sihirli ilaç ne kızlar ?Valla okuduklarımdan sonra asla bırakmayı düşünmüyorum 2 ye çıkarınca da inşallah bulantı yapmaz valla yapsada birakmayacam hamilelik gibi düşünürüm :)
ben denememiştim hatta ıkındım hamilelik kazaran olmasın diye o zaman olmustu . şimdi dene dene hala deniyorum yanıCEVremde ne kadar hamile varsa hepsi ayy tek iliski ile oldu diyor su tek iliskiyi birde ben deneyim bakalim
evde azıcık boş zamanı kalıyorsa deliriyordur ondan yapıyordur ben dıyorum size bu kızın enerjisi hepimzin toplam enerjisindne fazla diye
Valla ben aldım kullanayım yararını görürsem yazarım ama zaten şimdilik Çözümü buldum gibi bol bol havalandırıyorum yatmadan burnu Bayağı açıldı hafif akıntı var biraz inşallah tamamen düzelir.aman cnm sen de dikkat et içerde içmesin söyle dışarda içsinAh canım bir bilsem... Her şeyi deniyorum. Toz çok etkiliyor bir de sigara dumanı. Eşim içiyor ne yazık ki... mutlaka havalandiriyor mutfakta ama hala etkiliyor mu acaba...Ben de hep Himalaya lambasini almaktan son anda vaz geçerim l. Ben de alsam ya...
Ne güzel kız rahatlamis. Çok şükür
canım benim sen iyi olda. hamileliğin biraz zorladı seni farkındayım. güzel haberler gelince biz sana haber veririrz merak etme. kızın nasıl bakalım?Amin ablam amin sumbul ablamida unutmadim ben ikinizde aklimin hep bi kosesindesiniz hep dua ediyorym size ve burdaki herkeseiiz bakmayin eskisi kadar girip hal hatir soramadigimi zaman gectikce agirlastim gelenim gidenim cok oldu kosusturmacalarim cok oldu ama hep aklimdaydiniz ablalarim
Cok ugrasmadan cok olgunlasmadan olsun inş cnm bebislerimiz.öğretir hayat canım benı kadar sabırsız değildir heralde kimse bir şey olacaksa hemen şimdi olsun yoksa olmasın dı ben de ama hayat hiç öyle değil zamanla duruluyorsun olgunluk işte
Kizlarrr bombelere gelin su kardesiniz uzunnn zamandan sonra ilk defa pik gördü umarim catlar yarina haydi bakalim
Veson @zafrina89 Elcanki iiz ShinSeGi xpreiaZ @passionete 8403BHC kim kaldi etiket atmadığım
innnşallah inşallahhhCok ugrasmadan cok olgunlasmadan olsun inş cnm bebislerimiz.
tam ben yazacaktım yazdığını okudum bana da dün çatlama olmus olablir diye düşündümopk yi kaldirip önümüzdeki 3 güne yüksek ateş girince düne cekiyor cizgiyi abooooooov
gerçi catlasa hissederdim diye düşünüyorum ama yine de korktum
çatlama haftasını dolu geçirmişsin zaten canım . sperm sorununuz yok değil mi sizin ?Aynen bende bisey anlamadimm ovulasyondan..amaaaaann bu peşpeşe olan iliskinin birinden birinde catlamistir herhalde.. daha napimm
inş. oldu dıyelım olsunBen de dün rüyamda bir test Yaptım hcg ve silik pozitifdi:)))
geçmiş olsuncanım. çok iyi hemen önlem alnmıskızlar sağolun Allah razı olsun olsun hepinizden
Inşaallah düşmez bu defa
Saglikla devam eder
Kan sulandırıcı igne yi sordum doktora
Suan lekelenmen var kullanamayiz dedi
1 hafta sonra duruma göre baslariz dedi. 12. Haftaya kadar en azindan kullan bi zarari olmaz dedi
Yok canım yapmadimtsefem28 test yaptın mı ben mi kaçırdım :)
Sağol canım evet önlem alındı çok şükürgeçmiş olsuncanım. çok iyi hemen önlem alnmıs
Butun gun migrenden yattim.. oda bende mideye vuruyor... cikarmaktan fenalik geldi.. yatiyorum butun gundurevde azıcık boş zamanı kalıyorsa deliriyordur ondan yapıyordur ben dıyorum size bu kızın enerjisi hepimzin toplam enerjisindne fazla diyeElcanki
Helal olsun canım. Bizim yerimizede o mübarek yerleri gör inşallah.. Sağlıkla git sağlıkla dön inşallah.. Dualar içinde Allah razı olsun kuzum..çok heyecanlı. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah...Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
berbat bir şey miğren canım benim ya ... geçmiş olsun. ilacı sessizlik biraz uyku ve bol neşeButun gun migrenden yattim.. oda bende mideye vuruyor... cikarmaktan fenalik geldi.. yatiyorum butun gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?