Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de regl geliyor gibi belim agrimaya basladi. Sanki azcik akintida kirmizilik vardi. Daha dpo10dayim ama yatin birgun gelir. Ates de düştü

Canım can i gönülden dilerim ki bu ay o yumuşlar bebek olsun

LeYLa_21 ablacim iyi haberler super insallah hist falan gerek kalmadan bebis icin gidersin bir dahaki ay.
Allah razı olsun canlarım güzel dualarınız için. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.. Moral ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim bitanelerim benim.Az önce ovulasyon testi yaptım. Pozitif çıktı.. Yarın pik yapar sanırım..

Kuzum z

kuzum zaten senin boş günün yok ki:)) niye parmak testi yapıp duruyorsun ki
katılıyorum fazla kurcalamaya gelmiyo malum mantarı enfeksiyonu bitmio sonra Elcanki

kahrolmayasica diyecem duâ olur diye korkuyorum.. benim minnos poncikk inatciii yumos kendini daha belirtmediii napiiiiiim vallaa Allah korusun zaten enfeksiyon kapmaya hazir sekilde duruyo her ayy bu ay o bari eksik kalsin.. ay kafa karistiriyo bu serviks bence daha catlamayacak pazara kadar

o zaman sabahlar olmasın hem bu gece en uzun gece

biz de kondurduk bi pm ama bnm bu aydan hiç umudum yok adama da diyemrdim bişey fena gaza geldi

Kızlar kanda alt ast neydi benim ılk defa böyle yüksek çıkmış alt 41 ast 31 Veson sen belki anlarsın canım

o zaman sabahlar olmasın hem bu gece en uzun gece

biz de kondurduk bi pm ama bnm bu aydan hiç umudum yok adama da diyemrdim bişey fena gaza geldi
Niye umudun yok?? Catlamaz diye mi?? Catlar bencee ama gec.. benim 30. Gun yumurtlama oldu soyleye soyleye gina gelmistir neyseee bu ay ben de catlatamadim gittiiii

Maşallah canım.
Ben de bunu anlamıyorum. Şimdi bu kadar emek, bu kadar çaba nereye gitti? Bırak milyonu neredeyse milyar tane idiler bir yum.cuğa nasıl kavuşamadılar? Vallahi aklım almıyor
Kavustular canim:)) gebe kaldim o ay.. zira düştü

Reactions: iiz
Niye umudun yok?? Catlamaz diye mi?? Catlar bencee ama gec.. benim 30. Gun yumurtlama oldu soyleye soyleye gina gelmistir neyseee bu ay ben de catlatamadim gittiiii
çatlamasından ümidim yok bu saatten sonra çatlasa da dpo çok kısa sürüyo eski aylarda gördüğüm kadarıyla fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…