Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla okuduklarımdan sonra asla bırakmayı düşünmüyorum 2 ye çıkarınca da inşallah bulantı yapmaz valla yapsada birakmayacam hamilelik gibi düşünürüm :)

Reactions: iiz
Ayyy sevindim ablam insaAllah yepyeni bir guzellikler seni bekler bulur emi ablam
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Ablasınıda hiç unutmaz canım benim. Rabbim daima yüzünü güldürsün ecrincim..
Valla ilkin içeri girince hocam ben derdimi bir özet geçeyim dedim. Elimde tüm tahlillerin ve bebekle ilgili tüm evrakların olduğu dosyamı doktora verdim. Sağolsun tek tek inceledi. Beni güzelce dinledi... Amh testimi çok beğendi.yaşına göre fazla bile çıkmış dedi. Alttan muayene etti ultrasonla.ordada bana rahim içini yumurtaları falan gösterdi. Klomen biraz fazla büyütmüş dedi. Sadece rahimde küçük bir polip var ama gebeliğe engel değil dedi. Bu ay gebe kalmazsan öbür ay histeropkopi ile alalım onu dedi.. Seni takip ediyorum Veson aklıma orda sen geldin valla. Peşpeşe aynı şeyleri yaşıyoruz tuğbacımla dedim :)).sonra gebelik için uğraşırız dedi. Tamam dedim. Çok ilgili bir doktordu.buna ikinci gidişim. Siz hsg deyince sizden kaçıp X doktora gitmiştim ama oda hsg çekti kurtulamadım dedim güldü... Rahim kalınlığı harika gebelik için hazır dedi. İlişki takvimi verdi. Inşallah soldaki yumurtandan çok umutluyum dedi. Ne zaman geleyim tekrar dedim. Adetin 2.yada 3.günü dedi. Ayrılırken inşallah öbür ay gebelik için gelirim dedim. Inşallah çok mutlu olurum dedi. Birde damar tıkanklığı varmı sende dedi muayene ye başlamadan. Yok dedim. Bir düşük var ve kalp atışı durmuş 10.haftadan sonra kalp atışı duruyorsa pıhtılaşma testi yaptıralım dedi. Burda yapılıyormu dedim Evet ama pahalı dedi. Çıkışta sordum 2200 tl imiş... Bakalım hayırlısı. Şimdilik yaptırmadım.. Öbür ay bakacam duruma göre...
Bizde de olmuştu ama atlattık canım. Geçmiş olsun...

Kizlarr benim ovu. testim bugun daha bi koyuydu yarina pik bekliyorum yarin 14. gunum serophene i bu yüzden seviyorum
Pik oldugu gun pm gunu olsun dedim birde boyle deneyelim her ay yeni yontem
Bugun tum gun misafirim vardi koptu belim bacağım bugun benden bi nane olmaz

Çok sevindim cnm inşallah hist e gerek kalmaz hadi hayırlısı

Olur olur niye olmasın

KIZLAR ACİL SERVİKS KONTROLÜNDEN ANLAYANLAR YORUM YAPSIN. Girişten itibaren sertlik oluyor.. ama iceri girdikce elime hicbir sey gelmiyor??? Bi de ne zaman yumusuyordu? Ovulasyondan kac gun once kac
Gun sonraya kadar.... Var saydım ki yanlardan parmağıma değen kısım serviks?? Ki o kadar asagiya inecegine inanmıyorum hala:) ozaman yumurta daha catlamadi mi demek oluyo? Daha dogrusu ovu zamaninda hic degilim anlamini mi taşıyor? Bi de yatar pozisyonda baktim bi de ayakta nasıl bakmamız daha uygunduuu?? Ovu zamanındaaaaaa nasil olmalıydı.. kafam karıştı da.. bi el atsaniz bide iliski sonrasi parmakla giris yaptim spermcikler akmasınnn

Son düzenleme:
Benim maraton da başladı. Salı'ya kadar çalışacam. Inşallah hayırlısı ile olur bu ay...gripte yakamı bırakmadı bir türlü...
Ablacım, insAllah bu ay tutar.. sen çok yıpranıyorsun ama en azindan ovu zamanin belli.. bi de bana bak.. delircek gibi ovu anlamanin her yolunu deniyorum zorakii iliskilerim oluyor. Bugun rest cektim.. amaaaan dedim yumurtanin catlayacagi yok.. yeter istemiyorum iliski falan (yalaaaan ters psikolojisi yaptım )
Adam yanasti bu sefer.. eeee benim de canima minnet. Orda PM OLSUN DA.. surpriz yumurtami yakalasinlar daaaaa.. şampiyon bi evladim olsunnn daaaa Allahin izniyle insAllaahhhh

Bu sefer cok yazdim ama...
ateş 36.7 çıktı.. bu sefer oldu herhalde sabaha 36.3 falan cikar insAllah

Canım can i gönülden dilerim ki bu ay o yumuşlar bebek olsun

Kuzum z
kuzum zaten senin boş günün yok ki:)) niye parmak testi yapıp duruyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…