Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim sacimda var doktorun biri egzama dedi biri sedef dedi ama sanirim egzama. egzamaya da iyi geliyormus o krem diye okudum insallah faydasi olur. hamile kalirsam korkusundan kortizonlu krem kullanamiyorum çünkü
Ben de ovulasyona kadar bütün kremlerimi kullanıyorum ama kremlerin üstünde tıbbi zorunluluk haricinde hamilelerin kullanması tehlikeli
Boraksın tam olarak görevi ne? Târifde çok fazla Kullanım üreme sorunu yapar yazıyor tedirgin oldum
canım benim bildiğim boraks zaten toz deterjanların ana maddesi. Yani toz deterjan kullanıyorsan zaten aynı üreme sorununu o da yapar o zaman. Ben sana kutunun fotoğraflarını gönderiyorum üstünü okuyabilirsin.

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 30
  • image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar küçük eltim 1 yıldır hamile kalamıyordu eşinde varikosel vardı.
Eşi dün ameliyat oldu. Eltim bugün idrar testinde pozitifi gördü :)
Aaa gecmis olsunnn :)) sans mi kader mi :)) bebiste hayirli olsun..rabbim yuzlerine bakmis :))
Senin oglus geliyormus tatlim olsun hayirli saglikli bir evlat olsun insallah :))

Aaa gecmis olsunnn :)) sans mi kader mi :)) bebiste hayirli olsun..rabbim yuzlerine bakmis :))
Senin oglus geliyormus tatlim olsun hayirli saglikli bir evlat olsun insallah :))

Evet canim idrarda cikmis bakalim sabah kan testine gidecek. Kahverengi akintisi varmis.
Amin kuzum sizlere de gormek nasip olsun insallah.

X xDerinMavix canim oğlusun hayirla gelsin insallah. Eltine de cok sevindim. ShinSeGi missdincer kizlar esimin de ellerde cok kizarma egzama tarzi seyler oluyordu dunyanin ilacini kullandi surekli tekrarladi. Isi de biraz tozlu idi. Sonra tanidik bir eczaci sen bunu alttan beslemedikce bu yine olur diyerek dogal hindistan cevizi yagi verdi. Allahtan o yagi bir kullandik suan elleri cok guzel ve yaklasik 1 yildir hic bisey yok. 8403BHC canim kafan cok karismis kiyamam. Bu konularda tecrubem yok tavsiye veremiyorum.

Orası kesin zaten eskiden bu kadar infertilite mi vardı.hep bu kimyasal deterjan yiyecek giyecek içecekler Yüzünden hep
az

Veson benim bu ay tablom cok garip yine bir bakar misin? Düşüş anormal geldi. Elcanki canim oncesi saglam ama sen de bugun de calisma azmi var gibi yap gitsin kim tutar seni

Sagilasin kuzum. Darisi basiniza insallah en kisa zamanda.

Ayy canım dusünmen yeter:)sagolsun xpreiaZ ve ShinSeGi çok yardımcı oldu Allah hepinizden razı olsun.esim iş yemeğinde henüz konuşamadık ama aşılama yapicaz inş eminim son kararimins

Kızlar bu spermiyogramdan kim anlıyordu. Eşimin sonuçları çıktı yorumlar mısınız ? Veson kimler anlıyordu sen söylemiştin ama hatırlamıyorum :/

canim genelde yarim gün sürüyor. benim hep sabahtan oldu öğlene bitti işlemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…