ne diyelim sumbulum artik nasiptam ben yazacaktım yazdığını okudum bana da dün çatlama olmus olablir diye düşündüm
canim tam olarak bende bilmiyorum ama iyi gibi bencecanım aşılamadan önce tekrar Amh bakalım demişti ya prof. doktor (aşılama raporu veren doktor ) niye gerek duydular anlamadım ama sonuç çıkmış
geçen ay 4.35
bu ay 4. 39
fikrin ne ?
kafamı karıştıran referans aralığı . sorun mu var senceShinSeGi
ne diyelim sumbulum artik nasip
canim o 75 le 300 farkli birimler sanirim. o olayi bende tam çözemedim.Ay benim kafam şimdi yine bir konuda karıştı kızlar yaaa... şimdi benim elimdeki iğne puregon 300 ıu. Ben günde 75 iu. vuruluyorum iğneyi. Bu iğnenin 4 günde bitmesi gerekmiyor mu???? Benim ki daha bugün bitti... bugün yarıda kaldı 37.5 da yenisinden yaptım. Bugünü saymasam bile ben bunu 6 gündür yapıyorum ama çok ilginç değil mi??? 75 iu. nun 4 günde bitmesi lazımdı ama bitmedi 6.5 günde bitti.. kalemi 75 e ayarlıyorum ama hergün 75 vurulsam 75× 4 = 300 4 günde bitmeli idi. Bir yerde bir yanlışlık yok mu? Var mı bir bilen acabaShinSeGi fikrin var mı canım?
aynen cnm cok da takmiyorum artik. olcaksa her türlü olurBende tabloda bakınca onu dedim içimden bugün sonra yazışmaları okudum. Olsun yine de öncesinde bi ilişki var sen devam et gün aşırı ne olur ne olmaznasipse her türlü gelecek çünkü bu bebisler.
canim o 75 le 300 farkli birimler sanirim. o olayi bende tam çözemedim.
Bu bahsettigin ilaç gonalf den farklı mı acaba ben onu kullandım 450 likti 75 olarak vurdum tam denk geliyorduSeninde mi günler doza göre tutmamıştı?
ya tam uyusmuyordu sanirim bende prospektusunu filan okumustum cok karisiktiSeninde mi günler doza göre tutmamıştı?
Gonal f değil "puregon 300" içerik olarak gonal f ile aynı sanırımBu bahsettigin ilaç gonalf den farklı mı acaba ben onu kullandım 450 likti 75 olarak vurdum tam denk geliyordu
Gonal f follitropin alphaGonal f değil "puregon 300" içerik olarak gonal f ile aynı sanırım
Nasil olsun teyzesi fildir fildir donuyo bi saga bi sola gece uykusu bastan dibe kadar yok kizima hamile kalmadan oncedr boyleydi malum kist dusukler tedavi faln baya yiprandim haliyle neyseki kizim iyi yarin dr randevum var bakalim nasil durumu kizimin haber ederim size insaAllah sizdende guzel haber alorimda yuregim ferahlar her yeni habere her gzuel habere keendime oldugu gibi seviniyorum mutlu oluyorumcanım benim sen iyi olda. hamileliğin biraz zorladı seni farkındayım. güzel haberler gelince biz sana haber veririrz merak etme. kızın nasıl bakalım?
Sen nasilsin ablammmmmmmmmmmmmmmgeçmiş olsuncanım. çok iyi hemen önlem alnmıs
Alfa beta ayrımını bilmiyorum canım hiç. Sadece prospektusta östrojen seviyesi önemli imiş 18 e gelince yumurta 300-600 arası bir değer olursa normal kabul ediliyormuş ve hcg yapılıyormuş. Östrojen düzeyi fazla artarsa doz azaltılmalı imiş bunları okudum. Benim 2. Gün verdiğim tahlil kaçtı hiç hatırlamıyorum. 7. günkü 60.Gonal f follitropin alpha
Puregon follitropin beta
Yani fsh hormonunun iki farkli versiyonu ayni etkiyi gosterir zaten gonal biraz daha etkili
Icin rahat olsun estradiol a takilma diye yaziyorumAlfa beta ayrımını bilmiyorum canım hiç. Sadece prospektusta östrojen seviyesi önemli imiş 18 e gelince yumurta 300-600 arası bir değer olursa normal kabul ediliyormuş ve hcg yapılıyormuş. Östrojen düzeyi fazla artarsa doz azaltılmalı imiş bunları okudum. Benim 2. Gün verdiğim tahlil kaçtı hiç hatırlamıyorum. 7. günkü 60.
Büyük ihtimalle yarın yine test isteyecek sanırım..
Hah işte bugünkü merakım da buydu. 75 yapıyorum ama 75 olsa 300 lük puregonun 4 günde bitmesi gerekmiyor muydu? Ben 6 gün tam bugün de 37.5 yaptım öyle bitti diğer 37.5u da yeni paketten yaptım. Toplamı 300 se benim günlere bölünce 75 değil 50 yapıyorIcin rahat olsun estradiol a takilma diye yaziyorum
2 ay puregonlu takip dönemi gecirdim
Ilk 5 gun klomen kullandım arkadan 7 gun falan puregon
2 defa olcume gittim sonuncu da ovitrelle zamanini soyledi hic kan tahlili falan da yapmadı asilama da gonal kullandım onda da yapmadı sadece tup te yapti
Bak simdi e2 dusuk cikti diyelim folikul yok yani ne yapacak iptal mi olacak
Ki puregon ilk kullandigin icin yuksek tepki verir fazlaca yumurta olur
Kac iu yapıyorsun gunluk
Onun 300 yazdigina bakma icinden 450 falan cikiyor diye hatirliyorum cunku 6 yada 7 gun vuruyordumHah işte bugünkü merakım da buydu. 75 yapıyorum ama 75 olsa 300 lük puregonun 4 günde bitmesi gerekmiyor muydu? Ben 6 gün tam bugün de 37.5 yaptım öyle bitti diğer 37.5u da yeni paketten yaptım. Toplamı 300 se benim günlere bölünce 75 değil 50 yapıyor. Sen 1 kutuyu günde kaç vurulup kaç günde bitirmiştin?
7. gün kontrolde büyüyen yumurta yok dedi en büyüğü 9mm imiş , yarın tekrar çağırdı kontrole yani 9. gün. 2 günde büyüyecek değil ya bu yumurtalar neden böyle erken çağırdı ise... dozu artırmamız gerekebilir dedi östrojen baktı 60 çıkınca artırmasın aynı dozla devam etsin demiş hemşireye. Hemşire tlf da söyledi
Bu arada takılma değil de sen tecrübelisin diye soruyorum meraktan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?