Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson libidoyu yukseltcek bisey duydum simdi zahideyi izliyorum suan. Maca kökü hem erkeklere hem de kizlara iyi geliyormus istek artiriyormus, hem erkek hem kadin. Yumurta ve sperm kalitesini artiriyormus. Ama kullanimini soylemedi. Ayhan Ercan var programda

Maça Kökü de neymiş Allah'ım daha neler duyacağız tmm cnm bir araştırayım

Yumurtam büyümemiş 9 mm imiş kan vericem sonuca göre de ilacı artırabilirlermiş... cuma kontrol yeniden

ShinSeGi çok mu kötü yumurtalar yaa en büyüğü 9 mm olmuş dedi rahim kalınlığı da 5.4 imiş. Daha iyi cevap bekliyorduk iğnelerle dedi... 7. Gün kaç olurdu ki

Eneeem bütün ümitlerim söndü resmen şimdi de 2 gün için dönsem mi burda mı kalsam diye düşünüyorum... eşim de kal diyor ama bilemedim yaaa

Yeni yeni şeyler öğreniyoruz bende not edeyim bunu ikinciye lazım olur mutlaka eşim pek ilerleme hissetmiyorum diyordu geçen kendinde pöfür pöfür içersen o sigarayı olmaz tabi ilerleme dedim bende..

bana gayet normal gibi geldi cnm yaaa. benim de mesela 13. gün en büyük yum 15mm di aşılama zamani. doktor bana hic yavaş filan demedi. ama ben ilaci en düşük doz kullaniyordum gonal f i 37,5 kullanıyordum.
seninde bence 13. güne en az 15-16 mm olmuş olur. zaten 18mm de catlatma ignesi yapilir.

benim 3 yum vardi doktor 3 yum varken aşılama yapamam yasak dedi. biz ısrar edince o zaman 3. yum daha fazla büyümeden catlatma ignesini yapalim dedi. en büyük yum 15-16 mm civariydi bu büyüklük yeterli dedi yaptı

passionete
Veson

Kızlar ben üç aydan fazla maca kökünü kapsül olarak içtim. Günde iki defa. Bana enerji ve zindelik verdi ama tedavimi doğrudan olumlu etkilemedi. Biliyorsunuz üç ay bir kürü ya da destek ilacı alınca üç aydan sonra gelen yum.lara etki ediyor. Ben Dr.a gittim ve o ay tedavi iptal oldu.

Belki sebebi satın aldığım ürün gerçek maca değildi belki bende işe yaramadı. Ilk GNC'DEN aldım ama GNC ürünü kaldırdı satıştan. Sonra internet sitelerinden aldım. Olmadı.

Belki erkeklerde daha etkilidir. Belki sizde daha etkili olacak. Hani derler ya şifan kimde ya da belli değil. Inşallah size sigara olur. Size önerim Türkiye Menşeili sitelerden satın almaktansa yabancı sitelerden almanızdır. Mesela kavanoz kavanoz tozu satılıyor. Bilmiyorum ki tadı nasıldır ne renktir aslında?

Ben Peru dan adam bulup tazesini bile getirtme yolu aradım ama olmadı. Mesela alman macası var. Almanya da yetiştiriliyirmus. Oysa maca belli bir yukseltide volkanik özellikli topraklarda en iyi yetisirmis. Ben.ne yapayım alman olanını o vakit.

Benim deneyimkerim bunlar. Sizle de paylaşmak istedim.

Canim istek olarak ben de cok problem yok esimde hic yok ama veson ve birkac kisi sormustu ondan paylastim. Ama yumurta ve zindelik için dusunuyorum. Bakalim arastirma moduna girmedim.

Ay bende klomende 2 yumurta falan olunca iğnelerle coşar artık diyordum.. çok moralim bozuldu eşimi aradım "niye üzülüyorsun ki zaten yumurta büyüse sperm hazır olsa aşılamaya tüpe gerek kalmazdı. Fatketmediğimiz bişeyler var ki olmuyor bebeğimiz. Takip aktında olacak olumsuzluklar bu ay ve müdahale edilecek" dedi moralim düzeldi zaten herşey yolunda olsa bebeğim olurdu dimi

Doktordan tlf bekliyorum dozu estrojen sonucuna göre artırabiliriz dedi... hayırlısı olsun artık...

tüp bebekte kimyasal oluna bana da eşim ayni şeyi söylemişti:)))
bence doktorun abartmış. sen takilma ona. tüp bebekte bile yüksek doz ignelere rağmen benim ayni hizda büyüyor yumurtalar sadece sayisi fazla oluyor.

Sanki 15 de çatlamış iki gün daha ölç bakalım

ateş bir tık düşmüş bakalım yarın kaç çıkacak
Yarin yukselise gecerse bugune cekiyor cizgiyi.. deli olcam. Bugunde calismam artık. Esimde hasta.. bi yanimda calış diyorr.. valla şaşkınım

Östrojen 60 çıkmış dozu artırmamış doktor aynı devam edecekmişim 75 le

tüp bebekte kimyasal oluna bana da eşim ayni şeyi söylemişti:)))
bence doktorun abartmış. sen takilma ona. tüp bebekte bile yüksek doz ignelere rağmen benim ayni hizda büyüyor yumurtalar sadece sayisi fazla oluyor.
Nelerle moral düzeltiyoruz ya inşallah cuma güzel şeyler söyler behice 9. günü Allah söyletmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…