Canim kalbini karartma dr.lar bildigi icin cokta umitlendirmemek icin bu tavirlari takiniyorlar..Çok haklısın canım... yani aşılama ile ihtimal %15 sadece ve bana mal olan yol hariç sadece 500 lira. Hani bütün bunlara rağmen ufacık bir olumsuzlukta o kadar üzüldüm şimdiye kadar tüpe yanaşmama nedenimi iyice anladım... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. normal deneyip olumsuz sonuç görmek de üzücü tabi ama tedavi olunca ne kadar küçük bir ihtimal de verilse ümitler çok büyüyor ve kötü sonuç çok daha yıpratıcı oluyortüp için eminim daha zordur.. inşallah gerek kalmaz ama kalacak gibi duruyor.. rabbim bize en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin..
Ay sen kısaca hamile kalayım diye dua et yeter detaya girmeYa galiba ben gidiş geliş olayına yanaşmıyorum diye doktor öyle konuştu o zaman... yoksa günde 1 mm büyüse zaten dediğin gibi 14. gün 16 mm olmuş oluyorlar... büyüse bir dert büyümese bir dert o zaman. İnşallah yeterli sayıda ve yeterli büyüklükte olurlar. Fazla sayı da sıkıntı az sayı da fazla büyüme de sıkıntı az büyüme desonunda hayırlı sağlıklı bir bebek olacak büyüklük ve sayıda yumurta , yeterlilikte sperm çıksın inşallah. En doğru dua bu herhalde aminnnn...
Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler
Klomenle soruyorsan o ay olmamıştı .adet olmuştum .. bugünü soruyorsan yaptım negatif..ateş Hale'n yüksek ..bu adetin bu kdr bekletmesi şaşırttı..Canım adet oldun mu?test falan yaptın mı
Çok haklısınAy sen kısaca hamile kalayım diye dua et yeter detaya girme
Yumurtlama akı aralık 9unda geldiğine göre kaçta oluyor..Dpo kaçtasın cnm
Cnm gereken önlemler alınmış kendine dikkat et wc dışında kalkmamaya çalış.kabız olmamaya çalış.bebiş annesine sıkı sıkı tutunsun inşallahKizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Yok Ateş'e göre ovulasyondan sonraki kaçıncı günYumurtlama akı aralık 9unda geldiğine göre kaçta oluyor..
Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Yasemin abla inş birşey olmayacak..rabbi hebli minessalihin ..dua topiğinde hep sana fazla fazla okurdum sayfanın kurulduğu tarihe bakıp bir de senin adını listede görüp..dualar koruyacak inş.,Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Gecmiş olsun canım.drun cok iyiymiş gercektenKizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Dpo 13Yok Ateş'e göre ovulasyondan sonraki kaçıncı gün
Tmm cnm ateş iyi gidiyor 2 gün daha bekle ateş yüksek devam ederse bir test daha yap inşallah pozitife dönerDpo 13
Yasemin Allah korusun bebeğini de seni de inşallah. İnşallah en kısa sürede tehlike ortadan kalkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
İnş.yarın özelde randevum vr.bu akşama kadar gelmezse kan testi vereceğim.yarın ona göre muayene de kesin sonuçlarla konuşuruz.ben adetin 3.günü diye almıştım ama.en azından adet niye gelmiyor diye muayene eder diye düşündüm.Tmm cnm ateş iyi gidiyor 2 gün daha bekle ateş yüksek devam ederse bir test daha yap inşallah pozitife döner
Tmm o zaman yarın kan verince hemen sonucu yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin genellikle dpo kaçta regl geliyor?İnş.yarın özelde randevum vr.bu akşama kadar gelmezse kan testi vereceğim.yarın ona göre muayene de kesin sonuçlarla konuşuruz.ben adetin 3.günü diye almıştım ama.en azından adet niye gelmiyor diye muayene eder diye düşündüm.
insallahhhh. valla bebegi gectim adamin dilinden kurtulamam yoksa. 14. günden önce mümkün degil catlamaz dedim durdumAy bilemedimki cnm inşallah yarın Ateş'in düşüşe geçer yoksa gerçekten
amiiin amiiin. bak benim ilk aşılama tedavimde doktor cuma kontrol etti 13. gündü sanirim, kac mm idi hatirlamiyorum ama doktor pazartesi kontrole gel dedi. ben cok gec olmazmi benim 15. gün catliyor normalde yumurta dedim. yok yok daha büyümemis o kadar dedi. cumartesi geleyim dedim gerek yok dedi. pazartesi bi gittim benim doktor yok hastaymis baska doktor bakti. ohoooo dedi bu yumurtanın sekli bozulmus sivi da var yani çatlamış artik aşılama icin cok geç dedi. o kadar sinir oldum üzüldüm ki. 1 kutu ignem boşa gitti. doktoruma mesaj attim geri dönmedi bile bi daha bende hic ona gitmedim zaten istifa etmis bi süre sonra ayrildi.Ya galiba ben gidiş geliş olayına yanaşmıyorum diye doktor öyle konuştu o zaman... yoksa günde 1 mm büyüse zaten dediğin gibi 14. gün 16 mm olmuş oluyorlar... büyüse bir dert büyümese bir dert o zaman. İnşallah yeterli sayıda ve yeterli büyüklükte olurlar. Fazla sayı da sıkıntı az sayı da fazla büyüme de sıkıntı az büyüme desonunda hayırlı sağlıklı bir bebek olacak büyüklük ve sayıda yumurta , yeterlilikte sperm çıksın inşallah. En doğru dua bu herhalde aminnnn...
Dpo 12.günde .. bak bu geçen ayki tablomTmm o zaman yarın kan verince hemen sonucu yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin genellikle dpo kaçta regl geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?