- 5 Mayıs 2013
- 33.903
- 41.559
- 798
1 hafta hastanede kalcam canim kanama durdu
Sabah progestan ictim ve 1 tane kalcadan igne vurdular simdide serum bağlı
Ultrasan a girdim kese duruyo
Beta istendi tekrar
Benimde vardı rahim disinda 8 cm ameliyat oldum ben alindi doktorum hamile kalirsan dusuk olur myom ile dediMiyom için bi çok dra gittim ameliyat ol diyen var. Sakın bi kez doğum yapmadan aldırma diyen var. Aldır diyemem aldırma diyemem diyen var. Kendi dr iyi bi kadın doğumcu hamileyken bebeğin miyomdan çok farklı bi yerde olduğunu bi zararının olmayacağını söledi. Ellettirme miyomunu dedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Pazartesi adet olursam salı günü 2. Günü tekrar gidicem ilaç filan vericek mi bakalım. İyi dileklerin içinde çokkk teşekkür ederim. Şu mübarek cuma saati hürmetine evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin.
Benimde vardı rahim disinda 8 cm ameliyat oldum ben alindi doktorum hamile kalirsan dusuk olur myom ile dedi
Ilişki günlerimi görmedin sanırım
Solmaya Başlamış sanki
Evet çatlamış olanilir hafî Hayırlısı Ateş'den anlarız artıkVeson canım gittikçe siliniyor..bu ay piki yakalayamadım...ama dün gece çatladı bence..ağrımda vardı..sabah ilk idrarla yaptığım test silinmiş gibiydi..öğlen ve akşam tekrar yapacam testi...doktor çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazartesi ilişki demişti doktor...
Ilk Ateşler olmadığı için kesin birşey demek güç 12 de olabilir diyeceğim ama senin hiç yumurtan o kadar erken çatlamadıSon bi yorum da ben alabilirmiyim tabloma sizce de 15 inde yum. Oldu dimi tablonun öncesi olmadığı için galiba çizgi çekmiyor
Evet cnm illaki artıyor regl1.... Regl2..... Şeklinde ateş tablonu gönder yorumlayalımKızlar günaydınn. Hepinize hayırlı cumalar.. ben ateşimi 2 aydır takip ediyorum bu ay yumurtlamadan snra ateşim yükselmedi ama yumurtlama günümde akıntı kasık ağrısı vs hepsini yaşadm. Şimdi ben yumurtlamadımmı yani ateşim adet olduğum zamankiyle aynı 36.4 yumurtlamadan sonra illaki ateş artar mı ??
Tmm cnm gelişmeleri yaz dikkat et kendine1 hafta hastanede kalcam canim kanama durdu
Sabah progestan ictim ve 1 tane kalcadan igne vurdular simdide serum bağlı
Ultrasan a girdim kese duruyo
Beta istendi tekrar
gittim mi canım bugün doktora ?Nasil olsun teyzesi fildir fildir donuyo bi saga bi sola gece uykusu bastan dibe kadar yok kizima hamile kalmadan oncedr boyleydi malum kist dusukler tedavi faln baya yiprandim haliyle neyseki kizim iyi yarin dr randevum var bakalim nasil durumu kizimin haber ederim size insaAllah sizdende guzel haber alorimda yuregim ferahlar her yeni habere her gzuel habere keendime oldugu gibi seviniyorum mutlu oluyorum
12 ve 13. Gün ateşi ben kafadan girdim çizgi çeksin diye zaten dediğin gibi ben ömrüm de ilk defa belkide bu kadar erken yum. Olduğunu görüyorum oda ilaç sayesinde :)Ilk Ateşler olmadığı için kesin birşey demek güç 12 de olabilir diyeceğim ama senin hiç yumurtan o kadar erken çatlamadı
sanmam miğrenin etkilediğini hepimizde nerdeyse miğren var ama ben hiç etkilediğini görmedim yani normal seyrinde devam etti ben de hepKızlar ateşime bi bakar misiniz? Neyin kafasini yasiyorum acaba.. migrenin kalintilari olabilir mi... ilk defa birden bu kdr yukselen bir atesim
Oldu.. yarina da yuksek girince 23'e cekiyor.. kafam karisti.. basimda hala agrinin yorgunlugu var
Progesteron gerçekten düşük çıkmış o Yüzden ateş düşük ilerliyor olabilir düzenli ölçmediğin için çatlamamış demek güç2 aydır sürekli not alıyodum ama bu ay artk sıkıldm ölçmedim sadece sabah 7 de bi kaç kez ölçtüm yayaktan kalkmadan 36.4 civarında. Yumurtlamayı hissettiğim halde niye böyle oluyo anlamadım bundan bi kaç ay önce de aynı oldu progesteron ölçtürdüm 4.53 gibi bişi düşük çıktı ama zamanında düzenli adet oluyorum..
Bu iğneler yumurta büyütme iğnesi değil mi nasıl etkilemez ki yumurtayı pco var diye mi acabaDoktordan çıktım kızlar doktor şok olmuş bir şekilde "sen iğneleri kullanıyorsun değil mi niye hiç büyümemiş bunlar" dedi. Valla normal haline bırakınca daha hızlı büyüyordu ben de şok oldum 9 du 2 günde anca 10 olmuş rahim içinde hala sıvı varmış adetin bitmedi mi hala dedi 2-3 gün oldu biteli dedim. Estrojenin de düzenli artmıyor zaten dedi. Salı çağırdı tekrar ama artık iş başlıyor ancak çarşamba gidebileceğim.kan verdim yine östrojene bakılacak. 100 le devam edicem iğneye de.
Ama geçen günkü şok yok üzerimde kötü haber ilk duyduğumda etkiliyor beni sadece demek
Neyse bir aşılama maceram eksikti onu da tamamlamış oldum
Alaalaa histle bi alakası var mı acaba bu durumun..yumurtalar işlemden dolayı yavas calısıyor olabilirDoktordan çıktım kızlar doktor şok olmuş bir şekilde "sen iğneleri kullanıyorsun değil mi niye hiç büyümemiş bunlar" dedi. Valla normal haline bırakınca daha hızlı büyüyordu ben de şok oldum 9 du 2 günde anca 10 olmuş rahim içinde hala sıvı varmış adetin bitmedi mi hala dedi 2-3 gün oldu biteli dedim. Estrojenin de düzenli artmıyor zaten dedi. Salı çağırdı tekrar ama artık iş başlıyor ancak çarşamba gidebileceğim.kan verdim yine östrojene bakılacak. 100 le devam edicem iğneye de.
Ama geçen günkü şok yok üzerimde kötü haber ilk duyduğumda etkiliyor beni sadece demek
Pzartesi gününden snra daha ayrıntılı takip edicem inşallah.Progesteron gerçekten düşük çıkmış o Yüzden ateş düşük ilerliyor olabilir düzenli ölçmediğin için çatlamamış demek güç
Allah Allah niye büyümemiş?Doktordan çıktım kızlar doktor şok olmuş bir şekilde "sen iğneleri kullanıyorsun değil mi niye hiç büyümemiş bunlar" dedi. Valla normal haline bırakınca daha hızlı büyüyordu ben de şok oldum 9 du 2 günde anca 10 olmuş rahim içinde hala sıvı varmış adetin bitmedi mi hala dedi 2-3 gün oldu biteli dedim. Estrojenin de düzenli artmıyor zaten dedi. Salı çağırdı tekrar ama artık iş başlıyor ancak çarşamba gidebileceğim.kan verdim yine östrojene bakılacak. 100 le devam edicem iğneye de.
Ben de 15 te çatladığını düşünüyorum12 ve 13. Gün ateşi ben kafadan girdim çizgi çeksin diye zaten dediğin gibi ben ömrüm de ilk defa belkide bu kadar erken yum. Olduğunu görüyorum oda ilaç sayesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?