Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21. gun mu olculdu progesteron

Bir kaç gün alabilir yükselmesi. Hatta bazen zik zaklar yapabilir. Benim son 3-4 tabloda yumurtlamadan sonra geç yükseldi ateş.

malesef her zaman kaliteli yumurtlama olmuyor olabilir.
kac yasindasin? ne kadar zamandir bebek istiyorsun? doktora filan gittin mi hic?

21. gun mu olculdu progesteron

Evet 21. Günü ölçtürdüm. Her zaman düzenli adet olurum takvimimin gösterdiği yumurtlama zamanıma da uyar belirtilerim. Sadece geçen ay ayrıntılı ultrasona girdim 2. Basamak ultrason da diyolar. Dr polikistik görünüm var dedi çok şaşırdım ne kilom var ne düzensizliğim. 5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldm. 1 yılın sonunda anca hamilr kalabilmiştim şimdi de kurcaladıkça altından biley çıkıyor çok bunaldım

Bir kaç gün alabilir yükselmesi. Hatta bazen zik zaklar yapabilir. Benim son 3-4 tabloda yumurtlamadan sonra geç yükseldi ateş.

Adetime 4 gün var. Düzenli olmasa da soğan kürü yaptım. Hayıt otumun kapsülünü kullanıorum. Daha önceki gebeliğimde de onj kullanmaya başladığım ayın ertesi ay hamile kalmştım. Bi de adetin 3. Günü hormon tahlillerimde iyi dr bi sorun yok dedi.

Halilelik nasıl gidiyor özlemcim?bu ara his pas vermiyorsun valla...
Sen de yeni geldin Leyla abla. Ben buralardayım İdare ediyorum haftaya kontrol var bakalım. Sen nasılsın bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Adetin duzenli olmasi illaki yumurta olacak anlamina gelmez
Benim 3 aydir yumurtlama olmuyor pcos falanda yok geçen ay 29 gunde adet oldum
Progesteron degerin dusuk biraz 5 ve ustu olmaliydi
4 yilin sonunda tup bebek ile ancak hamile kalip kurtaj oldum simdi 5.5 yil oldu daha hamile kalamadim
Canini sıkma bence olur yeniden

malesef her zaman kaliteli yumurtlama olmuyor olabilir.
kac yasindasin? ne kadar zamandir bebek istiyorsun? doktora filan gittin mi hic?

28 yaşımdayım 1 yıl korunmadıktan sonra oldu gebeliğim o ay hayıt otu kapsülü ve çörekotu yağı kullanmıştım. Ama malesef 7 haftada kalp atışı durdu 22 temmuz kürtaj oldum. Sonrasında adetlerim yine düzenli bir şekilde devam etti. Adetin 2. Günü yapılan hormon testlerim iyi sıkıntı yok. Miyomum var baya büyük ama tahim dışında dr sorun oluşturmaz gebe kalmanda dedi.

Drum kendiliğinden bi kere hamilelik olduysa en azından olabildiğini gördük sıkıntı yapma dedi. Ama her gittiğimde bişi çıkıo. Pazartesi adet günün hsg için randevu alıcam. Bi de onu deneyeyim.

canim cok gecmis olsun. sen miyom icin bence tek doktorla sınırlı kalma bu konuda uzman baska bi doktora daha görün derim. malesef her doktor farkli bisey söylüyor.

her ay düzenli adet olsan da her ay kaliteli yumurtlama olmuyor olabilir. bi kac ay doktora yumurta takibi yaptirarak bu konuyu açıklığa kavusturabilirsin. eğer yumurtlama kaliteli olmuyorsa doktor klomen tarzi bi ilac kullandirir zaten bu sorunu çözer daha önce hamile kalabilmissin insallah yeniden kalirsin

Miyom için bi çok dra gittim ameliyat ol diyen var. Sakın bi kez doğum yapmadan aldırma diyen var. Aldır diyemem aldırma diyemem diyen var. Kendi dr iyi bi kadın doğumcu hamileyken bebeğin miyomdan çok farklı bi yerde olduğunu bi zararının olmayacağını söledi. Ellettirme miyomunu dedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Pazartesi adet olursam salı günü 2. Günü tekrar gidicem ilaç filan vericek mi bakalım. İyi dileklerin içinde çokkk teşekkür ederim. Şu mübarek cuma saati hürmetine evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin.

doktorlarin hepsi ayri kafada benimde cikolata kisti muammam var 4 doktor yok diyor 4 doktor var diyor 1 doktor var ama cok küçük önemsiz diyor :))))
miyomu simdilik aldirmayabilirsin o zaman cnm. ama yumurta takibi yaptirmani kesinlikle tavsiye ederim.

Çokkk teşekkür ederim. Pazartesiden itibaren dr serüvenim tekrar başlıyo. Arada sırada buraya da yazarım.. umarım hepimiz bi an önce hayırlısıyla beklediğimize kavuşuruz.

bencede cnm 15inde çatlamış. öncesine bi kac düşük ateş girsen cizgiyi ceker belki
Evet canım girdim önceye 2 değer çekti 15. Güne buda demek oluyor ki 31 aralıkta ilaca baslayacam beklenen relgden 3 gün önce başla demişti doktor. İyi ki ateş ölçme yöntemi var çok mutluyum bu yöntemle sadece bebek için değil relg günümü bulmada da kullanıyorum bu 2. Kez bu amaçla kullanisim hiç sasmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…