Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla rapor almicam 8bini verir tüp denerim diyosan tüp yaptir cnm. ama Allah korusun biliyorsunki tüp bebegin bile ilk deneme de tutmama ihtimali var. senin yerinde olsam ben kendim celal bayara gidip bi görüşürdüm ondan sonra karar verirdim

oluyor cnm ama 8403BHC sanirim islemlerden korktugu icin en kestirme yolu denemek istiyor :) işte bu noktada olay tamamen duygusal maddi imkan varsa tabiki tüp denesin ama tüp bebekte de 2-3 sefer denemek gerekebiliyor bunu da düşünmek gerek

yakıyla bence de alakası yok o bölgesel ısınma sağlıo sadece ay adam tembel diyodum ilişkiden bana fenalık geldi bide görev gibi olunca adam iş bitirici düşünüo ben işve cilve istiom

bnm de aklıma o geldi 8000 hadi çıkart ver ama ya tutmazsa bida bida gerekirse

iyi bi karar cnm. en azindan stresiniz azalir. hastaydin ya sen hala enfeksiyon varsa ates ondan yuksektir
Ne hastalikmis yahu bitirdi beni
Dun de tum gun misafirim vardi iyice yoruldum
Seninle gunlerimiz ayni insaallah iyi habwr veririz tup bebekciler kendiliginden hamile kalirmis

Ne hastalikmis yahu bitirdi beni
Dun de tum gun misafirim vardi iyice yoruldum
Seninle gunlerimiz ayni insaallah iyi habwr veririz tup bebekciler kendiliginden hamile kalirmis
ayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))

sonuç güzel olsun inşallah

kış zor bir ay ya ne bileyim o yüzden bahar dedim. doktora git gel derken neşeli geçsin yani diye başka neden yok
değerlerimiz iyi herhangi bir sorun olmadığı için daha öncede hamile kaldığımı düşünerek ve ben ilk defa dogru duzgun kontrole gırıyorum önceki doktorlar öyle rasgele doktorlardı birazda hsg den sonra 1-2 ay denerim diye düşündüm. şimdilik kafam net değil. bu ay doktoru dinleyeceğim. büyük ihtimal aşılama diyecek amh bakıp ona göre karraımı vereceğim ama daha fazla beklemeye gerek yok dedi

ben doktora 2 yıldır olmuyor dedım oysa 1 yıldır denıyorum. bir de rapor sırasında benım doktorumda ordaydı ve nedense raporu onaylayan prpf. 5 yıldır olmuyor dedı ben de ses cıarmadım çunku sen sus der gıbı yuzzume baktı. yoks aşılama demeyecektı her şey normal görünnce

ben de bilmiyorum neler olacak

ayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))
bence ovu zamanı sıcaga az girmelisin ve termallere aman ha dikkat bir nevı hastane yatakhanesı gıbı. bütün hastalar orada kapmadıgım hastalık kalmadı hala temızlemeye calısyorum üstelik ben bu başıma gelmesın dıye en pahalı yerlerde kaldım . bence bır daha düşün

Kızlar, Veson kan tahlil sonuclarımda kotu birsey cıkmadı sukur kansızlık var onun için ferro sanol verdi birde 3 aylık kan sekerim sınırdaymıs ileri yaslarda seker hastası olacaksın dedi :-(
Yara için haftaya kadar kremleri kullanıp kontrole gitcem
İyilesdikden sonrada bi sure daha devam edecekmişim
Cildiyeye gideyim mi dedim gerek yok aslında ama istersen gidebilirsin dedi
Bir ay kremleri kullaniyim gecmezse cildiyeye gorunmeyi düşünüyorum

O benimde ne zamandir aklimda en azindan hafta sonu gitsek diye dusundum ama zor bu aralar zaten benim tahminim 3 gune falan olur yumurta

Ay çok sevindim cnm ya kötü birşey çıkmasın .inşallah kremler yarayı Kökten kurutur.hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…