Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salliala inanır mısın az önce odasına gittim horultu nerde ise sıfırmeğer Halılar çocuğu boğuyormuş da benim haberim yok.
yaa ilk akla gelenmiş dimi inşallah çözülmüştür problem kaldırıverirsin halıları ya da örtü serersin üstün önüne geçemeyeceğin bi durum olmasın da

Veson kizinda alerjimi var
Benimde bazi deterjanlara alerjim var gecem sene tum vucudum kizardi sisti doktorum camasir tozu dedi bana dalin markanin da var onu denesen
Evet alerji var kanda alerji Değeri yüksek çıktı.neye karşı alerjisi var bilmiyorum.2 Ocak da randevu aldım test yapılacak.kuzım haftalardır horultudan uyuyamıyor nefes alamıyordu.nette iyi bir araştırdım alerji konusunu.halıları yatak odasından kaldırdım.bugğn daha rahat nefes alıyor.deterjanını da değiştirmeyi düşünüyorum.çamaşır tozu Dediğin sabun tozu mu? Doğal birşeyler istiyorum en azından Kızın çamaşırları ve çarşaflar için.çok da şeyapmamsk Lazım sadepazar diye biryer varmış nette Orayı önerdi. araştıracağım bakalım birşeyler bulurum inşallah

yaa ilk akla gelenmiş dimi inşallah çözülmüştür problem kaldırıverirsin halıları ya da örtü serersin üstün önüne geçemeyeceğin bi durum olmasın da
Evet cnm ya inşallah dilaltı aşısı falan varmış her alerji hastasına uygulanmıyormuş ama umarım bizim kıza uygulanır 2 Ocak da randevu aldım bakalım Dr ne diyecek

Evet cnm sabun tozu
Ben Hacısakir almıştım sen dalın e bak
Ondan sonra düzeldi benim kasinti birde zeytinyağlı kesme kalıp sabun kullanıyorum banyo da bi ara Zona geçirdim o zaman anneannem demişti iyi gelir diye kime dediysemde kurtuldu düşün Zona ya bile iyi geliyor
Nemlendirici kullanıyorum birde yani deterjan alerjisi varsa bunlar iyi geliyor

Veson çamaşır makinanın durulama sayısını artırabiliyor musun? Benim makinaya o özellik var. Astım olduğumda 3 durulama yaptırıyordum. Camaairlardaki deterjan kokusu neredeyse kalmıyordu

Tmm cnm bu çamaşır deterjanı olarak sabun tozunu bir araştırırım banyo da liflerken ben de zeytinyağlı yeşil kesme sabun kullanıyorum Vücutta kaşıntı kızarıklık yok çok şükür bizimki nefes alamıyor Öksürük falan işte.bir de nedense bu aralar parmak uçları soyuldu hep.

Veson çamaşır makinanın durulama sayısını artırabiliyor musun? Benim makinaya o özellik var. Astım olduğumda 3 durulama yaptırıyordum. Camaairlardaki deterjan kokusu neredeyse kalmıyordu
Durulama programı var ayriyeten makine durunca o programı çalıştırıp tekrardan durulatabilirim

balçovaya mı başka şehremi adamı haşlama da sıcak suyla aıcak iyi gelmiyo diyolar ya :)

O benimde ne zamandir aklimda en azindan hafta sonu gitsek diye dusundum ama zor bu aralar zaten benim tahminim 3 gune falan olur yumurta

Canim onu hic iyi degil diyorlar.
Erkekler icin spermlere zarar sicak biliyorsun.
kizlar benimkisi daha cok tatil amacli :) esim duymuş termal su hamile kalmaya iyi geliyor diye bende hic ses etmedim :) maksat tatil olsun. sperm ölürse vs konusuni hic acmadim adam caymasin diye :) tatile ihtiyacim var. adamda 300milyon sperm varken hamile mi kalabildim zaten varsin birazcik sperm ölüversin zaten 1 gece kalcaz

Peki aşılama raporunu alıp özelde mi yaptıracaksın. Yani önce aşılama doktorunu bulup sonra mı rapor için devlete gittin

Reactions: iiz
Kızlar riskli gebelikte Prof vardı randevu alamadığım öylesine girdim randevuya bi tane saat açıldı pat diye biri iptal etti sanırım hemen yarına aldım sıra çok mutlu oldum ben onun takibinde de olmayı istiyorum aslında belki özeli bırakırım bile doktorumdan çok memnunum ama bunu da sevmiştim çok tatlı dilliydi

Parmak uclari soyulduysa muhtemelen egzama canim o sen mutlaka gotur doktora

Kuzum niye riskli gebelik uzm.tercih ediyorsun rahatsizligin varmiydi

Kuzum niye riskli gebelik uzm.tercih ediyorsun rahatsizligin varmiydi?

Kuzum niye riskli gebelik uzm.tercih ediyorsun rahatsizligin varmiydi
Canım benim pko var insülin direnci var hasimato var hepsinin teshisini de bu Prof koymuştu o zaman da demişti hamile kalırsan bana gel mutlaka diye

Canım benim pko var insülin direnci var hasimato var hepsinin teshisini de bu Prof koymuştu o zaman da demişti hamile kalırsan bana gel mutlaka diye
Hmm anladim canim..bende piihtilasmadan oturu gideyim dedimde 800 dedi muayene ucretine cok geldi bana test yapmicak bisey yapmicak die gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…