Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim puregonu hergun ayni saattemi vuruyorsun birde hep gobekten mi yapiyorsun

Sen de yeni geldin Leyla abla. Ben buralardayım İdare ediyorum haftaya kontrol var bakalım. Sen nasılsın bu arada
Yeni gelmedim tatlım..kaç gün öncesi benim ve kızımın hasta olduğunu yazdım buraya..burdaysan görmüş olman lazımdı canım...bende idare ediyorum canım ya..gripi atlamadım..çarşamba doktordaydım..klomen biraz kist yapmış ama umutlu olduğumuz yumoş var..dün gece çatladı sanırım..çalışmalara devam tam gaz
@Elcanki benim ov. testi silinmis sabahki agri ondan mis hhehhalde catlamis
bugün benimkide silikleşmiş canım..dün gece çatlattık galiba...
Solmaya Başlamış sanki
öğlenki silikti ..birazdan atacam topice canım...
Allaha sukur abla.. bugun daha iyiyim. Dun migren mahvetti beni.. yerleri supurdum.. silincek ama hic gozum yemiyor :) kar tatilini temizlikle geciriyorum:))) daha kayinvalideme gidecegim..
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine...

HAydi insaallahhhhh

CNM SENİN EŞİNİN SONUÇLARI NASILDI?TEKRAR GÖNDEREBİLİR MİSİN?BULAMADIM BİZİM SONUÇLARLA KARŞILAŞTIRCAKTIM.

Aslında bu ay ameliyat olcaktm ama kafamdaki soru işaretlerini çözemedim. Bi de problemin nedir? Ne tedavisi görüosun yumurtalarla alakalı mı?

Evet canım alarm kurulu hergün akşam 9 a 10 kala yapıyorum. Ve hergün göbekten yapıyorum
Aslinda birsey soyleyecegim ama soylesem mi
Bu ilaclarin en ideal saati sabah 10 oglenden sonra 15.00
Aksam yaptigin icin 1 gun ilerde say sen yani 2 gunde degil 1 gunde 1 mm buyumus oluyor umarim anlatmisimdir
Sana mucizevi bisey soyleyecegim onu yap ise yarar insaallah
Hergun 1 tane avakado yiyeceksin canim doğra bal dok ustune birde ceviz hergun ye
Gunde 2 avuc kabak cekirdegi mutlaka mutlaka ama bak nasil buyuyecek yumurtalar
Yumurta protein agirlikli beslenme kinoa var ya o bunlar mucize gibi sen hemen al avakado ile kabak cekirdegini

Aslında bu ay ameliyat olcaktm ama kafamdaki soru işaretlerini çözemedim. Bi de problemin nedir? Ne tedavisi görüosun yumurtalarla alakalı mı?
Sebepsiz infertilite
2.. tup bebek yazin yapildi iptal oldu su an tedavi olarak serophene kullaniyorum sadece

@gelecekelbetgelecek canım spermiyogram sonucunu Bülent tıras sayfasında gordum sayı ve hareket düşük
Keçiboynuzu kürüne baslamanı tavsiye ederim iyi bi ürologa gorunsun eşin takviye ilaclar falan kullansın.sadece kendine yogunlasma derim..

Sagol canim
Beta dun 12 bin bugün 16 bin çıkmış bakalim doktor ne diyecek
Kuzum kese göründükten sonra betaya bakan olmamıştı bende hiç neden beta istemişler ki acaba? Kanama falan durmuş inşallah sağlıkla devam edecek gebeliğin. Herşey yolunda gitsin inşallah

Kabak çekirdeği ve ceviz bulurum, inş avakado da vardır..

yol bu defa fena çarptı beni midem ağzımda. Dönüş için hareket edecek otobüs az sonra...

Cidden pişman oldum başladığıma ama hayırlısı olsun artık.... negatif çıkarsa sonuç kızcam kendime yok yere yollarda günlerdir perişan olmamışımdır inş... inş sonunda müjde alırım da cidden şu halime değer...

pişman olma cnm inş sonu güzel olsun, dua edelim

Kendine hic kizma hepimiz bir sekilde ugras veriyoruz bak benim doktorum bana 2 saat uzaklikta muayenehanesi de bi dolu sorma 7 saat bekledigimi bilirim gunde rahat 200 hasta geliyordur. ona ragmen ugrasiyorum bir umut. aşılama biseyin baslangici gibi dusun hamile kalan da var ama normal iliskiye gore sadece % 6 sans fazla diyorlar asilama icin. bizim bir arkadas ilkinde hamile kaldi mesela. Allah yuzunu guldursun emeğinin karsiligini versin insaallah

Allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin insaallah
Sende bu isin çözümünü ara arkadasim sonradan pisman olma
Ama doktor cok cok onemli bu konuda kendi doktorum degilde baska bi prof. a gitmistim ilk bana rahim alinabilir demisti oyle buyuk korkulardan sonra ameliyat oldum dusun. ameliyattan cikinca ilk rahim duruyormu tupler de sorun var mi demisim doktoruma. kadinin birinden 76 tame myom temizledim onun bile rahmine dokunmadim dedi bana.
Cok arastir iyi arastir. ostrojen iceren yiyecekler tuketme
Hamile kalirsan myom daha da buyur yalanci kasilmalar olur dusuk yaparsin dediler bana bu ihtimali de goz ardi etme

Hımm tmm cnm Hayırlısı olsun inşallah Bebeğin seni daha fazla bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…