Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben aldım kullanayım yararını görürsem yazarım ama zaten şimdilik Çözümü buldum gibi bol bol havalandırıyorum yatmadan burnu Bayağı açıldı hafif akıntı var biraz inşallah tamamen düzelir.aman cnm sen de dikkat et içerde içmesin söyle dışarda içsin

canım benim sen iyi olda. hamileliğin biraz zorladı seni farkındayım. güzel haberler gelince biz sana haber veririrz merak etme. kızın nasıl bakalım?

öğretir hayat canım benı kadar sabırsız değildir heralde kimse bir şey olacaksa hemen şimdi olsun yoksa olmasın dı ben de ama hayat hiç öyle değil zamanla duruluyorsun olgunluk işte
Cok ugrasmadan cok olgunlasmadan olsun inş cnm bebislerimiz.

Reactions: iiz
opk yi kaldirip önümüzdeki 3 güne yüksek ateş girince düne cekiyor cizgiyi abooooooov
gerçi catlasa hissederdim diye düşünüyorum ama yine de korktum
tam ben yazacaktım yazdığını okudum bana da dün çatlama olmus olablir diye düşündüm

geçmiş olsuncanım. çok iyi hemen önlem alnmıs

canım aşılamadan önce tekrar Amh bakalım demişti ya prof. doktor (aşılama raporu veren doktor ) niye gerek duydular anlamadım ama sonuç çıkmış

geçen ay 4.35
bu ay 4. 39

fikrin ne ?
kafamı karıştıran referans aralığı . sorun mu var sence ShinSeGi

kızlar , ateşiniz her ay ki gibi normal seyrinde mi yoksa kıştan etkilendiğini düşünüyor musnuz ?
sorun şu ki ateşim adette ki ateşle aynı ilk defa bu kadar düşük üstelik ben de catladıgını düşünüyorum dpo 2 de yım ama sanki ateş adette ki gibi

kıştan etkilendiğini düşünen var mı ?

bu kadar düşük olmasının bir anlamı olabilir mi sizce ?

Arkadaslar hepiniz haklarınızı helal edin nasipse yarın gece 3 gibi umre yolcusuyuz hepiniz için dua edicem benden yana varsa helal olsun
Helal olsun canım. Bizim yerimizede o mübarek yerleri gör inşallah.. Sağlıkla git sağlıkla dön inşallah.. Dualar içinde Allah razı olsun kuzum..çok heyecanlı. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah...

Ay benim kafam şimdi yine bir konuda karıştı kızlar yaaa... şimdi benim elimdeki iğne puregon 300 ıu. Ben günde 75 iu. vuruluyorum iğneyi. Bu iğnenin 4 günde bitmesi gerekmiyor mu???? Benim ki daha bugün bitti... bugün yarıda kaldı 37.5 da yenisinden yaptım. Bugünü saymasam bile ben bunu 6 gündür yapıyorum ama çok ilginç değil mi??? 75 iu. nun 4 günde bitmesi lazımdı ama bitmedi 6.5 günde bitti.. kalemi 75 e ayarlıyorum ama hergün 75 vurulsam 75× 4 = 300 4 günde bitmeli idi. Bir yerde bir yanlışlık yok mu? Var mı bir bilen acaba ShinSeGi fikrin var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…