cnm önce erkegi aliyorlar sperm yikama islemi icin en fazla 1 saat sonra filan aşılama yapılıyor. sabahtan gidersen öğlene biter hersey.Aşılama tüm gün sürmez bence. Eşin zaten sperm vericek onun işi o kadarsperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor acaba ShinSeGi ? Aşılama zaten birkaç dakika sürer sürmez sonra 15 dakika uzandırıp yolluyorlarmış.
canim o kremler hep kortizonlu o yuzden hamileler kullanamiyor. ama bu yeni siparis ettigimde kortizon yokBen de ovulasyona kadar bütün kremlerimi kullanıyorum ama kremlerin üstünde tıbbi zorunluluk haricinde hamilelerin kullanması tehlikeli
canım benim bildiğim boraks zaten toz deterjanların ana maddesi. Yani toz deterjan kullanıyorsan zaten aynı üreme sorununu o da yapar o zaman. Ben sana kutunun fotoğraflarını gönderiyorum üstünü okuyabilirsin.
Canim aslinda sperm sayisi iyi fakat morfolojiniz biraz bozuk yaridan fazlasi sıkıntılı geri kalani yetermi desen yeter ama bunu arttirmak lazim en azindan sayi artarsa kaliteli sperm de artarVeson foto paylaşmayı unutmuşum :)
Çok sevindim cnm Gül'e Gül'e büyüt inşallahCanim foruma giremiyorum malum yoğunluk tan. 9 kasimda doğdu oğlum cok şükür darisi isteyen tüm kardeslerime nasip etsin Rabbim. Bebegin ilk aykari çok yorucu bir süreçmis bunu da yaşayarak öğrenmiş oldum.
En güzel hikaye. Maşallah
Sağlıkla gelsin eğer oğlun canım
kizinin abisi geliyor diye düşün artik
Ben her gün kullanıyorum Hindistan cevizi yağını. Vücut şosyonu gibi duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum. Çok da güzel kokuyor kek gibi :) kışın oda sıcaklığında katı halde zaten. Eline biraz alıp krem sürer gibi sürüyorsun. Yüzüne sürme yağlanma yapabilir ama geri kalan vücuduna kurudukça sürebilirsin.passionete cnm hindistan cevizi yagini nasil kullandiniz?
Ben de kullaniyorum sacima. Kokusu cok guzel :) Yiyesim geliyor.Ben her gün kullanıyorum Hindistan cevizi yağını. Vücut şosyonu gibi duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum. Çok da güzel kokuyor kek gibi :) kışın oda sıcaklığında katı halde zaten. Eline biraz alıp krem sürer gibi sürüyorsun. Yüzüne sürme yağlanma yapabilir ama geri kalan vücuduna kurudukça sürebilirsin.
Ben bir kere yedim :) bir kere de kek yapıp içine bu yağdan koydum :)Ben de kullaniyorum sacima. Kokusu cok guzel :) Yiyesim geliyor.
Yarın Dr a da soracağız bakalım ne diyecek.Canim aslinda sperm sayisi iyi fakat morfolojiniz biraz bozuk yaridan fazlasi sıkıntılı geri kalani yetermi desen yeter ama bunu arttirmak lazim en azindan sayi artarsa kaliteli sperm de artar
Degerler guzel bence whoya gore mi bakıldı peki?kruger miKızlar bu spermiyogramdan kim anlıyordu. Eşimin sonuçları çıktı yorumlar mısınız ?Veson kimler anlıyordu sen söylemiştin ama hatırlamıyorum :/
Veson foto paylaşmayı unutmuşum :)
Canim zaten krem gibi kışın kati yazin sicaktan eriyor eline vücuduna losyongibi suruyorsun. Sadece yüzüne sürme killanma yada yaglanma yapabilir besledigi için. Kullanılan ilac kremler yuzeysel besler ama hindistan cevizi yagi deri altini besliyormus. Cok memnunuz biz.passionete cnm hindistan cevizi yagini nasil kullandiniz?
Evet evet Görmez olur muyum? Opk olmasa 27 de Çatladı derdim hadi hayırlısı
Canim nedense bana sankii cizgiden 3 gun once catlamis gibi geldi.. ovu düşüşü olmuş gibi... var mi suan islaklik?? Akintin ne durumda?Canim sonuclar iyi sayi hareket falan morfoloji dusuk gibi ama oranlayinca sayi yeterlidir heralde.
Canim zaten krem gibi kışın kati yazin sicaktan eriyor eline vücuduna losyongibi suruyorsun. Sadece yüzüne sürme killanma yada yaglanma yapabilir besledigi için. Kullanılan ilac kremler yuzeysel besler ama hindistan cevizi yagi deri altini besliyormus. Cok memnunuz biz.
Canim ben de seninle ayni düşündüm hatta tüm akinti ve opk sildim ve ileri 5 güne 37 derece ates girdim ama çizgi kaymadi ona sasirdim. Baksana tabloya.
24 ü discard edersen kayarCanim sonuclar iyi sayi hareket falan morfoloji dusuk gibi ama oranlayinca sayi yeterlidir heralde.
Canim zaten krem gibi kışın kati yazin sicaktan eriyor eline vücuduna losyongibi suruyorsun. Sadece yüzüne sürme killanma yada yaglanma yapabilir besledigi için. Kullanılan ilac kremler yuzeysel besler ama hindistan cevizi yagi deri altini besliyormus. Cok memnunuz biz.
Canim ben de seninle ayni düşündüm hatta tüm akinti ve opk sildim ve ileri 5 güne 37 derece ates girdim ama çizgi kaymadi ona sasirdim. Baksana tabloya.
yani bu demek oluyor ki ben ilişkiden sonra en az bir saat ayağa kalkmamalıyım öyle mi ? yani bir saat sonra spermler harekete başlıyor. Bu ilaçla düzeltilebilen bir şey mi acaba ? bu arada who mu kruger mi bilmiyorum.Degerler guzel bence whoya gore mi bakıldı peki?kruger mi
Whoysa hiç ciddiye alma bı sonucları
Whoda sonuclar yanlıs cıkıyor
Sıvılasma suresi cok uzun 20 dkdan az olmalı..60 dk sonra sıvı içindeki hucre harekete baslıyor ilerliyor
Neye fayda ediyor canım ?Ben her gün kullanıyorum Hindistan cevizi yağını. Vücut şosyonu gibi duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum. Çok da güzel kokuyor kek gibi :) kışın oda sıcaklığında katı halde zaten. Eline biraz alıp krem sürer gibi sürüyorsun. Yüzüne sürme yağlanma yapabilir ama geri kalan vücuduna kurudukça sürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?