Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kalbini karartma dr.lar bildigi icin cokta umitlendirmemek icin bu tavirlari takiniyorlar..
Nekadar rahat olursan okadar guzel gecer ve lutfen olumsuz dusuncelerden siyril olumlu dusun hep.. inaniyorum rabbim mucizeni gondericek..dualarim seninle rabbim daha fazla bekletmesin insallah..

Ay sen kısaca hamile kalayım diye dua et yeter detaya girme

Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler

İçini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah.. doktorun süpermiş bütün önlemleri almış ne güzel.. İnşallah bir an önce biter lekeler.

Cnm gereken önlemler alınmış kendine dikkat et wc dışında kalkmamaya çalış.kabız olmamaya çalış.bebiş annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah

Canim bol dua et ve olumlu düşün. Bu sefer bebegin seninle kalsın inşallah allahin izni ile. Allahtan doktor mudahale etmis hemen.

Yasemin abla inş birşey olmayacak..rabbi hebli minessalihin ..dua topiğinde hep sana fazla fazla okurdum sayfanın kurulduğu tarihe bakıp bir de senin adını listede görüp..dualar koruyacak inş.,

Gecmiş olsun canım.drun cok iyiymiş gercekten
Rabbim korusun bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Yasemin Allah korusun bebeğini de seni de inşallah. İnşallah en kısa sürede tehlike ortadan kalkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..

Tmm cnm ateş iyi gidiyor 2 gün daha bekle ateş yüksek devam ederse bir test daha yap inşallah pozitife döner
İnş.yarın özelde randevum vr.bu akşama kadar gelmezse kan testi vereceğim.yarın ona göre muayene de kesin sonuçlarla konuşuruz.ben adetin 3.günü diye almıştım ama.en azından adet niye gelmiyor diye muayene eder diye düşündüm.

Tmm o zaman yarın kan verince hemen sonucu yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin genellikle dpo kaçta regl geliyor?

amiiin amiiin. bak benim ilk aşılama tedavimde doktor cuma kontrol etti 13. gündü sanirim, kac mm idi hatirlamiyorum ama doktor pazartesi kontrole gel dedi. ben cok gec olmazmi benim 15. gün catliyor normalde yumurta dedim. yok yok daha büyümemis o kadar dedi. cumartesi geleyim dedim gerek yok dedi. pazartesi bi gittim benim doktor yok hastaymis baska doktor bakti. ohoooo dedi bu yumurtanın sekli bozulmus sivi da var yani çatlamış artik aşılama icin cok geç dedi. o kadar sinir oldum üzüldüm ki. 1 kutu ignem boşa gitti. doktoruma mesaj attim geri dönmedi bile bi daha bende hic ona gitmedim zaten istifa etmis bi süre sonra ayrildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…