Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de istiyoruz o Dr dan:))

Veson bak veson bunlar mesela ateşte yükselme varama

Eklentiler

• 20161220_124525.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20161220_124507.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 51
Hadi gozun aydin canim masallah fasulyemizesaglikla buyusun insallah

Kimmiş o programı eğitim araştırmada ya ? Ben bi öğreneyim ikinciye lazım olur belki ; oh maaşallah hep böyle sağlıcakla büyüsün kuzuu

Kimmiş o programı eğitim araştırmada ya ? Ben bi öğreneyim ikinciye lazım olur belki ; oh maaşallah hep böyle sağlıcakla büyüsün kuzuu
Canım Nermin Akdemir ismi sira almak epey zor oldu tevafuk oldu resmen akşam bi anda alabildim çok memnun kaldım

Kızlar ben 2 ay önce kimyasal düşük yaşadım. Bu ay artık tedaviye başlamak istiyorum.. sizce hsg çektirmeli miyim?

Ben de eylülde kimyasal geçirdim doktorum 6 kereye kadar hakkımız var gebelik elde ettik tuplerle ilgili şüphemiz kalmadı demişti ama olmasaydı 6 kereden sonra hsg cekilecektim

Kimyasal yaşadığın için hsg yi biraz erteleyebilirsin

Canim sonucta gebe kalabilmissin demek tuplerden gecti ve bulustular..ama kimyasal neden oldu tuplerden kaynaklanirmi bile.edim..dusukten sonra dr.um gebe kalabildin hsgye gerek yok demisti bana.
Kızlar sağolun.. insan hamile kalmayınca herşeyde sebep arıyor işte.. eşimin değerleri de bu..

Eklentiler

• IMG_8825.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
ya se min gözün aydın canim. Peki bu kan sulandırıcı hakkında bir sey dedi mi dr?

Çok şükür cnm son bir hafta adet olunca kontrole gideceğiz bakalım ne siyecek Dr?
İnşallah güzel şeyler söyler canım Korunmayı bırakırsın..Hemen akabinde de güzel haberlerini alırız inş

canim ben nette arastirirken coresatin diye bi krem keşfettim. icinde kortizon olmadigi halde egzamayi kortizonlu kremler gibi geciriyormus. siparis verdim denicem bakalim.
Evet benim Dr um bana söylemişti o kremi ama ona sıra gelmedi daha. Ev eczaneye döndü her türlü kem merhem var :)

Ben iki kg boraks iki kg karbonat almıştım. 6 aydan kadar yetti. Bir yemek kaşığı boraks bir yemek kaşığı karbonat biraz limon tuzu ya da istersem çamaşır sodası ekleyip deterjan bölümüne koyuyorum. Kargo ücretini hatırlamıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…