Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım teşekkür ederim. Senin de Yeni ayın hayırlı olsun mutluluk getirsin inşallah :)

Ben alarm kurmadım gece çok geç yatınca hatta sabah 6 suları yatınca. 12 de kalktım ateşi ölçtüm 36.68 çıktı ama ciddiye almalı mıyım bunu bilmiyorum normal ölçüm saatim 8 di çünkü
Yarın 8 deki ateşi merak ediyorum

missdincer canım doktor bu son muayene de çok ufak bir polip var dedi. Polip rahim duvarında kendiliğinden meydana gelen et parçalarıymış. Gebeliğe engel değil seninki çok ufak dedi. İstersen bu ay gebelik oluşmazsa histeropkopi yapalım ve onu alayım dedi.bende tamam dedim. Seninki biraz büyük sanırım canım. Bence doktorunla görüşüp aldır.Ardından mutlaka gebelik oluşacaktır inşallah...

Kızlar dün göğüs hastalıkları doktorumda zatürre için kontrolüm vardı, çok şükür akciğerde temizlenmiş. İnşallah bir daha kapıma bacama uğramaz mendebur

Gecmis olsun canim bir daha ugramasin inşallah

Ben de fsh düşündüm canim. En mantikli o cunku.

Sağol canım amin inşallah gülüm. Sende aşılama yaptırcaksın sanırım. Inşallah güzel haber alırız sendende kuzum..

Ablacim asilama degil de klomen niyetine merional igne verdi 5tane onu kullancam hem rahim kalinlasssin hem yumurta gelistirici. Amin ablacim. @Elcanki catlamis bence. @missdincer canim rahim egri mi biraz. Ne guzel bak en azindan biseyler cikinca insan ona gore onlem aliyor. Polip engelse alinir doktor yonlendirir zaten

Ben reglimin 3.gunu, Dr o gün gel demişti diyorum bir de onlar alışık yogun muayene programina. Çünkü kadın biyolojisi bu, adetin 3. Günü doluyum bit sonraki ay gelin diyemiyorlar

canim cok gecmis olsun, insallah düzelir...

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım. Bu arada benim bu doktor arkuat bölümü direk ultrasondan görebildi. Cihaz kalitesi mi doktor tecrübesi mi bilmiyorum ama ben bile anladım neresi basık ne kadar düzelmiş. Tamamen düzelmemiş ama eskisi kadar basık değil.

Hadi bu ay açılışı ve aynı zamanda 9 aylık kapanışı yap inşallah..

Merhabalar kizlar :) benimde 3 gündür ovu testi pozitife yakin çıkıyor. 2 gündür de kasik ağrısı var. catladimi catlamadimi bilemedim ama biz calismalarimizi yapiyoruz gerisi nasip

Merhabalar kizlar :) benimde 3 gündür ovu testi pozitife yakin çıkıyor. 2 gündür de kasik ağrısı var. catladimi catlamadimi bilemedim ama biz calismalarimizi yapiyoruz gerisi nasip
Hadi yolu açık olsun spermlerin de yumurtanın da , sağlıklı bir şekilde kavuşup tutunsunlar inş

Evet öyle yapacağım. Dr bu ay benim tedavimi zaten iptal etmişti, buyumediler demişti. Haklı da çıktı. Çok geç gelişti. 12-18 arası olurdu hep.
Ben unuttum canım kusura bakma ne tedavisi olacaktı aşılama tüp falan mı? Ne kullanmıştın?

Benim de büyümedi ya yumurtalar merak ettim seni de...

Bazılarının tüplerinde polip oluyormuş ve de bu spermin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş. Benim polip de rahimdeymiş ama belki de o engelliyordur gebeliği. Hsg ile görmüş olduk, Dr un yorumunu merak ediyorum gerek görürse aldırırım.
Yok canım eğri değil raporda her şey normal yazıyor işte yeri büyüklüğü kalınlığı vs normal. Bakalım Dr ne dicek polip için.

Sağol kuzum Amin inşallah... Dünkü ovulasyon testi silikti tamamen. Az evvel yaptım çizgi belirginleşiyor. Doktor ikinci yumurta çatlayabilir demişti. İkinci yumurta yoldamı acaba. Akşam tekrar yapacam testi.. Sen ne dersin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…