- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
evet canım..iki güne yüksek ateş girince çizgiyi düne çekiyor ff...valla akşam 7,30 da yaptım testi..akşam kızı uyutmaya çalışırken uyumuşum...ödevimide yapamadım...dün akşam çalışma olsun demişti doktor..ama önceki gece var..bu gece çalışacam...ShinSeGi gözün Aydın ateş sabit kalmış
zafrina89 çizgi hayırlı olsun
@tsefem28 discatd ı kaldırmışsın
Elcanki senin de çizgin hayırlı olsun
@SaskinAnne yumurtan bebeğe dönüşsün inşallah
ya se min bugün nasılsın kanama var mı hala hastanede misin?
LeYLa_21 ateşte kıpırdama olmuş dünkü test fotoyu atmadın?
Canim bence de catlamis.. iliski varmiydi bilmiyorum amaaa oyleysee insAllah mekkede aska gelir dollenirlerSon bi yorum da ben alabilirmiyim tabloma sizce de 15 inde yum. Oldu dimi tablonun öncesi olmadığı için galiba çizgi çekmiyor
Ablacim sanki onceki gonderdigin bundan daha koyuydu.. iki gun once iliski varsa, dun de catladiysaa bugunu de degerlendir sen.. insAllah guzelliklere vesile olsunlar :)Veson canım gittikçe siliniyor..bu ay piki yakalayamadım...ama dün gece çatladı bence..ağrımda vardı..sabah ilk idrarla yaptığım test silinmiş gibiydi..öğlen ve akşam tekrar yapacam testi...doktor çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazartesi ilişki demişti doktor...
evet canım..muhtemelen pik yapmıştır ama yakalayamadım..bugünüde değerlendircem inşallah...akşam çocuk yüzenden çalışamadım...sen nasılsın gülüm?Ablacim sanki onceki gonderdigin bundan daha koyuydu.. iki gun once iliski varsa, dun de catladiysaa bugunu de degerlendir sen.. insAllah guzelliklere vesile olsunlar :)
1 hafta hastanede kalcam canim kanama durduShinSeGi gözün Aydın ateş sabit kalmış
bakalım 32de mi regl gelcek dpo12demiShinSeGi gözün Aydın ateş sabit kalmış
eşinin ateşini farklı ölçüosa sağlamdır belki pili zayıflamıştır canımKızlar atesolcer bozulunca direk kapanmaz mı benim hep 36.1 çıkıyor sabahlari. Denemek için eşim olcuyor farklı çıkıyor ben bişey anlamadım
bencede cnm 15inde çatlamış. öncesine bi kac düşük ateş girsen cizgiyi ceker belkiSon bi yorum da ben alabilirmiyim tabloma sizce de 15 inde yum. Oldu dimi tablonun öncesi olmadığı için galiba çizgi çekmiyor
senin ilk attığın ovu testi pozitif gibiydiVeson canım gittikçe siliniyor..bu ay piki yakalayamadım...ama dün gece çatladı bence..ağrımda vardı..sabah ilk idrarla yaptığım test silinmiş gibiydi..öğlen ve akşam tekrar yapacam testi...doktor çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazartesi ilişki demişti doktor...
eğer hep ayi saatte ölçüyorsan. sabah saate 8 den önce 3 saat lik uykuyla ölçüyorsan. ona 4rağmen adet zamanindaki ateşinle ayni çıkıyorsa cnm ya yumurtlamadin ya da yumurtan kaliteli degil progesteron düşük ateş ondan yükselmedi. ateşini bu ay not ettiysen atsanaKızlar günaydınn. Hepinize hayırlı cumalar.. ben ateşimi 2 aydır takip ediyorum bu ay yumurtlamadan snra ateşim yükselmedi ama yumurtlama günümde akıntı kasık ağrısı vs hepsini yaşadm. Şimdi ben yumurtlamadımmı yani ateşim adet olduğum zamankiyle aynı 36.4 yumurtlamadan sonra illaki ateş artar mı ??
Boğazlar şiş yanıyorum resmen. Ateş evde 37.8 çıktı.. ateş yüksek olduğum için düşmüyorda o yüzden mi adet olmuyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi kızlar. Acile gittim orda alından ölçülen ateş:36.9 çıktı.. kan verdim ona göre ilaç içicem.. gebelik yoksa 1 saate ..varsa 1 saatten fazla sürüyormuş ..öyle dedi hemşire
cok gecmis olsun cnm. sonuc ne oldu?Boğazlar şiş yanıyorum resmen. Ateş evde 37.8 çıktı.. ateş yüksek olduğum için düşmüyorda o yüzden mi adet olmuyorum. Böyle bir ihtimal olabilir mi kızlar. Acile gittim orda alından ölçülen ateş:36.9 çıktı.. kan verdim ona göre ilaç içicem.. gebelik yoksa 1 saate ..varsa 1 saatten fazla sürüyormuş ..öyle dedi hemşire
eğer hep ayi saatte ölçüyorsan. sabah saate 8 den önce 3 saat lik uykuyla ölçüyorsan. ona 4rağmen adet zamanindaki ateşinle ayni çıkıyorsa cnm ya yumurtlamadin ya da yumurtan kaliteli degil progesteron düşük ateş ondan yükselmedi. ateşini bu ay not ettiysen atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?