Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maca kökü peru ginseng i olarak geciyor bence kore ginseng i ondan daha faydalıdır.
Hem kadın hem erkekte kullanılıyor.
Daha once arastırmıstım bende maca cok fazla karbonhidrat içerdiği için almaktan vazgectim.yanlış hatırlamıyosam %70 lerde bu oran..yani zindelik için en fazla kullanılır.bazı urunleri ticari amaclı gereğinden fazla yukseltiyorlar

xpreiaZ Canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inş
Bencede normal gibi boyutlar zaten yumoşlar aniden buyuyor
Bol su iç..stresden uzak dur yumoşlar etkilenmesin

Veson canım nasıl oldu kızın baya rahatladı mı ya benim eltimin kızı da öyle de ne yapcani şaşırmış nasıl yastık ve yatakta yatiriyorsun yada nasil kullanmak lazim en sagliklisi pamuk mudur

İşten de izinliyim bu hafta öyle rahatım ki aslında canım.. su içmiyorum fazla bu ara biraz artırayım suyu.. aminn inşallah canım

demekki hersey yolunda takma kafana rahat ol patlamis mısır gibi bi anda büyüyüp çatlatayacak degilki. hem yumurtalar büyürken orantili olarak rahimde kalinlasir hersey yolunda
Haklısın şimdi yumurtalar hazır olsa bile rahim 5.4 yani ona takviye yapmak gerekecekti.. nasipse her türlü olur... bu yumurta büyümez deyip gönderilen o büyümez denen yumurta ile hamile kalan vardı bu topikte miydi emin değilim...

Kızlar sağlık ocağında tansiyonuma baktırıyorum.
Dün 13-6'ydı.
Bugün 14-7 çıktı.
Durum beni endişelendiriyor.
İyi bir tansiyon aleti sipariş ettim.
Evde takip edicem.
İnşallah ilaca gerek kalmaz.

Nette biraz dolaştım tozu satılıyor libido için istiyorum ama bu toz birçok şeye yumurtalara ve spermlere de iyi geliyormuş.100 gr 60-70 tl birşey günde bşr tatlı kaşığı kaç gün yeter bilemedim yabancı bir site de var.ama ürün bir ay da ancak gelir.orda fiyatı daha uygun

Yarin yukselise gecerse bugune cekiyor cizgiyi.. deli olcam. Bugunde calismam artık. Esimde hasta.. bi yanimda calış diyorr.. valla şaşkınım
Kız arada bir Boşluk olsun illa ovu günü ilişki olması Şart değil bugün dinlenin Ateş'in durumuna göre Yarını değerlendirirsiniz

Glucophage hakkında forumda biraz araştırma yaptım çok güzel şeyler yazıyo çoğu kişinin adet düzenini sağlamış yumurtlamasi düzene girmiş hamile kalmasını kolaylaştırmış yani benim yum. Bu ilaç yüzünden erkene geldi kesin ama bu bu ay için hiç işime yaramadı 9 gün Mekke 5 gün Medine'de kalacaz 15. Gün yum. Günü desek Dpo genelde 16 gün sürüyordu yani 32. Gün relg gelecek buda demek oluyor ki Medine relg ile geçer mecbur ilaç icecem

iiz canım en son sen Hsg çektirmiştin ama çok zor olmuştu. Bugün dr eşimin spermiogramına baktı ve sonuçlar güzel sen bi Hsg çektir sana bakalım dedi. Benim dr um özelde çalışıyor, istersen burda ben çekerim dedi. Hiç ağrımıyor desem yalan olur ama adet sancısı gibi 2 dk ağrı olacak dedi. Ama bir de İstanbul'da herkesin önerdiği Şişli ecomar diye bir yer var. Seninle aynı gün kuzenim de ecomar da Hsg çektirdi ve hiç bir şey hissetmemiş. Sence kendi dr uma mı çektireyim yoksa hiç riske atmadan o Şişli ecomar A mı çektireyim ?

Veson canım nasıl oldu kızın baya rahatladı mı ya benim eltimin kızı da öyle de ne yapcani şaşırmış nasıl yastık ve yatakta yatiriyorsun yada nasil kullanmak lazim en sagliklisi pamuk mudur
Yok pamuk be yünden uzak dursun.bu miteler onların içinde yaşıyormuş.elyaf Olmalı yastık yorgan.ben testi yapayım eğer gerçekten bu ev tozuna alerjisi varsa nette antialerjik yastıklar var onlardan almayı düşünüyorum.kız Bayağı rahatladı halıları kaldırdım kilim serdim kaloriferlere bardakta su koydum.bir de yastığını antialerjik bşr çamaşır deterjanı vardı onunla yıkadım.şuanda doğal deterjan yapımını araştırıyorum.en azından onun çamaşırlarını ve çarşaflarını onunla yıkamayı düşünüyorum .bir de çamaşırları en az 60 da yıkasın bu mite lar Ancak 60 da ölüyormuş.bir de Himalaya tuzu lambası sipariş ettim yarın o da elime ulaşır.sil-süpür-havalandır işinin biraz üstünde dursun.yatmadan önce Odası'nın pencere kapılarımı sonuna kadar açsın 1-2 dk havalandırsın.çok kuru ise odası oda da 5-10 dk su kaynatsın.

Bu da benim ateş tablom. Ff yi kullanmıyorum ama ateş Takibim vr.
bnecede 14. gün çatlamış ama bir ihtimal 9 gibi görünüyor. diğer tablolarını göemiyruz ya. işte ff nin aaaaaaavantajı bu ortalama alıyor istatistik çıkarıp sana tahmını verıyor ve cogunlukla da dogru tahmın oluyor ... cok güzel ateş bence de ff ye geç bu programlar aynı değil f profesyonel bir program. ıngılızce bılmen gerekmez temel şeyler 1. sayfada var ama illa ingilizce olsun diyorsan bılgısayarın tarayıcısından gır otomatık cevıırır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…