Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ablam amin sumbul ablamida unutmadim ben ikinizde aklimin hep bi kosesindesiniz hep dua ediyorym size ve burdaki herkese @sumbulkokusu bakmayin eskisi kadar girip hal hatir soramadigimi zaman gectikce agirlastim gelenim gidenim cok oldu kosusturmacalarim cok oldu ama hep aklimdaydiniz ablalarim

benimde ateste hafif bi yükselme var ama benim 14. günden önce hic catlama olmadi
genelde 15. ve 16. günler catlar. dünkü ovu testi de negatifti. üstelik herhangibi bi ovulasyon belirtim olmadi. catlamamistir dimi?

bi de önümüzdeki 5 güne yüksek ateş girdim 36.7 ama fr cizgi cekmedi bana Veson

Kizlarrrr bugun egg white gordum hemde serophene kullanmama ragmen
Mutlu oldum ya normalde kuruluk olurdu

Veson ne yazık ki ne ovu testi ne akıntı takibi yaptım. Bu nedenle iki tür tablo olasılığı oluştu. Bana yorum yapar mısın?

Kızlar sizden de yorum bekliyorum.

Bu ay Dr tüp bebek tedavisinin 4. Gününde kesmişti. Reglin 3,4,5,6. Günü iğne vuruldum sonra 7. Günü yum.lar büyümedi istediğim gibi dedi. Tedaviyi kesti. Ben de yum.lari anlamak için ateş ölçtüm
Keşke ovu testi de yapaymisim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-22-10-29-39.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2016-12-22-10-17-49.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
bence 2 kere yumurtlama olmuş hem 17sinde hem 22 sinde. zaten igne yaptigin icin birden fazla yum büyümüş olabilir

bence 2 kere yumurtlama olmuş hem 17sinde hem 22 sinde. zaten igne yaptigin icin birden fazla yum büyümüş olabilir
O zaman 17 sindeki ilişki boşa gitmiş. Idrar testi yaptım bu sabah ama negatif bu ay eşim de öyle isteksizdi ki... 22sinde zaten hiiiic oralı olmadı

Henüz çatlamamış ama heran çatlayacak gibi geldi bana.Bugünü değerlendir cnm.36.7 ye rağmen çizgiyi çekmemesi ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…