Yok bu topikte yoktu sanırım ama öyle 1-2 arkadaş Hatırlıyorum başka topikteHaklısın şimdi yumurtalar hazır olsa bile rahim 5.4 yani ona takviye yapmak gerekecekti.. nasipse her türlü olur... bu yumurta büyümez deyip gönderilen o büyümez denen yumurta ile hamile kalan vardı bu topikte miydi emin değilim...
Ne dedi?Bugün yeni doktor güzel şeyler söyledi. Bakalım ne olacak..
Cnm alerji Yüzünden burnu tıkanıyor sabaha kadar horluyor onun Yüzünden Boğaz kulak ağrısı eşlik ediyor.öksürük desen devam.2 ocakta test yaptıracağız bakalım neye alerjisi var? Ev içerisinde bir dizi önlem aldım.biraz olsun Kız rahatladı.Tuğbacım geçmiş olsun. Prensesin nesi var? Yeni gördüm ya...
iiz canım en son sen Hsg çektirmiştin ama çok zor olmuştu. Bugün dr eşimin spermiogramına baktı ve sonuçlar güzel sen bi Hsg çektir sana bakalım dedi. Benim dr um özelde çalışıyor, istersen burda ben çekerim dedi. Hiç ağrımıyor desem yalan olur ama adet sancısı gibi 2 dk ağrı olacak dedi. Ama bir de İstanbul'da herkesin önerdiği Şişli ecomar diye bir yer var. Seninle aynı gün kuzenim de ecomar da Hsg çektirdi ve hiç bir şey hissetmemiş. Sence kendi dr uma mı çektireyim yoksa hiç riske atmadan o Şişli ecomar A mı çektireyim ?
evet evet burdaydı kızlar ben de hatırlıyorum ama kimdi bilmiyorum . ben başka topiğe girmiyorum tabi konu kaynana olursa o başka tabiiYok bu topikte yoktu sanırım ama öyle 1-2 arkadaş Hatırlıyorum başka topikte
Canım anladım. Bir yerde hiç hissetmedim diyen birisi var diğer tarafta umarım ciğerime bir şey olmamıştır diyen birisi var. Maddi anlamda iki yer de aynı sayılır, benim hastane (Medivia Çengelköy) 400 tl, Şişli ecomar 500 tl. Dediğin gibi sağlık elden gittikten sonra çocuğumuz olsa bile nasıl bakacağız. Bu beden bize emanet sonuçta. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Riske atmayacağım echomar A gideceğim.
be hsg ye girmeden 2 dk önce hemşire bana içerde çığlı atan için bu çok çok özel bir durum küçük bir sızı dısında hiç bir şey olmaz dedi ama korkunctu. ne diyeceğim bilemiyorum o yüzden şöyle söyleyeyim ben sen de karar ver ona göre.
ben canı tatlı mızmız biri değilim üstelik kendimi çok cesur hissederim . içerde çığlık atan kıza ragmen gülerek yattım masaya ama hayatımda çektıgım en korkunc acıydı . o acının üstüne ben kesinlikle normal dogum yapamam dedim. şu an da olsa degıl 300-500 lira 5.000 lira olsa bile ben bir daha asla . hala kendime gelemedim.. makına mı eskıydı neydı bilmiyorum. ben hsg den cıktıktan sonra kapı önünde cd almak iin bekledim yanı yalasık 10-15 kişi içeri girdi 45-50 yaşında insnalar ağlayarak çıktı. zerre kaar abartmıyorum emin ol. ben acıyı da geçtim bir daha kendimi böyle bir riske atamam. iç organlarım bile günlerce acıdı. saga sola dönemedim 2 gun . rahımde zarar var mı yı gectım ınsallah ciğerlerımde bir şey yoktur dedim. benım için ortacag işkencsi gibiydi. böyle acılı bir işlemin asla uyutulmadan yapılmaması lazım ya da uyuşturularak . o zaman . dişimiz çekiirken yapılırken uyuşturmasınlar. bu arada ben azı dişimi hiç uyuşturmadan çektırmıstım . gülerek cıktım ordan anla yanı o kadar kabustu. korkutmayayım seni demeyeceğim korkulacak bir şeydi çünkü evet dogru 30-40 sn falan sürüyor. toplamda 2 -3 dk o masadasın ama dayaamıyorum bırakın kalkacağım diyorsun. diyelim ki , gerçekten hiç canın acımadı yine de bu koruya stresse değmez. her şeye para veriyoruz neye vermiyoruz ki ....
hsg çenele mi iilgili, makına ıle mı ılgılı bilmiyorum ama ağrı eşiği ile ilgili değildi çünkü herkes aynı şeyi yasadı 10-15 kişiden biri de benım o kadar acımadı demez miydi öyle olmasa. zaten 5-6 kişi ben vazgeçtım dıye gıtt. ben 2. sırada girmeseydım benden önce 2 kişi en azından girseydi ben de dönerdim. ne gerek var kendimi bu kadar hırpalayayım.öncelik benim sağlığım. ben sağlığım olmazsa bebeği ne yapıcam nasıl bakıcam ki çok saçma bence
Ya öyle bir muhabbet burda da döndü ama bu yumurta adam olmaz diye gönderip hamile kalan kimdi hatırlayamadım ??evet evet burdaydı kızlar ben de hatırlıyorum ama kimdi bilmiyorum . ben başka topiğe girmiyorum tabi konu kaynana olursa o başka tabii
atma canım minicik bir ihtimale bile değmez. 400-500 liranın böyle önemli bir duurmda lafı bile olmaz . sağlık bu gelmıyor ki gerı baksana çocuk yapmak ıcın ugrasımıza kolay mı şakası var mı bu işin. binde bir ihtimale bile değmez benceCanım anladım. Bir yerde hiç hissetmedim diyen birisi var diğer tarafta umarım ciğerime bir şey olmamıştır diyen birisi var. Maddi anlamda iki yer de aynı sayılır, benim hastane (Medivia Çengelköy) 400 tl, Şişli ecomar 500 tl. Dediğin gibi sağlık elden gittikten sonra çocuğumuz olsa bile nasıl bakacağız. Bu beden bize emanet sonuçta. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Riske atmayacağım echomar A gideceğim.
Makinadan kaynaklı canım eski teknoloji öyle ağrılı oluyo Rahmi düz çekebilmek için bişeyle tutup çekiyorlar ben bunu sulu ultrasonda yaşadım o yüzden hsg yi çok araştırdım ve istanbulda oturmadigim halde gidip echomarda çektirdim.benim annemin arkadaşının gelini bana yalvardı sen hamile kalabiliyorsun lütfen çektirme ben çektirdim öleceğim sandım bak ben örnek olayım sana çektirme dedi o araştırma hastanesinde cektirmisti beni aradı sonra dedim hiç bişey hissetmedim şaşırdı yani ondan doktor bikere daha istemiş asla çektirmem demiş
be hsg ye girmeden 2 dk önce hemşire bana içerde çığlı atan için bu çok çok özel bir durum küçük bir sızı dısında hiç bir şey olmaz dedi ama korkunctu. ne diyeceğim bilemiyorum o yüzden şöyle söyleyeyim ben sen de karar ver ona göre.
ben canı tatlı mızmız biri değilim üstelik kendimi çok cesur hissederim . içerde çığlık atan kıza ragmen gülerek yattım masaya ama hayatımda çektıgım en korkunc acıydı . o acının üstüne ben kesinlikle normal dogum yapamam dedim. şu an da olsa degıl 300-500 lira 5.000 lira olsa bile ben bir daha asla . hala kendime gelemedim.. makına mı eskıydı neydı bilmiyorum. ben hsg den cıktıktan sonra kapı önünde cd almak iin bekledim yanı yalasık 10-15 kişi içeri girdi 45-50 yaşında insnalar ağlayarak çıktı. zerre kaar abartmıyorum emin ol. ben acıyı da geçtim bir daha kendimi böyle bir riske atamam. iç organlarım bile günlerce acıdı. saga sola dönemedim 2 gun . rahımde zarar var mı yı gectım ınsallah ciğerlerımde bir şey yoktur dedim. benım için ortacag işkencsi gibiydi. böyle acılı bir işlemin asla uyutulmadan yapılmaması lazım ya da uyuşturularak . o zaman . dişimiz çekiirken yapılırken uyuşturmasınlar. bu arada ben azı dişimi hiç uyuşturmadan çektırmıstım . gülerek cıktım ordan anla yanı o kadar kabustu. korkutmayayım seni demeyeceğim korkulacak bir şeydi çünkü evet dogru 30-40 sn falan sürüyor. toplamda 2 -3 dk o masadasın ama dayaamıyorum bırakın kalkacağım diyorsun. diyelim ki , gerçekten hiç canın acımasa bile yine de bu korkuya stresse değmez. her şeye para veriyoruz neye vermiyoruz ki ....
hsg çekenle mi iilgili, makına ıle mı ılgılı bilmiyorum ama ağrı eşiği ile ilgili değildi çünkü herkes aynı şeyi yasadı 10-15 kişiden biri de benım o kadar acımadı demez miydi öyle olmasa. zaten 5-6 kişi ben vazgeçtım dıye gıtt. ben 2. sırada girmeseydım benden önce 2 kişi en azından girseydi ben de dönerdim. ne gerek var kendimi bu kadar hırpalayayım.öncelik benim sağlığım. ben sağlığım olmazsa bebeği ne yapıcam nasıl bakıcam ki çok saçma bence
Yok canım bana geç gelişiyor ama gelişiyor diyodu hep doktorum 14 15 ona geç geliyoduYa öyle bir muhabbet burda da döndü ama bu yumurta adam olmaz diye gönderip hamile kalan kimdi hatırlayamadım ??elmol bir önceki gebelik miydi senin?
evet evet burdaydı kızlar ben de hatırlıyorum ama kimdi bilmiyorum . ben başka topiğe girmiyorum tabi konu kaynana olursa o başka tabii
Randevumu aldım, cumartesi günü çektireceğim inşallah kolay geçer. Şimdi Cumartesi'ye kadar hiç ilişki olmayacak mı ?atma canım minicik bir ihtimale bile değmez. 400-500 liranın böyle önemli bir duurmda lafı bile olmaz . sağlık bu gelmıyor ki gerı baksana çocuk yapmak ıcın ugrasımıza kolay mı şakası var mı bu işin. binde bir ihtimale bile değmez bence
Canım ben de riske atmamaya karar verdim zaten echomar can randevumu aldım. Sorunsuz geçer inşallahMakinadan kaynaklı canım eski teknoloji öyle ağrılı oluyo Rahmi düz çekebilmek için bişeyle tutup çekiyorlar ben bunu sulu ultrasonda yaşadım o yüzden hsg yi çok araştırdım ve istanbulda oturmadigim halde gidip echomarda çektirdim.benim annemin arkadaşının gelini bana yalvardı sen hamile kalabiliyorsun lütfen çektirme ben çektirdim öleceğim sandım bak ben örnek olayım sana çektirme dedi o araştırma hastanesinde cektirmisti beni aradı sonra dedim hiç bişey hissetmedim şaşırdı yani ondan doktor bikere daha istemiş asla çektirmem demiş
Öyle yapcam da içimde kalcak.. iliskiler zoraki.. zaten tutmazKız arada bir Boşluk olsun illa ovu günü ilişki olması Şart değil bugün dinlenin Ateş'in durumuna göre Yarını değerlendirirsiniz
Canım echomarı tercih etmen iyi olmuşCanım ben de riske atmamaya karar verdim zaten echomar can randevumu aldım. Sorunsuz geçer inşallah
Jinekolog bir şey demedi ama daha üroloğa gösterme şansım olmadı. Jinekolog eşinde çocuk sahibi olmasını engelleyecek bir sıkıntı Yok dedi, hatta o yüzden benden hsg istedi.Canım echomarı tercih etmen iyi olmuş
Ben hsgi eski makinesi olan özel bi hastanede narkozlu cektirdim aynen sumbulun dediği gibi 3 gun şiddetli agrılarım oldu o haldeyken işe gidiyordum kabus gibiydi geceleri agrıdan uyuyamıyorum saga sola donemiyordum yani bide narkozsuz cekilsem kimbilir nasıl agrım olurdu.echomarda agrı olmuyomus
Sıvılasma suresi için ne dedi dr
Canim ates bi çıkıyor bi düşüyor daha önce böyle olmusmuydu hiç neden boyle oluyo ki acabaiiz canım düştü atesim ya yarın bakalım nasıl olacak
büyük tansiyon hafif yüksek gibi cnm. yiyebilir misin bilmiyorum ama sarimsak tansiyon dengeliyor diyorlar bi de limon suyu tansiyon düşürüyor. çok yukselirse aklinda olsun.Kızlar sağlık ocağında tansiyonuma baktırıyorum.
Dün 13-6'ydı.
Bugün 14-7 çıktı.
Durum beni endişelendiriyor.
İyi bir tansiyon aleti sipariş ettim.
Evde takip edicem.
İnşallah ilaca gerek kalmaz.
yarın sabah gelmezse yapacağım.Ateş çok güzrl ama test ne zaman yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?