Yok canım özelde denedim.
Canım inofoliğe başladım dün akşam tekrar. Geçen ay bir kutu d vit damla içmiştim zaten d vitli folik asit beklesin inofolik belki yumurtaların büyümesine yardım eder dedim.
Ohoooo benim dua lostem kabarik ablam herkes var listede ismini bilip bilmedim kim varsa dua edicemmmm hepiciniz aklimdasiniz ablalarimcanım benim sana sağlıklı bir doğum diliyorum ablacım...sen giremesende ben seni biliyorum düşünceli kuzum benim..sende hep benim aklımdasın inanki....inşallah sağlıkla yavrunu kucaklarsın canım..doğum sırasında dualarını bekliyorum gülüm...
haydaaaaaa ben sana dün o kadar dedim normal doktorun abartmış diye. kuzum günde 1-2 mm büyüse 15. güne kadar catlama büyüklüğüne gelir ki bu normal bi durum. sen ilaci 75 kullaniyorsun bu da normal, aşılama icin 150 kullananlar var. zaten eğer e2 düşük ciksa doktor ilac dozunu arttirirdi. e2 degerinin normal cikmasi yumurtalarin kaliteli büyüdüğünü gösterir. ahhhh bu doktorlar insani yok yere strese sokar. bak geçen ay ben doktor gittim büyüyen yumurta yok dedi 5 gün sonra tekrar gittim 19mm olmuş catlamak üzere dedi.Canım inofoliğe başladım dün akşam tekrar. Geçen ay bir kutu d vit damla içmiştim zaten d vitli folik asit beklesin inofolik belki yumurtaların büyümesine yardım eder dedim.
Evet stres demeyeyim de üzüntü diyeyim eşim gidecek 3 ay olmayacak ben de fırsat buldukça giderim yanına ama ovuya denk gelip de o sırada olması baya zor ihtimal..yani önümüzdeki 4 ay için son umudum bu aydı yumurtalar istediğimiz gibi gelişmemiş deyince üzüldüm. Bir de dozu artırırız deyip e2 60 çıkınca aynı devam et doza denince kafam karıştı. Düşük mü 60 acaba neden dozu artırmadık ki diye.. bir de işte git gel olayı cidden fena yordu dün akşam 8 de yattım 9 u bile bekleyemedim iğne saati için. Alarm kurdum eşime iğneyi yaptırıp tekrar uyudum sabah 11 de ancak uyandım
Dün gece rüyamda öyle saçma sapan rüyalar gördüm ki.. kabus gibi idi. Abim eşinden ayrılmış kuzenimle evlenmiş. Kuzeni de normalde severim ama rüyamda nasıl nefret ediyordum ve gelinimizi de pek sevmem normalde ama rüyamda nasıl ağlıyordum abim bunu nasıl yapar o kıza diyebabamın tlfuna kuzenim cevap verdi babama nasıl bağırıyorum rüyamda senin telefonunun onda ne işi var , nasıl kabul edersiniz nasıl hemen benimsersiniz bu saçmalığı diye
Demek bilinçaltım travmaya uğramış saçma sapan alakasız birsürü şey gördüm işte
Bir de ne kadar aşılamanın tutma ihtimali çok düşük bunu bilsem de baya ümitlenmişim..dün doktor çıkışı minübüste ağlamamak için gözlerimi kapattım resmen Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz gelene kadar sabır versin güç versin inşallah..
Yok size yazana kadar olan bölümde ağlamaklı idim işte sonra size yazdım cevap gelene kadar eşimle konuştum moralim düzeldi ama bilinçaltım fenahaydaaaaaa ben sana dün o kadar dedim normal doktorun abartmış diye. kuzum günde 1-2 mm büyüse 15. güne kadar catlama büyüklüğüne gelir ki bu normal bi durum. sen ilaci 75 kullaniyorsun bu da normal, aşılama icin 150 kullananlar var. zaten eğer e2 düşük ciksa doktor ilac dozunu arttirirdi. e2 degerinin normal cikmasi yumurtalarin kaliteli büyüdüğünü gösterir. ahhhh bu doktorlar insani yok yere strese sokar. bak geçen ay ben doktor gittim büyüyen yumurta yok dedi 5 gün sonra tekrar gittim 19mm olmuş catlamak üzere dedi.
Bende inofolic artı klomenle kullanmıştım . 10.günü çatlatma iğnesi vurulmuştum..Bu arada geçen ay aldığım kiloları vermişim kızlar buna çok sevindim. 67 yi geçmiştim geçen ay bugün 64.5 çıktım tekrar. Gerçekten ilaçlar şişirmiş demek yoksa 1 haftada 2.5 kilo vermem imkansız
İştahım da yok bu ara , hazır yokken yemeyeyim de 50 küsürlü kiloları göreyim bari eşim yokken. Bekarlık kiloma ineyim bari.
evet cnm aynen öyle. benimde aşılamada 11. gün gittigimde doktorum yumurtaları ölcmemisti bile daha ölçülecek boyutta değiller diye sonra tekrar kontrole gittigimde 13. gün en büyüğü 15mm olmustu bile. sende stres yapma saglikli beslen, ignelerini hep ayni saatte yap hersey yolunda gidecek insallahYok size yazana kadar olan bölümde ağlamaklı idim işte sonra size yazdım cevap gelene kadar eşimle konuştum moralim düzeldi ama bilinçaltım fena
Şu an iyiyim canım yani çok şükür. E2 normal olduğu için arttırmadı dozu diyorsun yani öyle mi? Yani herşey yolunda sadece iğne kullanma sürem uzayacak biraz sanırım öyle mi?
Canım adet oldun mu?test falan yaptın mıBende inofolic artı klomenle kullanmıştım . 10.günü çatlatma iğnesi vurulmuştum..
Bence yumurtan çatlamış cnm yaBir sonraki döngü için ovu testi sipariş edeceğim. Bir de onu deneyeyim. Artık sizden öğrenirim, nasılsa önümğüzdeki ay da boş.
Gerçekten de gelişememiş yum.lar demek ki. Hiç böyle olmamıştım, belirli bir sorunu olmayan bayanlarda da olabilir mi böyle bir durum?
H Hayalimi_yasarken cnm bugün ateş kaç çıktı? Test yaptın mı?
Kizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Veson @zafrina89 @Elcanki @sumbulkokusu ShinSeGi xpreiaZ passionete @8403BHC kim kaldi etiket atmadığım
Aminnn İnş CAnım teşekkürler
opk yi kaldirip önümüzdeki 3 güne yüksek ateş girince düne cekiyor cizgiyi abooooooov
gerçi catlasa hissederdim diye düşünüyorum ama yine de korktum
Dpo kaçtasın cnmAteş. : 36.9 test: negatif adet dün bugün gelmesi gerekiyordu.
Çok haklısın canım... yani aşılama ile ihtimal %15 sadece ve bana mal olan yol hariç sadece 500 lira. Hani bütün bunlara rağmen ufacık bir olumsuzlukta o kadar üzüldüm şimdiye kadar tüpe yanaşmama nedenimi iyice anladım... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. normal deneyip olumsuz sonuç görmek de üzücü tabi ama tedavi olunca ne kadar küçük bir ihtimal de verilse ümitler çok büyüyor ve kötü sonuç çok daha yıpratıcı oluyorxpreiaZ birde tüp tedavisini düşün maddi manevi cok ama cok yıpratıcı bi surec dun eşimle konustukda resmen kumar oynuyoruz dedi sonu belli olmayan bi kumar..İnşallah tüp tedavisine gerek kalmadan aşılamayla gelir bebişin
Ciddi bir Yükseliş olursa öyle oluyorduamin canım inşallah...
evet canım bakalım bugünkü nasıl çıkacak..bugün ateş düştü yarın yükselirse bugün çatlamışmı oluyordu?
Ya galiba ben gidiş geliş olayına yanaşmıyorum diye doktor öyle konuştu o zaman... yoksa günde 1 mm büyüse zaten dediğin gibi 14. gün 16 mm olmuş oluyorlar... büyüse bir dert büyümese bir dert o zaman. İnşallah yeterli sayıda ve yeterli büyüklükte olurlar. Fazla sayı da sıkıntı az sayı da fazla büyüme de sıkıntı az büyüme deevet cnm aynen öyle. benimde aşılamada 11. gün gittigimde doktorum yumurtaları ölcmemisti bile daha ölçülecek boyutta değiller diye sonra tekrar kontrole gittigimde 13. gün en büyüğü 15mm olmustu bile. sende stres yapma saglikli beslen, ignelerini hep ayni saatte yap hersey yolunda gidecek insallahbenim doktor da 3 yumurta büyüyor tedaviyi iptal edebilirim diye korkutmustu beni illa bi moral bozcaklar ya
Sen iğneye kaç gün devam ettin peki canım? 37.5 vuruluyordun ama değil mi?evet cnm aynen öyle. benimde aşılamada 11. gün gittigimde doktorum yumurtaları ölcmemisti bile daha ölçülecek boyutta değiller diye sonra tekrar kontrole gittigimde 13. gün en büyüğü 15mm olmustu bile. sende stres yapma saglikli beslen, ignelerini hep ayni saatte yap hersey yolunda gidecek insallahbenim doktor da 3 yumurta büyüyor tedaviyi iptal edebilirim diye korkutmustu beni illa bi moral bozcaklar ya
Ben de dün rüyamda bir test Yaptım hcg ve silik pozitifdi:)))Ben de baya merak etmistim senin atesi. Anca girebildim.
Canim bebis olsun insallah.
Hgeldin canim insallah cok beklemeden gelir bebişin.
Kizlar dun gece ruyamda topikte 2 tane hamilelik testi vardi pozitif insallah tez zamanda goruruz. Kimin oldugunu hatilamiyorum ama. Benim ates yerlere düştü regl gelir yarin kesin. Gelse de doktora gitsem igne icin.LeYLa_21 abla bugunde yap ovulasyon muhakkak bakalım nolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?