Gecmis olsun canim..guzel haberler al insallah dr yumoslardan insallah bebis gelsin..Bugün işe başladım canım bir haftalık iznin ardından. Yoğunluktan topice giremedim.. Hatırlayıp sorduğunuz için Sağolun kızlar.. Grip te mahvetti beni bir türlü atlamadım.çarşamba günü iki farklı doktordan randevu aldım. Bakalım yumoşlar ne durumda. Yeni doktor ne diyecek.. Grip ten dolayı hiç çalışasım da yok bu ay...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar?
Canim benim yakin bir arkadasim kullanmisti oda memnun kaldi..egzemami var sende o sedefe iyi geliyor diye kullanmisticanim ben nette arastirirken coresatin diye bi krem keşfettim. icinde kortizon olmadigi halde egzamayi kortizonlu kremler gibi geciriyormus. siparis verdim denicem bakalim.
Annemde aynı diyo ilk Mekke'ye gidiyoruz asıl ibadetler Mekke'de Medine'ye gidince de relg gelene kadar hergün ravza'ya girmeye çalışırsın ibadetini yapmış olursun hiç içme diyorCnm bırak son3 gün de sadece adetliyken yaptığı ibadetleri yaparsın şimdi adet düzenini bozma hem belli mi olur belki daha geç gelir
canim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünküCanim benim yakin bir arkadasim kullanmisti oda memnun kaldi..egzemami var sende o sedefe iyi geliyor diye kullanmisti
ben senin yerinde olsam gider devlette aşılama yaptiririm. raporumu alirim. eğer maddi imkan varsa raporlu olarak özelde tüp denerim. rapor alinca fiyat yari yarıya düşüyor. (gerci universite belki raporu cikarir aşılamaya gerek duymadan onu da bi öğrenmek lazim).KIZLAR BENİM ATEŞ DÜŞTÜ İYİCE VE SABİTLENDİ BU AY DEĞİŞİK BİR GRAFİK OLUCAK GALİBA :)
BU ARADA KAFAM ÇÇOK KARIŞTI AŞILAMA YAPTIRSAM MI DEVLETTE DİYORUM.
SONRADA İHTİMAL BU KADAR DÜŞÜKKEN NEDEN DENİYORUM DİYORUM.
EŞİM DİREK TÜPTEN YANA,
KARIŞTIK İYİCE.
ya da ikinci secenek direk tüp yaptircaksiniz. insallah tutar ama velevki tutmadi o zaman gider devlette asilamalarini yaptirir raporu cikartir sonraki tüp denemelerini raporlu denersin. insallaaaahhhh ilk seferden olur da ugrasmazsinKIZLAR BENİM ATEŞ DÜŞTÜ İYİCE VE SABİTLENDİ BU AY DEĞİŞİK BİR GRAFİK OLUCAK GALİBA :)
BU ARADA KAFAM ÇÇOK KARIŞTI AŞILAMA YAPTIRSAM MI DEVLETTE DİYORUM.
SONRADA İHTİMAL BU KADAR DÜŞÜKKEN NEDEN DENİYORUM DİYORUM.
EŞİM DİREK TÜPTEN YANA,
KARIŞTIK İYİCE.
Kızlar tekrar sorayım??Kızlar ben 2 ay önce kimyasal düşük yaşadım. Bu ay artık tedaviye başlamak istiyorum.. düşük oldu ya..sizce yine de hsg çektirmeli miyim?
Ben de eylülde kimyasal geçirdim doktorum 6 kereye kadar hakkımız var gebelik elde ettik tuplerle ilgili şüphemiz kalmadı demişti ama olmasaydı 6 kereden sonra hsg cekilecektimKızlar tekrar sorayım??
Ay çok şükür cnm hadi bu sefer olacak inşallahTekrarlandi yükselmiş canım persembe kese için gitcem doktora
Kimyasal yaşadığın için hsg yi biraz erteleyebilirsinKızlar tekrar sorayım??
cok gecmis olsun leyla abla
Cok gecmis olsun abla. Dikkat et kendine.
çok teşekkür ederim kızlar...amin inşallah canlarım...Gecmis olsun canim..guzel haberler al insallah dr yumoslardan insallah bebis gelsin..
Ne diyim bilemedim cnm 30 a kadar dişini sık Günaşırı devam keşke Dr a gidip bşr usg baktırma şansın olsa idiVeson ben bu aydan ümidimi kesiyim mi napim hale bak yaa
Ama bürün Dr lar yazıyorKızlar size bir şey danışıcam.
Doktor dün Coraspin başlattı demiştimya.
Az önce prospektüse baktım gebelik kategorisi D yazıyor
D kategorisindeki ilaçlar gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum bilginiz var mı?
Ay çok şükür cnm hadi bu sefer olacak inşallah
25 te çatlayan yumurtamda da 32de regl geldi 20de çatlayanda da ztn 25ten sonra çatlayıp 32de regl gelicekse hiç bi anlamı yok doktora gidemem anca cmt olur gitmemNe diyim bilemedim cnm 30 a kadar dişini sık Günaşırı devam keşke Dr a gidip bşr usg baktırma şansın olsa idi
Geçen sefer Artış da olmamıştı sankiDigerinde kalp atışını duyamamistim bunda duyarsan biraz olsun rahatlayacam insaalah. Darısı size insaallah
Evet o tablolarını Hatırlıyorum o tablolarda yumurtanın çatladığından emin Değilim lüteal faz çok kısa sürdü.ilişkiyi 3 güne bir çıkar 2-3 sefer daha olsun madem öyle25 te çatlayan yumurtamda da 32de regl geldi 20de çatlayanda da ztn 25ten sonra çatlayıp 32de regl gelicekse hiç bi anlamı yok doktora gidemem anca cmt olur gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?