evet kızlar içiyo valık yağı omega çinko folik b12 herşey var içinde internete bi yazıp baksana canım bnm aklıma yattıo ne kızlar ya .. ben hiç bir takviye almıyorum. hatta folik asiti bile bıraktım gene 1 aydır 1 tane almadım. bende alayım bu vitamın takvıyesı mı ?
nedem bozulduAynen oyle canim :)
Her ne kadar hemen akabinde moralim bozulsa da.
Yumuşatıcıyı hayatımdan çıkartalı çok oldu deterjan da antislerjik birleyler alayım bari oda sprey hayatımda kullanmam zaten.
el parmakları soyuluyor bu aralarEki Görüntüle 1926675
nedem bozuldu
karabaş otu gercekten harıka bir şey hele ki melissa ile iince bak alıma iyi geldi melissa gercekten insana neşe verıyor . ben denedim cok hosben bile almayi düşünüyorum. sabah uyandigimda burnum tikali oluyor bu aralar hep. cocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama karabas otu demleyip iciyorum o da rahatlatti beni 3 gündür
kaynana konusunda yorum yapmıyorum sonra banlanıyorum yaKaynanamdan inciler.
Sürekli kız çocuk diyerek eşimde heves bırakmıyormuşum.
Onun oğluşunun oğluşu olacakmış.
Senin oğluşun da kız istiyor onu ne yapıcaz acaba.
Bir gün arayıp küfür edicem yani.kaynana konusunda yorum yapmıyorum sonra banlanıyorum yaııyyyyy yanii
@Kuzguni evet şimdilik üzerine bir Çarşaf sermeyi düşünüyorum odasındaki halıyı da kaldırıp kilim sererimay kıyamam ya.. bir an önce neye alerjisi olduğu çıkar inşallah. Halı örtüsü ben aldım geçenlerde ama ben kumaşçıdan kestirdim. lastik dikiyorlarmış sonra yaptırırım dedim öylece aldım. altına doğru katladım hiç kaymıyor ama. Sende istediğin kumaşı alıp lastik diktirebilirsin aslında.
kuzlar da lavanta Yağı dedi aktar bulunca sorarım artıkkarabaş otu gercekten harıka bir şey hele ki melissa ile iince bak alıma iyi geldi melissa gercekten insana neşe verıyor . ben denedim cok hos
Veson canım nane yagı da damlatırsan yastıgına yada bir beze damlatıp yatagına koyarsan o da nefesini rahatlatır canım. cok gecmiş olsun kuzuma ya
niye böyle dediler anlamadım
bu arada kızlar eğer aşılama için bazı koşullar olsaydı bana aşılama demezlerdi çünkü ben hiç bir koşulu yerine getirmiyrum. mesela 3 yılık evli değilim. sperm sayısında sorun yok. ahm da sorun yok..vs vs
hiç bir şey sormadılar bile . hatta kapıda bekleyen kızlara sordum hıc bırısı kosul yok dedı. bilmiyorz dediler. 1 tanesi koşul kalktı dedi . tekrar gidince sorarım
Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallah
Kizlar kocaman olmusuz.
Gelisimi ve suyu normal. Ultrasonu radyolojide yaptirdim kendi doktorum yapmadigi icin cinsiyeti demedi.
Yarin sonuclarla beraber cinsiyete bakicak :)
Veson belki cinsiyet tahminin vardir.
Bulantilar akşamları tavan yapıp kusmalarla gün içinde yarı aç döne döne gidiyoruz inşallah onlar da geçecek çoğu gitti azı kaldı diyorum artık senin başlamaz inşallah hiç canım keyifli keyifli geçirirsin bu zamanlarıMaşallah canımbulantılar ne alemde?
@Kuzguni evet şimdilik üzerine bir Çarşaf sermeyi düşünüyorum odasındaki halıyı da kaldırıp kilim sererim
passionete çok Sağol cnm
kuzlar da lavanta Yağı dedi aktar bulunca sorarım artık
elmol X xDerinMavix kızlar gözünüz Aydın hep böyle sağlıklı ilerlesin inşallah derin cnm nun çok net gözükmüyor gibi Rabbim gönlündekini versin inşallah kv yi takma boşver bana da aynı şeyi Yaptılar erkek erkek diye kız olsun o kadar çok istedim Rabbim gönlüme göre verdi seni çok iyi Anlıyorum.insanların cinsiyet takıntısına anlam veremiyorum.
ay bir gün daha mı? hemen doktorun yanına girseydin bunları alınca:))
bana kimse bir şarttan bahsetmedi. kurul önunde bekleyen kızlarada sordum artık şart yok dediler ama kesin bir ağızdan öğrenmedim
Bulantilar akşamları tavan yapıp kusmalarla gün içinde yarı aç döne döne gidiyoruz inşallah onlar da geçecek çoğu gitti azı kaldı diyorum artık senin başlamaz inşallah hiç canım keyifli keyifli geçirirsin bu zamanları
kiyamam yaakanama durdu görünüyor ama sıvı geliyor ama neden anlamadım. agrım var.tam toparlayamadım.
2 gun önce eşim kalbımı kırdı ama cok kırdı. sonra cok pişman oldu. sürekli özür diliyor ama ben çok kötü oldum bu defa . kendime gelemedim. bugun ya da yarın ovulasyon günüm ama iyi hissetmiyorum kendimi. hem duygusal anlamda hem fiziksel anlamda iyi değilim. hsg beni perişan etti gerçekten de.
öyle kötü geçti ki geçen hafta bugun 13. gunum yarın 14. biraz önce bunu farkettim. takip edemedim. yine de birazdan bir ovu testi yapacagım. ateşte ölçemedim günlerdir ama gün içinde ki ateşime bakıp anlamaya çalışacagım.
eşim gelince tekrar konuşacağım. sabah giderke seni çok çok seviyorum diyerek sarılarak gitti ama içim yine de parça parça
Geçmiş olsun canım yaa tuzlu yeme artık o zaman hiç. Ekmeği de imkanın varsa tuzsuz al. İlaca gerek kalmadan düşer inşallahKızlar bu arada dr Coraspin başlattı bana.
Bugün tansiyon yüksek çıktı.
1 hafta tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlıycaz dedi.
Geçmiş olsun canım yaa tuzlu yeme artık o zaman hiç. Ekmeği de imkanın varsa tuzsuz al. İlaca gerek kalmadan düşer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?