Benim pihtilasma falan hiç bakilmadi üniversite araştırma hastanesinde ücretli değil doktorum ama sıra alması epey zordu canım baştan çok almaya çalıştım alamamıştımHmm anladim canim..bende piihtilasmadan oturu gideyim dedimde 800 dedi muayene ucretine cok geldi bana test yapmicak bisey yapmicak die gitmedim
seni caydıralım derken bizim de gidesimiz geldi bende mi gitsem ya amannn 1 ay da öylei olsa ki :)kizlar benimkisi daha cok tatil amacli :) esim duymuş termal su hamile kalmaya iyi geliyor diye bende hic ses etmedim :) maksat tatil olsun. sperm ölürse vs konusuni hic acmadim adam caymasin diye :) tatile ihtiyacim var. adamda 300milyon sperm varken hamile mi kalabildim zaten varsin birazcik sperm ölüversinzaten 1 gece kalcaz
Aa belki bende bulurum oyle uni hast.de arastirayim canim sagol :)Benim pihtilasma falan hiç bakilmadi üniversite araştırma hastanesinde ücretli değil doktorum ama sıra alması epey zordu canım baştan çok almaya çalıştım alamamıştım
Bence de bak canım ne kadar da olsa Prof olması araştırma hastanesi olması biraz daha güven veriyor daha önce de gitmiştim sevmiştim doktoru da inşallah aynı enerjisi geçer yarın görelim bakalımAa belki bende bulurum oyle uni hast.de arastirayim canim sagol :)
başından beri devlete gidiyor canım ben cevap veriyim sümbülün yerine :)
arada deşarj da olmak lazim :)seni caydıralım derken bizim de gidesimiz geldi bende mi gitsem ya amannn 1 ay da öylei olsa ki :)
genel temizlik sivisini cok begeniyorum :)Veson temizlik ürünü olarak Ersağ kullanıyorum ben genel temizlik, wc banyo ile başladım şimdi bebeğe hazırlık çamaşır ve bulaşık makinesi ürünlerini de aldım hatta kendime üyelik açtım sırf istediğim zaman geliş fiyatına alabilmek için. Bebe yağı şampuan ıslak mendili de aldım kuzuma deneyecegim inşallah bir sorun çıkmazsa devam ederim kullanmaya alerji sorunun olanların da kullandığını okumuştum çoğu yerde
Sağol cnm size de geçmiş olsun gerçekten zor iş annelik.senin yiğeninin neye alerjisi var?benimki yine horlamaya Başlamış şimdi baktım da burnu yine tıkanmışVeson gecmiş olsun canım
Benim yegenimde iki haftadır cok rahatsız onunda alerjisi var orta kulak iltihabı olmuş..geceleri surekli atesi cıkıyor
Anne olmak cok zor cok
Benim banyo Ersağ standı gibi olmaya başladı gitgidegenel temizlik sivisini cok begeniyorum :)
Az önce doğal çamaşır deterjanı nasıl yapılır baktım da çok basit birşey bir deneyeyim diyorum eksikleri tamamlayıp yapayım bir.:))Veson temizlik ürünü olarak Ersağ kullanıyorum ben genel temizlik, wc banyo ile başladım şimdi bebeğe hazırlık çamaşır ve bulaşık makinesi ürünlerini de aldım hatta kendime üyelik açtım sırf istediğim zaman geliş fiyatına alabilmek için. Bebe yağı şampuan ıslak mendili de aldım kuzuma deneyecegim inşallah bir sorun çıkmazsa devam ederim kullanmaya alerji sorunun olanların da kullandığını okumuştum çoğu yerde
Cnm devlette çalışan Dr ların özelde çalışması yasakteşekkürler canımcım
benim özel fobim var. çocukluğumdan 1-2 yıl önceye kadar hep özele gittim nefret ettim. geçen gün fenaşaltım yakın hastanenin aciline gittim galiba bu defa da devlet hastanesi fobim olacak
şöyle bir özet geçeyim.
şimdiye kadar doğru düzgün bir doktora gitmedim her ay güvendim kendiliğindne olur diye. sonra baktım bu iş uzadı geçen ay ilk defa devlette bir yere gittim amacım hormonlara falan bakıp o arada iyi doktor aramaktı sonra gittiğm hastane baktım iyi . doktorları sevdim .devam edeyım derken hsg çek dediler şimdide aşılama yapalım dediler . ben aşılama özel araştırıyordum ama devlet ne diyecek bakalım derken baktım hem ilgililer hem de sadece 500 tl deyince denemekten bir şey olmaz diye kaldım burada.
ama inşallah bebegim olurda o güzel günüde grebilirsem o zaman iyi bir prof. özelinden devam edeceğim kızlar. hem devlette doktor olan hem de özeli oan doktor tercih edeceğim.doğum sürecini görmek kısmet olursa devlette devam etmem yani özelde tercih ederim heralde
hayır canım. devlete gittim. ben dedim hiç baştan sona her şeyle muayene olmadım. bugunde adetımın 3 . gunu dedım. hormon bakalım amh bakalım usg bakalım vajınal muayene yapalım kocan sperm versın sen hsg cekıl hepsını toplayalım sonuçlara bakalım ihtimalen sana aşılama yaparız dediler. süreç böyle hızlı işledi. hepsı tamam kurul kagıdı dıye bır sey ımzalayıp verdıler adetın 3. gunu gel dedıler.Peki aşılama raporunu alıp özelde mi yaptıracaksın. Yani önce aşılama doktorunu bulup sonra mı rapor için devlete gittin
Kendin yapabilirsen çok çok daha iyiAz önce doğal çamaşır deterjanı nasıl yapılır baktım da çok basit birşey bir deneyeyim diyorum eksikleri tamamlayıp yapayım bir.:))
önceden muayenelerı vardı artık yok mu. neyse o zamamn ıyı bır prof . buluruz . devlette proflar özel bakıyor mu .. yel bir şey demişlerdiCnm devlette çalışan Dr ların özelde çalışması yasak
hangi şehirde ?Kızlar bu arada benim insulini hasimato ve pkoyu teşhis eden bu Prof du
Sakarya canımhangi şehirde ?
Bak hemen veriyorum:)Kendin yapabilirsen çok çok daha iyiharika hatta yap dene bize de söyle tarif ver
canım organık temızlık urunlerı var ya hem ekonmık hem de cok ıyı dıyorlardı. hayvan deneylerı yapmayanlardan al amaSağol cnm size de geçmiş olsun gerçekten zor iş annelik.senin yiğeninin neye alerjisi var?benimki yine horlamaya Başlamış şimdi baktım da burnu yine tıkanmışbenimki de arada kulağım ağrıyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?