- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Ff e geç o zaman seni de ilk sayfaya kaydedelim.ateş de iyi gidiyor kaç günde bir oluyorsunBu da benim ateş tablom. Ff yi kullanmıyorum ama ateş Takibim vr.
Ff yi kullandım aslında bir ara kaydım da var..İngilizce pek anlamadığımdan zorlandım. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.Ff e geç o zaman seni de ilk sayfaya kaydedelim.ateş de iyi gidiyor kaç günde bir oluyorsun
Bizim ingilizce de süper değil zaten sen takıldığın yerlerde bize sorarsın linki yolla ilk sayfadan yardım alarak ilk sayfaya eklemek isterimFf yi kullandım aslında bir ara kaydım da var..İngilizce pek anlamadığımdan zorlandım.
Bşr de 22 mi Demiş ovu için ?? Bence daha önce olmuş gibiFf yi kullandım aslında bir ara kaydım da var..İngilizce pek anlamadığımdan zorlandım.
Maça Kökü de neymiş Allah'ım daha neler duyacağız tmm cnm bir araştırayımVeson libidoyu yukseltcek bisey duydum simdi zahideyi izliyorum suan. Maca kökü hem erkeklere hem de kizlara iyi geliyormus istek artiriyormus, hem erkek hem kadin. Yumurta ve sperm kalitesini artiriyormus. Ama kullanimini soylemedi. Ayhan Ercan var programda
Yeni yeni şeyler öğreniyoruz bende not edeyim bunuAy ciddi ciddi bu maca Kökü çok işe yarıyor hatta bazı erkeklere Dr tavsiye etmiş spermlere de iyi geliyormuş. nette toz olarak satılıyor ama eczanelerde hap olarak satılanı da var hala araştırma içerisindeyim:))
bana gayet normal gibi geldi cnm yaaa. benim de mesela 13. gün en büyük yum 15mm di aşılama zamani. doktor bana hic yavaş filan demedi. ama ben ilaci en düşük doz kullaniyordum gonal f i 37,5 kullanıyordum.ShinSeGi çok mu kötü yumurtalar yaa en büyüğü 9 mm olmuş dedi rahim kalınlığı da 5.4 imiş. Daha iyi cevap bekliyorduk iğnelerle dedi... 7. Gün kaç olurdu ki
Eneeem bütün ümitlerim söndü resmenşimdi de 2 gün için dönsem mi burda mı kalsam diye düşünüyorum... eşim de kal diyor ama bilemedim yaaa
Ay bende klomende 2 yumurta falan olunca iğnelerle coşar artık diyordum.. çok moralim bozuldu eşimi aradım "niye üzülüyorsun ki zaten yumurta büyüse sperm hazır olsa aşılamaya tüpe gerek kalmazdı. Fatketmediğimiz bişeyler var ki olmuyor bebeğimiz. Takip aktında olacak olumsuzluklar bu ay ve müdahale edilecek" dedi moralim düzeldibana gayet normal gibi geldi cnm yaaa. benim de mesela 13. gün en büyük yum 15mm di aşılama zamani. doktor bana hic yavaş filan demedi. ama ben ilaci en düşük doz kullaniyordum gonal f i 37,5 kullanıyordum.
seninde bence 13. güne en az 15-16 mm olmuş olur. zaten 18mm de catlatma ignesi yapilir.
benim 3 yum vardi doktor 3 yum varken aşılama yapamam yasak dedi. biz ısrar edince o zaman 3. yum daha fazla büyümeden catlatma ignesini yapalim dedi. en büyük yum 15-16 mm civariydi bu büyüklük yeterli dedi yaptı
tüp bebekte kimyasal oluna bana da eşim ayni şeyi söylemişti:)))Ay bende klomende 2 yumurta falan olunca iğnelerle coşar artık diyordum.. çok moralim bozuldu eşimi aradım "niye üzülüyorsun ki zaten yumurta büyüse sperm hazır olsa aşılamaya tüpe gerek kalmazdı. Fatketmediğimiz bişeyler var ki olmuyor bebeğimiz. Takip aktında olacak olumsuzluklar bu ay ve müdahale edilecek" dedi moralim düzeldizaten herşey yolunda olsa bebeğim olurdu dimi
Doktordan tlf bekliyorum dozu estrojen sonucuna göre artırabiliriz dedi... hayırlısı olsun artık...
Yarin yukselise gecerse bugune cekiyor cizgiyi.. deli olcam. Bugunde calismam artık. Esimde hasta.. bi yanimda calış diyorr.. valla şaşkınımSanki 15 de çatlamış iki gün daha ölç bakalım
ateş bir tık düşmüş bakalım yarın kaç çıkacak
Nelerle moral düzeltiyoruz yatüp bebekte kimyasal oluna bana da eşim ayni şeyi söylemişti:)))
bence doktorun abartmış. sen takilma ona. tüp bebekte bile yüksek doz ignelere rağmen benim ayni hizda büyüyor yumurtalar sadece sayisi fazla oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?