Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür cnm son bir hafta adet olunca kontrole gideceğiz bakalım ne siyecek Dr?
Heyecanla bekliyorum senin doktoru da histereskopiye sen vesile oldun canım.. tırsak tırsak gerek yok yeaa diye geziniyorum ben.. inşallah hepimiz en kısa sürede veririz müjdemizi sağlıkla hayırla

Aşılama tüm gün sürmez bence. Eşin zaten sperm vericek onun işi o kadar sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor acaba ShinSeGi ? Aşılama zaten birkaç dakika sürer sürmez sonra 15 dakika uzandırıp yolluyorlarmış.

Canım bana da önce erkek demişler çünkü kız da olsa erkek de olsa önce böyle oluyormuş görüntü sonra zamanla kızın içeri doğru olan bölüm oluşup erkeğinki de dışarda kalıyormuş. Ama sen 18. Haftadasın ben artık değişeceğini sanmıyorum. Bu arada nub teorisine göre ben erkek demiştim dimi , tutturmuşum

AYYY NE GÜSEL :)

Değil mi çok şaşırdık :)
Kan verecek bakalım.

Bence de 18. haftadan sonra değişmez canım.
20 22. hafta civarı ayrıntılı ultrasona giricem.
Bakalım o zaman ne diyecekler :)

Bugün evlilik cüzdanının fotokopisini işyerine uprayıp çektirdim erkek arkadaş 3 kere sordu ne için lazım diye. İkisini geçiştirdim lafı değiştirdim 3. Yü de "bişeye lazım işte" diye cevapladım sonunda anladı özel bir durum olduğunu

NİYE SORUYOR Kİ O KADAR ISRARLA DİMİ ""ÖZEL İŞTE KARDEŞŞŞ" DİYEYDİN

İnsAllah hayırlısıyla sonuç alırsın. Güzel seyler hissediyorum.. bu ara topigimiz bebek haberiyle senlendi insAllah Neslihaann 'ın Umredeki dualari vesilesiyle hepimizz hamile kaliriz

Evet canim hic beklenmedik bir zamandi.
Daha kan testiyle onaylamadi ama cok bariz cikmis ikinci cizgi.
Amin kuzum Allah hepinize nasip etsin insallah.
Mucize işte ne denir ki başka Rabbim vermek istemiş bu zamanı beklemiş maşallah sanırım Veson da böyle bir şey anlatmıştı kızı için

Ponciskolarrrr yardim destek sos!! (
Bugunde olsun muu calismaaaa yuksek girdim de yarin ates 36.4 falan firlarsa bugune cekcek cizgiyi ama yavas yavas cikcaksa da dun ondan onceki gun olabilirr... bugun de şaapsam mi

Ponciskolarrrr yardim destek sos!! -)
Bugunde olsun muu calismaaaa yuksek girdim de yarin ates 36.4 falan firlarsa bugune cekcek cizgiyi ama yavas yavas cikcaksa da dun ondan onceki gun olabilirr... bugun de şaapsam mi
Kim tutar seni

Ponciskolarrrr yardim destek sos!! -)
YAP KIS BUGÜN DE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…