Gecmis olsun canim izmire gelirsen katip celebi uni hastanesindeki dermatologlar cok iyi tavsiye ederim canimcanim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünkü
güzel yürekli ımmmmmm yok ben bu ismi(shinsegi) beceremiyorum esmacım :)ya da ikinci secenek direk tüp yaptircaksiniz. insallah tutar ama velevki tutmadi o zaman gider devlette asilamalarini yaptirir raporu cikartir sonraki tüp denemelerini raporlu denersin. insallaaaahhhh ilk seferden olur da ugrasmazsin
Canim bende kan pihtilasmasi var hergun hem coraspin hem hem igne yapiyorum..tup bebektede 3_4ay kullandiriyorlar..tans.problemi ciktigi icin vermistir kan akisin devam etsin diye korkmaKızlar size bir şey danışıcam.
Doktor dün Coraspin başlattı demiştimya.
Az önce prospektüse baktım gebelik kategorisi D yazıyor
D kategorisindeki ilaçlar gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum bilginiz var mı?
Ama bürün Dr lar yazıyorbirçok hamile de kullanıyor
Canim bende kan pihtilasmasi var hergun hem coraspin hem hem igne yapiyorum..tup bebektede 3_4ay kullandiriyorlar..tans.problemi ciktigi icin vermistir kan akisin devam etsin diye korkma
Canim sonucta gebe kalabilmissin demek tuplerden gecti ve bulustular..ama kimyasal neden oldu tuplerden kaynaklanirmi bile.edim..dusukten sonra dr.um gebe kalabildin hsgye gerek yok demisti bana.Kızlar tekrar sorayım??
ayyyy canim benimgüzel yürekli ımmmmmm yok ben bu ismi(shinsegi) beceremiyorum esmacım :)
Canim icin rahat olarak. Kullanabilirsin bende kullanmistim halen kullaniyorum dusuk onlemek icin veriyorlarAnladim canim.tesekkur ederim :)
Dr gidince yaz canim merak ediyorum bakalim cinsiyeti ne bebiisiii :)Anladim canim.tesekkur ederim :)
çok sağol cnm ya söylediklerin aklıma gerçekten yattı.%5-10 ihtimalleri küçük gördüğüm için uğraşmak istemedim.ben senin yerinde olsam gider devlette aşılama yaptiririm. raporumu alirim. eğer maddi imkan varsa raporlu olarak özelde tüp denerim. rapor alinca fiyat yari yarıya düşüyor. (gerci universite belki raporu cikarir aşılamaya gerek duymadan onu da bi öğrenmek lazim).
benimde cikolata kistim olduğu icin aşılama tutma şansı %5-10 filandi ama doktorum yaptir bence rapor hakki kazan hem de belli mi olur belki tutar dedi yaptirdim. sgk anlasmali özelde yaptirdim cok para vermedim ben aşılamaya eger cok para tutcak olsa belki devlette yaptirirdim. benim en büyük salakligim rapora basvurdugum halde rapor gec cikacak okullar acilmadan tüp bebegi yaptirayim diye ilk denemeyi raporsuz yaptirdim. 2. denemeyi raporlu yaptirdim. ilk deneme 6 bin, ikinci deneme 2bin küsür tuttu. simdi 3. denemeyi irenbe de düşünüyorum orda rapor gecmiyor yine raporsuz olcak. ama develtte hala 2 kere daha raporlu deneme şansım var bunu bilmek icimi rahatlatiyor
canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?ayyyy canim benimhic acele etme stres yapma. rahatca düşün içine hangi yol sinerse onu yap
Canim icin rahat olarak. Kullanabilirsin bende kullanmistim halen kullaniyorum dusuk onlemek icin veriyorlar
Dr gidince yaz canim merak ediyorum bakalim cinsiyeti ne bebiisiii :)
özelde hemen çıkıyor cnm ama devlette nasil isliyor aşılama prosedürü bilmiyorum. sen hemen adetin 2. günü git dedigin gibi belki hemen çıkar.çok sağol cnm ya söylediklerin aklıma gerçekten yattı.%5-10 ihtimalleri küçük gördüğüm için uğraşmak istemedim.
ama baya borcumuz var hadi ilk denemeye parayı yetirdim diyelim, hemen olacak mı bakalım?2. 3. denemeleri nasıl yapıcam yaptıramam.adetin 2. günü gitsem hemen o ay aşılama için rapor çıkar dimi?hemen o ay yapabilirriz dimi?
canim spekulum takilirken ben sadece azicik huylandim:))) yani acı filan olmadi kolaydi zaten 2 dakkalik bi olay. belki sen önceden vajinusmus oldugun icin birazcik zorlanadabilirsin ama az sabredersen hemen bitiyor.canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?
bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
yıllık izin falan alayım mı?
canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?
bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
yıllık izin falan alayım mı?
Ayy yaşasın nasıl sevindim bilemezsinCanım spekulum konusunda ben de çok gerilmiştim ama o kadar olmadı. Biliyorsun ben de vajinismus atlattım.
Kadın spekulumu takmış smearı bile almış ben hala takılcak diye geriliyorum
Çıkarıp bitti deyince şaşırdım :)
Tmm cnm çok sagolcanim spekulum takilirken ben sadece azicik huylandim:))) yani acı filan olmadi kolaydi zaten 2 dakkalik bi olay. belki sen önceden vajinusmus oldugun icin birazcik zorlanadabilirsin ama az sabredersen hemen bitiyor.
canim ben ilk doktora gidince hemen ignelere başladık sonra 1 hafta sonra kontrole cagirdi sonra 2 günde bir kontrole cagirdi adetin 15. günü aşılama yapildi. toplam 4 kere gitmisim doktora. yumurtalarin 15. güne büyümüş olursa dende 4-5 defa gitmis olursun ama tabi her doktorun tarzi farkli olabilir o yuzden en garantisi aşılama olacagi zaman doktoruna sor bunu
Akşamdan beri çok düşündüm sanırım en uygunu bu. araştırdığım kadarıyla direk tüpe geçecek kadar dusuk degilmis.ttavsiyen için çok tesekkurlerözelde hemen çıkıyor cnm ama devlette nasil isliyor aşılama prosedürü bilmiyorum. sen hemen adetin 2. günü git dedigin gibi belki hemen çıkar.
bak ben sadece tavsiye verdim ama sen sana en doğru gelen içine en sinen yoldan git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?