Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iğneye kaç gün devam ettin peki canım? 37.5 vuruluyordun ama değil mi?
canim ben doktora gec gitmistim ayni senin olay gibi doktor hemen asilamaya basliyalim demisti. 5. gün basladim igneye 7 gün 50 vurulmusum, 3 yumurta görünce doktor dozu düşürdü 2 günde 37,5 vurulmusum. takvimin programina kaydetmistim ordan açıp bakiyorum :)))) iyiki not etmisim bunlari yoksa coktan unuturdum

valla en iyisi olmus cnm. kanamasi olup saglikli gebeligi olan cok ama en azindan doktor kontrolünde oldugun icin daha rahat olursun.

İçini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah.. doktorun süpermiş bütün önlemleri almış ne güzel.. İnşallah bir an önce biter lekeler.
öyle bi doktor istiyorum ben de yaaa benim gittigim doktorlarin çoğu hep aşırı rahat. lekelenme var desem sen ilaclarini kullan düşecekse düşer zaten derlerdi kesin

Canım çok geçmiş olsun. Şu an gerekli önlemi almış dr un. Sağlıkla dünyaya gelecek inş.

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey kontrol altında güzel olur içerde kanama görmediklerinde sorun olarak görmüyor doktorlar ama tedbirli davranmış doktorun stres yapma bol bol dinlen

Canım çok geçmiş olsun. Şu an gerekli önlemi almış dr un. Sağlıkla dünyaya gelecek inş.
İçini ferah tut canım bir şey olmaz inşallah.. doktorun süpermiş bütün önlemleri almış ne güzel.. İnşallah bir an önce biter lekeler.

Cnm gereken önlemler alınmış kendine dikkat et wc dışında kalkmamaya çalış.kabız olmamaya çalış.bebiş annesine sıkı sıkı tutunsun inşallah

Canim bol dua et ve olumlu düşün. Bu sefer bebegin seninle kalsın inşallah allahin izni ile. Allahtan doktor mudahale etmis hemen.

Yasemin abla inş birşey olmayacak..rabbi hebli minessalihin ..dua topiğinde hep sana fazla fazla okurdum sayfanın kurulduğu tarihe bakıp bir de senin adını listede görüp..dualar koruyacak inş.,

Gecmiş olsun canım.drun cok iyiymiş gercekten
Rabbim korusun bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Yasemin Allah korusun bebeğini de seni de inşallah. İnşallah en kısa sürede tehlike ortadan kalkar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..

valla en iyisi olmus cnm. kanamasi olup saglikli gebeligi olan cok ama en azindan doktor kontrolünde oldugun icin daha rahat olursun.
kızlar sağolun Allah razı olsun olsun hepinizden
Inşaallah düşmez bu defa
Saglikla devam eder
Kan sulandırıcı igne yi sordum doktora
Suan lekelenmen var kullanamayiz dedi
1 hafta sonra duruma göre baslariz dedi. 12. Haftaya kadar en azindan kullan bi zarari olmaz dedi

geçmiş olsun canımmm bebeğin sağlıkla seninle kalsın inşallah

ben de 67 yim

Ohoooo benim dua lostem kabarik ablam herkes var listede ismini bilip bilmedim kim varsa dua edicemmmm hepiciniz aklimdasiniz ablalarim
Seviliyonuz ballarim allah razi olsun iyi dilwklerin icin tesekkur ederim dogum zamani bana dua eidn kizlar
bir avazda inşallah canım..dualarımız seninle kuzum...
Ben de dün rüyamda bir test Yaptım hcg ve silik pozitifdi:)))
bu akşamda yapıcam canım passionete

Olsun Hamile kalınca bulantımız olursa veririz hamile değilken çok verdik ya umutlar hamileliğe
eşim bugün gitti cbüye tüp merkezi tadilattaymış ve biz bu değerlerle tüp desteği alamıyormuşuz.ve normal yolla bile olur bu değerlerle demiş.aşılama için profumuza muaeyene olmanız gerekiyor 200 tl kadar hastaneye masraf oluyormuş, 500 kadar ilaçlar tutuyormuş.
inş veririz ama ben boğazımı hiç tutamıyorum ki

Son düzenleme:
bu durumda direkt tüpmü yapcaksınız canım 2 aşılama 1500 tutsa boşa masraf mı diyosun ne karar verdiniz

Bence yumurtan çatlamış cnm ya
Bence de bu tabloya göre illa ki 17 ya da 25 te çatladı. Bu yükselişlerin başka anlamı olamaz çünkü düşmüyor hep bir yüklüseliş halinde.

Bugün sabah negatif olunca test ben de gönül rahatlığı ile Dr.a gittim. Alerjim yine solunum yolumu yıpratdı. Bir de nezle var. İlaçlarımı yazdı, şimdi en azından bu alerji dalgasını atlatırım.

Kızlar bugün sağlık Ocağı'na da uğradım KBB'den sonra, gebelik öncesi hazırlık amaçlı Demir fobik B... Allah ne verdiyse baksın diye. Dr ne dese beğenirsiniz, Ocak ayına kadar tam kan sayımı...vs dışında hepsi durdurulmuş. Ne saçma ya... Bana mı denk geldi o da yani...

Canım hiç stres yapma sebepsiz infertilitede tüp oranı çok yüksek. Sadece ilk tüp denemesi genel olarak düşük yüzdedir, ikinci tüp bebek denemesi sebepsizlerde yüksek orandır. Benim arkadaşım pco'luydu. Eşimde sperm sorunu vardı, ilk tüp denemesinde ikiz tuttu. Başka bir arkadaşım sebepsiz fertilidede yine tüp yaptırdı, ikinci denemesinde oldu, kızı şimdi kucağında iki aylık. Bana Dr yaşın genç olsa sana tutma oranım %90 derdim dedi. Sakin ol. Her şey zaten olacağına varacak. Yeter ki sağlığın olsun, diğerleri çözülür. Her kadının bazı aylar yum,u gelişmeyebilir, bazen yum olmaz hiç... Bazen her şey harikukade gider. Robot değiliz ki, makine hiç...olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…