Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boraksın tam olarak görevi ne? Târifde çok fazla Kullanım üreme sorunu yapar yazıyor tedirgin oldum

ya se min gözün aydın canim. Peki bu kan sulandırıcı hakkında bir sey dedi mi dr?
Canım sağol
Keseyi görmeye persembe gitcem
O zaman doktorla görüşecem bu konuyu.
Şimdiye kadar sadece o doktor dedi iğne ve hapı
Perşembe gidip hamile oldugumu söyleyecem bakalım ne diyecek doktor

Canım sağol
Keseyi görmeye persembe gitcem
O zaman doktorla görüşecem bu konuyu.
Şimdiye kadar sadece o doktor dedi iğne ve hapı
Perşembe gidip hamile oldugumu söyleyecem bakalım ne diyecek doktor
Tamam canım, benim de kafam karışık. Beni de haberdar edersen sevinirim..

Gözün aydın. Emin olsa da yine de %10 yanılma payı olabiliyor. O yüzden kesin konuşmamıştır drun. Darısı başımıza inş.

Ay ben ki hiç anlamam derim ama resmen pipi canım ordaki oğlusun olacak sanki diyim yanılma payı için :))) ayyy biz de görelim bacak aralarını inşallah yaaaa

Erkekk ve kesin:))) benim yegenlerim de hep boyleydiii erkek ikisi de :)))) kaynanan mutlu olmustur

Ay ben ki hiç anlamam derim ama resmen pipi canım ordaki oğlusun olacak sanki diyim yanılma payı için :))) ayyy biz de görelim bacak aralarını inşallah yaaaa

Amiiin insallah kuzum :)

Tüh tutturamadık mı

Onun gobek kordonu olma ihtimali yok mu ya

Oğlan çocuğu da çok tatlı olur. Annesine aşık olurlarEşin kıskanacak ben söyleyeyim

Hayatta kiskanmaz
Ben kiz cocuklarina asigim ya kismet canim. Saglikli olsunlar da.

Erkekk ve kesin:))) benim yegenlerim de hep boyleydiii erkek ikisi de :)))) kaynanan mutlu olmustur

Kiz doktor bile kesin demedi sana ne oluyor gobek kordonudur o
Kaynanama soylemedim ayrintili ultrasona girene kadar da soylemicem catlasin meraktan
Zaten bilip de soylemedigimi dusunuyor.

Çekti canım. 26 da oluyordum ben... gerçi bikaç aydır ilaç iğne histereskopi falan derken yum ne zaman oldu olacak bilmiyorum ama glifor bence düzeni sağlıyor ben devam ediyorum hala

Canım inşallah en doğru kararı verirsiniz ama umutsuz olma 2 milyonla normal yoldan hamile kalan 0 spermle hamile kalan var... Rabbim nasip ettiğinde olacak inşallah elimizden geleni yapalım biz...

canım aşılamasa spekulum takcaklar çok zor mu?
bir de adetten itibaren say bakalım kaç kere gitmem lazım yaklaşık aşılama yapılana kadar.
yıllık izin falan alayım mı?
Doktor bana 3 kere dedi belki 2 olabilirmiş aşılama günü hariç. İlk 2. Gün ikinci 9. Gün yani yarın olacak. Bir daha çağırır mı beni bilmiyorum yarın haber veririm. Ama herşey yolunda giderse bir de aşılama için gideceğiz eşimle. Ben de 2. Gün gittim herşeyi halledip ilaçlarımı alıp döndüm canım. İnşallah seninki de benim gibi sorunsuz hallolur. Ve inşallah aşılamalar vesilemiz olur...

Canım inşallah en doğru kararı verirsiniz ama umutsuz olma 2 milyonla normal yoldan hamile kalan 0 spermle hamile kalan var... Rabbim nasip ettiğinde olacak inşallah elimizden geleni yapalım biz...
EŞİM PERŞEMBE GÜNÜ CBÜ'YE TEST SONUÇLARIYLA GİDECEK.BU SONUÇLARA GÖRE AŞILAMA MI TÜP MÜ NE YAPMALIYIZ DİYE DANIŞACAK?TÜP İÇİN RAPORUMUZ HEMEN ÇIKAR MI ONU SORUCAK?OLMUYORSA DA AŞILAMA YAPICAZ ÖNÜMÜZDEKİ AY SANIRIM :) ÇOK MU KARARSIZIM NE

İNŞ CNM İNŞ SENİ TAKİPTEYİM BAKALIM KAÇ KERE GİDECEKSİN.
ÇALIŞIRKEN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ

Canım hiç hatırlamıyorum kargo ücretini bir 7 aklımda ama sadepazar ın mıydı bilmiyorum. 1 kilo al dene istersen önce.. zaten ben de fazla katmıyorum karışım yapmadım ayrı ayrı koyuyorum. Bulaşık makinesine 1 çay kaşığı çamaşır makinesine de 1 yk kadar koyuyorum.

İNŞ CNM İNŞ SENİ TAKİPTEYİM BAKALIM KAÇ KERE GİDECEKSİN.
ÇALIŞIRKEN HERŞEY O KADAR ZOR Kİ
Evet canım doktor aşılama yapalım diyor insan ihtimali falan sorar dimi? Ben direk kaç kere gidip gelicem diye sordum benim yol da uzun işte 1 gün iptal. Ama çok şükür izinliydim bu hafta da. Aşılama haftaya olacak sanırım salı falan olsa süper olacak ayarlayabilmem. Pazartesi olursa biraz sıkıntılı olacak (iş arkadaşıma mecbur durumu anlatmam gerekecek... kimseye anlatmak istemiyordum) ama yine de bir şekilde gidicem inşallah

BENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYOR KENDİLERİ DE GELİNİNDE ÇOK UĞRAŞTIKLARI İÇİN DURUMUMU ANLADIĞINI SÖYLÜYOR.
ŞUAN İKİ GELİNİ DE HAMİLE
AŞILAMA YAPILACAĞI GÜN TÜM GÜN MÜ SÜRER İŞİMİZ.
EŞİMDE BENDE İZİNMİ ALALIM HİÇ BİLMİYORUM YA BEN BU İŞLERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…