Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım..muhtemelen pik yapmıştır ama yakalayamadım..bugünüde değerlendircem inşallah...akşam çocuk yüzenden çalışamadım...sen nasılsın gülüm?
Allaha sukur abla.. bugun daha iyiyim. Dun migren mahvetti beni.. yerleri supurdum.. silincek ama hic gozum yemiyor :) kar tatilini temizlikle geciriyorum:))) daha kayinvalideme gidecegim..

xpreiaZ canim neden buyumemis acaba cadi yumurtalar. Benim de ates bir yukseliyor bir dusuyor ya o durum beni dusunduruyor. Oluyor yumurtlama ama nasil işte bilmiyoruz. Yarin ben de gitcem doktora. Igne demisti ama bakalim nasil etkileyecek

Allah allah... ama ben sana diyim bu yumurtalarla belli olmaz bi anda atağa gecebilir. sen kontrollerini aksatmadan git. çörek otu yemeni tavsiye ederim, 1 cay kaşığı ağzında iyice cigne

ya se min canım çok geçmiş olsun.. insAllah Rabbim sana bağışlar... bol bol duâ edelim inşAllah.. beta da yüksek çıkar insallah..

Benimki de 9.5 cm filan bana da en son ameliyat dediler. Ameliyatı nasıl oldun? Kaç ay geçti? Enfeksiyon yapışıklık vs oldu mu?
3.5 yil oldu acik ameliyat oldum ve sukur bir sıkıntı olmadi

Allah Allah büyümeye engel ne var kı acaba

Cnm sonuç çıktı mı?
Evet canım yüksek ateşle acile gittim ..gelmişken .beta hcg o.o1 çıktı.. bu sabahta çok gitmek istediğim bir doktordan randevum vardı .adet olmasam da hasta hasta sabahın 6sında kalkıp muayeneye gittim..bir yerden başlamak şart.. muayene sırasında adet oldum. Doktor pko olduğu için yumurtalarımın kalitesiz olduğunu ,büyük olasılık kimyasalında bu yüzden olduğunu söyledi. Femara adında yumurta geliştirici bir ilaç verdi , klomenden daha etkiliymiş.folik asit görevi görecek ve aynı zamanda yumurta geliştirici özelliği olan decavit adında bir ilaç daha verdi. Bu ay bu şekilde olacak - sonraki ay olmazsa hsgli tedavi- sonrasında aşılama gibi ..şeklinde tedavi sürecini belirledi. Bu doktorun dobra olduğunu , neyse onu söylediğini duyduğum için özellikle eşimin sonuçlarına göre hareket ederiz derken. Sonuç benden kaynaklı olduğunu söyledi. Eşimin total 32 -ileri 28 idi .. morfoloji 4 ..böyle olmasına rağmen. Biz total ile ileriyi toplayıp yüzde 40 ın üstünde bir değer çıkarsa normal kabul ediyoruz dedi. ShinSeGi

Son düzenleme:
Bu iğneler yumurta büyütme iğnesi değil mi nasıl etkilemez ki yumurtayı pco var diye mi acaba

Alaalaa histle bi alakası var mı acaba bu durumun..yumurtalar işlemden dolayı yavas calısıyor olabilir
Tüpde bile yumurtaları buyumeyenler vardı gerci..
Çok ilginç bi durum..çarş kadar iyi olur inş

Allah Allah niye büyümemiş?

Allah allah... ama ben sana diyim bu yumurtalarla belli olmaz bi anda atağa gecebilir. sen kontrollerini aksatmadan git. çörek otu yemeni tavsiye ederim, 1 cay kaşığı ağzında iyice cigne

Valla kızlar niye büyümüyor hiçbir fikrim yok.. doktor da şaşırdı zaten. Aklıma 3 ihtimal geliyor. Ya iğne soğuk zincire uymadı bozuk etkilemiyor, ya histereskopi sonrası çok fazla hormon kullandım yumurtaları baskıladı şimdi uyarılmıyor yada benim yumurtalarda iş yok

Aman neyse ne kısmet kader elimden geleni yaptım. Ama yoruldum cidden bu ay ara versem iyi olacakmış gaza gelmese idim keşke... artık hayırlısı olsun ne yapalım.

Salı gitme imkanım hiç yok canım ShinSeGi doktora çarş ancak gelirim dedim o da üstelemedi zaten ümidi kesti yumurtalardan herhalde

Hamile kalmanda bi problem çıkartabilir miymiş peki ne kadar süredir bebek istiyosn?
Valla canim soyle soyleyim bende bunlardan cok korkuyordum ama doktor cok onemli bu konuda Allah bin kere razi olsun doktorumdan tertemiz yapti ameliyatimi hic bir sıkıntı yaşamadım
5.5 yil oldu onun ustune tedavi ile hamile de kaldim iyi bir doktor bul bence ve ol ameliyatini yani 9 cm cok buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…