Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben olayın nasıl ilerlediğini bilmiyorum ama devlet desteği fiyatı çok düşürüyorsa ve bunu kullanmak için tek engelin aşılama ise 2 ay üstüste yap aşılamayı tutmazsa tüpe geçersin öyle olmuyomu ShinSeGi

Elcanki çatlattın mı yumoşu bensiz bnmkinin ne yaptığı belli diil bu ay bugün bi akıntı vardı ama dünkü ilişkiden mi kaldı anlayamıyorum ben onu da ayy ben hiç bişeyi anlayamıyorum niden böyleyim ben

kiyamam yaa insallah cabuk toparlarsin araniz düzelir cnm

geçer ya bir şey olmaz gelince karşılıklı konusacagım. hatta yarın yemege gider orda konuşuruz böyle şeyleri ev dışında konuşmak daha iyi geliyor..

ateşimi ölçtüm şimdi. ilk defa bu kadar düşük ateş gördüm kendimde bu saatte bile 35 ler de ateş. hsg nin mi etkisi nedir anlayamadım?

hsg den sonra ateşi çok düşen oldu mu kzlar ?

ovu testi yaptım ama yorumlayamadım tam. bir de siz bakın kızlar . galiba koyulaşmaya başlamış ne dersiniz

cnm aşılamalarda zaten 1500 den aşağı tutmuyo 2 aşılama 3000 bulur tüpten alacağım indirimde o kadar olur .
geçen zamanım ve iğnelr ilaçlar da cabası bu nedenle acaba uğraşmasam mı diyorum

Evet canım darısı size olsun inşallah.
Kaynanama zaten umursamaz davranıyorum sonra kendi kendimi yiyorum.
Eltimi telefondan engelledim onu da mı engellesem acaba?

hayatından engelle onu şekerim.

şimdi ben burada kaynanaları okuyorum ya akşam koca gelince sinirimi alamayıp ona sataşıyorum. diyecek hiç bir şey bulamazsam anan ne yapıyor hayret hiç bugünlede beni sormuyor diyorum . neyse ki kocam bu konu da çok hasas valla haklısın ya annemin gerçekten öyle diyor ne desem ..

cnm aşılamalarda zaten 1500 den aşağı tutmuyo 2 aşılama 3000 bulur tüpten alacağım indirimde o kadar olur .
geçen zamanım ve iğnelr ilaçlar da cabası bu nedenle acaba uğraşmasam mı diyorum
eğer bu parayı vereceksen tabi uğraşma. aşılama için bir de bekleyeceksın 2 kere yaptırsan 1 ay ara versen al sana 3 ay.

ben de özelleri aradım. sonra devlette doktorumla konusunca malıyete bır sey degıl bana ilaçlarla birlikte tutacagı 500 dediler . ben de özel de 2 kere yaptıracagımı düşünsem tab tüp bebek derdim.

ben nedense olacagına ınanıyorum. vucudumun zorladığını düşünüyorum bu yüzden aşılamayı bir deneyeyım dedım. benım amh sonucuma bakılacakmıs dur bakalım ne dıyecek doktorlarım . ben özelde aşılama yapsam bile 2 kere yaptırmam en fazla 1 yapar hemen tüp bebege gecerım.

ben 1 yıldır denıyorum daha o yuzden azıcıkta olsa süre vermek ıstıyrum kendıme tüpe hemen gecmek ıstemıyorum. zaten tup olsa bile ben kıs değil baharı beklerdım o yuzden şimdi aşılamayı bir deneyecegım

Neden coraspin başladı canim

Tansiyonu yüksek görünce başladı.
Bebeğe kan akışı daha kolay olur dedi.

Benim eşim de aynı şekilde kız istiyor canım.
Abimin ve ablamın oğullarını gördükçe erkek çocuktan soğudum diyor.
Ama kaynanam bir enteresan. Kendi kadın değilmiş gibi kız çocuğa değer vermiyor.
Hatta yazmıştım burada durmadan mavi hırka falan örüyor.
Boşuna örme giydirmicem diye yüzüne söyledim.

Orda heyecanlanmis olabilirmisin canim..benimde yuksek cikiyordu takiple normal cikti..burda heyecan stresten olabilir dedi ins seninde oyledir

Canım heyecanlı değildim de 2 kat merdiven çıkıp dinlenmeden ölçüldü o nedenle biraz daha fazla yüksek çıktı.
Ama sağlık ocağında dinlenmiş olarak ölçüldüğünde de yüksekti.
Takip edelim bakalım.

Keşke öyle hayattan engellemek gibi bir seçenek olsa kız.
Kadından 1500 km uzaktayım senede bir görüyorum ama telefonla da olsa tepemi attırmayı beceriyor.

Reactions: iiz

oğlumun oğlusu ne ya !

benım oğlum ailesiyle huzurlu olsun demesı lazım ıyı kalpli bir annenın. insanlar gencken neyse yaslanınca öyleler ya niye yaşlılık insnaları daha ıyı yapmıyor acaba

az kaldı yiyecem banı gene konu kaynana olunca ben ban yiyorum kızlar ya..

en azından uzakmış o da bir teselli . en azından ses var ama görüntü yok :)

Yeterlerler onlar tepe attirmaya benimkide ilk ikizmis diyince yok yok degildir o su kesesidir diyodu..insan hayirli olsun ne guzel supriz felan der.. :)

Sorma ben de deliriyorum.
Erkeklerin erkek çocuk sevdasını yine anlıyorum.
Ama sanırsın ki bu kendisi sanki zamanında kız çocuk değilmiş.

en azından uzakmış o da bir teselli . en azından ses var ama görüntü yok :)

Ay evet çok şükür.
Yüzüne bakınca midem bulanıyor çoğu zaman.

Yeterlerler onlar tepe attirmaya benimkide ilk ikizmis diyince yok yok degildir o su kesesidir diyodu..insan hayirli olsun ne guzel supriz felan der.. :)

Hepsi de bir tuhaf.
Benimki de inşallah erkektir ben kız istemiyorum dedi.
Ben de Allah cinsiyetine sana sorarak karar vermiyor illa bir şey diyeceksen hayırlısı sağlıklısı olsun de dedim.
Her seferinde bağırıyorum ama anlamıyor.

durumumuz çok çok süper değil ama mecburuz parayı vericez cnm
neden kış değil baharı beklerdin cnm??tüp tedavisi çok sıcaklara bırakılmamalıymış(uzmanların görüşü)
bizim denememizi toplasak varikosel ameliyatı dönemi dışında 6 AY.ama değerler belli aşılama da şans da çok düşük.
inş olur cnm senin aşılamayla benim tüp ile nasipte ne varsa onu yaşayalım :)

Bosver ya takma moralini bozma.sonucta cinsiyeti erkegin spermleri belirliyormus ayrica ha kiz ha erkek evlat elli ayakli saglikli olsunda :)

Bosver ya takma moralini bozma.sonucta cinsiyeti erkegin spermleri belirliyormus ayrica ha kiz ha erkek evlat elli ayakli saglikli olsunda :)

Ben de sağlıklısını ve hayırlısını istiyorum.
Ama inşallah erkek olur gibi temennilere sinir oluyorum.
Ha evet ben kız itiyorum ama inşallah kız olur dese yine kızardım.
Allah gönlüne göre versin, sağlıklısını versin demek varken cinsiyet belirterek dua edilmesin yani.

Sümbül konu kaynana olunca niye ban yeniyor, anlamadım... Özel bir sebebi mi var?

Kız ben de emin değilim catladi mi bilemedim. Gece yakı yapıştırdım.. akintiyi da pek kestiremedim, dedigin gibi semen mi değil mi anlayamiyorum iliski olunca.. sadece son 5 gundur falan iliski esnasi aşırı ıslaklık oluyor bıkkınlık geldi valla.. ates yakıyı cikarinca da dusmez insallah veson etkisi olmaz dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…