canim ben doktora gec gitmistim ayni senin olay gibi doktor hemen asilamaya basliyalim demisti. 5. gün basladim igneye 7 gün 50 vurulmusum, 3 yumurta görünce doktor dozu düşürdü 2 günde 37,5 vurulmusum. takvimin programina kaydetmistim ordan açıp bakiyorum :)))) iyiki not etmisim bunlari yoksa coktan unuturdumSen iğneye kaç gün devam ettin peki canım? 37.5 vuruluyordun ama değil mi?
valla en iyisi olmus cnm. kanamasi olup saglikli gebeligi olan cok ama en azindan doktor kontrolünde oldugun icin daha rahat olursun.Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler
öyle bi doktor istiyorum ben de yaaaİçini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah.. doktorun süpermiş bütün önlemleri almış ne güzel.. İnşallah bir an önce biter lekeler.
wuuu süper çalışmalara hız verin maşallahKizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Veson zafrina89 @Elcanki @sumbulkokusu ShinSeGi xpreiaZ passionete 8403BHC kim kaldi etiket atmadığım
Canım çok geçmiş olsun. Şu an gerekli önlemi almış dr un. Sağlıkla dünyaya gelecek inş.Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
çok geçmiş olsun canım inşallah herşey kontrol altında güzel olur içerde kanama görmediklerinde sorun olarak görmüyor doktorlar ama tedbirli davranmış doktorun stres yapma bol bol dinlenKizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Canım çok geçmiş olsun. Şu an gerekli önlemi almış dr un. Sağlıkla dünyaya gelecek inş.
İçini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah.. doktorun süpermiş bütün önlemleri almış ne güzel.. İnşallah bir an önce biter lekeler.
Cnm gereken önlemler alınmış kendine dikkat et wc dışında kalkmamaya çalış.kabız olmamaya çalış.bebiş annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah
Canim bol dua et ve olumlu düşün. Bu sefer bebegin seninle kalsın inşallah allahin izni ile. Allahtan doktor mudahale etmis hemen.
Yasemin abla inş birşey olmayacak..rabbi hebli minessalihin ..dua topiğinde hep sana fazla fazla okurdum sayfanın kurulduğu tarihe bakıp bir de senin adını listede görüp..dualar koruyacak inş.,
Gecmiş olsun canım.drun cok iyiymiş gercekten
Rabbim korusun bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Yasemin Allah korusun bebeğini de seni de inşallah. İnşallah en kısa sürede tehlike ortadan kalkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..
kızlar sağolun Allah razı olsun olsun hepinizdenvalla en iyisi olmus cnm. kanamasi olup saglikli gebeligi olan cok ama en azindan doktor kontrolünde oldugun icin daha rahat olursun.
Evet canım kanama yok icerdeçok geçmiş olsun canım inşallah herşey kontrol altında güzel olur içerde kanama görmediklerinde sorun olarak görmüyor doktorlar ama tedbirli davranmış doktorun stres yapma bol bol dinlen
Ya keşke ff e girsen bu tablodan çok anlamıyorum aslında göz aşinalığı o Yüzden sanırım.neyse adet günü geçmiş anlaşılan inşallah yarın güzel haberler verirsinDpo 12.günde .. bak bu geçen ayki tablom
geçmiş olsun canımmm bebeğin sağlıkla seninle kalsın inşallahKizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
ben de 67 yimBu arada geçen ay aldığım kiloları vermişim kızlar buna çok sevindim. 67 yi geçmiştim geçen ay bugün 64.5 çıktım tekrar. Gerçekten ilaçlar şişirmiş demek yoksa 1 haftada 2.5 kilo vermem imkansız
İştahım da yok bu ara , hazır yokken yemeyeyim de 50 küsürlü kiloları göreyim bari eşim yokken. Bekarlık kiloma ineyim bari.
Olsun Hamile kalınca bulantımız olursa veririzben de 67 yim
bir avazda inşallah canım..dualarımız seninle kuzum...Ohoooo benim dua lostem kabarik ablam herkes var listede ismini bilip bilmedim kim varsa dua edicemmmm hepiciniz aklimdasiniz ablalarim
Seviliyonuz ballarim allah razi olsun iyi dilwklerin icin tesekkur ederim dogum zamani bana dua eidn kizlar
bu akşamda yapıcam canımBen de dün rüyamda bir test Yaptım hcg ve silik pozitifdi:)))
eşim bugün gitti cbüye tüp merkezi tadilattaymış ve biz bu değerlerle tüp desteği alamıyormuşuz.ve normal yolla bile olur bu değerlerle demiş.aşılama için profumuza muaeyene olmanız gerekiyor 200 tl kadar hastaneye masraf oluyormuş, 500 kadar ilaçlar tutuyormuş.Olsun Hamile kalınca bulantımız olursa veririzhamile değilken çok verdik ya umutlar hamileliğe
bu durumda direkt tüpmü yapcaksınız canım 2 aşılama 1500 tutsa boşa masraf mı diyosun ne karar verdinizeşim bugün gitti cbüye tüp merkezi tadilattaymış ve biz bu değerlerle tüp desteği alamıyormuşuz.ve normal yolla bile olur bu değerlerle demiş.aşılama için profumuza muaeyene olmanız gerekiyor 200 tl kadar hastaneye masraf oluyormuş, 500 kadar ilaçlar tutuyormuş.
inş veririz ama ben boğazımı hiç tutamıyorum ki
Bence de bu tabloya göre illa ki 17 ya da 25 te çatladı. Bu yükselişlerin başka anlamı olamaz çünkü düşmüyor hep bir yüklüseliş halinde.Bence yumurtan çatlamış cnm ya
Canım hiç stres yapma sebepsiz infertilitede tüp oranı çok yüksek. Sadece ilk tüp denemesi genel olarak düşük yüzdedir, ikinci tüp bebek denemesi sebepsizlerde yüksek orandır. Benim arkadaşım pco'luydu. Eşimde sperm sorunu vardı, ilk tüp denemesinde ikiz tuttu. Başka bir arkadaşım sebepsiz fertilidede yine tüp yaptırdı, ikinci denemesinde oldu, kızı şimdi kucağında iki aylık. Bana Dr yaşın genç olsa sana tutma oranım %90 derdim dedi. Sakin ol. Her şey zaten olacağına varacak. Yeter ki sağlığın olsun, diğerleri çözülür. Her kadının bazı aylar yum,u gelişmeyebilir, bazen yum olmaz hiç... Bazen her şey harikukade gider. Robot değiliz ki, makine hiç...olacak inşallahÇok haklısın canım... yani aşılama ile ihtimal %15 sadece ve bana mal olan yol hariç sadece 500 lira. Hani bütün bunlara rağmen ufacık bir olumsuzlukta o kadar üzüldüm şimdiye kadar tüpe yanaşmama nedenimi iyice anladım... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. normal deneyip olumsuz sonuç görmek de üzücü tabi ama tedavi olunca ne kadar küçük bir ihtimal de verilse ümitler çok büyüyor ve kötü sonuç çok daha yıpratıcı oluyortüp için eminim daha zordur.. inşallah gerek kalmaz ama kalacak gibi duruyor.. rabbim bize en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?