Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakti saati gelince bulacak inşaallah umutsuzluk yok

kızlar hsg sonucunu cd ile verdiler ya onu görebilmenin bir yöntemi var mı ? cd açmıyor. hastane proğramı olması gerekiyor ya ben açamadım .

Salliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırmeğer Halılar çocuğu boğuyormuş da benim haberim yok.
aaayyy yavrumm sen bır care bul da komple kaldır o halıları . rulo yap çocuga en uzak odaya temas sıfıra ınsin

Salliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırmeğer Halılar çocuğu boğuyormuş da benim haberim yok.
Evet hep halıları kaldırıyorlar ortadan ilk. çok sevindim geçmesine çözüm bulundu toz yuvası halılar maalesef..

aaayyy yavrumm sen bır care bul da komple kaldır o halıları . rulo yap çocuga en uzak odaya temas sıfıra ınsin
Şuanda iki yerde var biri giriş biri de oturma odası koridordakini de kaldırırım o sorun değil de oturma odasına bir çare bulmam gerek çocuk sürekli yerde böyle kilim üstüne minder falan birşeyler ayarlayabilirim belki.

Ay ne gusel Rabbim herkesi böyle mucizelerle karsilastirsin tmm cbuye gideyim perşembe günü bakalım onlar ne diyecek.asilama da yumurta takibi var işten 2 ay arka arkaya o kadar çok izin almam imkansız hem umut vermiyirlar asilamayla o yüzden istemiyorum.

Evet cnm ya biraz hijyene de dikkat ettim mi tamamdır.sil süpür havalandır işini biraz daha sık yapmalıyım:))
Ay ne güzel canım rahatlasın yavrucak azıcık ya hali gerçekten etkiliyor canım deterjan ve hali resmen düşman tikanmaya davet

Canım bu baya kopkoyu.. sen değerlendir bugünleri akşama barış eşinle hemen
şimdi bir ovu testı daha yapacaktım evde 1 tane bıle ovu kalmamıs butun testler hcg ya ben ne ara aldım bu kadar testi. parmakla test olayından sonra hcg ler evde birikmiş meğerse ben de ovu testı var evde dıye hıcc almadım. tühhh ateste ölçmedim . şimdi ki atese göre henuz catlamamıs görunuyor galıba bugece ya da yarına catlar yarın ki ates tek umudum

Yastığını da yıkamıştım antialerjik Sıvı deterjan ile onu da yarın değiştiririm.kuzum nefes alsın Valla.deterjan işine de bir çözüm bulayım büyük marketlerde belki antialerjik deterjan satılıyordur bakmak gerek. xpreiaZ cnm sen nerden alıyorsun deterjanlarını
Ay ne güzel canım rahatlasın yavrucak azıcık ya hali gerçekten etkiliyor canım deterjan ve hali resmen düşman tikanmaya davet

Sadepazar yazarsan google a canım ben güveniyorum o siteye. Ama dediğim gibi akşamdan makineyi 10 dakika çalıştırıp durdurup sabaha düğmeye basıp çıkıyorum evden. Deterjanın üstünde de yazıyor zaten 6 saat kadar ıslakta bekletilmeli diye. Ben ordan alıyorum doğal olduğuna inanarak

karşı komsuya sorar mısın canım hangı program acmıs. ben bulamadım ne ile acılıyor
Valla cnm bilmiyorumki kadında anlamadı.cd yi yerleşince zaten ekranda belirdi.üzerine tıklayınca da açıldı.muhakkak bilgisayarın kendinde bir program yüklü olsa gerek.

Reactions: iiz
Inşallah bulursun canım valla beni bile acayip rahatsız ediyo deterjan çocuğu düşünemiyorum yazık

Veson kizinda alerjimi var
Benimde bazi deterjanlara alerjim var gecem sene tum vucudum kizardi sisti doktorum camasir tozu dedi bana dalin markanin da var onu denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…