Dünkü iniş çıkış yerleşmedir inşallahMerhaba arkadaşlar arada takip ediyorum topiğibende ff de oluşturdum tablomu linki oluşturdum bugün benide listeye eklermisin Veson adaşım :) https://www.fertilityfriend.com/home/620c12 tablom nasıl birde umut varmı
Kuzum senin link mi Değişti http://www.fertilityfriend.com/home/5951b6 buna ne oldu? 25 i discard edince ne oluyor?Veson ne yazık ki ne ovu testi ne akıntı takibi yaptım. Bu nedenle iki tür tablo olasılığı oluştu. Bana yorum yapar mısın?
Kızlar sizden de yorum bekliyorum.
Bu ay Dr tüp bebek tedavisinin 4. Gününde kesmişti. Reglin 3,4,5,6. Günü iğne vuruldum sonra 7. Günü yum.lar büyümedi istediğim gibi dedi. Tedaviyi kesti. Ben de yum.lari anlamak için ateş ölçtüm
Keşke ovu testi de yapaymisim.
Veson ne yazık ki ne ovu testi ne akıntı takibi yaptım. Bu nedenle iki tür tablo olasılığı oluştu. Bana yorum yapar mısın?
Kızlar sizden de yorum bekliyorum.
Bu ay Dr tüp bebek tedavisinin 4. Gününde kesmişti. Reglin 3,4,5,6. Günü iğne vuruldum sonra 7. Günü yum.lar büyümedi istediğim gibi dedi. Tedaviyi kesti. Ben de yum.lari anlamak için ateş ölçtüm
Keşke ovu testi de yapaymisim.
Canım, sendeki link ayrı bir cihazda kurulu. Ben başka cihazda günlük giriyorum ama buraya toplu giriş yapıyorum. Şu an Kk'de tüm verileri girdim. hepsi orada da var.Kuzum senin link mi Değişti http://www.fertilityfriend.com/home/5951b6 buna ne oldu? 25 i discard edince ne oluyor?
17 de kalmış.belki 22 ye kayar sandım.bugünkü negatif test ve Ateş'in bu kadar yüksek olması 17 de çatlamamış olabileceğini düşündürdü bende.22 yada 25 o zamanCanım, sendeki link ayrı bir cihazda kurulu. Ben başka cihazda günlük giriyorum ama buraya toplu giriş yapıyorum. Şu an Kk'de tüm verileri girdim. hepsi orada da var.
Deneyeyim.
Yupi topikçe çatlayın bakalım çalış anacığım çalışKizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Veson zafrina89 Elcanki @sumbulkokusu ShinSeGi @Cok da Seyapmamak Lazim passionete 8403BHC kim kaldi etiket atmadığım
canim test icin cok erken daha yaa simdiden negatif cikti diye kesin olmadi gözüyle bakmaO zaman 17 sindeki ilişki boşa gitmiş. Idrar testi yaptım bu sabah ama negatifbu ay eşim de öyle isteksizdi ki... 22sinde zaten hiiiic oralı olmadı
zaten calisma takvimimizi önümüzdeki 4 güne ayarlamistikHenüz çatlamamış ama heran çatlayacak gibi geldi bana.Bugünü değerlendir cnm.36.7 ye rağmen çizgiyi çekmemesi ilginç
Valla 2 gun zorladim 3 gunu kendi yanastiazmina hayranım:)))) ama adama yazik oldu zaten gripli diyordun :))))
masallah kuzum masallah. benim de bugun ya da yarin testim öyle olur insallahKizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Veson zafrina89 Elcanki @sumbulkokusu ShinSeGi @Cok da Seyapmamak Lazim passionete 8403BHC kim kaldi etiket atmadığım
Ateş. : 36.9 test: negatif adet dün bugün gelmesi gerekiyordu.H Hayalimi_yasarken cnm bugün ateş kaç çıktı? Test yaptın mı?
Amiiin canim insAllah isteyen herkesle beraber bize de nasip olurrrrYaaa....çok üzüldüm. Kusura bakma canım bilmiyordum. Inşallah sağlıklı olanı tez zamanda gelir.
Ohhhh kollari sivaa en isteklisinden iliskilerin olsun insAllaahhhhhh :))Kizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Opk Yı kaldır tekrar denezaten calisma takvimimizi önümüzdeki 4 güne ayarlamistik
evet cizgiyi cekmemesi ilginc. dünkü opk ye negatif girdim belki pozitif girmemi bekliyordur cizgi icin o geldi aklima
17 den başka çalışma yok zaten cnmcanim test icin cok erken daha yaa simdiden negatif cikti diye kesin olmadi gözüyle bakma
Insaallah canim manyak gibi sevindim ya soyle catir catir catlayan bi yumurta gorsek bu ay ınsaallahhhhhmasallah kuzum masallah. benim de bugun ya da yarin testim öyle olur insallah
canım benim sana sağlıklı bir doğum diliyorum ablacım...sen giremesende ben seni biliyorum düşünceli kuzum benim..sende hep benim aklımdasın inanki....inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canım..doğum sırasında dualarını bekliyorum gülüm...Amin ablam amin sumbul ablamida unutmadim ben ikinizde aklimin hep bi kosesindesiniz hep dua ediyorym size ve burdaki herkese @sumbulkokusu bakmayin eskisi kadar girip hal hatir soramadigimi zaman gectikce agirlastim gelenim gidenim cok oldu kosusturmacalarim cok oldu ama hep aklimdaydiniz ablalarim
tuğbacım ben düne opk + girdim..doğru dimi..sen gördünmü testi atmıştım dün gece topice...bugün tekrar yapacam akşam..bakalım pik olmuşmu?Opk Yı kaldır tekrar dene
17 den başka çalışma yok zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?