Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@sumbulkokusu canım sagolasin. Bugünlerde göremiyorum. Cidden akisa bıraktık. Zaten şu bir kaç ayı gözden çıkardım. Kolonoskopi olacam. Ocakta olur inşallah randevu alabilirsek. Şubatta turkiye ye gelmeyi planlıyorum. Eşimin sperm test filan derken. Eğer tedaviye başlarsak en erken mart gozukuyor. O zamana da kadar da bıraktık. Hayırlısı olsun.
Sen naptin? Günlerdir ilk kez girdim.. geriden yüzlerce mesaj birikmiş okuyamadim

Canim Dr bu duruma ne diyor? Bana yaş ileri deyip durmalarindan bıktım... acaba sana ne sebep diyecekler bakalım

Inşallah Leyla abla şans her zaman vardır. Vakti zamanı gelmisse her türlü olur canım. Duamdasin♥
Amin canım inşallah. Sağolasın kuzum..
LeYLa_21 cizgin cekilmis canim hayirli olsun
Sağol canım..
görmemişim ablacım ya bildirim de gelmedi etiketlendim diye arada bazı msjlar kaybolup gidiyo nedense saol ablam Allah razı olsun
Bazen bendede gözükmüyor bildiririmler ya...niye öyle oluyor bilmiyorum canım.. Sendende Allah razı olsun gülüm.. Rabbim şifa versin tez vakitte babana...

Evet cnm ateş bağırdı regl geliyor diye aynen de öyle oldu:) yarın Adana'yı arayacağım bakalım hangi gün gel diyecekler.daha fazla beklemeden yeşillensin tablolar inşallah

Evet cnm ateş bağırdı regl geliyor diye aynen de öyle oldu:) yarın Adana'yı arayacağım bakalım hangi gün gel diyecekler.daha fazla beklemeden yeşillensin tablolar inşallah
Canım reglin 3. Günü gidersin büyük olasılıkla.

Sana ilac ne vermisti canim ne kullandin bu ay? Merional tabloya ne olarak gircemki bilen varmi kizlar
Canım baktım içerikte şu yazıyor
MERIONAL® 150 lU i.m./s.c. enjeksiyon için liyofilize toz içeren flakon Deri altına (s.c.) veya kas içine (i.m.) uygulanır.
• Etkin madde.
Her bir flakon, 150 lU menotropin [150 lU İnsan folikül stimulan hormonu (FSH) ve 150 lU luteinizan hormona (LH) tekabül eden insan menopozal gonadotropini (hMG)] içerir.

Ff de lh yok ama fsh var fsh gir istersen.. puregona ek olarak lh da varmış senin ilacın içinde.. ama en yakını fsh sanırım tablo için. @Veson ne dersin?

Canim bilemiyorum hala tedirginim ben nedense.. 36.7 yi discard mi etsem diye dusunmuyor değilim..??

@sumbulkokusu canım cumartesi günü çektirdim Hsg hiç bir ağrı acı olmadı tüpler de açık çıktı. Dr un hazırladığı raporda rahim içinde 4*7 mm büyüklüğünde polip olduğu yazıyor. Pazartesi dr A gidip sonucumu göstereceğim. Sen anlıyor Musun hsg den bakar mısın benimkine ?

Eklentiler

• IMG_6010.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 29
Ya kızlar ben dün arkadaşındaydım.. ve göze batacak sekilde cok tuvalete gittim.. arkadaslar bile cok gitmedin mi diye sordu... felaket bi karın şişliği ve kasık agrisi var son 3 gundur.. gogusleirmde agridi.. bu kdr erken belirti olabilir mi yaa.. adetime yakin olan seyler bunlar.. bide bu ay sizinki gibi benim atesim de dusuk seyrediyor. Yumurtlamadan sonra 36.4 36.5 seyrederdi en dusuk.. valla acaba catlamadı mi diye dusunmuyor bile degilim yani..

Veson canım ben tabloma W girdigim gunlerdeki iliskilerde cok islaklik olmustu.. normalden daha fazla.. ki bu serviks den dolayi olusan bir islaklikti bence.. ic camasirima geliyor muydu tam emin degilim ama o gunku iliskilerde cok islaklik olmustu.. zevk alamamıştım, o yuzden serviks akintisi diye dusundum... o da watery akintisina dahil oluyor dimi?? Ya gun icinde ben bir de idrara cok cikarim o yuzden akıntıyı tam anlayamiyorum galiba..

Canım reglin 3. Günü gidersin büyük olasılıkla.
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım randevu ayarlayabilecrkler mi? Çok yoğun olduklarını biliyorum ama ben eski hasta Olduğum için belki sıkıştırırlar :))
Kızlar dün göğüs hastalıkları doktorumda zatürre için kontrolüm vardı, çok şükür akciğerde temizlenmiş. İnşallah bir daha kapıma bacama uğramaz mendebur
çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın kendine dikkat et
bence de fsh mantıklı sonuçta ilaç folükül geliştirmek amacı için kullanılıyor
Canim bilemiyorum hala tedirginim ben nedense.. 36.7 yi discard mi etsem diye dusunmuyor değilim..??
bana çatlamış gibi geldi
çok geçmiş olsun cnm bakalım Dr polip için ne diyecek?

Sağol canım amin inşallah gülüm. Sende aşılama yaptırcaksın sanırım. Inşallah güzel haber alırız sendende kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…