Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neslihaann helal olsun canım. Hayırlı yolculuklar. Rabbim senden razı olsun dualarımızı götürüyorsun o mübarek yerlere. İnşaallah gönlündeki tüm sıkıntıları silip atıp duaların kabul olmuş olarak dönmek nasip olsun. Allah'a emanet olun bizlere de bir gün o yollara düşmek nasip kısmet olsun. (Amin)

canim tam olarak bende bilmiyorum ama iyi gibi bence

canim o 75 le 300 farkli birimler sanirim. o olayi bende tam çözemedim.

Boğazlar şiş yanıyorum resmen. Ateş evde 37.8 çıktı.. ateş yüksek olduğum için düşmüyorda o yüzden mi adet olmuyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi kızlar. Acile gittim orda alından ölçülen ateş:36.9 çıktı.. kan verdim ona göre ilaç içicem.. gebelik yoksa 1 saate ..varsa 1 saatten fazla sürüyormuş ..öyle dedi hemşire

canım benim sen iyi olda. hamileliğin biraz zorladı seni farkındayım. güzel haberler gelince biz sana haber veririrz merak etme. kızın nasıl bakalım?
Nasil olsun teyzesi fildir fildir donuyo bi saga bi sola gece uykusu bastan dibe kadar yok kizima hamile kalmadan oncedr boyleydi malum kist dusukler tedavi faln baya yiprandim haliyle neyseki kizim iyi yarin dr randevum var bakalim nasil durumu kizimin haber ederim size insaAllah sizdende guzel haber alorimda yuregim ferahlar her yeni habere her gzuel habere keendime oldugu gibi seviniyorum mutlu oluyorum

Gonal f follitropin alpha
Puregon follitropin beta
Yani fsh hormonunun iki farkli versiyonu ayni etkiyi gosterir zaten gonal biraz daha etkili
Alfa beta ayrımını bilmiyorum canım hiç. Sadece prospektusta östrojen seviyesi önemli imiş 18 e gelince yumurta 300-600 arası bir değer olursa normal kabul ediliyormuş ve hcg yapılıyormuş. Östrojen düzeyi fazla artarsa doz azaltılmalı imiş bunları okudum. Benim 2. Gün verdiğim tahlil kaçtı hiç hatırlamıyorum. 7. günkü 60.

Büyük ihtimalle yarın yine test isteyecek sanırım..

Icin rahat olsun estradiol a takilma diye yaziyorum
2 ay puregonlu takip dönemi gecirdim
Ilk 5 gun klomen kullandım arkadan 7 gun falan puregon
2 defa olcume gittim sonuncu da ovitrelle zamanini soyledi hic kan tahlili falan da yapmadı asilama da gonal kullandım onda da yapmadı sadece tup te yapti
Bak simdi e2 dusuk cikti diyelim folikul yok yani ne yapacak iptal mi olacak
Ki puregon ilk kullandigin icin yuksek tepki verir fazlaca yumurta olur
Kac iu yapıyorsun gunluk

xpreiaZ folikul basina 200 birim e2 beklenir hani ici dolu olsun kaliteli olsun diye
Ama e2 cok belirleyici değildir benim 500 cikti bi arkadasin 2000 kesin senin yumurta cok dedik ayni sayoda yumurta toplandi
Bunlari dusunme sen

Hah işte bugünkü merakım da buydu. 75 yapıyorum ama 75 olsa 300 lük puregonun 4 günde bitmesi gerekmiyor muydu? Ben 6 gün tam bugün de 37.5 yaptım öyle bitti diğer 37.5u da yeni paketten yaptım. Toplamı 300 se benim günlere bölünce 75 değil 50 yapıyor. Sen 1 kutuyu günde kaç vurulup kaç günde bitirmiştin?

7. gün kontrolde büyüyen yumurta yok dedi en büyüğü 9mm imiş , yarın tekrar çağırdı kontrole yani 9. gün. 2 günde büyüyecek değil ya bu yumurtalar neden böyle erken çağırdı ise... dozu artırmamız gerekebilir dedi östrojen baktı 60 çıkınca artırmasın aynı dozla devam etsin demiş hemşireye. Hemşire tlf da söyledi

Bu arada takılma değil de sen tecrübelisin diye soruyorum meraktan yani

Onun 300 yazdigina bakma icinden 450 falan cikiyor diye hatirliyorum cunku 6 yada 7 gun vuruyordum
Gonalin ustunde de 450 yazar ama 600 cikar icinden biraz fazla
7. gun icin iyi aslinda gunde 1.5 ile 2 mm artar iilaçlar ile 1.5 artsa tahminim 15. gun ovitrelle yapsa 17. gun sabahi asilama yapat
Tabi yumurtanin uyarilma durumuna bagli

Bu arada 480 cikiyormus puregon icinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…