- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Sağol canım teşekkür ederim. Senin de Yeni ayın hayırlı olsun mutluluk getirsin inşallah :)Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım randevu ayarlayabilecrkler mi? Çok yoğun olduklarını biliyorum ama ben eski hasta Olduğum için belki sıkıştırırlar :))
çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmazsın kendine dikkat et
bence de fsh mantıklı sonuçta ilaç folükül geliştirmek amacı için kullanılıyor
bana çatlamış gibi geldi
çok geçmiş olsun cnm bakalım Dr polip için ne diyecek?
Kızlar dün göğüs hastalıkları doktorumda zatürre için kontrolüm vardı, çok şükür akciğerde temizlenmiş. İnşallah bir daha kapıma bacama uğramaz mendebur
Canım baktım içerikte şu yazıyor
MERIONAL® 150 lU i.m./s.c. enjeksiyon için liyofilize toz içeren flakon Deri altına (s.c.) veya kas içine (i.m.) uygulanır.
• Etkin madde.
Her bir flakon, 150 lU menotropin [150 lU İnsan folikül stimulan hormonu (FSH) ve 150 lU luteinizan hormona (LH) tekabül eden insan menopozal gonadotropini (hMG)] içerir.
Ff de lh yok ama fsh var fsh gir istersen.. puregona ek olarak lh da varmış senin ilacın içinde.. ama en yakını fsh sanırım tablo için. @Veson ne dersin?
Sağol canım amin inşallah gülüm. Sende aşılama yaptırcaksın sanırım. Inşallah güzel haber alırız sendende kuzum..
Ben reglimin 3.gunu, Dr o gün gel demişti diyorum bir de onlar alışık yogun muayene programina. Çünkü kadın biyolojisi bu, adetin 3. Günü doluyum bit sonraki ay gelin diyemiyorlarBen de öyle düşünüyorum ama bakalım randevu ayarlayabilecrkler mi? Çok yoğun olduklarını biliyorum ama ben eski hasta Olduğum için belki sıkıştırırlar :))
bana çatlamış gibi geldi
Bugünkü ateş bir anlam ifade etmez canımBen alarm kurmadım gece çok geç yatınca hatta sabah 6 suları yatınca. 12 de kalktım ateşi ölçtüm 36.68 çıktı ama ciddiye almalı mıyım bunu bilmiyorum normal ölçüm saatim 8 di çünkü
Yarın 8 deki ateşi merak ediyorum
Discard ettim bugünü. en büyüğü 10 mm olan yımırtanın neyine heyecanlanıyorsamBugünkü ateş bir anlam ifade etmez canım
canim cok gecmis olsun, insallah düzelir...Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım randevu ayarlayabilecrkler mi? Çok yoğun olduklarını biliyorum ama ben eski hasta Olduğum için belki sıkıştırırlar :))
bana çatlamış gibi geldi
Benim yımırtalar da beni ekti bu ayDiscard ettim bugünü. en büyüğü 10 mm olan yımırtanın neyine heyecanlanıyorsambıldırcın yumurtası
Ay şimdi baktım kaçmış tüh.. bir dahaki ay ovu testi mi kullansan acaba?Benim yımırtalar da beni ekti bu ay
Evet öyle yapacağım. Dr bu ay benim tedavimi zaten iptal etmişti, buyumediler demişti. Haklı da çıktı. Çok geç gelişti. 12-18 arası olurdu hep.Ay şimdi baktım kaçmış tüh.. bir dahaki ay ovu testi mi kullansan acaba?
Hadi yolu açık olsun spermlerin de yumurtanın da , sağlıklı bir şekilde kavuşup tutunsunlar inşMerhabalar kizlar :) benimde 3 gündür ovu testi pozitife yakin çıkıyor. 2 gündür de kasik ağrısı var. catladimi catlamadimi bilemedimama biz calismalarimizi yapiyoruz gerisi nasip
amiiiiinnnn cümleten :)))))Hadi yolu açık olsun spermlerin de yumurtanın da , sağlıklı bir şekilde kavuşup tutunsunlar inş
Ben unuttum canım kusura bakmaEvet öyle yapacağım. Dr bu ay benim tedavimi zaten iptal etmişti, buyumediler demişti. Haklı da çıktı. Çok geç gelişti. 12-18 arası olurdu hep.
Bazılarının tüplerinde polip oluyormuş ve de bu spermin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş. Benim polip de rahimdeymiş ama belki de o engelliyordur gebeliği. Hsg ile görmüş olduk, Dr un yorumunu merak ediyorum gerek görürse aldırırım.missdincer canım doktor bu son muayene de çok ufak bir polip var dedi. Polip rahim duvarında kendiliğinden meydana gelen et parçalarıymış. Gebeliğe engel değil seninki çok ufak dedi. İstersen bu ay gebelik oluşmazsa histeropkopi yapalım ve onu alayım dedi.bende tamam dedim. Seninki biraz büyük sanırım canım. Bence doktorunla görüşüp aldır.Ardından mutlaka gebelik oluşacaktır inşallah...
Yok canım eğri değil raporda her şey normal yazıyor işte yeri büyüklüğü kalınlığı vs normal. Bakalım Dr ne dicek polip için.Gecmis olsun canim bir daha ugramasin inşallah
Ben de fsh düşündüm canim. En mantikli o cunku.
Ablacim asilama degil de klomen niyetine merional igne verdi 5tane onu kullancam hem rahim kalinlasssin hem yumurta gelistirici. Amin ablacim. @Elcanki catlamis bence. @missdincer canim rahim egri mi biraz. Ne guzel bak en azindan biseyler cikinca insan ona gore onlem aliyor. Polip engelse alinir doktor yonlendirir zaten
Sağol kuzum Amin inşallah... Dünkü ovulasyon testi silikti tamamen. Az evvel yaptım çizgi belirginleşiyor. Doktor ikinci yumurta çatlayabilir demişti. İkinci yumurta yoldamı acaba. Akşam tekrar yapacam testi.. Sen ne dersin canım?LeYLa_21 SaskinAnne kızlar cizgileriniz cekilmis hayirli olsun bebis olsun benimde insallah yarinki ateşle cizgim cekilir
Elcanki ateşin tektat yükselmiş çok şükür
passionete tedavin hayirli olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?