gecmis olsun cnm yaa dikkat et kendine. bu arada bebisin kocaman olmus masallah. kaynanaya takilma boşver, he he de geç :))) bu mutlulugunu kimse bozmasin izin vermeKızlar bu arada dr Coraspin başlattı bana.
Bugün tansiyon yüksek çıktı.
1 hafta tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlıycaz dedi.
gecmis olsun cnm yaa dikkat et kendine. bu arada bebisin kocaman olmus masallah. kaynanaya takilma boşver, he he de geç :))) bu mutlulugunu kimse bozmasin izin verme
Daha öğrenmeye çok var zaman geçse keşke hızla benim miniğim büyümüş 19 mm olmus maşallah Allah ım hepinize nasip etsin bu heyecanlari sağlıkla sıhhatle sorunsuz gebelikler nasip olsun kızlar inşallah
Cnm eşimin değerleri çok dusuk birazdan doktora gidicez bakalım ne diycektüp mü ? canım önce aşılama denemeyecek miysdin ? tüpe mi karar verdiniz yoksa
Canım geçmiş olsun arkadaşım da hamilelikte ılk aylar tansiyon dusuklugunden bayiliyodu sonra bi çıktı tansiyonu 20 lerle sezeryana aldılar acil hamilelik şekeri tansiyonu olabiliyormuş aman Allah korusun dikkat et o dikkat etmedi hiç bi diyeti varsa uygula mutlaka dikkat edince hallolurHamilelikten önce sürekli düşük olan tansiyonun bir anda yükselmesi tuhaf.
İnşallah gerek kalmaz ama gerek varsa da kullanıcaz mecbur. Bakalım 1 hafta takip edeyim.
Gördüm canım pıtır pıtır kalbi nasıl güç verdi bana anlatamam size de nasip olsun inşallahelmol sende görmüşsün bebisi :) masallah masallah :)
Iki cm olamamış daha ama kocaman göründü gözüme Allah ım kucağımıza da alsak mis gibi inşallahCanım kendi derdimden sana yazamadım.
Maşallah seninki de büyümüş
Canım geçmiş olsun arkadaşım da hamilelikte ılk aylar tansiyon dusuklugunden bayiliyodu sonra bi çıktı tansiyonu 20 lerle sezeryana aldılar acil hamilelik şekeri tansiyonu olabiliyormuş aman Allah korusun dikkat et o dikkat etmedi hiç bi diyeti varsa uygula mutlaka dikkat edince hallolur
Iki cm olamamış daha ama kocaman göründü gözüme Allah ım kucağımıza da alsak mis gibi inşallah
Evet yaklaştıkça kocaman oluyo manyak şeyler ya yan gelip yatiyolar keyiflerine dicek yok maşallahBakalım 1 hafta takip sonucunda ne diyecek canım.
Amin canım benim.
Ultrasonda resmi büyütüp foto alıyorlarya küçük olsa bile büyük görünüyor insana :)
Neden coraspin başladı canimKızlar bu arada dr Coraspin başlattı bana.
Bugün tansiyon yüksek çıktı.
1 hafta tansiyon takibi yap gerekirse tansiyon ilacı başlıycaz dedi.
ay komedi bunlar oğluşunun kızı olsunda çatlasın o daKaynanamdan inciler.
Sürekli kız çocuk diyerek eşimde heves bırakmıyormuşum.
Onun oğluşunun oğluşu olacakmış.
Senin oğluşun da kız istiyor onu ne yapıcaz acaba.
Orda heyecanlanmis olabilirmisin canim..benimde yuksek cikiyordu takiple normal cikti..burda heyecan stresten olabilir dedi ins seninde oyledirHamilelikten önce sürekli düşük olan tansiyonun bir anda yükselmesi tuhaf.
İnşallah gerek kalmaz ama gerek varsa da kullanıcaz mecbur. Bakalım 1 hafta takip edeyim.
peki 2 aşılamayı fln yapsanız prosedür gereği o zamanda mı yok destek hangi şartları sağlamıyosunuz kiKIZLAR TÜP DEDİ DOKTOR.
EŞİM TEKRAR SPERM VERECEK EMBRİYOLOG İNCELEYECEKMİŞ.
AMA BİZE DEVLET DESTEĞİ YOK DEDİ
TOTAL 5 MİLYONUN ALTINDA OLUNCA DESTEK OLUYORMUŞ.
8 BİN TL Yİ BULACAK GALİBA.
bi de celal bayara git bi görüş istersen cnm. bizimde raporsuz 6bin küsür tutmustu ilaclarla birlikteKIZLAR TÜP DEDİ DOKTOR.
EŞİM TEKRAR SPERM VERECEK EMBRİYOLOG İNCELEYECEKMİŞ.
AMA BİZE DEVLET DESTEĞİ YOK DEDİ
TOTAL 5 MİLYONUN ALTINDA OLUNCA DESTEK OLUYORMUŞ.
8 BİN TL Yİ BULACAK GALİBA.
EVET CNM EŞİME DE DEDİM BİR GÜN ÜROLOĞA BİR RANDEVU ALIP BİR GİTSİN ONLARADA DANIŞSIN DESTEK İÇİN.bi de celal bayara git bi görüş istersen cnm. bizimde raporsuz 6bin küsür tutmustu ilaclarla birlikte
OZAMAN DESTEĞİ VERİR CNM AMA OLMUYCAĞINI BİLE BİLE PROSEDÜR YERİNE GELSİN DİYE DENEMEK İSTEMEM.O YÜZDEN EN İYİSİ DİREK TÜPE GEÇMEK SANKİpeki 2 aşılamayı fln yapsanız prosedür gereği o zamanda mı yok destek hangi şartları sağlamıyosunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?