Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada dr Coraspin başlattı bana.
Bugün tansiyon yüksek çıktı.
1 hafta tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlıycaz dedi.
gecmis olsun cnm yaa dikkat et kendine. bu arada bebisin kocaman olmus masallah. kaynanaya takilma boşver, he he de geç :))) bu mutlulugunu kimse bozmasin izin verme

gecmis olsun cnm yaa dikkat et kendine. bu arada bebisin kocaman olmus masallah. kaynanaya takilma boşver, he he de geç :))) bu mutlulugunu kimse bozmasin izin verme

Evet canım darısı size olsun inşallah.
Kaynanama zaten umursamaz davranıyorum sonra kendi kendimi yiyorum.
Eltimi telefondan engelledim onu da mı engellesem acaba?

Reactions: iiz

Canım kendi derdimden sana yazamadım.
Maşallah seninki de büyümüş

Hamilelikten önce sürekli düşük olan tansiyonun bir anda yükselmesi tuhaf.
İnşallah gerek kalmaz ama gerek varsa da kullanıcaz mecbur. Bakalım 1 hafta takip edeyim.
Canım geçmiş olsun arkadaşım da hamilelikte ılk aylar tansiyon dusuklugunden bayiliyodu sonra bi çıktı tansiyonu 20 lerle sezeryana aldılar acil hamilelik şekeri tansiyonu olabiliyormuş aman Allah korusun dikkat et o dikkat etmedi hiç bi diyeti varsa uygula mutlaka dikkat edince hallolur

Bakalım 1 hafta takip sonucunda ne diyecek canım.

Iki cm olamamış daha ama kocaman göründü gözüme Allah ım kucağımıza da alsak mis gibi inşallah

Amin canım benim.
Ultrasonda resmi büyütüp foto alıyorlarya küçük olsa bile büyük görünüyor insana :)

Bakalım 1 hafta takip sonucunda ne diyecek canım.

Amin canım benim.
Ultrasonda resmi büyütüp foto alıyorlarya küçük olsa bile büyük görünüyor insana :)
Evet yaklaştıkça kocaman oluyo manyak şeyler ya yan gelip yatiyolar keyiflerine dicek yok maşallah

Kaynanamdan inciler.
Sürekli kız çocuk diyerek eşimde heves bırakmıyormuşum.
Onun oğluşunun oğluşu olacakmış.
Senin oğluşun da kız istiyor onu ne yapıcaz acaba.
ay komedi bunlar oğluşunun kızı olsunda çatlasın o da bnm eşimde hep kız istiyo daha bi kere erkek ismi ya da erkek olsun lafı duymadm boşver sanki kv nin demesiyle mi olcak ztn belli cinsiyeti sadece siz bilmiyosunuz değişecek bişey değil sonuçta her şeyin hayırlısı böyle erkek çocuk diye tutturanların aklına hiç cinsiyet değiştiren erkekler gelmio mu acaba sağlıklı sıhhatli hayırlısı olsun sen bebişini üzme sen üzülünce o da üzülüo tıka kulaklarını hee de geç

Hamilelikten önce sürekli düşük olan tansiyonun bir anda yükselmesi tuhaf.
İnşallah gerek kalmaz ama gerek varsa da kullanıcaz mecbur. Bakalım 1 hafta takip edeyim.
Orda heyecanlanmis olabilirmisin canim..benimde yuksek cikiyordu takiple normal cikti..burda heyecan stresten olabilir dedi ins seninde oyledir

KIZLAR TÜP DEDİ DOKTOR.
EŞİM TEKRAR SPERM VERECEK EMBRİYOLOG İNCELEYECEKMİŞ.
AMA BİZE DEVLET DESTEĞİ YOK DEDİ
TOTAL 5 MİLYONUN ALTINDA OLUNCA DESTEK OLUYORMUŞ.
8 BİN TL Yİ BULACAK GALİBA.

KIZLAR TÜP DEDİ DOKTOR.
peki 2 aşılamayı fln yapsanız prosedür gereği o zamanda mı yok destek hangi şartları sağlamıyosunuz ki

KIZLAR TÜP DEDİ DOKTOR.
bi de celal bayara git bi görüş istersen cnm. bizimde raporsuz 6bin küsür tutmustu ilaclarla birlikte

Bu ay bi karar aldim
Ovulasyon testi pik gosterdigi gun ve sonrasi iliski disinda esimi zorlamiycam
Atesim de anlamsiz sekilde yuksek ya

bi de celal bayara git bi görüş istersen cnm. bizimde raporsuz 6bin küsür tutmustu ilaclarla birlikte
EVET CNM EŞİME DE DEDİM BİR GÜN ÜROLOĞA BİR RANDEVU ALIP BİR GİTSİN ONLARADA DANIŞSIN DESTEK İÇİN.
AŞILAMA İLE OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK AMA İSTERSEN YİNE DE DENEYELİM DİYOR.BEN ZATEN KORKAĞIN TEKİYİM TEKRAR TEKRAR MUAYENE OLMAK BİLE ÜRKÜYÜTOR.AŞILAMA DENEMİYCEM İHTİMAL DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN DİREK TÜPE GEÇELİM DİYORUM SİZ NE DERSİNİZ KIZLAR?

peki 2 aşılamayı fln yapsanız prosedür gereği o zamanda mı yok destek hangi şartları sağlamıyosunuz ki
OZAMAN DESTEĞİ VERİR CNM AMA OLMUYCAĞINI BİLE BİLE PROSEDÜR YERİNE GELSİN DİYE DENEMEK İSTEMEM.O YÜZDEN EN İYİSİ DİREK TÜPE GEÇMEK SANKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…