- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Canim puregonu hergun ayni saattemi vuruyorsun birde hep gobekten mi yapiyorsunValla kızlar niye büyümüyor hiçbir fikrim yok.. doktor da şaşırdı zaten. Aklıma 3 ihtimal geliyor. Ya iğne soğuk zincire uymadı bozuk etkilemiyor, ya histereskopi sonrası çok fazla hormon kullandım yumurtaları baskıladı şimdi uyarılmıyor yada benim yumurtalarda iş yok
Aman neyse ne kısmet kader elimden geleni yaptım. Ama yoruldum cidden bu ay ara versem iyi olacakmış gaza gelmese idim keşke... artık hayırlısı olsun ne yapalım.
Salı gitme imkanım hiç yok canım @ShinSeGi doktora çarş ancak gelirim dedim o da üstelemedi zaten ümidi kesti yumurtalardan herhalde
Yeni gelmedim tatlım..kaç gün öncesi benim ve kızımın hasta olduğunu yazdım buraya..burdaysan görmüş olman lazımdı canım...bende idare ediyorum canım ya..gripi atlamadım..çarşamba doktordaydım..klomen biraz kist yapmış ama umutlu olduğumuz yumoş var..dün gece çatladı sanırım..çalışmalara devam tam gazSen de yeni geldin Leyla abla. Ben buralardayımİdare ediyorum haftaya kontrol var bakalım. Sen nasılsın bu arada
bugün benimkide silikleşmiş canım..dün gece çatlattık galiba...@Elcanki benim ov. testi silinmis sabahki agri ondan mis hhehhalde catlamis
öğlenki silikti ..birazdan atacam topice canım...Solmaya Başlamış sanki
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine...Allaha sukur abla.. bugun daha iyiyim. Dun migren mahvetti beni.. yerleri supurdum.. silincek ama hic gozum yemiyor :) kar tatilini temizlikle geciriyorum:))) daha kayinvalideme gidecegim..
HAydi insaallahhhhhYeni gelmedim tatlım..kaç gün öncesi benim ve kızımın hasta olduğunu yazdım buraya..burdaysan görmüş olman lazımdı canım...bende idare ediyorum canım ya..gripi atlamadım..çarşamba doktordaydım..klomen biraz kist yapmış ama umutlu olduğumuz yumoş var..dün gece çatladı sanırım..çalışmalara devam tam gaz
bugün benimkide silikleşmiş canım..dün gece çatlattık galiba...
öğlenki silikti ..birazdan atacam topice canım...
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine...
Evet canım alarm kurulu hergün akşam 9 a 10 kala yapıyorum. Ve hergün göbekten yapıyorumxpreiaZ igneleri hergun ayni saatte mi kullaniyorsun canim
Bir taneye de razıydım gel gör ki hiç yok ortada yumoşNe demek canim insaallah tutsunda bol bebisli ikiz olur belki
CNM SENİN EŞİNİN SONUÇLARI NASILDI?TEKRAR GÖNDEREBİLİR MİSİN?BULAMADIM BİZİM SONUÇLARLA KARŞILAŞTIRCAKTIM.Evet canım yüksek ateşle acile gittim ..gelmişken .beta hcg o.o1 çıktı.. bu sabahta çok gitmek istediğim bir doktordan randevum vardı .adet olmasam da hasta hasta sabahın 6sında kalkıp muayeneye gittim..bir yerden başlamak şart.. muayene sırasında adet oldum. Doktor pko olduğu için yumurtalarımın kalitesiz olduğunu ,büyük olasılık kimyasalında bu yüzden olduğunu söyledi. Femara adında yumurta geliştirici bir ilaç verdi , klomenden daha etkiliymiş.folik asit görevi görecek ve aynı zamanda yumurta geliştirici özelliği olan decavit adında bir ilaç daha verdi. Bu ay bu şekilde olacak - sonraki ay olmazsa hsgli tedavi- sonrasında aşılama gibi ..şeklinde tedavi sürecini belirledi. Bu doktorun dobra olduğunu , neyse onu söylediğini duyduğum için özellikle eşimin sonuçlarına göre hareket ederiz derken. Sonuç benden kaynaklı olduğunu söyledi. Eşimin total 32 -ileri 28 idi .. morfoloji 4 ..böyle olmasına rağmen. Biz total ile ileriyi toplayıp yüzde 40 ın üstünde bir değer çıkarsa normal kabul ediyoruz dedi. @ShinSeGi
Valla canim soyle soyleyim bende bunlardan cok korkuyordum ama doktor cok onemli bu konuda Allah bin kere razi olsun doktorumdan tertemiz yapti ameliyatimi hic bir sıkıntı yaşamadım
5.5 yil oldu onun ustune tedavi ile hamile de kaldim iyi bir doktor bul bence ve ol ameliyatini yani 9 cm cok buyuk
Aslinda birsey soyleyecegim ama soylesem miEvet canım alarm kurulu hergün akşam 9 a 10 kala yapıyorum. Ve hergün göbekten yapıyorum
Sagol canimya se min canım çok geçmiş olsun.. insAllah Rabbim sana bağışlar... bol bol duâ edelim inşAllah.. beta da yüksek çıkar insallah..
Sebepsiz infertiliteAslında bu ay ameliyat olcaktm ama kafamdaki soru işaretlerini çözemedim. Bi de problemin nedir? Ne tedavisi görüosun yumurtalarla alakalı mı?
Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallahSagol canim
Beta dun 12 bin bugün 16 bin çıkmış bakalim doktor ne diyecek
Aslinda birsey soyleyecegim ama soylesem mi
Bu ilaclarin en ideal saati sabah 10 oglenden sonra 15.00
Aksam yaptigin icin 1 gun ilerde say sen yani 2 gunde degil 1 gunde 1 mm buyumus oluyor umarim anlatmisimdir
Sana mucizevi bisey soyleyecegim onu yap ise yarar insaallah
Hergun 1 tane avakado yiyeceksin canim doğra bal dok ustune birde ceviz hergun ye
Gunde 2 avuc kabak cekirdegi mutlaka mutlaka ama bak nasil buyuyecek yumurtalar
Yumurta protein agirlikli beslenme kinoa var ya o bunlar mucize gibi sen hemen al avakado ile kabak cekirdegini
Sebepsiz infertilite
2.. tup bebek yazin yapildi iptal oldu su an tedavi olarak serophene kullaniyorum sadece
İnş yumoşların büyüyecek ve çarşambaya doktor kocaman yumoşları görünce şok yaşayacak :)Evet canım alarm kurulu hergün akşam 9 a 10 kala yapıyorum. Ve hergün göbekten yapıyorum
pişman olma cnm inş sonu güzel olsun, dua edelimKabak çekirdeği ve ceviz bulurum, inş avakado da vardır..
yol bu defa fena çarptı beni midem ağzımda. Dönüş için hareket edecek otobüs az sonra...
Cidden pişman oldum başladığıma ama hayırlısı olsun artık.... negatif çıkarsa sonuç kızcam kendimeyok yere yollarda günlerdir perişan olmamışımdır inş... inş sonunda müjde alırım da cidden şu halime değer...
Kendine hic kizma hepimiz bir sekilde ugras veriyoruz bak benim doktorum bana 2 saat uzaklikta muayenehanesi de bi dolu sorma 7 saat bekledigimi bilirim gunde rahat 200 hasta geliyordur. ona ragmen ugrasiyorum bir umut. aşılama biseyin baslangici gibi dusun hamile kalan da var ama normal iliskiye gore sadece % 6 sans fazla diyorlar asilama icin. bizim bir arkadas ilkinde hamile kaldi mesela. Allah yuzunu guldursun emeğinin karsiligini versin insaallahKabak çekirdeği ve ceviz bulurum, inş avakado da vardır..
yol bu defa fena çarptı beni midem ağzımda. Dönüş için hareket edecek otobüs az sonra...
Cidden pişman oldum başladığıma ama hayırlısı olsun artık.... negatif çıkarsa sonuç kızcam kendimeyok yere yollarda günlerdir perişan olmamışımdır inş... inş sonunda müjde alırım da cidden şu halime değer...
Amin insaallahAllahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Korunmalı ilişki ile hamile kalırsam şaşarımValla cizgiden sonra var iliski, yumurtanin yasama suresini yakalamis olabilir mi:)))
Hımm tmm cnm Hayırlısı olsun inşallah Bebeğin seni daha fazla bekletmezEvet canım yüksek ateşle acile gittim ..gelmişken .beta hcg o.o1 çıktı.. bu sabahta çok gitmek istediğim bir doktordan randevum vardı .adet olmasam da hasta hasta sabahın 6sında kalkıp muayeneye gittim..bir yerden başlamak şart.. muayene sırasında adet oldum. Doktor pko olduğu için yumurtalarımın kalitesiz olduğunu ,büyük olasılık kimyasalında bu yüzden olduğunu söyledi. Femara adında yumurta geliştirici bir ilaç verdi , klomenden daha etkiliymiş.folik asit görevi görecek ve aynı zamanda yumurta geliştirici özelliği olan decavit adında bir ilaç daha verdi. Bu ay bu şekilde olacak - sonraki ay olmazsa hsgli tedavi- sonrasında aşılama gibi ..şeklinde tedavi sürecini belirledi. Bu doktorun dobra olduğunu , neyse onu söylediğini duyduğum için özellikle eşimin sonuçlarına göre hareket ederiz derken. Sonuç benden kaynaklı olduğunu söyledi. Eşimin total 32 -ileri 28 idi .. morfoloji 4 ..böyle olmasına rağmen. Biz total ile ileriyi toplayıp yüzde 40 ın üstünde bir değer çıkarsa normal kabul ediyoruz dedi. @ShinSeGi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?