Şnşallah tez zamanda atlatırsın canım, geçmiş olsun.Kizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler
Allah tüm dualarını kabul etsin canım, hayırlı gidip gelin, iyi yolculuklar. Benden de varsa helal olsun canım.Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
umut da vermiş ya doktor aşılama da tutabilir demiş adet gelsin hemen deniycez cnm.2 aşılamayı arka arkaya bi deneyelim.bu durumda direkt tüpmü yapcaksınız canım 2 aşılama 1500 tutsa boşa masraf mı diyosun ne karar verdiniz
Hayırlısıyla gidip dönmek nasip oldun canım duaların kabul oldun inşallah varsa hakkım helal olsun tabiArkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
hayirli yolculuklar cnm insallah güzel güzel git güzel güzel gel. Rabbim tüm ibadetlerini dualarini kabul etsinArkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
insallah aşılama tutar tupe gerek kalmaz cnm :)umut da vermiş ya doktor aşılama da tutabilir demiş adet gelsin hemen deniycez cnm.2 aşılamayı arka arkaya bi deneyelim.
rabbim inş nasip eder.direk tüp denesek 1 deneriz 2-3 te tıkanırız.devletin desteği şart özelde yaptırsam da
Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
İNŞ CNM NASİP :)insallah aşılama tutar tupe gerek kalmaz cnm :)
Hayırlı yolculuklar canım, dualarında bana da azıcık yer verirsen çok memnun olurum.Güle güle git gel inşallah.yaptığın duaları, yaptığın ibadetleri rabbim kabul eylesin inş.Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
Çok geçmiş olsun cnm senin neye alerjin var ? Bizim Himalaya tuzu lambamız geldi:)) Halılar gitti Kuz rahatladı Valla Öksürük bile nerde ise bitti.çok şükğr Rabb'imeBence de bu tabloya göre illa ki 17 ya da 25 te çatladı. Bu yükselişlerin başka anlamı olamaz çünkü düşmüyor hep bir yüklüseliş halinde.
Bugün sabah negatif olunca test ben de gönül rahatlığı ile Dr.a gittim. Alerjim yine solunum yolumu yıpratdı. Bir de nezle var. İlaçlarımı yazdı, şimdi en azından bu alerji dalgasını atlatırım.
Kızlar bugün sağlık Ocağı'na da uğradım KBB'den sonra, gebelik öncesi hazırlık amaçlı Demir fobik B... Allah ne verdiyse baksın diye. Dr ne dese beğenirsiniz, Ocak ayına kadar tam kan sayımı...vs dışında hepsi durdurulmuş. Ne saçma ya... Bana mı denk geldi o da yani...
Şnşallah tez zamanda atlatırsın canım, geçmiş olsun.
geçmiş olsun canımmm bebeğin sağlıkla seninle kalsın inşallah
Sağolun kızlar Rabbime emanet elimizden duadan baska bisey gelmiyorya se min geçmiş olsun canım...inşallah düzelir...
Gecmis olsun canim rabbim bebisinide senide korusun sagliklica cikin hastanedenKizlar benim geceden beri tuvalet sonrasi acik pembe lekelerim geliyordu
Sabah doktora gittim
Kese göründü
Beta da artış normal
Progesteron 33 çıktı
Doktor normal dedi
Ama leke düşük belirtisi olduğu için
1 hafta hastanede yatcan dedi
Bende tamam dedim yatıyorum serum bağladılar progestan verdiler
benden de varsa helal olsun hayırlı yolculuklar canım Allah dualarınızı kabul etsinArkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
Ah canım bir bilsem... Her şeyi deniyorum. Toz çok etkiliyor bir de sigara dumanı. Eşim içiyor ne yazık ki... mutlaka havalandiriyor mutfakta ama hala etkiliyor mu acaba...Ben de hep Himalaya lambasini almaktan son anda vaz geçerim l. Ben de alsam ya...Çok geçmiş olsun cnm senin neye alerjin var ? Bizim Himalaya tuzu lambamız geldi:)) Halılar gitti Kuz rahatladı Valla Öksürük bile nerde ise bitti.çok şükğr Rabb'ime
Amin inşaallah canım Allah razı olsun canımGecmis olsun canim rabbim bebisinide senide korusun sagliklica cikin hastaneden
Hayirli yolculuklar canim..Rabbim ibadetlerini kabul etsin..asil sen bize hakkini helal et bizim icinde dua edeceksin benden yana helal olsun..Rabbim tez zamanda gonlunun muradini nasip etsin insallah.Allaha emanet..Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
ankara etlik zübeyde hanım :) ankara yani ankaraHangi ilde bu devlet hastanesi o makinaları hangi devirden kalmış.bence tam işkence ise şikayet edilmeli.sonuçta ortada hiç bişeycik olmaz diye ikna eden bir hemşire varsa..
tatlım ben parmakla ovulasyon olayını anlamıyorum ben gebelik için bakıyorum sadece . baktım denedım ama anlayamadımKızlar cervix kontrolu yaptim parmakla ovulasyon var mi diye.. kolay girdii parmak kuruluk yok ama girerken hemen giriste bi sertlik var.. tamamini sokabiliyorum ama orta parmagimi o zaman elime bisey gelmiyor.. ilk giristeki sertlik ne oluyo??? Baya sertti yaniyumurtlamiyor muyum daha diye sormadan edemedim kendime?? iiz zafrina89 @BenanAsiye
öğretir hayat canım benı kadar sabırsız değildir heralde kimse bir şey olacaksa hemen şimdi olsun yoksa olmasın dı ben de ama hayat hiç öyle değil zamanla duruluyorsun olgunluk işteBEN DE ÇOK SABIRSIZIMBEN DAHA ÖĞRENEMEDİM BAYA BEKLİYCEM GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?