Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şnşallah tez zamanda atlatırsın canım, geçmiş olsun.

bu durumda direkt tüpmü yapcaksınız canım 2 aşılama 1500 tutsa boşa masraf mı diyosun ne karar verdiniz
umut da vermiş ya doktor aşılama da tutabilir demiş adet gelsin hemen deniycez cnm.2 aşılamayı arka arkaya bi deneyelim.
rabbim inş nasip eder.direk tüp denesek 1 deneriz 2-3 te tıkanırız.devletin desteği şart özelde yaptırsam da

Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
Hayırlısıyla gidip dönmek nasip oldun canım duaların kabul oldun inşallah varsa hakkım helal olsun tabi

insallah aşılama tutar tupe gerek kalmaz cnm :)

Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun

Canim rabbim dualarini ve dualarimizi ve ibadetlerini kabul etsin. Asil sen hakkini helal et emegin büyük. Bizleri de dualarinda unutma. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.

Hayırlı yolculuklar canım, dualarında bana da azıcık yer verirsen çok memnun olurum.Güle güle git gel inşallah.yaptığın duaları, yaptığın ibadetleri rabbim kabul eylesin inş.

Çok geçmiş olsun cnm senin neye alerjin var ? Bizim Himalaya tuzu lambamız geldi:)) Halılar gitti Kuz rahatladı Valla Öksürük bile nerde ise bitti.çok şükğr Rabb'ime

Gecmis olsun canim rabbim bebisinide senide korusun sagliklica cikin hastaneden

Çok geçmiş olsun cnm senin neye alerjin var ? Bizim Himalaya tuzu lambamız geldi:)) Halılar gitti Kuz rahatladı Valla Öksürük bile nerde ise bitti.çok şükğr Rabb'ime
Ah canım bir bilsem... Her şeyi deniyorum. Toz çok etkiliyor bir de sigara dumanı. Eşim içiyor ne yazık ki... mutlaka havalandiriyor mutfakta ama hala etkiliyor mu acaba...Ben de hep Himalaya lambasini almaktan son anda vaz geçerim l. Ben de alsam ya...

Ne güzel kız rahatlamis. Çok şükür

Hayirli yolculuklar canim..Rabbim ibadetlerini kabul etsin..asil sen bize hakkini helal et bizim icinde dua edeceksin benden yana helal olsun..Rabbim tez zamanda gonlunun muradini nasip etsin insallah.Allaha emanet..

tatlım ben parmakla ovulasyon olayını anlamıyorum ben gebelik için bakıyorum sadece . baktım denedım ama anlayamadım

BEN DE ÇOK SABIRSIZIM BEN DAHA ÖĞRENEMEDİM BAYA BEKLİYCEM GALİBA
öğretir hayat canım benı kadar sabırsız değildir heralde kimse bir şey olacaksa hemen şimdi olsun yoksa olmasın dı ben de ama hayat hiç öyle değil zamanla duruluyorsun olgunluk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…