- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Canim sonuclar iyi sayi hareket falan morfoloji dusuk gibi ama oranlayinca sayi yeterlidir heralde.
yani ml de 20 milyon sperm olup morfoloji %50 olması normal kabul ediliyorsa, eşimin ml de 70 milyon spermine karşılık morfolojinin %36 olması da kabul edilebilir gibi geldi bana da. Hatta sayısal olarak daha fazla bile çıkıyor. Bakalım yarın benim jinekoloğa göstereceğim o ne diyecek. Eşim de izin alabilirse üroloğuna gösterecek. İnşallah güzel şeyler duyarız.
çok iyi bir nemlendirici cilt için. Diğer vücut losyonları genellikle parfüm ve çeşitli kimyasallar içerdiği için egzamalı yerlerimi çok kaşındırıyor ve hatta başka yerlerde de egzama çıkmasına neden oluyor ama hindistan cevizi yağının hiç bir yan etkisini görmedim 7 aydır kullanıyorum.Neye fayda ediyor canım ?
Canim nedense bana sankii cizgiden 3 gun once catlamis gibi geldi.. ovu düşüşü olmuş gibi... var mi suan islaklik?? Akintin ne durumda?
24 ü discard edersen kayar
İlahi güldürdün beni @Veson bu bilecek tabi bu ay benim muammaya bir şey demedin tatlım bekliyorum sormim sormim dedim ama dayanamadımCanim ama opk pozitif var baya pik seklinde.oraya cekmiyor zaten.
Ya sen bu isi bu kadar bilmek zorunda misin? Boyle olsun istemiyorum ama ben. Dedigin gibi oldu malesef.Ama test pozitif hatta pikdi. Benim her ay bir muamma böyle. Bak simdi bu sekilde
Bende ayni hesabi yapınca oyle dedim ama canim 60 dk uzunmus cidden onu fark etmedim baya yatman lazim. Insallah yarin iyi seyler soyler bence.missdincer
Opk testini çok net Hatırlıyorum gerçekten de pik yapmıştı.biz ona 2. Yumurta diyelimCanim ama opk pozitif var baya pik seklinde.oraya cekmiyor zaten.
Ya sen bu isi bu kadar bilmek zorunda misin? Boyle olsun istemiyorum ama ben. Dedigin gibi oldu malesef.Ama test pozitif hatta pikdi. Benim her ay bir muamma böyle. Bak simdi bu sekilde
Bende ayni hesabi yapınca oyle dedim ama canim 60 dk uzunmus cidden onu fark etmedim baya yatman lazim. Insallah yarin iyi seyler soyler bence.missdincer
Senin 14 teki anormal fırlayan Ateş'in benim de Kafamı karıştırdı.test için ekstra 4 gün daha beklemek zorunda kalabiliriz 13 te çatlamış olma ihtimaline karşı.biz yine ona da 2. Yumurta diyelim keyfimiz kaçmasınİlahi güldürdün beni @Veson bu bilecek tabi bu ay benim muammaya bir şey demedin tatlım bekliyorum sormim sormim dedim ama dayanamadım
Duzelen birseydir bence dra ayrıca sorunyani bu demek oluyor ki ben ilişkiden sonra en az bir saat ayağa kalkmamalıyım öyle mi ? yani bir saat sonra spermler harekete başlıyor. Bu ilaçla düzeltilebilen bir şey mi acaba ? bu arada who mu kruger mi bilmiyorum.
İlahi güldürdün beni @Veson bu bilecek tabi bu ay benim muammaya bir şey demedin tatlım bekliyorum sormim sormim dedim ama dayanamadım
Opk testini çok net Hatırlıyorum gerçekten de pik yapmıştı.biz ona 2. Yumurta diyelim
Süpersin gece gece harika moral oldu zaten o 14 olmasa test yapmadan hamileyim yaygarasini basardim heraldeSenin 14 teki anormal fırlayan Ateş'in benim de Kafamı karıştırdı.test için ekstra 4 gün daha beklemek zorunda kalabiliriz 13 te çatlamış olma ihtimaline karşı.biz yine ona da 2. Yumurta diyelim keyfimiz kaçmasın
Oyss müthiş siniz neşe doldumCanim ama napayim hem ovulasyon uzar hem calisma yok işime gelmiyorsenin dpo12de o düşüş de ovulasyon olsun diyelim insallah. Sen genelde erken yumurtliyorsun cunku.
Hah şöyle bana bunlarla gel canim insallah hayirlisi diyelim. 25 bat gosteriyor belli olur bakalim.
canik asist diye balgam sökturücü var. bizimde ilk 60 dakkaydi doktor ondan verdi esim kullandikca bu süre düştü. balgami incelttigi gibi sperm sivisini da inceltiyor sanirimyani bu demek oluyor ki ben ilişkiden sonra en az bir saat ayağa kalkmamalıyım öyle mi ? yani bir saat sonra spermler harekete başlıyor. Bu ilaçla düzeltilebilen bir şey mi acaba ? bu arada who mu kruger mi bilmiyorum.
bende saclaımı ıpek gıbı yapacak bir şampuan bulamadım yıllardır ya dön dolaş aynı sampuana mecbur kalıyrum. ıyyy pan..tn ııyybi sampuani fayda etmedi bana. bütün cesitlerini denedim ama cok kötü yapti saçlarımı
bence 1 ay kendine sans ver ve devlette yaptır.KIZLAR BENİM ATEŞ DÜŞTÜ İYİCE VE SABİTLENDİ BU AY DEĞİŞİK BİR GRAFİK OLUCAK GALİBA :)
BU ARADA KAFAM ÇÇOK KARIŞTI AŞILAMA YAPTIRSAM MI DEVLETTE DİYORUM.
SONRADA İHTİMAL BU KADAR DÜŞÜKKEN NEDEN DENİYORUM DİYORUM.
EŞİM DİREK TÜPTEN YANA,
KARIŞTIK İYİCE.
1 kere de olursa cnm olmazsa 2 aşılama devlette tüpe gitmek zorunda kalırsam o zaman özele giderim artık.bence 1 ay kendine sans ver ve devlette yaptır.
Sanki 15 de çatlamış iki gün daha ölç bakalımVeson canım sence de 15. Gün mu yum. Oldu sadece 2 gün daha olcebilecem
ateş bir tık düşmüş bakalım yarın kaç çıkacakSalak ates yukselmedi.. catlayamadiiii uyuşuk yumirta!
Ben bir kere yedim :) bir kere de kek yapıp içine bu yağdan koydum :)
Canım ben 2. Gün ve 7. Gün gelmişim. 9u nerden çıkardım acaba1 kere de olursa cnm olmazsa 2 aşılama devlette tüpe gitmek zorunda kalırsam o zaman özele giderim artık.
yarın eşime ne diyceklerine bağlı gerçi, hemen tüp raporu çıkar derse tüpe gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?