Allah Allah adını niye 300 koymuşlar o zamanBu arada 480 cikiyormus puregon icinden
300 uluslararası uniteye gore herhalde onu bendd tam anlamadim hep fazla cikiyor amaAllah Allah adını niye 300 koymuşlar o zamanneyse doğru olmuş doz o zaman.
Geçmiş olsun canım ayni dert bende de var biktim migrendenKızlar ateşime bi bakar misiniz? Neyin kafasini yasiyorum acaba.. migrenin kalintilari olabilir mi... ilk defa birden bu kdr yukselen bir atesim
Oldu.. yarina da yuksek girince 23'e cekiyor.. kafam karisti.. basimda hala agrinin yorgunlugu var
Yaa ben de oyle dusunuyorum.. dün de olabilir.. emin degilim.. belki catladigi icin birden migren tuttu beniGeçmiş olsun canım ayni dert bende de var biktim migrenden
Ama onunla alakasi yoktur sanki 23. gun olmus gibi
HAdi hayirlisi olur dollenir insaallah
İnsAllah canimmm sende ovulasyon migren ağrısı mi yapıyor?? Aaaa bende de yapiyoduuuu... 3 donemdir dengem bozulmustu ama ondan once de yasamistim... ateslere bakalim bir.. aaa seninkide yukselmis.. bence dun catladi seninkiiSabah agri ile uyandim
Benim icin avantaj olan ama dezavantaja donusen ağrılarım yuzunden
Yumurta catlarken kramp oluyor bende su anda da catlama asamasinda cok fenayim
Sol tarafimdan yine benim sol yumurtalik karin bosluguna cok cok yakin biraz uzakta o yuzden manyak agri yapiyor
Dunku kucuk adamlar bugün yumurta ile birlesir umarim
Cnm sonuç çıktı mı?Boğazlar şiş yanıyorum resmen. Ateş evde 37.8 çıktı.. ateş yüksek olduğum için düşmüyorda o yüzden mi adet olmuyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi kızlar. Acile gittim orda alından ölçülen ateş:36.9 çıktı.. kan verdim ona göre ilaç içicem.. gebelik yoksa 1 saate ..varsa 1 saatten fazla sürüyormuş ..öyle dedi hemşire
canim catlama boyutuna gelince yani 16-18 mm civarlarina gelince östrojenin yumurta başına yaklaşık 200-250 olmasi yeterli diye biliyorum. benim tüp bebek tedavilerimde hep öyle oldu. e2 sonucuna bakarak kac yumurta toplanacagini tahmin edebiliyordumAlfa beta ayrımını bilmiyorum canım hiç. Sadece prospektusta östrojen seviyesi önemli imiş 18 e gelince yumurta 300-600 arası bir değer olursa normal kabul ediliyormuş ve hcg yapılıyormuş. Östrojen düzeyi fazla artarsa doz azaltılmalı imiş bunları okudum. Benim 2. Gün verdiğim tahlil kaçtı hiç hatırlamıyorum. 7. günkü 60.
Büyük ihtimalle yarın yine test isteyecek sanırım..
Bu sabah catladi kasik agrimdan anladımİnsAllah canimmm sende ovulasyon migren ağrısı mi yapıyor?? Aaaa bende de yapiyoduuuu... 3 donemdir dengem bozulmustu ama ondan once de yasamistim... ateslere bakalim bir.. aaa seninkide yukselmis.. bence dun catladi seninkii
canim aşılama da tüp bebekte sıkı takip yapmak lazim o yüzden 1 hafta gectikten sonra 2 günde bir cagirirlar genelde. bu yumurtaların nolcagi belli olmaz. bi anda buyuverebilir. ya da büyüme yavassa ilac dozunu arttirmak gerekebilir o yüZden sık kontrol gerekiyor. sana söyledim benim ilk aşılamada salak doktor 3 gün sonra cagirdi ve malesef yumurte kendi catladi aşılama iptal. o zaman tecrübeli olsam kesinlikle ertesi gün giderdim kontroleHah işte bugünkü merakım da buydu. 75 yapıyorum ama 75 olsa 300 lük puregonun 4 günde bitmesi gerekmiyor muydu? Ben 6 gün tam bugün de 37.5 yaptım öyle bitti diğer 37.5u da yeni paketten yaptım. Toplamı 300 se benim günlere bölünce 75 değil 50 yapıyor. Sen 1 kutuyu günde kaç vurulup kaç günde bitirmiştin?
7. gün kontrolde büyüyen yumurta yok dedi en büyüğü 9mm imiş , yarın tekrar çağırdı kontrole yani 9. gün. 2 günde büyüyecek değil ya bu yumurtalar neden böyle erken çağırdı ise... dozu artırmamız gerekebilir dedi östrojen baktı 60 çıkınca artırmasın aynı dozla devam etsin demiş hemşireye. Hemşire tlf da söyledi
Bu arada takılma değil de sen tecrübelisin diye soruyorum meraktan yani
ben dedim yaa sana o 300 yazan ml mesela ama yaptigimiz 75 in birimi başka bisey gibi. yani birimleri farkli. ama yabanci birimler oldugu icin anlayamadim ben. zaten bak gr ya da ml degilde IU gibi bisey yaziyor birim olarakAllah Allah adını niye 300 koymuşlar o zamanneyse doğru olmuş doz o zaman.
canim sen dert etme icerde bol bol sperm var ne zaman dün bile catlamis olsa hamile kalma ihtimalim yuksek. ama bence dun degilde 2 gun önce çatlamış olabilir. progesteron hormonun bugün ani yükseliş yapmış olabilir o da migren yapmis olabilirYaa ben de oyle dusunuyorum.. dün de olabilir.. emin degilim.. belki catladigi icin birden migren tuttu beni
canim sen dert etme icerde bol bol sperm var ne zaman dün bile catlamis olsa hamile kalma ihtimalim yuksek. ama bence dun degilde 2 gun önce çatlamış olabilir. progesteron hormonun bugün ani yükseliş yapmış olabilir o da migren yapmis olabilir
Hah işte bugünkü merakım da buydu. 75 yapıyorum ama 75 olsa 300 lük puregonun 4 günde bitmesi gerekmiyor muydu? Ben 6 gün tam bugün de 37.5 yaptım öyle bitti diğer 37.5u da yeni paketten yaptım. Toplamı 300 se benim günlere bölünce 75 değil 50 yapıyor. Sen 1 kutuyu günde kaç vurulup kaç günde bitirmiştin?
7. gün kontrolde büyüyen yumurta yok dedi en büyüğü 9mm imiş , yarın tekrar çağırdı kontrole yani 9. gün. 2 günde büyüyecek değil ya bu yumurtalar neden böyle erken çağırdı ise... dozu artırmamız gerekebilir dedi östrojen baktı 60 çıkınca artırmasın aynı dozla devam etsin demiş hemşireye. Hemşire tlf da söyledi
Bu arada takılma değil de sen tecrübelisin diye soruyorum meraktan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?