Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşten ikinci yumurtanın çatladığı anlaşılırmı kızlar? Bilgisi olan cevaplasın pls... Veson

Reactions: iiz
iiz senin ateş nihayey 36.7 ye çıkmış. sen ovu testini 13te kesin pozitif mi gördün? acaba senin yum dün mü çatladı?

canım test koyulaşmaya başlamıstı ama bır baktım evde ovu testı bitmş devamını yapamadım ki ama bence catlamıstı . galiba 2. yum çatladı diyorum çünkü gene bugun zor uyandım. 2 gün ncesinden çalışma var en azından öyleyse bile. hatta bence dun gece catladı 1-1.5 gün .
bugunde belki çalışma yapabiirim. hsg sonrası belki şansım artar. bana da cok ilginç geldi ani ateş çıkışı. acaba döllenme süreci başka şeye de yorabilirmiyim diye düşündüm ama bilemeyiz tabi şimdilik bunu

olabilir cnm sen takibe devam et
Doktor ilk yumurta boş olabilir eğer öyle ise ikinci yumurtan mutlaka dolu demişti.. Gün aşırıya devam edecem.. Doktor pazartesi de ilişki demişti.. Hayırlısı bakalım. Bu ay ne olacak merak ediyorum. Demin ateşimi ölçtüm 37,3 çıktı canım... Sendende güzel haberler alırız inşallah canım...

ShinSeGi senin opk lar 3 gundur pozitif mı ! hımm o zaman çatladı çatlayacak ihtimalen bugun çatlar yarın sabah ateşten görürsün. yarın ki ateşi ölçmeyı kacırma barii

Pik denilebilir canım... Bana da yorum yapsana sümbülüm... İkinci yoldamı sence.. Dün hiç ikinci çizgi yoktu. Aynı saatte yaptım.
yani yeniden ovu testi mi yaptın ? nerde testn ?
tablonda 2 çatlama anlaşılmıyor bence normal görünüyor ama opk hala poizitifse 3 gün olmus catlama olalı silinmeliydi hala pozitifse demek ki çatlamasa da catlayacak yumurta var

bence anlaşılabiliyor ani düşüşten hızlı yükselme olursa yüksek ihtimal 2. çatlama . benım tabloma bak bakalım bana sankı tekrar çatladı gıbı geldı mesela
Aynı anda birbirimize yazmışız canım. Kalp kalpe karşıymış demekki.. Tablona bakacam şimdi. Biraz tedirginim. Bu ay da gebelik olmazsa histeropkopi olacam. Doktor ufak polipi temizleyelim.aklımızda soru işareti kalmasın gebeliğe engel değil ama çok ufak dedi. Ultrasonda gösterdi bana da muayene ederken. Rahim kalınlığı çok iyi gebelik için hazır dedi. Inşallah Rabbim ol demiştir bu ay..kızım bu ara yine kardeş demeye başladı... Sen nasılsın gülüm? Aşılama olacakmısın?

8403BHC bence ateşin yükselişe geçecek galiba çatlama yaklaşıyor. ovu testiyle destek al bence. benımde hsg sonrası aşırı düşük takip etti bugun yukseldı aniden . bakalım senin ne olacak

Evet canım dünki tamamen silikti. Zaten bu ay 4 yumurta var gelişmiş. İkisi işe yarar dedi doktor. İkincide çatlayabilir durumda demişti. Biri kesin çatladı ikincide çatlayacak galiba.. Inofolic içsemmi acaba...

tekrar amh bakıp ona göre karar verecegım dedı doktor. adetın 3. gunu gel dedi. amh zaten cıkmıstı 4.35 cıkmıstı bu ay da 4.39 cıktı henuz doktor bakmadı sonuca. adetın 3 gunu gıdecegım işte merakla bekliyorum

hsg sonra mahfoldum daha yenı kendıme geldım.nasıl böyle bir delilik yaptm ben.hiç akıllıca değildi yaptıgım ama neyse ki atlattım. oldu bir kere. bilemiyruz işte ne iyi .

hsg sonrası hamielik kolaylaşıyor diyorlar ya belki öyle olur diye umut ediyorum. bu ay normalın dısındaydı ateşim aşırı düşüktü . yanı adette nasılsa aynen öyleydı bugun yukseldı

Ben unuttum canım kusura bakma ne tedavisi olacaktı aşılama tüp falan mı? Ne kullanmıştın?

Benim de büyümedi ya yumurtalar merak ettim seni de...
Tüp canım. Merional vuruluyordum. 2 toz bir su 300'luk oluyor. En son bu dozda yum alıyorduk. Ancak son iki seferde sıkıntı başladı. Birinde 3 yum oluştu ama 1 yum döllendi şimdi de buyumedi. Ben de ne yapacağım şaşırdım vallahi. Şimdi biosteron, balık yağı, b kompleks, folik, çörek otu yağı, hayıt özütü, bir el avuç ile kabakt cekirdegi citleme, sabahları meyve sebze suyu miksi, şekeri çok onceden kesmistim şimdi kabonhidrati çok azalttım sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum sonra hiç yemiyorum gün boyu... daha ne yapayım ki ne eksik? Valla aklına gelen bir şey varsa söyle. Bir sitede geleneksel cin tıbbi karışımı okudum ama oranları vermemişler onu da mı denesem?

Son düzenleme:

eger catlamaya hazır yum varsa en ıyı secenek gun aşırı çalışmayı bu 3-5 gun sıklastır . catlamaya hazır dedıyse o zaman 1-2 gunu gecmez hadı dıyelım 3 gun olsun sen bu 3 gunde 1- ya da 2 kere calısma yapsan bıle yeter.
ovu testıyle bakacaksın ateşten emin olamıyoruz. fıkır yurutuyoruz sadece bana kalırsa hızlı düşüş ve tekrar yükseliş 2. yum çatlaması olabilir ama bilemiyoruz yıne de. bugun belki senın yum çatlar kacırma sen en ıyı çözüm ovu testı ve çalışma canım

Selam arkadaşlar Fertility friend programını ücretli olanını mı kullanıyorsunuz.yada ücretli olanında türkçe dil desteği varmı mobil uygulaması için. Ücretsiz olan bi süre sonra uyarı veriyor 4 tane hesap açtım ben işte yeni hesabım
My Ovulation Chart

Son düzenleme:
Cnm emin değilsen W ları sil ama bana 21 yada 23 te çatlamış gibi geldi
ğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…