Vakti saati gelince bulacak inşaallah umutsuzluk yokAşılama bana 500 e mal oldu canım ilaçlar dahil ,bir sor istersen fiyatını... ama arada ciddi fark olmayacaksa ve imkanın da varsa senin yerinde olsam tüp denerdim doktor da tüp önerdi ise..
Çünkü zaten sperm sayısı normal olsa %15 gibi küçük bir ihtimal tutması... haaa ama şimdi varikosel sayfasında bir arkadaşın yazdığını okudum totalde 2 milyon spermle normal yolla hamile kalmış maşallah... belli de olmuyor ama bu güzel ihtimaller beni bulmadı
Salliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırAllah kolaylık versin abla cidden zor su alerji durumu çok kişiden duyuyorum bende okulda resmen çağın sorunu gibi.
aaayyy yavrumm sen bır care bul da komple kaldır o halıları . rulo yap çocuga en uzak odaya temas sıfıra ınsinSalliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırmeğer Halılar çocuğu boğuyormuş da benim haberim yok.
Benim cd yi diş Hastanesi'ndeki bilgisayar açmadı karşı komşunun Dizüstü bilgisayarı açtı.kızlar hsg sonucunu cd ile verdiler ya onu görebilmenin bir yöntemi var mı ? cd açmıyor. hastane proğramı olması gerekiyor ya ben açamadım .
Evet hep halıları kaldırıyorlar ortadan ilk. çok sevindim geçmesine çözüm bulunduSalliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırmeğer Halılar çocuğu boğuyormuş da benim haberim yok.
Şuanda iki yerde var biri giriş biri de oturma odası koridordakini de kaldırırım o sorun değil de oturma odasına bir çare bulmam gerek çocuk sürekli yerde böyle kilim üstüne minder falan birşeyler ayarlayabilirim belki.aaayyy yavrumm sen bır care bul da komple kaldır o halıları . rulo yap çocuga en uzak odaya temas sıfıra ınsin
Evet cnm ya biraz hijyene de dikkat ettim mi tamamdır.sil süpür havalandır işini biraz daha sık yapmalıyım:))Evet hep halıları kaldırıyorlar ortadan ilk. çok sevindim geçmesine çözüm bulundutoz yuvası halılar maalesef..
Ay ne gusel Rabbim herkesi böyle mucizelerle karsilastirsin tmm cbuye gideyim perşembe günü bakalım onlar ne diyecek.asilama da yumurta takibi var işten 2 ay arka arkaya o kadar çok izin almam imkansız hem umut vermiyirlar asilamayla o yüzden istemiyorum.Aşılama bana 500 e mal oldu canım ilaçlar dahil ,bir sor istersen fiyatını... ama arada ciddi fark olmayacaksa ve imkanın da varsa senin yerinde olsam tüp denerdim doktor da tüp önerdi ise..
Çünkü zaten sperm sayısı normal olsa %15 gibi küçük bir ihtimal tutması... haaa ama şimdi varikosel sayfasında bir arkadaşın yazdığını okudum totalde 2 milyon spermle normal yolla hamile kalmış maşallah... belli de olmuyor ama bu güzel ihtimaller beni bulmadı
Ay ne güzel canım rahatlasın yavrucak azıcık ya hali gerçekten etkiliyor canım deterjan ve hali resmen düşman tikanmaya davetEvet cnm ya biraz hijyene de dikkat ettim mi tamamdır.sil süpür havalandır işini biraz daha sık yapmalıyım:))
şimdi bir ovu testı daha yapacaktım evde 1 tane bıle ovu kalmamıs butun testler hcg ya ben ne ara aldım bu kadar testi. parmakla test olayından sonra hcg ler evde birikmiş meğerseCanım bu baya kopkoyu.. sen değerlendir bugünleri akşama barış eşinle hemen
Ay ne güzel canım rahatlasın yavrucak azıcık ya hali gerçekten etkiliyor canım deterjan ve hali resmen düşman tikanmaya davet
Benim cd yi diş Hastanesi'ndeki bilgisayar açmadı karşı komşunun Dizüstü bilgisayarı açtı.
Canim dosya uzantisinin ne olduguna bagli.karşı komsuya sorar mısın canım hangı program acmıs. ben bulamadım ne ile acılıyor
Sadepazar yazarsan google a canım ben güveniyorum o siteye. Ama dediğim gibi akşamdan makineyi 10 dakika çalıştırıp durdurup sabaha düğmeye basıp çıkıyorum evden. Deterjanın üstünde de yazıyor zaten 6 saat kadar ıslakta bekletilmeli diye. Ben ordan alıyorum doğal olduğuna inanarakYastığını da yıkamıştım antialerjik Sıvı deterjan ile onu da yarın değiştiririm.kuzum nefes alsın Valla.deterjan işine de bir çözüm bulayım büyük marketlerde belki antialerjik deterjan satılıyordur bakmak gerek.xpreiaZ cnm sen nerden alıyorsun deterjanlarını
Valla cnm bilmiyorumki kadında anlamadı.cd yi yerleşince zaten ekranda belirdi.üzerine tıklayınca da açıldı.muhakkak bilgisayarın kendinde bir program yüklü olsa gerek.karşı komsuya sorar mısın canım hangı program acmıs. ben bulamadım ne ile acılıyor
Inşallah bulursun canım valla beni bile acayip rahatsız ediyo deterjan çocuğu düşünemiyorum yazıkYastığını da yıkamıştım antialerjik Sıvı deterjan ile onu da yarın değiştiririm.kuzum nefes alsın Valla.deterjan işine de bir çözüm bulayım büyük marketlerde belki antialerjik deterjan satılıyordur bakmak gerek.xpreiaZ cnm sen nerden alıyorsun deterjanlarını
9. gun yapmistim akinti var gibiydi daha pozitif gormedimTestlere hangi gün başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?