Boraksın tam olarak görevi ne? Târifde çok fazla Kullanım üreme sorunu yapar yazıyor tedirgin oldumBen iki kg boraks iki kg karbonat almıştım. 6 aydan kadar yetti. Bir yemek kaşığı boraks bir yemek kaşığı karbonat biraz limon tuzu ya da istersem çamaşır sodası ekleyip deterjan bölümüne koyuyorum. Kargo ücretini hatırlamıyorum canım.
Canım sağolya se min gözün aydın canim. Peki bu kan sulandırıcı hakkında bir sey dedi mi dr?
Tamam canım, benim de kafam karışık. Beni de haberdar edersen sevinirim..Canım sağol
Keseyi görmeye persembe gitcem
O zaman doktorla görüşecem bu konuyu.
Şimdiye kadar sadece o doktor dedi iğne ve hapı
Perşembe gidip hamile oldugumu söyleyecem bakalım ne diyecek doktor
Gözün aydın. Emin olsa da yine de %10 yanılma payı olabiliyor. O yüzden kesin konuşmamıştır drun. Darısı başımıza inş.Kizlar doktordan ciktim simdi.
Dortlu testim sukur cok iyi cikti :)
Ultrason fotosu atiyorum.
Bu foto bacak arasi fotosu mu ve orada gordugum sey pipi mi? Eger o pipiyse doktor neden erkek olarak goruyorum ama yanilma payi var dedi? Kafam bir milyon.
Tamam canim buraya mutlaka yazarim burayi takip ediyorsun sende haberin olur mutlakaTamam canım, benim de kafam karışık. Beni de haberdar edersen sevinirim..
Gözün aydın. Emin olsa da yine de %10 yanılma payı olabiliyor. O yüzden kesin konuşmamıştır drun. Darısı başımıza inş.
Ay ben ki hiç anlamam derim ama resmen pipi canım ordakiKizlar doktordan ciktim simdi.
Bu foto bacak arasi fotosu mu ve orada gordugum sey pipi mi? Eger o pipiyse doktor neden erkek olarak goruyorum ama yanilma payi var dedi? Kafam bir milyon.
Tüh tutturamadık mıAmin kuzum. Surekli kiza hazirlandigimdan bir burukluk olmadi degil
Sukur ki saglikli.
Oğlan çocuğu da çok tatlı olur. Annesine aşık olurlarAmin kuzum. Surekli kiza hazirlandigimdan bir burukluk olmadi degil
Sukur ki saglikli.
Erkekk ve kesin:))) benim yegenlerim de hep boyleydiii erkek ikisi de :)))) kaynanan mutlu olmusturKizlar doktordan ciktim simdi.
Ay ben ki hiç anlamam derim ama resmen pipi canım ordakioğlusun olacak sanki diyim yanılma payı için :))) ayyy biz de görelim bacak aralarını inşallah yaaaa
Tüh tutturamadık mı
Oğlan çocuğu da çok tatlı olur. Annesine aşık olurlarEşin kıskanacak ben söyleyeyim
Erkekk ve kesin:))) benim yegenlerim de hep boyleydiii erkek ikisi de :)))) kaynanan mutlu olmustur
Çekti canım. 26 da oluyordum ben... gerçi bikaç aydır ilaç iğne histereskopi falan derken yum ne zaman oldu olacak bilmiyorum ama glifor bence düzeni sağlıyor ben devam ediyorum halaxpreiaZ canım bu glucophage yum. Gününü erkene çekti mi senin acaba yaa ateşe göre sanki 15. Gün yum oldu duruyo buda demek oluyo ki relg erken olacam of umrede hiç ilaç icmeyecem diye seviniyordum 15 i yum. Olursa son 3 günüm relg oluyo
Canım inşallah en doğru kararı verirsiniz ama umutsuz olma 2 milyonla normal yoldan hamile kalan 0 spermle hamile kalan var... Rabbim nasip ettiğinde olacak inşallah elimizden geleni yapalım biz...KIZLAR BENİM ATEŞ DÜŞTÜ İYİCE VE SABİTLENDİ BU AY DEĞİŞİK BİR GRAFİK OLUCAK GALİBA :)
BU ARADA KAFAM ÇÇOK KARIŞTI AŞILAMA YAPTIRSAM MI DEVLETTE DİYORUM.
SONRADA İHTİMAL BU KADAR DÜŞÜKKEN NEDEN DENİYORUM DİYORUM.
EŞİM DİREK TÜPTEN YANA,
KARIŞTIK İYİCE.
Doktor bana 3 kere dedi belki 2 olabilirmiş aşılama günü hariç. İlk 2. Gün ikinci 9. Gün yani yarın olacak. Bir daha çağırır mı beni bilmiyorum yarın haber veririm. Ama herşey yolunda giderse bir de aşılama için gideceğiz eşimle. Ben de 2. Gün gittim herşeyi halledip ilaçlarımı alıp döndüm canım. İnşallah seninki de benim gibi sorunsuz hallolur. Ve inşallah aşılamalar vesilemiz olur...canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?
bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
yıllık izin falan alayım mı?
EŞİM PERŞEMBE GÜNÜ CBÜ'YE TEST SONUÇLARIYLA GİDECEK.BU SONUÇLARA GÖRE AŞILAMA MI TÜP MÜ NE YAPMALIYIZ DİYE DANIŞACAK?TÜP İÇİN RAPORUMUZ HEMEN ÇIKAR MI ONU SORUCAK?OLMUYORSA DA AŞILAMA YAPICAZ ÖNÜMÜZDEKİ AY SANIRIM :) ÇOK MU KARARSIZIM NECanım inşallah en doğru kararı verirsiniz ama umutsuz olma 2 milyonla normal yoldan hamile kalan 0 spermle hamile kalan var... Rabbim nasip ettiğinde olacak inşallah elimizden geleni yapalım biz...
İNŞ CNM İNŞ SENİ TAKİPTEYİM BAKALIM KAÇ KERE GİDECEKSİN.Doktor bana 3 kere dedi belki 2 olabilirmiş aşılama günü hariç. İlk 2. Gün ikinci 9. Gün yani yarın olacak. Bir daha çağırır mı beni bilmiyorum yarın haber veririm. Ama herşey yolunda giderse bir de aşılama için gideceğiz eşimle. Ben de 2. Gün gittim herşeyi halledip ilaçlarımı alıp döndüm canım. İnşallah seninki de benim gibi sorunsuz hallolur. Ve inşallah aşılamalar vesilemiz olur...
Canım hiç hatırlamıyorum kargo ücretini bir 7 aklımda ama sadepazar ın mıydı bilmiyorum. 1 kilo al dene istersen önce.. zaten ben de fazla katmıyorum karışım yapmadım ayrı ayrı koyuyorum. Bulaşık makinesine 1 çay kaşığı çamaşır makinesine de 1 yk kadar koyuyorum.@missdincerxpreiaZ kızlar bu sadepazarda kargo ücreti ne kadar?
Bir de 1 kilo 2 kilo 5 kilo 10 kilo şeklinde satılıyor ilk seferde kaç kilo alayım.boraks tarifte isteğe bağlı diyor çok kullanınca üremeyi engelliyormuş kullanmayayım diyorum sen nasıl yapıyorsun misdincer
Evet canım doktor aşılama yapalım diyor insan ihtimali falan sorar dimi? Ben direk kaç kere gidip gelicem diye sordumİNŞ CNM İNŞ SENİ TAKİPTEYİM BAKALIM KAÇ KERE GİDECEKSİN.
ÇALIŞIRKEN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ
BENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYOREvet canım doktor aşılama yapalım diyor insan ihtimali falan sorar dimi? Ben direk kaç kere gidip gelicem diye sordumbenim yol da uzun işte 1 gün iptal. Ama çok şükür izinliydim bu hafta da. Aşılama haftaya olacak sanırım salı falan olsa süper olacak ayarlayabilmem. Pazartesi olursa biraz sıkıntılı olacak (iş arkadaşıma mecbur durumu anlatmam gerekecek... kimseye anlatmak istemiyordum) ama yine de bir şekilde gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?