Vaaaayttt dpo11
Amin ablam amin sumbul ablamida unutmadim ben ikinizde aklimin hep bi kosesindesiniz hep dua ediyorym size ve burdaki herkese @sumbulkokusu bakmayin eskisi kadar girip hal hatir soramadigimi zaman gectikce agirlastim gelenim gidenim cok oldu kosusturmacalarim cok oldu ama hep aklimdaydiniz ablalarimAmin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Ablasınıda hiç unutmaz canım benim. Rabbim daima yüzünü güldürsün ecrincim..
Valla ilkin içeri girince hocam ben derdimi bir özet geçeyim dedim. Elimde tüm tahlillerin ve bebekle ilgili tüm evrakların olduğu dosyamı doktora verdim. Sağolsun tek tek inceledi. Beni güzelce dinledi... Amh testimi çok beğendi.yaşına göre fazla bile çıkmış dedi. Alttan muayene etti ultrasonla.ordada bana rahim içini yumurtaları falan gösterdi. Klomen biraz fazla büyütmüş dedi. Sadece rahimde küçük bir polip var ama gebeliğe engel değil dedi. Bu ay gebe kalmazsan öbür ay histeropkopi ile alalım onu dedi.. Seni takip ediyorum Veson aklıma orda sen geldin valla. Peşpeşe aynı şeyleri yaşıyoruz tuğbacımla dedim :)).sonra gebelik için uğraşırız dedi. Tamam dedim. Çok ilgili bir doktordu.buna ikinci gidişim. Siz hsg deyince sizden kaçıp X doktora gitmiştim ama oda hsg çekti kurtulamadım dedim güldü... Rahim kalınlığı harika gebelik için hazır dedi. İlişki takvimi verdi. Inşallah soldaki yumurtandan çok umutluyum dedi. Ne zaman geleyim tekrar dedim. Adetin 2.yada 3.günü dedi. Ayrılırken inşallah öbür ay gebelik için gelirim dedim. Inşallah çok mutlu olurum dedi. Birde damar tıkanklığı varmı sende dedi muayene ye başlamadan. Yok dedim. Bir düşük var ve kalp atışı durmuş 10.haftadan sonra kalp atışı duruyorsa pıhtılaşma testi yaptıralım dedi. Burda yapılıyormu dedim Evet ama pahalı dedi. Çıkışta sordum 2200 tl imiş... Bakalım hayırlısı. Şimdilik yaptırmadım.. Öbür ay bakacam duruma göre...
Bizde de olmuştu ama atlattık canım. Geçmiş olsun...
Ozmn o gune cekiyoElcanki 19 a bi ateş girsen çizgin gelir mi çizgi öncesinde ateş girilmemişse çekmşo genelde
Cizgiden bir gün önce bir iliski var.. daha bir hafta sonraki ateş belli ederMerhaba arkadaşlar arada takip ediyorum topiğibende ff de oluşturdum tablomu linki oluşturdum bugün benide listeye eklermisin Veson adaşım :) https://www.fertilityfriend.com/home/620c12 tablom nasıl birde umut varmı
hosgeldinizMerhaba arkadaşlar arada takip ediyorum topiğibende ff de oluşturdum tablomu linki oluşturdum bugün benide listeye eklermisin Veson adaşım :) https://www.fertilityfriend.com/home/620c12 tablom nasıl birde umut varmı
azmina hayranım:)))) ama adama yazik oldu zaten gripli diyordun :))))Ozmn o gune cekiyobi bakar misin.. Allah a sukur ki ff nin yesil gosterdigi yerleri pm le doldurdummm ooohh rahat rahat yatiyim hazir kar tatili varken
Hosbulduk teşekkürlerCizgiden bir gün önce bir iliski var.. daha bir hafta sonraki ateş belli ederhoş geldin aramıza:)))
Hoşbuldukhosgeldiniz
bence 2 kere yumurtlama olmuş hem 17sinde hem 22 sinde. zaten igne yaptigin icin birden fazla yum büyümüş olabilirVeson ne yazık ki ne ovu testi ne akıntı takibi yaptım. Bu nedenle iki tür tablo olasılığı oluştu. Bana yorum yapar mısın?
Kızlar sizden de yorum bekliyorum.
Bu ay Dr tüp bebek tedavisinin 4. Gününde kesmişti. Reglin 3,4,5,6. Günü iğne vuruldum sonra 7. Günü yum.lar büyümedi istediğim gibi dedi. Tedaviyi kesti. Ben de yum.lari anlamak için ateş ölçtüm
Keşke ovu testi de yapaymisim.
Yaaa....çok üzüldüm. Kusura bakma canım bilmiyordum. Inşallah sağlıklı olanı tez zamanda gelir.Kavustular canim:)) gebe kaldim o ay.. zira düştü
O zaman 17 sindeki ilişki boşa gitmiş. Idrar testi yaptım bu sabah ama negatifbence 2 kere yumurtlama olmuş hem 17sinde hem 22 sinde. zaten igne yaptigin icin birden fazla yum büyümüş olabilir
Henüz çatlamamış ama heran çatlayacak gibi geldi bana.Bugünü değerlendir cnm.36.7 ye rağmen çizgiyi çekmemesi ilginçbenimde ateste hafif bi yükselme var ama benim 14. günden önce hic catlama olmadi
genelde 15. ve 16. günler catlar. dünkü ovu testi de negatifti. üstelik herhangibi bi ovulasyon belirtim olmadi. catlamamistir dimi?
bi de önümüzdeki 5 güne yüksek ateş girdim 36.7 ama fr cizgi cekmedi banaVeson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?