Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin link mi Değişti http://www.fertilityfriend.com/home/5951b6 buna ne oldu? 25 i discard edince ne oluyor?

Canım, sendeki link ayrı bir cihazda kurulu. Ben başka cihazda günlük giriyorum ama buraya toplu giriş yapıyorum. Şu an Kk'de tüm verileri girdim. hepsi orada da var.

Deneyeyim.
17 de kalmış.belki 22 ye kayar sandım.bugünkü negatif test ve Ateş'in bu kadar yüksek olması 17 de çatlamamış olabileceğini düşündürdü bende.22 yada 25 o zaman

Eklentiler

• 20161222_115757.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 32
O zaman 17 sindeki ilişki boşa gitmiş. Idrar testi yaptım bu sabah ama negatif bu ay eşim de öyle isteksizdi ki... 22sinde zaten hiiiic oralı olmadı
canim test icin cok erken daha yaa simdiden negatif cikti diye kesin olmadi gözüyle bakma

Henüz çatlamamış ama heran çatlayacak gibi geldi bana.Bugünü değerlendir cnm.36.7 ye rağmen çizgiyi çekmemesi ilginç
zaten calisma takvimimizi önümüzdeki 4 güne ayarlamistik
evet cizgiyi cekmemesi ilginc. dünkü opk ye negatif girdim belki pozitif girmemi bekliyordur cizgi icin o geldi aklima

zaten calisma takvimimizi önümüzdeki 4 güne ayarlamistik
evet cizgiyi cekmemesi ilginc. dünkü opk ye negatif girdim belki pozitif girmemi bekliyordur cizgi icin o geldi aklima
Opk Yı kaldır tekrar dene
canim test icin cok erken daha yaa simdiden negatif cikti diye kesin olmadi gözüyle bakma
17 den başka çalışma yok zaten cnm

canım benim sana sağlıklı bir doğum diliyorum ablacım...sen giremesende ben seni biliyorum düşünceli kuzum benim..sende hep benim aklımdasın inanki....inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canım..doğum sırasında dualarını bekliyorum gülüm...

Opk Yı kaldır tekrar dene

17 den başka çalışma yok zaten cnm
tuğbacım ben düne opk + girdim..doğru dimi..sen gördünmü testi atmıştım dün gece topice...bugün tekrar yapacam akşam..bakalım pik olmuşmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…