Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim..guzel haberler al insallah dr yumoslardan insallah bebis gelsin..

canim ben nette arastirirken coresatin diye bi krem keşfettim. icinde kortizon olmadigi halde egzamayi kortizonlu kremler gibi geciriyormus. siparis verdim denicem bakalim.
Canim benim yakin bir arkadasim kullanmisti oda memnun kaldi..egzemami var sende o sedefe iyi geliyor diye kullanmisti

Cnm bırak son3 gün de sadece adetliyken yaptığı ibadetleri yaparsın şimdi adet düzenini bozma hem belli mi olur belki daha geç gelir
Annemde aynı diyo ilk Mekke'ye gidiyoruz asıl ibadetler Mekke'de Medine'ye gidince de relg gelene kadar hergün ravza'ya girmeye çalışırsın ibadetini yapmış olursun hiç içme diyor

KIZLAR BENİM ATEŞ DÜŞTÜ İYİCE VE SABİTLENDİ BU AY DEĞİŞİK BİR GRAFİK OLUCAK GALİBA :)
BU ARADA KAFAM ÇÇOK KARIŞTI AŞILAMA YAPTIRSAM MI DEVLETTE DİYORUM.
SONRADA İHTİMAL BU KADAR DÜŞÜKKEN NEDEN DENİYORUM DİYORUM.
EŞİM DİREK TÜPTEN YANA,
KARIŞTIK İYİCE.

Canim benim yakin bir arkadasim kullanmisti oda memnun kaldi..egzemami var sende o sedefe iyi geliyor diye kullanmisti
canim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünkü

ben senin yerinde olsam gider devlette aşılama yaptiririm. raporumu alirim. eğer maddi imkan varsa raporlu olarak özelde tüp denerim. rapor alinca fiyat yari yarıya düşüyor. (gerci universite belki raporu cikarir aşılamaya gerek duymadan onu da bi öğrenmek lazim).
benimde cikolata kistim olduğu icin aşılama tutma şansı %5-10 filandi ama doktorum yaptir bence rapor hakki kazan hem de belli mi olur belki tutar dedi yaptirdim. sgk anlasmali özelde yaptirdim cok para vermedim ben aşılamaya eger cok para tutcak olsa belki devlette yaptirirdim. benim en büyük salakligim rapora basvurdugum halde rapor gec cikacak okullar acilmadan tüp bebegi yaptirayim diye ilk denemeyi raporsuz yaptirdim. 2. denemeyi raporlu yaptirdim. ilk deneme 6 bin, ikinci deneme 2bin küsür tuttu. simdi 3. denemeyi irenbe de düşünüyorum orda rapor gecmiyor yine raporsuz olcak. ama develtte hala 2 kere daha raporlu deneme şansım var bunu bilmek icimi rahatlatiyor

ya da ikinci secenek direk tüp yaptircaksiniz. insallah tutar ama velevki tutmadi o zaman gider devlette asilamalarini yaptirir raporu cikartir sonraki tüp denemelerini raporlu denersin. insallaaaahhhh ilk seferden olur da ugrasmazsin

Kızlar size bir şey danışıcam.
Doktor dün Coraspin başlattı demiştimya.
Az önce prospektüse baktım gebelik kategorisi D yazıyor
D kategorisindeki ilaçlar gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum bilginiz var mı?

Ama bürün Dr lar yazıyorbirçok hamile de kullanıyor

Ne diyim bilemedim cnm 30 a kadar dişini sık Günaşırı devam keşke Dr a gidip bşr usg baktırma şansın olsa idi
25 te çatlayan yumurtamda da 32de regl geldi 20de çatlayanda da ztn 25ten sonra çatlayıp 32de regl gelicekse hiç bi anlamı yok doktora gidemem anca cmt olur gitmem

25 te çatlayan yumurtamda da 32de regl geldi 20de çatlayanda da ztn 25ten sonra çatlayıp 32de regl gelicekse hiç bi anlamı yok doktora gidemem anca cmt olur gitmem
Evet o tablolarını Hatırlıyorum o tablolarda yumurtanın çatladığından emin Değilim lüteal faz çok kısa sürdü.ilişkiyi 3 güne bir çıkar 2-3 sefer daha olsun madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…