Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yuh yani su kesesi mi !
bebişler nasıl ? nasıl gidiyor canım hamileliğin ?
Sagol canim benim iyiyim bebislerim hic uzmuyo beni..hamileli bile unutuyorum rabbim insallah sizlerede boyle sakin hamilelik yasatsin..
Buyumusler kipirkipirlardi onumuzdeki hafta yine gidicez testler basliyor artik :)
Insallah seninde tedavin bebislerini getirsin canim :)

yuh yani su kesesi mi !
Yaa su kesesi :))
Sagol canim benim iyiyim bebislerim hic uzmuyo beni..hamileli bile unutuyorum rabbim insallah sizlerede boyle sakin hamilelik yasatsin..
Buyumusler kipirkipirlardi onumuzdeki hafta yine gidicez testler basliyor artik :)

yuh yani su kesesi mi !
Yaa su kesesi :))

Reactions: iiz
Hayırdır iki gündür ateş yüksek gitmiş
NE bileyim valla bende anlamadim canim
Yumurta catlamis olamaz dimi zaten ov. testi negatif
Bazi serophene kullandigim aylara baktim onlarda da boyle inis cikis olmus ama

allah bağışlasın . öyle işte bir başlayınca bir şekilde büyüyorlar değil mi. :)

Heryeri sildim süpürdüm.bir güzel havalandırdım.yatak odasındaki çocuk odasındaki ve bu odaları birbirine bağlayan koridordaki tüm halıları kaldırdım yerine kilim serdim.sadece oturma Odasında ve girişte halı kaldı.oturma odasındaki halının üstüne de kilim attım.ama ona başla bir çözüm bulmam gerek durmuyor yerinde kayıyor.peluş oyuncakları çocuk odasından çıkardım kaloriferlere su koydum.umarım kızım biraz nefes alır

Canım bu baya kopkoyu.. sen değerlendir bugünleri akşama barış eşinle hemen

Haklisin canim.
Ben de bir ara gitmeyi dusunmustum.
Arastirinca vazgectim.
bütün hastalığı olanlar orada özellikle cilt hastalıkları hem de bulaşıcı olanlar ve malesef o kaynar suyla falan temizlenmeyen hastalıklar var özel dezenfektasyon falan da yapmıyorlar dış temizlik o kadar ne o havuzlar cok titizlikle temızlenıyor ne de 5 hatta 7 yıldızlı otellerın özel odaları . ben en ıyı yerlerde kaldım çok pişmanım hala bitiremedim hastalıkları. cildime bir şey bulaşmıştı sonunda gecımıstım dun baktım tekrarlamıs .. aman ha aman ha

cnm aşılamalarda zaten 1500 den aşağı tutmuyo 2 aşılama 3000 bulur tüpten alacağım indirimde o kadar olur .
geçen zamanım ve iğnelr ilaçlar da cabası bu nedenle acaba uğraşmasam mı diyorum
Aşılama bana 500 e mal oldu canım ilaçlar dahil ,bir sor istersen fiyatını... ama arada ciddi fark olmayacaksa ve imkanın da varsa senin yerinde olsam tüp denerdim doktor da tüp önerdi ise..

Çünkü zaten sperm sayısı normal olsa %15 gibi küçük bir ihtimal tutması... haaa ama şimdi varikosel sayfasında bir arkadaşın yazdığını okudum totalde 2 milyon spermle normal yolla hamile kalmış maşallah... belli de olmuyor ama bu güzel ihtimaller beni bulmadı

Oyy senin icin baya talihsiz bir durum olmus canim.
Ben de bir defa doktora gittim. Benim siram gelince iceriye bi kadin girdi 2 dakika tahlil gostereyim diye. Ben de iceride kulak misafiri oldum.
Kadin esinin spermiyogramini getirmis. Doktorum cok sasirdi. Sadece birkac tane canli sperm var normal yolla hamilelik olamaz dedi. Meger kadinin esi firinda calisiyormus. Sicak spermleri etkiliyormus. Oradan ogrendim bu durumu.
ShinSeGi aman dikkat diyim.

bana da toplamda 500 tutar aşılama dediler . 8403BHC haberin olsun. devlette öyle. zaten sperm sayısında sorun varsa yaparlar aşılama benım hıc bır sorunum yoktu sadece 2 yıldır olmuyor dedım bırde yasım dan dolayı .. beklemeyelım dediler. hastaneye yatırılacak para sadece 45 tl. gerı kalan dısardan alınacak ilaçlar iğneler. ben de özeli arastırdım 2.000 den aşşagı yer yok. gerekırse gıdecektım ama devlette başlayalım bakalım madem böyel dedım doktorumuda sevdım ben bırazda bundan cabuk ıkna oldum.

Allah kolaylık versin abla cidden zor su alerji durumu çok kişiden duyuyorum bende okulda resmen çağın sorunu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…