- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Tmm adet olayım tekrar açılan.yardımlarınızı alırım o vakitBizim ingilizce de süper değil zaten sen takıldığın yerlerde bize sorarsın linki yolla ilk sayfadan yardım alarak ilk sayfaya eklemek isterim
Yok o programın kendi çizgisi . Koyu mavi olan çizgide yumurtayı çatladı gösteriyor. Bu gün adet olmam lazımdı normal şartlarda.Bşr de 22 mi Demiş ovu için ?? Bence daha önce olmuş gibi
demekki hersey yolunda takma kafana rahat olÖstrojen 60 çıkmış dozu artırmamış doktor aynı devam edecekmişim 75 le
İşten de izinliyim bu hafta öyle rahatım ki aslında canım.. su içmiyorum fazla bu ara biraz artırayım suyu.. aminn inşallah canımMaca kökü peru ginseng i olarak geciyor bence kore ginseng i ondan daha faydalıdır.
Hem kadın hem erkekte kullanılıyor.
Daha once arastırmıstım bende maca cok fazla karbonhidrat içerdiği için almaktan vazgectim.yanlış hatırlamıyosam %70 lerde bu oran..yani zindelik için en fazla kullanılır.bazı urunleri ticari amaclı gereğinden fazla yukseltiyorlar
xpreiaZ Canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inş
Bencede normal gibi boyutlar zaten yumoşlar aniden buyuyor
Bol su iç..stresden uzak dur yumoşlar etkilenmesin
Haklısın şimdi yumurtalar hazır olsa bile rahim 5.4 yani ona takviye yapmak gerekecekti.. nasipse her türlü olur... bu yumurta büyümez deyip gönderilen o büyümez denen yumurta ile hamile kalan vardı bu topikte miydi emin değilim...demekki hersey yolunda takma kafana rahat olpatlamis mısır gibi bi anda büyüyüp çatlatayacak degilki. hem yumurtalar büyürken orantili olarak rahimde kalinlasir hersey yolunda
Nette biraz dolaştım tozu satılıyor libido için istiyorum ama bu toz birçok şeye yumurtalara ve spermlere de iyi geliyormuş.100 gr 60-70 tl birşey günde bşr tatlı kaşığı kaç gün yeter bilemedim yabancı bir site de var.ama ürün bir ay da ancak gelir.orda fiyatı daha uygun@passionete
Veson
Kızlar ben üç aydan fazla maca kökünü kapsül olarak içtim. Günde iki defa. Bana enerji ve zindelik verdi ama tedavimi doğrudan olumlu etkilemedi. Biliyorsunuz üç ay bir kürü ya da destek ilacı alınca üç aydan sonra gelen yum.lara etki ediyor. Ben Dr.a gittim ve o ay tedavi iptal oldu.
Belki sebebi satın aldığım ürün gerçek maca değildi belki bende işe yaramadı. Ilk GNC'DEN aldım ama GNC ürünü kaldırdı satıştan. Sonra internet sitelerinden aldım. Olmadı.
Belki erkeklerde daha etkilidir. Belki sizde daha etkili olacak. Hani derler ya şifan kimde ya da belli değil. Inşallah size sigara olur. Size önerim Türkiye Menşeili sitelerden satın almaktansa yabancı sitelerden almanızdır. Mesela kavanoz kavanoz tozu satılıyor. Bilmiyorum ki tadı nasıldır ne renktir aslında?
Ben Peru dan adam bulup tazesini bile getirtme yolu aradım ama olmadı. Mesela alman macası var. Almanya da yetiştiriliyirmus. Oysa maca belli bir yukseltide volkanik özellikli topraklarda en iyi yetisirmis. Ben.ne yapayım alman olanını o vakit.
Benim deneyimkerim bunlar. Sizle de paylaşmak istedim.
Kız arada bir Boşluk olsun illa ovu günü ilişki olması Şart değil bugün dinlenin Ateş'in durumuna göre Yarını değerlendirirsinizYarin yukselise gecerse bugune cekiyor cizgiyi.. deli olcam. Bugunde calismam artık. Esimde hasta.. bi yanimda calış diyorr.. valla şaşkınım
evet cnmm öyle olmuşNelerle moral düzeltiyoruz yainşallah cuma güzel şeyler söyler behice 9. günü Allah söyletmiş
Ateş çok güzrl ama test ne zaman yapacaksınYok o programın kendi çizgisi . Koyu mavi olan çizgide yumurtayı çatladı gösteriyor. Bu gün adet olmam lazımdı normal şartlarda.
Tuğbacım geçmiş olsun. Prensesin nesi var? Yeni gördüm ya...Ateş çok güzrl ama test ne zaman yapacaksın
çok güzel bir tablo . ateş sabitlenirse ya da adım adım yükselir de merdiven gibi ilerlerse bana umut verici geliyorBu da benim ateş tablom. Ff yi kullanmıyorum ama ateş Takibim vr.
Ayyy sevindim ablam insaAllah yepyeni bir guzellikler seni bekler bulur emi ablamBugün yeni doktor güzel şeyler söyledi. Bakalım ne olacak..
Yok pamuk be yünden uzak dursun.bu miteler onların içinde yaşıyormuş.elyaf Olmalı yastık yorgan.ben testi yapayım eğer gerçekten bu ev tozuna alerjisi varsa nette antialerjik yastıklar var onlardan almayı düşünüyorum.kız Bayağı rahatladı halıları kaldırdım kilim serdim kaloriferlere bardakta su koydum.bir de yastığını antialerjik bşr çamaşır deterjanı vardı onunla yıkadım.şuanda doğal deterjan yapımını araştırıyorum.en azından onun çamaşırlarını ve çarşaflarını onunla yıkamayı düşünüyorum .bir de çamaşırları en az 60 da yıkasın bu mite lar Ancak 60 da ölüyormuş.bir de Himalaya tuzu lambası sipariş ettim yarın o da elime ulaşır.sil-süpür-havalandır işinin biraz üstünde dursun.yatmadan önce Odası'nın pencere kapılarımı sonuna kadar açsın 1-2 dk havalandırsın.çok kuru ise odası oda da 5-10 dk su kaynatsın.Veson canım nasıl oldu kızın baya rahatladı mı ya benim eltimin kızı da öyle de ne yapcani şaşırmış nasıl yastık ve yatakta yatiriyorsun yada nasil kullanmak lazim en sagliklisi pamuk mudur
bnecede 14. gün çatlamış ama bir ihtimal 9 gibi görünüyor. diğer tablolarını göemiyruz ya. işte ff nin aaaaaaavantajı bu ortalama alıyor istatistik çıkarıp sana tahmını verıyor ve cogunlukla da dogru tahmın oluyor ... cok güzel ateş bence de ff ye geç bu programlar aynı değil f profesyonel bir program. ıngılızce bılmen gerekmez temel şeyler 1. sayfada var ama illa ingilizce olsun diyorsan bılgısayarın tarayıcısından gır otomatık cevıırır zatenBu da benim ateş tablom. Ff yi kullanmıyorum ama ateş Takibim vr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?