Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tuğbacım ben düne opk + girdim..doğru dimi..sen gördünmü testi atmıştım dün gece topice...bugün tekrar yapacam akşam..bakalım pik olmuşmu?
Evet gördüm cnm pozitif gir senin testler2-3 gün pozitif çıkıyor sonra siliniyor bakalım bugünkü nasıl olacak

17 de kalmış.belki 22 ye kayar sandım.bugünkü negatif test ve Ateş'in bu kadar yüksek olması 17 de çatlamamış olabileceğini düşündürdü bende.22 yada 25 o zaman

Bir sonraki döngü için ovu testi sipariş edeceğim. Bir de onu deneyeyim. Artık sizden öğrenirim, nasılsa önümğüzdeki ay da boş.

Gerçekten de gelişememiş yum.lar demek ki. Hiç böyle olmamıştım, belirli bir sorunu olmayan bayanlarda da olabilir mi böyle bir durum?

canim ignelere ragmen yumurtalar büyümüyorsa malesef yumurtlama tembelliği olabilir ama farkli ilaclarla hallolur diye düşünüyorum. klomen. yada serophone kullanmismiydin sen?

Elcanki parmak testinde sümbülkokusunun dediği şey ile benimki çok farklı o girişte bir sertlikten bahsediyor bilmiyorum ne olduğunu. Serviks ise girişte değil parmağı çömelir pozisyonda sonuna kadar sokunca en derinde parmağına değen bölüm. Geçen ay yaptım ben ve hiçbişey anlamadım o yüzden sana da yap diyemiyorum çünkü hep aynı sertlikte hep aynı yükseklikte ve hep aynı açıklıkta idi benimki. Hiç ipucu vermedi

o zaman sabahlar olmasın hem bu gece en uzun gece

biz de kondurduk bi pm ama bnm bu aydan hiç umudum yok adama da diyemrdim bişey fena gaza geldi
Benimki de aynı böyle ya peşpeşe peşpeşe oluyor yada bir ara verdi mi bir hafta 10 gün kapalı oluyor dükkan hiç ara verdirmeden çalıştırmak lazım bizimkileri

Kaç olmuştu yumurtalar canım söyledi mi doktor. Ben de 2den fazla yumurta büyür de aşılama yapamayız iptal eder diye korkuyorken büyüyen yumurta olmamış hiç , en büyüğü 9 mm imiş.. ilaç dozunu artırmamız gerekebilir dedi estrojene baktı 60 çıkmış aynı doz devam etsin demiş. Estrojenin 60 olması iyi mi kötü mü? Aynı doz devam etmem iyi mi kötü mü? Hiçbişey bilmiyorum yaa

canim ignelere ragmen yumurtalar büyümüyorsa malesef yumurtlama tembelliği olabilir ama farkli ilaclarla hallolur diye düşünüyorum. klomen. yada serophone kullanmismiydin sen?
Yok canım, dr hiç o tür bir şey vermedi. Benim yaş da büyük. o yüzden olabilir.

Aynen bende bisey anlamadimm ovulasyondan.. amaaaaann bu peşpeşe olan iliskinin birinden birinde catlamistir herhalde.. daha napimm

Yok canım yaa...dr. bana bu tür bilgileri vermedi. Benim daha önce aynı dr.da 4 tüp denemem var, tahlil yapmadan karar veriyor.3.günü yum kapasitesi var mı diye bakıyor, sonra ilaca başlıyoruz, 3-4 günde bir çağırıp süreci takip ediyor. Kendisi prof.

Canım sen 4 ünüde devlette mi denedin peki

xpreiaZ druna guven canım cok stres yapıyosun

Anaaa evet adetdaşimi unutmuşum yahu
Ayni gun catlatip ayni gun hamile kaliriz insaallah
amin canım inşallah...
Evet gördüm cnm pozitif gir senin testler2-3 gün pozitif çıkıyor sonra siliniyor bakalım bugünkü nasıl olacak
evet canım bakalım bugünkü nasıl çıkacak..bugün ateş düştü yarın yükselirse bugün çatlamışmı oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…