- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
@sumbulkokusu canım sagolasin. Bugünlerde göremiyorum. Cidden akisa bıraktık. Zaten şu bir kaç ayı gözden çıkardım. Kolonoskopi olacam. Ocakta olur inşallah randevu alabilirsek. Şubatta turkiye ye gelmeyi planlıyorum. Eşimin sperm test filan derken. Eğer tedaviye başlarsak en erken mart gozukuyor. O zamana da kadar da bıraktık. Hayırlısı olsun.Veson ateşin güzel gitmiş düşmemesi dileğiyle...
passionete :) başa sarmışsın canım adet gelmiş
A aichazeyn niye akıntıyı sulu girdin emin misin ? o zaman ovu yakın demek . diğer ay 22 günde gelmiş
zafrina89 çalışmaların baya sık çok iyi bence . dpo3 desin hayır olsun sonu canım
@sumbulkokusu yani bendpo 3 dsin aferin sümbülcüm ama bir daha evde ovu testı varmı dıye ıyıce bak
@kushi canım çalışmaların ıyı de ama ovu ne zaman gelecek belli mi bence ovu testıyle destekle gecen ay erken gelmıs
@ShinSeGi pozitifi bulmussun ovu da . zaten senın genelde 15-16 gibi çatlıyor bugece ya çatladı ya yarın çatlayabilir.
LeYLa_21 13 de çatlama olmuş olabilir görünüyor egg girmişsin opk+ girmişsin bu ay ovu testi yapmadın galiba
Elcanki 20-12-23 den biirnde çatlamış . sanki döngün kısalmaya başladı değil mi. çalışman ıyı . var mı kasıklarda hareket
missdincer bu ay da takip edeceğim seni yavastan yaklaıyor galiba ovu haftası
B BenanAsiye canım kendi haline bırakmakla iyi etmişsin ama gelişmeler olursa haber ver
@Neslihaann canım ne zaman gideceksin bilmiyorum güle güle git gel . bana da dua et ne olur . bebek dısında benım bir dileğim var konferansta yazarım sana dua edersen cok sevınırım
@tsefem28 çizgi doğru yerdeyse dpo13 desin inşallah yükselmeye devam eder canım
xpreiaZ bekliyoruz canım sürecini takipteyim belli olmaz bırden buyur belkı yumlar inşallah
@SaskinAnne ff çizgiyi çekmiş ve calısman d aolmus bana kalırsa bugun de çalış canım faydası olur bence
@8403BHC sen de gelecek ayı bekleyeceksın değil mi aşılama için. bu ay belki surpriz gelir gerek kalmaz inşallah
Tgbptn ff ye akıntı girseydın bence
FreeSoull sen ovu zamanını kaçırdın mı canım ?
Ah canım inşAllah ya üşütmüşüm bogazım agrıyo ateşim cıktı dün aksam sabahda onun etkisi olmus olabilir bakalım hayırlısıTgbptn canimtablo guzel ilerliyor maasallahsonu yesillensin insallah
Yok canım bir şey olmazTamam canm içiyim ama estrofemle içmemin bir sakıncası olmaz değilmi ?
Canim Dr bu duruma ne diyor? Bana yaş ileri deyip durmalarindan bıktım... acaba sana ne sebep diyecekler bakalımBenim de yumurtalar tırt çıktı ama rahim kalınlığı 5.4 ten 7.7 ye gelmiş 2 günde. Narı severim ben de akşamları 1 tane yiyorum ondan mı artık bilmiyorum. Birimizde yumurta var rahim ince birimizde rahim kalınlığı normal yumurta yok
Klomenle 2 yumurtam olmuştu benim çok ilginç iğneye bu kadar cevapsız olması
Bakalım 100 e ne yapacak. Herhalde çarşamba da büyümemiş olursa aşılama iptal olur.. benim de umudum kalmadı zaten , hayırlısı olsun inşallah...
Amin canım inşallah. Sağolasın kuzum..Inşallah Leyla abla şans her zaman vardır. Vakti zamanı gelmisse her türlü olur canım. Duamdasin♥
Sağol canım..
Bazen bendede gözükmüyor bildiririmler ya...niye öyle oluyor bilmiyorum canım.. Sendende Allah razı olsun gülüm.. Rabbim şifa versin tez vakitte babana...görmemişim ablacım ya bildirim de gelmedi etiketlendim diye arada bazı msjlar kaybolup gidiyo nedense saol ablam Allah razı olsun
Tamam canm sağolYok canım bir şey olmaz
Evet cnm ateş bağırdı regl geliyor diye aynen de öyle oldu:) yarın Adana'yı arayacağım bakalım hangi gün gel diyecekler.daha fazla beklemeden yeşillensin tablolar inşallah
Canım reglin 3. Günü gidersin büyük olasılıkla.Evet cnm ateş bağırdı regl geliyor diye aynen de öyle oldu:) yarın Adana'yı arayacağım bakalım hangi gün gel diyecekler.daha fazla beklemeden yeşillensin tablolar inşallah
Canım baktım içerikte şu yazıyorSana ilac ne vermisti canim ne kullandin bu ay? Merional tabloya ne olarak gircemki bilen varmi kizlar
Canim bilemiyorum hala tedirginim ben nedense.. 36.7 yi discard mi etsem diye dusunmuyor değilim..??
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım randevu ayarlayabilecrkler mi? Çok yoğun olduklarını biliyorum ama ben eski hasta Olduğum için belki sıkıştırırlar :))Canım reglin 3. Günü gidersin büyük olasılıkla.
çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın kendine dikkat etKızlar dün göğüs hastalıkları doktorumda zatürre için kontrolüm vardı, çok şükür akciğerde temizlenmiş. İnşallah bir daha kapıma bacama uğramaz mendebur
bence de fsh mantıklı sonuçta ilaç folükül geliştirmek amacı için kullanılıyorCanım baktım içerikte şu yazıyor
MERIONAL® 150 lU i.m./s.c. enjeksiyon için liyofilize toz içeren flakon Deri altına (s.c.) veya kas içine (i.m.) uygulanır.
• Etkin madde.
Her bir flakon, 150 lU menotropin [150 lU İnsan folikül stimulan hormonu (FSH) ve 150 lU luteinizan hormona (LH) tekabül eden insan menopozal gonadotropini (hMG)] içerir.
Ff de lh yok ama fsh var fsh gir istersen.. puregona ek olarak lh da varmış senin ilacın içinde.. ama en yakını fsh sanırım tablo için. @Veson ne dersin?
bana çatlamış gibi geldiCanim bilemiyorum hala tedirginim ben nedense.. 36.7 yi discard mi etsem diye dusunmuyor değilim..??
çok geçmiş olsun cnm bakalım Dr polip için ne diyecek?@sumbulkokusu canım cumartesi günü çektirdim Hsg hiç bir ağrı acı olmadı tüpler de açık çıktı. Dr un hazırladığı raporda rahim içinde 4*7 mm büyüklüğünde polip olduğu yazıyor. Pazartesi dr A gidip sonucumu göstereceğim. Sen anlıyor Musun hsg den bakar mısın benimkine ?
Sağol canım amin inşallah gülüm. Sende aşılama yaptırcaksın sanırım. Inşallah güzel haber alırız sendende kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?