Heyecanla bekliyorum senin doktoru da histereskopiye sen vesile oldun canım.. tırsak tırsak gerek yok yeaa diye geziniyorum ben.. inşallah hepimiz en kısa sürede veririz müjdemizi sağlıkla hayırlaÇok şükür cnm son bir hafta adet olunca kontrole gideceğiz bakalım ne siyecek Dr?
Aşılama tüm gün sürmez bence. Eşin zaten sperm vericek onun işi o kadarBENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYORKENDİLERİ DE GELİNİNDE ÇOK UĞRAŞTIKLARI İÇİN DURUMUMU ANLADIĞINI SÖYLÜYOR.
ŞUAN İKİ GELİNİ DE HAMİLE
AŞILAMA YAPILACAĞI GÜN TÜM GÜN MÜ SÜRER İŞİMİZ.
EŞİMDE BENDE İZİNMİ ALALIM HİÇ BİLMİYORUM YA BEN BU İŞLERİ
AYYY NE GÜSEL :)Kızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Eşi dün ameliyat oldu. Eltim bugün idrar testinde pozitifi gördü :)
Canım bana da önce erkek demişler çünkü kız da olsa erkek de olsa önce böyle oluyormuş görüntü sonra zamanla kızın içeri doğru olan bölüm oluşup erkeğinki de dışarda kalıyormuş. Ama sen 18. Haftadasın ben artık değişeceğini sanmıyorum. Bu arada nub teorisine göre ben erkek demiştim dimi , tutturmuşumKizlar doktordan ciktim simdi.
Dortlu testim sukur cok iyi cikti :)
Ultrason fotosu atiyorum.
Bu foto bacak arasi fotosu mu ve orada gordugum sey pipi mi? Eger o pipiyse doktor neden erkek olarak goruyorum ama yanilma payi var dedi? Kafam bir milyon.
AYYY NE GÜSEL :)
Canım bana da önce erkek demişler çünkü kız da olsa erkek de olsa önce böyle oluyormuş görüntü sonra zamanla kızın içeri doğru olan bölüm oluşup erkeğinki de dışarda kalıyormuş. Ama sen 18. Haftadasın ben artık değişeceğini sanmıyorum. Bu arada nub teorisine göre ben erkek demiştim dimi , tutturmuşum
Bugün evlilik cüzdanının fotokopisini işyerine uprayıp çektirdim erkek arkadaş 3 kere sordu ne için lazım diye. İkisini geçiştirdim lafı değiştirdim 3. Yü de "bişeye lazım işte" diye cevapladımBENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYORKENDİLERİ DE GELİNİNDE ÇOK UĞRAŞTIKLARI İÇİN DURUMUMU ANLADIĞINI SÖYLÜYOR.
ŞUAN İKİ GELİNİ DE HAMİLE
AŞILAMA YAPILACAĞI GÜN TÜM GÜN MÜ SÜRER İŞİMİZ.
EŞİMDE BENDE İZİNMİ ALALIM HİÇ BİLMİYORUM YA BEN BU İŞLERİ
NİYE SORUYOR Kİ O KADAR ISRARLA DİMİ ""ÖZEL İŞTE KARDEŞŞŞ" DİYEYDİNBugün evlilik cüzdanının fotokopisini işyerine uprayıp çektirdim erkek arkadaş 3 kere sordu ne için lazım diye. İkisini geçiştirdim lafı değiştirdim 3. Yü de "bişeye lazım işte" diye cevapladımsonunda anladı özel bir durum olduğunu
İnsAllah hayırlısıyla sonuç alırsın. Güzel seyler hissediyorum.. bu ara topigimiz bebek haberiyle senlendi insAllahEvet canım doktor aşılama yapalım diyor insan ihtimali falan sorar dimi? Ben direk kaç kere gidip gelicem diye sordumbenim yol da uzun işte 1 gün iptal. Ama çok şükür izinliydim bu hafta da. Aşılama haftaya olacak sanırım salı falan olsa süper olacak ayarlayabilmem. Pazartesi olursa biraz sıkıntılı olacak (iş arkadaşıma mecbur durumu anlatmam gerekecek... kimseye anlatmak istemiyordum) ama yine de bir şekilde gidicem inşallah
Aa cok guzel vesoninki gibi olmuşKızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Olmuştu sanki ama bu sefer çatlama gunu 13 de olabilir tam anlayamadim yine
Aa cok guzel vesoninki gibi olmuş
Aileniz genişliyor darısı bizim basımıza
Mucize işte ne denir ki başka Rabbim vermek istemiş bu zamanı beklemiş maşallah sanırımEvet canim hic beklenmedik bir zamandi.
Daha kan testiyle onaylamadi ama cok bariz cikmis ikinci cizgi.
Amin kuzum Allah hepinize nasip etsin insallah.
Mucize işte ne denir ki başka Rabbim vermek istemiş bu zamanı beklemiş maşallah sanırımVeson da böyle bir şey anlatmıştı kızı için
İnşallah vesile olur cnm inşallAhHeyecanla bekliyorum senin doktoru da histereskopiye sen vesile oldun canım.. tırsak tırsak gerek yok yeaa diye geziniyorum ben.. inşallah hepimiz en kısa sürede veririz müjdemizi sağlıkla hayırla
Ay aynı bizim kzdaki gibi olmuş:))Kızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Kim tutar seniPonciskolarrrr yardim destek sos!!-)
Bugunde olsun muu calismaaaa yuksek girdim de yarin ates 36.4 falan firlarsa bugune cekcek cizgiyiama yavas yavas cikcaksa da dun ondan onceki gun olabilirr... bugun de şaapsam mi
YAP KIS BUGÜN DEPonciskolarrrr yardim destek sos!!-)
Bugunde olsun muu calismaaaa yuksek girdim de yarin ates 36.4 falan firlarsa bugune cekcek cizgiyiama yavas yavas cikcaksa da dun ondan onceki gun olabilirr... bugun de şaapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?