Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünkü
Gecmis olsun canim izmire gelirsen katip celebi uni hastanesindeki dermatologlar cok iyi tavsiye ederim canim

ya da ikinci secenek direk tüp yaptircaksiniz. insallah tutar ama velevki tutmadi o zaman gider devlette asilamalarini yaptirir raporu cikartir sonraki tüp denemelerini raporlu denersin. insallaaaahhhh ilk seferden olur da ugrasmazsin
güzel yürekli ımmmmmm yok ben bu ismi(shinsegi) beceremiyorum esmacım :)

Canim bende kan pihtilasmasi var hergun hem coraspin hem hem igne yapiyorum..tup bebektede 3_4ay kullandiriyorlar..tans.problemi ciktigi icin vermistir kan akisin devam etsin diye korkma

çok sağol cnm ya söylediklerin aklıma gerçekten yattı.%5-10 ihtimalleri küçük gördüğüm için uğraşmak istemedim.
ama baya borcumuz var hadi ilk denemeye parayı yetirdim diyelim, hemen olacak mı bakalım?2. 3. denemeleri nasıl yapıcam yaptıramam.adetin 2. günü gitsem hemen o ay aşılama için rapor çıkar dimi?hemen o ay yapabilirriz dimi?

ayyyy canim benim hic acele etme stres yapma. rahatca düşün içine hangi yol sinerse onu yap
canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?
bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
yıllık izin falan alayım mı?

missdincer @Cok da Seyapmamak Lazim kızlar bu sadepazarda kargo ücreti ne kadar?
Bir de 1 kilo 2 kilo 5 kilo 10 kilo şeklinde satılıyor ilk seferde kaç kilo alayım.boraks tarifte isteğe bağlı diyor çok kullanınca üremeyi engelliyormuş kullanmayayım diyorum sen nasıl yapıyorsun misdincer

Son düzenleme:
Canim icin rahat olarak. Kullanabilirsin bende kullanmistim halen kullaniyorum dusuk onlemek icin veriyorlar

Tamam canım birazdan başlıycam o zaman :)

Dr gidince yaz canim merak ediyorum bakalim cinsiyeti ne bebiisiii :)

Tamam canım. 4'lü test sonucum henüz çıkmamış.
14.30'dan sonra çıkacak dediler netten kontrol ediyorum.
Gidince yazarım :)

özelde hemen çıkıyor cnm ama devlette nasil isliyor aşılama prosedürü bilmiyorum. sen hemen adetin 2. günü git dedigin gibi belki hemen çıkar.
bak ben sadece tavsiye verdim ama sen sana en doğru gelen içine en sinen yoldan git

bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
canim spekulum takilirken ben sadece azicik huylandim:))) yani acı filan olmadi kolaydi zaten 2 dakkalik bi olay. belki sen önceden vajinusmus oldugun icin birazcik zorlanadabilirsin ama az sabredersen hemen bitiyor.
canim ben ilk doktora gidince hemen ignelere başladık sonra 1 hafta sonra kontrole cagirdi sonra 2 günde bir kontrole cagirdi adetin 15. günü aşılama yapildi. toplam 4 kere gitmisim doktora. yumurtalarin 15. güne büyümüş olursa dende 4-5 defa gitmis olursun ama tabi her doktorun tarzi farkli olabilir o yuzden en garantisi aşılama olacagi zaman doktoruna sor bunu

Canım spekulum konusunda ben de çok gerilmiştim ama o kadar olmadı. Biliyorsun ben de vajinismus atlattım.
Kadın spekulumu takmış smearı bile almış ben hala takılcak diye geriliyorum
Çıkarıp bitti deyince şaşırdım :)

Kızlar Prof a gittim çok tatlı dilliydi yine o kadar uzun ilgilendi ki herşeyi konuştuk bebeği gösterdi her turlu halini bebeğime fasulye dedi fasulyemiz burda bak görüyo musun bak boyu böyle bak burası şu falan kalbi dinletti atisimiz çok güzel dedi bir sürü tahlil istedi ama aç vermem gerekliymiş ben üç saat önce bi elma yemiştim yine de yarın sabah ver dedi açıkçası ozeldeki doktorumdan daha uzun ve ilgiliydi diyebilirim

Ayy yaşasın nasıl sevindim bilemezsin

Tmm cnm çok sagol

Akşamdan beri çok düşündüm sanırım en uygunu bu. araştırdığım kadarıyla direk tüpe geçecek kadar dusuk degilmis.ttavsiyen için çok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…