Cnm işte o eskidendi.artık özel muayenehaneleri yok yaya devlet ya özel o şekilde.üni de proflar sanırım özel muayene ile bakıyorlar.bugün Kızın alerjisi için randevu almak istedim.nırmal poliklinik için 2 hafta sonraya randevu verebiliriz ama özel muayene için Prof a o gün arayın boş yer varsa verelim dedi.önceden muayenelerı vardı artık yok mu. neyse o zamamn ıyı bır prof . buluruz . devlette proflar özel bakıyor mu .. yel bir şey demişlerdi
Becerebilirsem kendim yapacağım dur bir deneyeyim sonucunu size de yazarımcanım organık temızlık urunlerı var ya hem ekonmık hem de cok ıyı dıyorlardı. hayvan deneylerı yapmayanlardan al ama
Mevsimsel sanırım kan testi yapıldı bugun..Sağol cnm size de geçmiş olsun gerçekten zor iş annelik.senin yiğeninin neye alerjisi var?benimki yine horlamaya Başlamış şimdi baktım da burnu yine tıkanmışbenimki de arada kulağım ağrıyor diyor.
Oy cnm ya geçmiş olsun benimkinin alerjiye bağlı burnu yıkanıyor horluyor ağızdan soluyunca Boğaz kulak etkileniyor maalesefMevsimsel sanırım kan testi yapıldı bugun..
Burnu tıkanıyo boğazı agrıyo atesi çıkıyo kurdeşen oldu gecen gunde..orta kulak iltihabı var şimdi.. kulak burun boğaz druna gotur mutlaka sende, çocuk dru birsey yok demişti yegenime..
LeYLa_21 leyla nerede kızlar ?
Bugün işe başladım canım bir haftalık iznin ardından. Yoğunluktan topice giremedim.. Hatırlayıp sorduğunuz için Sağolun kızlar.. Grip te mahvetti beni bir türlü atlamadım.çarşamba günü iki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım yumoşlar ne durumda. Yeni doktor ne diyecek.. Grip ten dolayı hiç çalışasım da yok bu ay...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar?LeYLa_21 nerelerdesin abla
Karbonat boraks limon tuzu sirke karışımı mı?Az önce doğal çamaşır deterjanı nasıl yapılır baktım da çok basit birşey bir deneyeyim diyorum eksikleri tamamlayıp yapayım bir.:))
Sadepazarda var. Beyazları sadece çamaşır sodası ile de yıkayabiliyorsun hemBak hemen veriyorum:)
1bardak Zeytinyağı sabunu rendesi
1 bardak sodyum karbonat(çamaşır sodası)
1 bardak sodyum bikarbonat(karbonat)
10-15 damla esansiyel yağ(istersen kullanıyorsun koku için)(Okaliptüs lavanta nane ,çayağacı,papatya,limon ,portakal,mandalina yağından birini tercih edebilirsin)
Hepsini karıştır cam şişede sakla çıplak elle dokunmahepsi bu:) Sıvı deterjan kel deterjan tarifleri de var bu toz deterjan
Çamaşır sodasını nerden bulabilirim acaba?
İnternette mutlaka vardır n11 Hepsiburada GittiGidiyor filan bulunabilirBak hemen veriyorum:)
1bardak Zeytinyağı sabunu rendesi
1 bardak sodyum karbonat(çamaşır sodası)
1 bardak sodyum bikarbonat(karbonat)
10-15 damla esansiyel yağ(istersen kullanıyorsun koku için)(Okaliptüs lavanta nane ,çayağacı,papatya,limon ,portakal,mandalina yağından birini tercih edebilirsin)
Hepsini karıştır cam şişede sakla çıplak elle dokunmahepsi bu:) Sıvı deterjan kel deterjan tarifleri de var bu toz deterjan
Çamaşır sodasını nerden bulabilirim acaba?
Ben de sadepazar dan alışveriş yapıyorum ve boraks karbonat limon tuzu sirke kullanıyorum hem çamaşır hem de bulaşık makinesi için. Ama bulaşık makinesin beni çok yoruyor, bu karışım yağları makinede biriktirdi bende ama başka bir arkadaşımda hiç yağ problemi olmadı. Çamaşırlar için süper temizlemiyor ama kaşınmaktan iyidir :) bu aralar matik sabun tozu kullanıyorum çamaşırlara o çok iyi temizliyor beyazları bile. Ama kısa programda düşük sıcaklıkta erimiyor, tek dezavantajı bu bence. Bu arada bende de alerjik egzama var iki yıldır, sonradan çıktı işte ben de böyle doğal yollara başvuruyorum. Bütün deterjanlar mahvediyor beni. Ellerimi bile Alerjik ciltler için yıkama jelleri var onunla yıkıyorum. :/Sadepazarda var. Beyazları sadece çamaşır sodası ile de yıkayabiliyorsun hem
bi sampuani fayda etmedi bana. bütün cesitlerini denedim ama cok kötü yapti saçlarımıBenim banyo Ersağ standı gibi olmaya başladı gitgidebeğendikçe başka denedim. Bu ara favorim masaj kremi ayak omuz sırt ağrıları başladı yavaştan sürünce çok rahatlığı Rum
cok gecmis olsun leyla ablaBugün işe başladım canım bir haftalık iznin ardından. Yoğunluktan topice giremedim.. Hatırlayıp sorduğunuz için Sağolun kızlar.. Grip te mahvetti beni bir türlü atlamadım.çarşamba günü iki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım yumoşlar ne durumda. Yeni doktor ne diyecek.. Grip ten dolayı hiç çalışasım da yok bu ay...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar?
canim ben nette arastirirken coresatin diye bi krem keşfettim. icinde kortizon olmadigi halde egzamayi kortizonlu kremler gibi geciriyormus. siparis verdim denicem bakalim.Ben de sadepazar dan alışveriş yapıyorum ve boraks karbonat limon tuzu sirke kullanıyorum hem çamaşır hem de bulaşık makinesi için. Ama bulaşık makinesin beni çok yoruyor, bu karışım yağları makinede biriktirdi bende ama başka bir arkadaşımda hiç yağ problemi olmadı. Çamaşırlar için süper temizlemiyor ama kaşınmaktan iyidir :) bu aralar matik sabun tozu kullanıyorum çamaşırlara o çok iyi temizliyor beyazları bile. Ama kısa programda düşük sıcaklıkta erimiyor, tek dezavantajı bu bence. Bu arada bende de alerjik egzama var iki yıldır, sonradan çıktı işte ben de böyle doğal yollara başvuruyorum. Bütün deterjanlar mahvediyor beni. Ellerimi bile Alerjik ciltler için yıkama jelleri var onunla yıkıyorum. :/
Valla bu ay bende adami zorladım, gorev seklinde oldu. Bak diyor ben isimi bitirir geçerim kenara. Seni dusunmem bugun diyo.. aaa ustume iyilik saglik:)) bugun son bak yarin ates yukselirse bidaha zorlamicam diyorum.. benimki bile zoraki oldu yumurta konu olunca.. kiz bide var ya isteksiz olunca sanki tutmaz hissi olustu. Ona soruyorum hamile kaldigim ay hissetmistin bu ay durum ne diyorum.. kalmazsin diyo!! Okuz herif biz bosa mi zorluyoruz diycem olmayacak. Bide var ya sansima yakiyi yapistirdigim gun yukselmeye basladi.. bugun de iki kere arka arkaya olcum 36.1-36.2 cikti bende ortasini girdim artik.. nedense hala emin değilim amayakıyla bence de alakası yok o bölgesel ısınma sağlıo sadece ay adam tembel diyodum ilişkiden bana fenalık geldi bide görev gibi olunca adam iş bitirici düşünüo ben işve cilve istiom
Cnm bırak son3 gün de sadece adetliyken yaptığı ibadetleri yaparsın şimdi adet düzenini bozma hem belli mi olur belki daha geç gelirxpreiaZ canım bu glucophage yum. Gününü erkene çekti mi senin acaba yaa ateşe göre sanki 15. Gün yum oldu duruyo buda demek oluyo ki relg erken olacam of umrede hiç ilaç icmeyecem diye seviniyordum 15 i yum. Olursa son 3 günüm relg oluyo
Bugün işe başladım canım bir haftalık iznin ardından. Yoğunluktan topice giremedim.. Hatırlayıp sorduğunuz için Sağolun kızlar.. Grip te mahvetti beni bir türlü atlamadım.çarşamba günü iki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım yumoşlar ne durumda. Yeni doktor ne diyecek.. Grip ten dolayı hiç çalışasım da yok bu ay...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar?
Tekrarlandi yükselmiş canım persembe kese için gitcem doktoraya se min cnm kan tekrarladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?