Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde vardı rahim disinda 8 cm ameliyat oldum ben alindi doktorum hamile kalirsan dusuk olur myom ile dedi

Kizlar yorumlariniz icin tesekkurler.. bence de 23'de catladi.. hadi bakalim hayirlara gelsin insAllah.... sira sende @ShinSeGi ..
Veson bi bakmissin senin kirmizilar da gelmiyormus:))) hep umulmadik anda olur ya boyle seyler..
Ilişki günlerimi görmedin sanırımbelirtiler zaten başladı ateş desen can çekişiyor :)

Evet çatlamış olanilir hafî Hayırlısı Ateş'den anlarız artık

Doktordan çıktım kızlar doktor şok olmuş bir şekilde "sen iğneleri kullanıyorsun değil mi niye hiç büyümemiş bunlar" dedi. Valla normal haline bırakınca daha hızlı büyüyordu ben de şok oldum 9 du 2 günde anca 10 olmuş rahim içinde hala sıvı varmış adetin bitmedi mi hala dedi 2-3 gün oldu biteli dedim. Estrojenin de düzenli artmıyor zaten dedi. Salı çağırdı tekrar ama artık iş başlıyor ancak çarşamba gidebileceğim.kan verdim yine östrojene bakılacak. 100 le devam edicem iğneye de.

Ama geçen günkü şok yok üzerimde kötü haber ilk duyduğumda etkiliyor beni sadece demek

Neyse bir aşılama maceram eksikti onu da tamamlamış oldum

Son bi yorum da ben alabilirmiyim tabloma sizce de 15 inde yum. Oldu dimi tablonun öncesi olmadığı için galiba çizgi çekmiyor
Ilk Ateşler olmadığı için kesin birşey demek güç 12 de olabilir diyeceğim ama senin hiç yumurtan o kadar erken çatlamadı

Evet cnm illaki artıyor regl1.... Regl2..... Şeklinde ateş tablonu gönder yorumlayalım

gittim mi canım bugün doktora ?

Ilk Ateşler olmadığı için kesin birşey demek güç 12 de olabilir diyeceğim ama senin hiç yumurtan o kadar erken çatlamadı
12 ve 13. Gün ateşi ben kafadan girdim çizgi çeksin diye zaten dediğin gibi ben ömrüm de ilk defa belkide bu kadar erken yum. Olduğunu görüyorum oda ilaç sayesinde :)

Kızlar ateşime bi bakar misiniz? Neyin kafasini yasiyorum acaba.. migrenin kalintilari olabilir mi... ilk defa birden bu kdr yukselen bir atesim
Oldu.. yarina da yuksek girince 23'e cekiyor.. kafam karisti.. basimda hala agrinin yorgunlugu var
sanmam miğrenin etkilediğini hepimizde nerdeyse miğren var ama ben hiç etkilediğini görmedim yani normal seyrinde devam etti ben de hep

Progesteron gerçekten düşük çıkmış o Yüzden ateş düşük ilerliyor olabilir düzenli ölçmediğin için çatlamamış demek güç

Bu iğneler yumurta büyütme iğnesi değil mi nasıl etkilemez ki yumurtayı pco var diye mi acaba

Alaalaa histle bi alakası var mı acaba bu durumun..yumurtalar işlemden dolayı yavas calısıyor olabilir
Tüpde bile yumurtaları buyumeyenler vardı gerci..
Çok ilginç bi durum..çarş kadar iyi olur inş

Allah Allah niye büyümemiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…