- 5 Mayıs 2013
- 33.906
- 41.561
- 798
büyük tansiyon hafif yüksek gibi cnm. yiyebilir misin bilmiyorum ama sarimsak tansiyon dengeliyor diyorlar bi de limon suyu tansiyon düşürüyor. çok yukselirse aklinda olsun.
Evet yarın belli olur. Dönerim ff ye tekrar.cuma da randevum vr bakalım .zaten doktor takibiyle olacağım.bnecede 14. gün çatlamış ama bir ihtimal 9 gibi görünüyor. diğer tablolarını göemiyruz ya. işte ff nin aaaaaaavantajı bu ortalama alıyor istatistik çıkarıp sana tahmını verıyor ve cogunlukla da dogru tahmın oluyor ... cok güzel ateş bence de ff ye geç bu programlar aynı değil f profesyonel bir program. ıngılızce bılmen gerekmez temel şeyler 1. sayfada var ama illa ingilizce olsun diyorsan bılgısayarın tarayıcısından gır otomatık cevıırır zaten
Hangi ilde bu devlet hastanesi o makinaları hangi devirden kalmış.bence tam işkence ise şikayet edilmeli.sonuçta ortada hiç bişeycik olmaz diye ikna eden bir hemşire varsa..
be hsg ye girmeden 2 dk önce hemşire bana içerde çığlı atan için bu çok çok özel bir durum küçük bir sızı dısında hiç bir şey olmaz dedi ama korkunctu. ne diyeceğim bilemiyorum o yüzden şöyle söyleyeyim ben sen de karar ver ona göre.
ben canı tatlı mızmız biri değilim üstelik kendimi çok cesur hissederim . içerde çığlık atan kıza ragmen gülerek yattım masaya ama hayatımda çektıgım en korkunc acıydı . o acının üstüne ben kesinlikle normal dogum yapamam dedim. şu an da olsa degıl 300-500 lira 5.000 lira olsa bile ben bir daha asla . hala kendime gelemedim.. makına mı eskıydı neydı bilmiyorum. ben hsg den cıktıktan sonra kapı önünde cd almak iin bekledim yanı yalasık 10-15 kişi içeri girdi 45-50 yaşında insnalar ağlayarak çıktı. zerre kaar abartmıyorum emin ol. ben acıyı da geçtim bir daha kendimi böyle bir riske atamam. iç organlarım bile günlerce acıdı. saga sola dönemedim 2 gun . rahımde zarar var mı yı gectım ınsallah ciğerlerımde bir şey yoktur dedim. benım için ortacag işkencsi gibiydi. böyle acılı bir işlemin asla uyutulmadan yapılmaması lazım ya da uyuşturularak . o zaman . dişimiz çekiirken yapılırken uyuşturmasınlar. bu arada ben azı dişimi hiç uyuşturmadan çektırmıstım . gülerek cıktım ordan anla yanı o kadar kabustu. korkutmayayım seni demeyeceğim korkulacak bir şeydi çünkü evet dogru 30-40 sn falan sürüyor. toplamda 2 -3 dk o masadasın ama dayaamıyorum bırakın kalkacağım diyorsun. diyelim ki , gerçekten hiç canın acımasa bile yine de bu korkuya stresse değmez. her şeye para veriyoruz neye vermiyoruz ki ....
hsg çekenle mi iilgili, makına ıle mı ılgılı bilmiyorum ama ağrı eşiği ile ilgili değildi çünkü herkes aynı şeyi yasadı 10-15 kişiden biri de benım o kadar acımadı demez miydi öyle olmasa. zaten 5-6 kişi ben vazgeçtım dıye gıtt. ben 2. sırada girmeseydım benden önce 2 kişi en azından girseydi ben de dönerdim. ne gerek var kendimi bu kadar hırpalayayım.öncelik benim sağlığım. ben sağlığım olmazsa bebeği ne yapıcam nasıl bakıcam ki çok saçma bence
Ecomar da anestezili mi çekineceksin anestesiz miCanım ben de riske atmamaya karar verdim zaten echomar can randevumu aldım. Sorunsuz geçer inşallah
Yarın test sonucunu hemen yaz bu Ateşle regl geleceğini hiç sanmam:)Ecomar da anestezili mi çekineceksin anestesiz mi
Mucizem olur.inş öyle olur..Gelecekse de gelsin hemen..bekletmesin fazla aşılama yada tüp bebek tedavisine başlayacağım cuma günüYarın test sonucunu hemen yaz bu Ateşle regl geleceğini hiç sanmam:)
yok canım adetle hsg arası hiç ilişki olmayacak gebelik ihtimali olmasın diyeRandevumu aldım, cumartesi günü çektireceğim inşallah kolay geçer. Şimdi Cumartesi'ye kadar hiç ilişki olmayacak mı ?
Evet uzaktı ama canım ama vazgeçtim kalmaktan tek başıma. Gider gelirim yine dedim dönüş yolundayım 7 dk sürmeyen muayene için 7 saat yolevet cnmm öyle olmuşinş bebeğin aşılamayla bu ay olur da bana umut olursun cnm ya naptın kaldın mı orda yoksa evine döndün mü? uzaktı sanırım evin
Evet canım sihirli ilaç yazmış yabancı forumlarda kızlarGlucophage hakkında forumda biraz araştırma yaptım çok güzel şeyler yazıyo çoğu kişinin adet düzenini sağlamış yumurtlamasi düzene girmiş hamile kalmasını kolaylaştırmış yani benim yum. Bu ilaç yüzünden erkene geldi kesin ama bu bu ay için hiç işime yaramadı 9 gün Mekke 5 gün Medine'de kalacaz 15. Gün yum. Günü desek Dpo genelde 16 gün sürüyordu yani 32. Gün relg gelecek buda demek oluyor ki Medine relg ile geçer mecbur ilaç icecem
Bence ecomar hiç düşünmeden echomar hemde..iiz canım en son sen Hsg çektirmiştin ama çok zor olmuştu. Bugün dr eşimin spermiogramına baktı ve sonuçlar güzel sen bi Hsg çektir sana bakalım dedi. Benim dr um özelde çalışıyor, istersen burda ben çekerim dedi. Hiç ağrımıyor desem yalan olur ama adet sancısı gibi 2 dk ağrı olacak dedi. Ama bir de İstanbul'da herkesin önerdiği Şişli ecomar diye bir yer var. Seninle aynı gün kuzenim de ecomar da Hsg çektirdi ve hiç bir şey hissetmemiş. Sence kendi dr uma mı çektireyim yoksa hiç riske atmadan o Şişli ecomar A mı çektireyim ?
BEN DE ÇOK SABIRSIZIMEvet uzaktı ama canım ama vazgeçtim kalmaktan tek başıma. Gider gelirim yine dedim dönüş yolundayım 7 dk sürmeyen muayene için 7 saat yolçok sabırsız tezcanlı biri idim bu çocuk konusu bana sabrı öğretti gerçekten... ama artık öğrendim gelebilir bebek
BİZ DAYANAMAYIP BİR AKŞAMCIK YAPMIŞTIK İTİRAF EDİYORUMyok canım adetle hsg arası hiç ilişki olmayacak gebelik ihtimali olmasın diye
limon kan sulandiriyor sanirim belki ondandir. tabiki hamilelikte herseye dikkat etmek lazim.Hastanede daha yüksek çıkmıştı canım.
Doktor da ebe de büyük 15'i küçük de 9'u geçmemeli dikkat et takip et mutlaka dedi.
Sarımsak yiyemem canım ya.
Limonu bütün bile yiyebilirim ama bir yerde okumuştum suya limon katarak içmek bile hamilelikte zararlıymış.
Salatalara da limonu az katmak lazımmış.
Doğruluğunu araştırayım da limonu severim.
BENCE SEKİZ EYLÜL HASTANESİBence ecomar hiç düşünmeden echomar hemde..
canım rahim ağzı öyle hemen girişte diil sen vajina duvarına dokunuosun heralde içeri parmağını sokunca parmağının ucuna bişry değmiomu yumuşakta olsa benim mesela doktor rahmin sola yatık demişti o yuvarlağımsı rahim ağzı hafif sola parmağıma değiyoKızlar cervix kontrolu yaptim parmakla ovulasyon var mi diye.. kolay girdii parmak kuruluk yok ama girerken hemen giriste bi sertlik var.. tamamini sokabiliyorum ama orta parmagimi o zaman elime bisey gelmiyor.. ilk giristeki sertlik ne oluyo??? Baya sertti yaniyumurtlamiyor muyum daha diye sormadan edemedim kendime?? iiz zafrina89 B BenanAsiye
limon kan sulandiriyor sanirim belki ondandir. tabiki hamilelikte herseye dikkat etmek lazim.
hastanede belki heyecan stres filan yaptiysan ondan da o kadar yükselmiş olabilir. sana heyecan stres kaynana elti yasak
Yaa bilmiyorum ki cok sert bisey vardi muhtemelen rahim agzi tam anlamadımcanım rahim ağzı öyle hemen girişte diil sen vajina duvarına dokunuosun heralde içeri parmağını sokunca parmağının ucuna bişry değmiomu yumuşakta olsa benim mesela doktor rahmin sola yatık demişti o yuvarlağımsı rahim ağzı hafif sola parmağıma değiyo
Saol hayatım hepsini ilettim inşallah faydası olurYok pamuk be yünden uzak dursun.bu miteler onların içinde yaşıyormuş.elyaf Olmalı yastık yorgan.ben testi yapayım eğer gerçekten bu ev tozuna alerjisi varsa nette antialerjik yastıklar var onlardan almayı düşünüyorum.kız Bayağı rahatladı halıları kaldırdım kilim serdim kaloriferlere bardakta su koydum.bir de yastığını antialerjik bşr çamaşır deterjanı vardı onunla yıkadım.şuanda doğal deterjan yapımını araştırıyorum.en azından onun çamaşırlarını ve çarşaflarını onunla yıkamayı düşünüyorum .bir de çamaşırları en az 60 da yıkasın bu mite lar Ancak 60 da ölüyormuş.bir de Himalaya tuzu lambası sipariş ettim yarın o da elime ulaşır.sil-süpür-havalandır işinin biraz üstünde dursun.yatmadan önce Odası'nın pencere kapılarımı sonuna kadar açsın 1-2 dk havalandırsın.çok kuru ise odası oda da 5-10 dk su kaynatsın.
Canım catladigini günden emin olsam nedenini bilicem de bekliycem cez bakalimCanim ates bi çıkıyor bi düşüyor daha önce böyle olmusmuydu hiç neden boyle oluyo ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?