- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Ablacım, insAllah bu ay tutar.. sen çok yıpranıyorsunama en azindan ovu zamanin belli.. bi de bana bak.. delircek gibi ovu anlamanin her yolunu deniyorum zorakii iliskilerim oluyor. Bugun rest cektim.. amaaaan dedim yumurtanin catlayacagi yok.. yeter istemiyorum iliski falan (yalaaaan ters psikolojisi yaptım )
Adam yanasti bu sefer.. eeee benim de canima minnet. Orda PM OLSUN DA.. surpriz yumurtami yakalasinlar daaaaa.. şampiyon bi evladim olsunnn daaaaAllahin izniyle insAllaahhhh
Canım can i gönülden dilerim ki bu ay o yumuşlar bebek olsun
Allah razı olsun canlarım güzel dualarınız için. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.. Moral ve desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim bitanelerim benim.Az önce ovulasyon testi yaptım. Pozitif çıktı.. Yarın pik yapar sanırım..LeYLa_21 ablacim iyi haberler super insallah hist falan gerek kalmadan bebis icin gidersin bir dahaki ay.
katılıyorum fazla kurcalamaya gelmiyo malum mantarı enfeksiyonu bitmio sonraKuzum z
kuzum zaten senin boş günün yok ki:)) niye parmak testi yapıp duruyorsun ki
Görmedim canim ekran görüntüsü alsana bakiim
Kuzum z
kuzum zaten senin boş günün yok ki:)) niye parmak testi yapıp duruyorsun ki
kahrolmayasica diyecem duâ olur diye korkuyorum.. benim minnos poncikk inatciii yumos kendini daha belirtmediii napiiiiiim vallaa Allah korusun zaten enfeksiyon kapmaya hazir sekilde duruyo her ayy bu ay o bari eksik kalsin.. ay kafa karistiriyo bu serviks bence daha catlamayacak pazara kadar
Maşallah canım.
Hayır çektirmedim.Anestezisiz çekileceğim canım. Sen daha önce çektirdin mi ?
Tamam canım sağlasın.
Ayyy bakarken yoruldum 30. gun mu catladi yumurtan ne uzun döngü
Karaciger enzimleri canim ast ve alt bildigim kadarıylaKızlar kanda alt ast neydi benim ılk defa böyle yüksek çıkmış alt 41 ast 31Veson sen belki anlarsın canım
Niye umudun yok?? Catlamaz diye mi?? Catlar bencee ama gec.. benim 30. Gun yumurtlama oldu soyleye soyleye gina gelmistiro zaman sabahlar olmasın hem bu gece en uzun gece
biz de kondurduk bi pmama bnm bu aydan hiç umudum yok adama da diyemrdim bişey fena gaza geldi
Evet caniko.. hafif pko var:)Ayyy bakarken yoruldum 30. gun mu catladi yumurtan ne uzun döngü
Kavustular canim:)) gebe kaldim o ay.. zira düştüMaşallah canım.
Ben de bunu anlamıyorum. Şimdi bu kadar emek, bu kadar çaba nereye gitti? Bırak milyonu neredeyse milyar tane idiler bir yum.cuğa nasıl kavuşamadılar? Vallahi aklım almıyor
Hic belli diilEvet caniko.. hafif pko var:)
Cok hafif dimi
Siz catlayana kadar benimki catliycakNiye umudun yok?? Catlamaz diye mi?? Catlar bencee ama gec.. benim 30. Gun yumurtlama oldu soyleye soyleye gina gelmistirneyseee bu ay ben de catlatamadim gittiiii
çatlamasından ümidim yok bu saatten sonra çatlasa da dpo çok kısa sürüyo eski aylarda gördüğüm kadarıyla flnNiye umudun yok?? Catlamaz diye mi?? Catlar bencee ama gec.. benim 30. Gun yumurtlama oldu soyleye soyleye gina gelmistirneyseee bu ay ben de catlatamadim gittiiii
ayy sorma ben çatladım o çatlamadı
Vaaaayttt dpo11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?