Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yorumlariniz icin tesekkurler.. bence de 23'de catladi.. hadi bakalim hayirlara gelsin insAllah.... sira sende ShinSeGi ..
Veson bi bakmissin senin kirmizilar da gelmiyormus:))) hep umulmadik anda olur ya boyle seyler..

evet canım..iki güne yüksek ateş girince çizgiyi düne çekiyor ff...valla akşam 7,30 da yaptım testi..akşam kızı uyutmaya çalışırken uyumuşum...ödevimide yapamadım...dün akşam çalışma olsun demişti doktor..ama önceki gece var..bu gece çalışacam...

Son bi yorum da ben alabilirmiyim tabloma sizce de 15 inde yum. Oldu dimi tablonun öncesi olmadığı için galiba çizgi çekmiyor

Ablacim sanki onceki gonderdigin bundan daha koyuydu.. iki gun once iliski varsa, dun de catladiysaa bugunu de degerlendir sen.. insAllah guzelliklere vesile olsunlar :)

Ablacim sanki onceki gonderdigin bundan daha koyuydu.. iki gun once iliski varsa, dun de catladiysaa bugunu de degerlendir sen.. insAllah guzelliklere vesile olsunlar :)
evet canım..muhtemelen pik yapmıştır ama yakalayamadım..bugünüde değerlendircem inşallah...akşam çocuk yüzenden çalışamadım...sen nasılsın gülüm?

Kızlar günaydınn. Hepinize hayırlı cumalar.. ben ateşimi 2 aydır takip ediyorum bu ay yumurtlamadan snra ateşim yükselmedi ama yumurtlama günümde akıntı kasık ağrısı vs hepsini yaşadm. Şimdi ben yumurtlamadımmı yani ateşim adet olduğum zamankiyle aynı 36.4 yumurtlamadan sonra illaki ateş artar mı ??

1 hafta hastanede kalcam canim kanama durdu
Sabah progestan ictim ve 1 tane kalcadan igne vurdular simdide serum bağlı
Ultrasan a girdim kese duruyo
Beta istendi tekrar

Kızlar atesolcer bozulunca direk kapanmaz mı benim hep 36.1 çıkıyor sabahlari. Denemek için eşim olcuyor farklı çıkıyor ben bişey anlamadım

geçen ay 27de regl geldi bu ay daha yumurtayı anca çatlattım bidaki ay inofolic içiyim bari

senin ilk attığın ovu testi pozitif gibiydi

eğer hep ayi saatte ölçüyorsan. sabah saate 8 den önce 3 saat lik uykuyla ölçüyorsan. ona 4rağmen adet zamanindaki ateşinle ayni çıkıyorsa cnm ya yumurtlamadin ya da yumurtan kaliteli degil progesteron düşük ateş ondan yükselmedi. ateşini bu ay not ettiysen atsana

cok gecmis olsun cnm. sonuc ne oldu?

2 aydır sürekli not alıyodum ama bu ay artk sıkıldm ölçmedim sadece sabah 7 de bi kaç kez ölçtüm yayaktan kalkmadan 36.4 civarında. Yumurtlamayı hissettiğim halde niye böyle oluyo anlamadım bundan bi kaç ay önce de aynı oldu progesteron ölçtürdüm 4.53 gibi bişi düşük çıktı ama zamanında düzenli adet oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…