Benim de abim böyle olmuş 6 senenin üzerine babam ameliyattan çıktıktan 1 hafta sonra annem hamile olduğunu öğrenmiş. Sonra peşpeşe gelmişiz hepimiz..Ay aynı bizim kzdaki gibi olmuş:))
Ay aynı bizim kzdaki gibi olmuş:))
Ben de ovulasyona kadar bütün kremlerimi kullanıyorum ama kremlerin üstünde tıbbi zorunluluk haricinde hamilelerin kullanması tehlikelicanim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünkü
canım benim bildiğim boraks zaten toz deterjanların ana maddesi. Yani toz deterjan kullanıyorsan zaten aynı üreme sorununu o da yapar o zaman. Ben sana kutunun fotoğraflarını gönderiyorum üstünü okuyabilirsin.Boraksın tam olarak görevi ne? Târifde çok fazla Kullanım üreme sorunu yapar yazıyor tedirgin oldum
ben deniyeyim iyi gelirse söylerim sanaEvet benim Dr um bana söylemişti o kremi ama ona sıra gelmedi daha. Ev eczaneye döndü her türlü kem merhem var :)
Benim arkadaşım bebeği için kullandı pembe olanından çok iyi gelmiş çocuğa. Sana da iyi gelir inşallah, haber ver bana :)ben deniyeyim iyi gelirse söylerim sanasiparis verdim netten yarina gelir
Aaa gecmis olsunnn :)) sans mi kader mi :)) bebiste hayirli olsun..rabbim yuzlerine bakmis :))Kızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Eşi dün ameliyat oldu. Eltim bugün idrar testinde pozitifi gördü :)
Aaa gecmis olsunnn :)) sans mi kader mi :)) bebiste hayirli olsun..rabbim yuzlerine bakmis :))
Senin oglus geliyormus tatlim olsun hayirli saglikli bir evlat olsun insallah :))
azBen de ovulasyona kadar bütün kremlerimi kullanıyorum ama kremlerin üstünde tıbbi zorunluluk haricinde hamilelerin kullanması tehlikeli
canım benim bildiğim boraks zaten toz deterjanların ana maddesi. Yani toz deterjan kullanıyorsan zaten aynı üreme sorununu o da yapar o zaman. Ben sana kutunun fotoğraflarını gönderiyorum üstünü okuyabilirsin.
X xDerinMavix canim oğlusun hayirla gelsin insallah. Eltine de cok sevindim.ShinSeGi missdincer kizlar esimin de ellerde cok kizarma egzama tarzi seyler oluyordu dunyanin ilacini kullandi surekli tekrarladi. Isi de biraz tozlu idi. Sonra tanidik bir eczaci sen bunu alttan beslemedikce bu yine olur diyerek dogal hindistan cevizi yagi verdi. Allahtan o yagi bir kullandik suan elleri cok guzel ve yaklasik 1 yildir hic bisey yok. 8403BHC canim kafan cok karismis kiyamam. Bu konularda tecrubem yok tavsiye veremiyorum.
Herseyin basi saglik diyerek konuya giris yapiyorum cunku hastaneden yeni geldik
Bir haftayi askin suredir faranjit hafiften ben burdayim diyordu gecen yil ilkokullara derse girerken kaptim bu hastaligi halen tekrarlar hic unutmaz beni
Bugun aksama doğru fenalasmaya basladim aksam artik ses tamamen gidip bogaz da davul gibi
BENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYORKENDİLERİ DE GELİNİNDE ÇOK UĞRAŞTIKLARI İÇİN DURUMUMU ANLADIĞINI SÖYLÜYOR.
ŞUAN İKİ GELİNİ DE HAMİLE
AŞILAMA YAPILACAĞI GÜN TÜM GÜN MÜ SÜRER İŞİMİZ.
EŞİMDE BENDE İZİNMİ ALALIM HİÇ BİLMİYORUM YA BEN BU İŞLERİ
Aşılama tüm gün sürmez bence. Eşin zaten sperm vericek onun işi o kadarsperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor acaba ShinSeGi ? Aşılama zaten birkaç dakika sürer sürmez sonra 15 dakika uzandırıp yolluyorlarmış.
Kızlar ben de bir defa Aşılama olmuştum eşim benden bir saat önce gidip örneği verdi. Ben de boş dersimde gittim. Her şey hazırdı. Hemen oldu. 15 dk yat dediler ama ben kalkıp okula geri döneceğim diye 30 dk ya yakın uzanmistim. Eşimden alınan örnek yıkanıp tahlili falan yapılıdi iyi olanlar bırakıldı diye animsiyorum.
Ayy canım dusünmen yeter:)sagolsunX xDerinMavix canim oğlusun hayirla gelsin insallah. Eltine de cok sevindim.ShinSeGi missdincer kizlar esimin de ellerde cok kizarma egzama tarzi seyler oluyordu dunyanin ilacini kullandi surekli tekrarladi. Isi de biraz tozlu idi. Sonra tanidik bir eczaci sen bunu alttan beslemedikce bu yine olur diyerek dogal hindistan cevizi yagi verdi. Allahtan o yagi bir kullandik suan elleri cok guzel ve yaklasik 1 yildir hic bisey yok. 8403BHC canim kafan cok karismis kiyamam. Bu konularda tecrubem yok tavsiye veremiyorum.
Canim foruma giremiyorum malum yoğunluk tan. 9 kasimda doğdu oğlum cok şükür darisi isteyen tüm kardeslerime nasip etsin Rabbim. Bebegin ilk aykari çok yorucu bir süreçmis bunu da yaşayarak öğrenmiş oldum.nurcan4419 cnm hala doğum gerçekleşmedi mi?
En güzel hikaye. MaşallahKızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Eşi dün ameliyat oldu. Eltim bugün idrar testinde pozitifi gördü :)
Sağlıkla gelsin eğer oğlun canımEvet canim idrarda cikmis bakalim sabah kan testine gidecek. Kahverengi akintisi varmis.
Amin kuzum sizlere de gormek nasip olsun insallah.
kizinin abisi geliyor diye düşün artikAmin kuzum. Surekli kiza hazirlandigimdan bir burukluk olmadi degil
Sukur ki saglikli.
canim genelde yarim gün sürüyor. benim hep sabahtan oldu öğlene bitti işlemler.BENDE PATRONA BİŞEY ANLATMAK İSTEMİYORUM O DA ÖYLE MERAKLI HER MUAYENE DÖNÜŞÜ SORUYORKENDİLERİ DE GELİNİNDE ÇOK UĞRAŞTIKLARI İÇİN DURUMUMU ANLADIĞINI SÖYLÜYOR.
ŞUAN İKİ GELİNİ DE HAMİLE
AŞILAMA YAPILACAĞI GÜN TÜM GÜN MÜ SÜRER İŞİMİZ.
EŞİMDE BENDE İZİNMİ ALALIM HİÇ BİLMİYORUM YA BEN BU İŞLERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?