Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
büyük tansiyon hafif yüksek gibi cnm. yiyebilir misin bilmiyorum ama sarimsak tansiyon dengeliyor diyorlar bi de limon suyu tansiyon düşürüyor. çok yukselirse aklinda olsun.

Hastanede daha yüksek çıkmıştı canım.
Doktor da ebe de büyük 15'i küçük de 9'u geçmemeli dikkat et takip et mutlaka dedi.

Sarımsak yiyemem canım ya.
Limonu bütün bile yiyebilirim ama bir yerde okumuştum suya limon katarak içmek bile hamilelikte zararlıymış.
Salatalara da limonu az katmak lazımmış.
Doğruluğunu araştırayım da limonu severim.

Evet yarın belli olur. Dönerim ff ye tekrar.cuma da randevum vr bakalım .zaten doktor takibiyle olacağım.

Reactions: iiz
Hangi ilde bu devlet hastanesi o makinaları hangi devirden kalmış.bence tam işkence ise şikayet edilmeli.sonuçta ortada hiç bişeycik olmaz diye ikna eden bir hemşire varsa..

evet cnmm öyle olmuş inş bebeğin aşılamayla bu ay olur da bana umut olursun cnm ya naptın kaldın mı orda yoksa evine döndün mü? uzaktı sanırım evin
Evet uzaktı ama canım ama vazgeçtim kalmaktan tek başıma. Gider gelirim yine dedim dönüş yolundayım 7 dk sürmeyen muayene için 7 saat yol çok sabırsız tezcanlı biri idim bu çocuk konusu bana sabrı öğretti gerçekten... ama artık öğrendim gelebilir bebek

Kızlar cervix kontrolu yaptim parmakla ovulasyon var mi diye.. kolay girdii parmak kuruluk yok ama girerken hemen giriste bi sertlik var.. tamamini sokabiliyorum ama orta parmagimi o zaman elime bisey gelmiyor.. ilk giristeki sertlik ne oluyo??? Baya sertti yani yumurtlamiyor muyum daha diye sormadan edemedim kendime?? iiz zafrina89 B BenanAsiye

Evet canım sihirli ilaç yazmış yabancı forumlarda kızlar ama etkisini 3-6 ayda tam olarak gösteriyormuş. Ben daha önce de kullandım ama hiç bu kadar uzun süreli kullanmamıştım. Bu ay kesintisiz 3 ay oldu. İnş faydasını görürüz.

Bence ecomar hiç düşünmeden echomar hemde..

BEN DE ÇOK SABIRSIZIM BEN DAHA ÖĞRENEMEDİM BAYA BEKLİYCEM GALİBA

limon kan sulandiriyor sanirim belki ondandir. tabiki hamilelikte herseye dikkat etmek lazim.

hastanede belki heyecan stres filan yaptiysan ondan da o kadar yükselmiş olabilir. sana heyecan stres kaynana elti yasak

canım rahim ağzı öyle hemen girişte diil sen vajina duvarına dokunuosun heralde içeri parmağını sokunca parmağının ucuna bişry değmiomu yumuşakta olsa benim mesela doktor rahmin sola yatık demişti o yuvarlağımsı rahim ağzı hafif sola parmağıma değiyo

limon kan sulandiriyor sanirim belki ondandir. tabiki hamilelikte herseye dikkat etmek lazim.

hastanede belki heyecan stres filan yaptiysan ondan da o kadar yükselmiş olabilir. sana heyecan stres kaynana elti yasak

Ahahah kaynana deme bana gözünü seveyim
Aslında heyecan değil 2 kat merdiven çıkıp dinlenmeden ölçüldü ondan yüksekti.
Ama sağlık ocağında dinlenerek ölçtürdüm.

Yaa bilmiyorum ki cok sert bisey vardi muhtemelen rahim agzi tam anlamadım parmagimin ilk bogumundaydi ama komple girince hicbir sey degmedi..

Saol hayatım hepsini ilettim inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…