Sağol canım.
Ya ben erkek çocuk seviyorum dese anlarım sonuçta ben de kız çocuk seviyorum normal yani.
Ama benim oğlum erkek istiyor nedir. Benim eşimin ağzından öyle bir şey çıkmadı hiç.
Başkasının adına konuşmasına feci halde sinir oluyorum.

bende kararında olsun, sadece hissettirsin yeter diyorum Seninde bir an önce biter inşallah. mideni ihmal etme canım. su içmeye çalış.

kiyamam yaa insallah cabuk toparlarsin araniz düzelir cnm

Reactions: iiz
Kızlar bu arada dr Coraspin başlattı bana.
Bugün tansiyon yüksek çıktı.
1 hafta tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlıycaz dedi.
Geçmiş olsun canım yaa tuzlu yeme artık o zaman hiç. Ekmeği de imkanın varsa tuzsuz al. İlaca gerek kalmadan düşer inşallah

Geçmiş olsun canım yaa tuzlu yeme artık o zaman hiç. Ekmeği de imkanın varsa tuzsuz al. İlaca gerek kalmadan düşer inşallah

Hamilelikten önce sürekli düşük olan tansiyonun bir anda yükselmesi tuhaf.
İnşallah gerek kalmaz ama gerek varsa da kullanıcaz mecbur. Bakalım 1 hafta takip edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…