Biz de istiyoruz o Dr dan:))Kızlar Prof a gittim çok tatlı dilliydi yine o kadar uzun ilgilendi ki herşeyi konuştuk bebeği gösterdi her turlu halini bebeğime fasulye dedi fasulyemiz burda bak görüyo musun bak boyu böyle bak burası şu falan kalbi dinletti atisimiz çok güzel dedi bir sürü tahlil istedi ama aç vermem gerekliymiş ben üç saat önce bi elma yemiştim yine de yarın sabah ver dedi açıkçası ozeldeki doktorumdan daha uzun ve ilgiliydi diyebilirim
Buyrun kızlar saü Nermin Akdemir yolu düşen olursa tavsiye ederim diğer doktorumun enerjisi de güzel ama bundan daha memnun kaldım diyebilirimBiz de istiyoruz o Dr dan:))
Hadi gozun aydin canim masallah fasulyemizeKızlar Prof a gittim çok tatlı dilliydi yine o kadar uzun ilgilendi ki herşeyi konuştuk bebeği gösterdi her turlu halini bebeğime fasulye dedi fasulyemiz burda bak görüyo musun bak boyu böyle bak burası şu falan kalbi dinletti atisimiz çok güzel dedi bir sürü tahlil istedi ama aç vermem gerekliymiş ben üç saat önce bi elma yemiştim yine de yarın sabah ver dedi açıkçası ozeldeki doktorumdan daha uzun ve ilgiliydi diyebilirim
Artış olmuştu kese görünmüştü ama kalbi atmamisti ve düşmüştü canim inşaallah bi daha olmaz RABBİM kimseye yaşatmasınGeçen sefer Artış da olmamıştı sanki
Kimmiş o programı eğitim araştırmada ya ? Ben bi öğreneyim ikinciye lazım olur belkiKızlar Prof a gittim çok tatlı dilliydi yine o kadar uzun ilgilendi ki herşeyi konuştuk bebeği gösterdi her turlu halini bebeğime fasulye dedi fasulyemiz burda bak görüyo musun bak boyu böyle bak burası şu falan kalbi dinletti atisimiz çok güzel dedi bir sürü tahlil istedi ama aç vermem gerekliymiş ben üç saat önce bi elma yemiştim yine de yarın sabah ver dedi açıkçası ozeldeki doktorumdan daha uzun ve ilgiliydi diyebilirim
Amin inşallah çok keyif aldım heryerini detaylıca gostermesinden kalbini dinletmesinden onu duymak çok keyifliymis gerçektenHadi gozun aydin canim masallah fasulyemizesaglikla buyusun insallah
Canım Nermin Akdemir ismi sira almak epey zor oldu tevafuk oldu resmen akşam bi anda alabildim çok memnun kaldımKimmiş o programı eğitim araştırmada ya ? Ben bi öğreneyim ikinciye lazım olur belki; oh maaşallah hep böyle sağlıcakla büyüsün kuzuu
Kızlar ben 2 ay önce kimyasal düşük yaşadım. Bu ay artık tedaviye başlamak istiyorum.. sizce hsg çektirmeli miyim?
Ben de eylülde kimyasal geçirdim doktorum 6 kereye kadar hakkımız var gebelik elde ettik tuplerle ilgili şüphemiz kalmadı demişti ama olmasaydı 6 kereden sonra hsg cekilecektim
Kimyasal yaşadığın için hsg yi biraz erteleyebilirsin
Kızlar sağolun.. insan hamile kalmayınca herşeyde sebep arıyor işte.. eşimin değerleri de bu..Canim sonucta gebe kalabilmissin demek tuplerden gecti ve bulustular..ama kimyasal neden oldu tuplerden kaynaklanirmi bile.edim..dusukten sonra dr.um gebe kalabildin hsgye gerek yok demisti bana.
Kızlar sağolun.. insan hamile kalmayınca herşeyde sebep arıyor işte.. eşimin değerleri de bu..
Hımm bunlarda çatlama olmuş gibi.umarım biran önce Ateş'in yükselişe geçerVeson bak veson bunlar mesela ateşte yükselme varama
Cnm nasılsın gebelik nasıl gidiyorya se min gözün aydın canim. Peki bu kan sulandırıcı hakkında bir sey dedi mi dr?
İyiyim canım. Bulantılarla idare ediyorum. Sen nasılsın?Cnm nasılsın gebelik nasıl gidiyor
Çok şükür cnm son bir hafta adet olunca kontrole gideceğiz bakalım ne siyecek Dr?İyiyim canım. Bulantılarla idare ediyorum. Sen nasılsın?
İnşallah güzel şeyler söyler canımÇok şükür cnm son bir hafta adet olunca kontrole gideceğiz bakalım ne siyecek Dr?
Evet benim Dr um bana söylemişti o kremi ama ona sıra gelmedi daha. Ev eczaneye döndü her türlü kem merhem var :)canim ben nette arastirirken coresatin diye bi krem keşfettim. icinde kortizon olmadigi halde egzamayi kortizonlu kremler gibi geciriyormus. siparis verdim denicem bakalim.
Ben iki kg boraks iki kg karbonat almıştım. 6 aydan kadar yetti. Bir yemek kaşığı boraks bir yemek kaşığı karbonat biraz limon tuzu ya da istersem çamaşır sodası ekleyip deterjan bölümüne koyuyorum. Kargo ücretini hatırlamıyorum canım.missdincer @Cok da Seyapmamak Lazim kızlar bu sadepazarda kargo ücreti ne kadar?
Bir de 1 kilo 2 kilo 5 kilo 10 kilo şeklinde satılıyor ilk seferde kaç kilo alayım.boraks tarifte isteğe bağlı diyor çok kullanınca üremeyi engelliyormuş kullanmayayım diyorum sen nasıl yapıyorsun misdincer
..Ya ultrason da çekindi .2 farklı ürolag muayene oldu..birşey çıkmadıdeğerler düşük cnm.. meni miktarıda az eşin örnek verirken zorlanıyor mu acaba? zorlanmıyorsa tıkanıklık falan olabilir diyorlar miktar az olduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?