- 5 Mayıs 2013
- 33.906
- 41.569
- 798
X xDerinMavix canım cinsiyet belli oldu mu göremedim bennn
Ay bisey kacirdim sandimm.. beni de etiketleee.. hayirlisi neyse o olsunn... ama bence kiz telrar tekrar soyliyim :)))Hayır kuzum.
Doktor yarın sonuçlarla beraber cinsiyet için ultrason yapıcak.
valla rapor almicam 8bini verir tüp denerim diyosan tüp yaptir cnm. ama Allah korusun biliyorsunki tüp bebegin bile ilk deneme de tutmama ihtimali var. senin yerinde olsam ben kendim celal bayara gidip bi görüşürdüm ondan sonra karar verirdimEVET CNM EŞİME DE DEDİM BİR GÜN ÜROLOĞA BİR RANDEVU ALIP BİR GİTSİN ONLARADA DANIŞSIN DESTEK İÇİN.
AŞILAMA İLE OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK AMA İSTERSEN YİNE DE DENEYELİM DİYOR.BEN ZATEN KORKAĞIN TEKİYİM TEKRAR TEKRAR MUAYENE OLMAK BİLE ÜRKÜYÜTOR.AŞILAMA DENEMİYCEM İHTİMAL DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN DİREK TÜPE GEÇELİM DİYORUM SİZ NE DERSİNİZ KIZLAR?
iyi bi karar cnm. en azindan stresiniz azalir. hastaydin ya sen hala enfeksiyon varsa ates ondan yuksektirBu ay bi karar aldim
Ovulasyon testi pik gosterdigi gun ve sonrasi iliski disinda esimi zorlamiycam
Atesim de anlamsiz sekilde yuksek ya
Ay bisey kacirdim sandimm.. beni de etiketleee.. hayirlisi neyse o olsunn... ama bence kiz telrar tekrar soyliyim :)))
oluyor cnm amaben olayın nasıl ilerlediğini bilmiyorum ama devlet desteği fiyatı çok düşürüyorsa ve bunu kullanmak için tek engelin aşılama ise 2 ay üstüste yap aşılamayı tutmazsa tüpe geçersin öyle olmuyomuShinSeGi
Kız ben de emin değilim catladi mi bilemedim. Gece yakı yapıştırdım.. akintiyi da pek kestiremedim, dedigin gibi semen mi değil mi anlayamiyorum iliski olunca.. sadece son 5 gundur falan iliski esnasi aşırı ıslaklık oluyor bıkkınlık geldi valla.. ates yakıyı cikarinca da dusmez insallahveson etkisi olmaz dedi:)))
bnm de aklıma o geldi 8000 hadi çıkart ver ama ya tutmazsa bida bida gerekirseoluyor cnm ama8403BHC sanirim islemlerden korktugu icin en kestirme yolu denemek istiyor :) işte bu noktada olay tamamen duygusal maddi imkan varsa tabiki tüp denesin ama tüp bebekte de 2-3 sefer denemek gerekebiliyor bunu da düşünmek gerek
Ne hastalikmis yahu bitirdi beniiyi bi karar cnm. en azindan stresiniz azalir. hastaydin ya sen hala enfeksiyon varsa ates ondan yuksektir
ayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))Ne hastalikmis yahu bitirdi beni
Dun de tum gun misafirim vardi iyice yoruldum
Seninle gunlerimiz ayni insaallah iyi habwr veririz tup bebekciler kendiliginden hamile kalirmis
balçovaya mı başka şehremi adamı haşlama da sıcak suyla aıcak iyi gelmiyo diyolar ya :)ayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))
yuh yani su kesesi mi !Yeterlerler onlar tepe attirmaya benimkide ilk ikizmis diyince yok yok degildir o su kesesidir diyodu..insan hayirli olsun ne guzel supriz felan der.. :)
sonuç güzel olsun inşallahdurumumuz çok çok süper değil ama mecburuz parayı vericez cnm
neden kış değil baharı beklerdin cnm??tüp tedavisi çok sıcaklara bırakılmamalıymış(uzmanların görüşü)
bizim denememizi toplasak varikosel ameliyatı dönemi dışında 6 AY.ama değerler belli aşılama da şans da çok düşük.
inş olur cnm senin aşılamayla benim tüp ile nasipte ne varsa onu yaşayalım :)
bence ovu zamanı sıcaga az girmelisin ve termallere aman ha dikkat bir nevı hastane yatakhanesı gıbı. bütün hastalar orada kapmadıgım hastalık kalmadı hala temızlemeye calısyorum üstelik ben bu başıma gelmesın dıye en pahalı yerlerde kaldım . bence bır daha düşünayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))
Konu kaynana olunca sümbül ağzını tutamıyor da o YüzdenSümbül konu kaynana olunca niye ban yeniyor, anlamadım... Özel bir sebebi mi var?
O benimde ne zamandir aklimda en azindan hafta sonu gitsek diye dusundum ama zor bu aralar zaten benim tahminim 3 gune falan olur yumurtaayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))
Ay çok sevindim cnm ya kötü birşey çıkmasın .inşallah kremler yarayı Kökten kurutur.hadi hayırlısıKızlar,Veson kan tahlil sonuclarımda kotu birsey cıkmadı sukur kansızlık var onun için ferro sanol verdi birde 3 aylık kan sekerim sınırdaymıs ileri yaslarda seker hastası olacaksın dedi :-(
Yara için haftaya kadar kremleri kullanıp kontrole gitcem
İyilesdikden sonrada bi sure daha devam edecekmişim
Cildiyeye gideyim mi dedim gerek yok aslında ama istersen gidebilirsin dedi
Bir ay kremleri kullaniyim gecmezse cildiyeye gorunmeyi düşünüyorum
Hayırdır iki gündür ateş yüksek gitmişO benimde ne zamandir aklimda en azindan hafta sonu gitsek diye dusundum ama zor bu aralar zaten benim tahminim 3 gune falan olur yumurta
ayyyy insallah cnm yaaa. bizde esimle termal otele gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. tam ovu zamanina denk gelcek gibi. bi de onu deniyelim dedik :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?