- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Insaallah kuzum ama bisey oldu ya benim yumurta catladi artik eminim ondan ovu testi negatif ama sari ile kahverengi arasi leke gelmis bugun biz yine bugun yada yarin bi pm kondururuz ama neden oldu acaba usuttum mu bilemedimLeYLa_21 SaskinAnne kızlar cizgileriniz cekilmis hayirli olsun bebis olsun benimde insallah yarinki ateşle cizgim cekilir
Elcanki ateşin tektat yükselmiş çok şükür
passionete tedavin hayirli olsun cnm
Ben alarm kurmadım gece çok geç yatınca hatta sabah 6 suları yatınca. 12 de kalktım ateşi ölçtüm 36.68 çıktı ama ciddiye almalı mıyım bunu bilmiyorum normal ölçüm saatim 8 di çünkü
Yarın 8 deki ateşi merak ediyorum
Cnm geçen ay misdincer in 2. Yumurtası çatlarken Düşüş oldu ama her 2. Yumurtada olur mu???? Zannetmiyorum.sen çalışmalarına devamAteşten ikinci yumurtanın çatladığı anlaşılırmı kızlar? Bilgisi olan cevaplasın pls...Veson
Canim sence doğru mu cizgi yeriLeYLa_21 SaskinAnne kızlar cizgileriniz cekilmis hayirli olsun bebis olsun benimde insallah yarinki ateşle cizgim cekilir
Elcanki ateşin tektat yükselmiş çok şükür
passionete tedavin hayirli olsun cnm
Dün çatlamış olabilir bugünü de kesin değerlendir kaçırmaateşimin ani yükselişi hakkında yorumu olan var mı ?
Onlari silsem de degismiyor cizgi.. kesik cizgi cekiyor, akintiyla koyu cizgiye donustu.. o islaklik watery dimi?? Bi de migrenim olmustu.. yani aslinda kesin de.. bu cizgi sonraki ateş pek düzenli değil o kafa karistiriyo.. migren olan gunun sabahinda ates firlamis.. muhtemelen discard ederim birkac gune 36.7 dereceyiCnm emin değilsen W ları sil ama bana 21 yada 23 te çatlamış gibi geldi
ğil
Yerleşme falan mı oluyor?? Test günün ne zaman?Merhaba kızlar dpo 11 deyim camur gibi akıntım oldu daha önce hiç olmamıstı fikriniz varmı 3 gün var adetime
Cnm eğer iç çamaşırı sürekli ıslaklık oluyorsa sulu gir.36,7 discard edince değişiklik oluyor mu? Sadece o ateş biraz anormal duruyor diğerlerinde sıkıntı yok bazen benim de şiddetli migren atağından sonraki sabah ani yükselişlerim olabiliyor.Onlari silsem de degismiyor cizgi.. kesik cizgi cekiyor, akintiyla koyu cizgiye donustu.. o islaklik watery dimi?? Bi de migrenim olmustu.. yani aslinda kesin de.. bu cizgi sonraki ateş pek düzenli değil o kafa karistiriyo.. migren olan gunun sabahinda ates firlamis.. muhtemelen discard ederim birkac gune 36.7 dereceyi
Pozitife yakınŞimdi bu pozitof di mi?
Walla test günü falan ne zaman bilmiyorum da dün dpo 10 test yaptım negetifti 28inde yapacagım ben testi adet günümde carsamba günüYerleşme falan mı oluyor?? Test günün ne zaman?
anSelam arkadaşlar Fertility friend programını ücretli olanını mı kullanıyorsunuz.yada ücretli olanında türkçe dil desteği varmı mobil uygulaması için. Ücretsiz olan bi süre sonra uyarı veriyor 4 tane hesap açtım ben işte yeni hesabım
My Ovulation Chart
Takvimde pembe çerçeve içi beyaz olan hangi günü gösteriyor test günü o gündürWalla test günü falan ne zaman bilmiyorum da dün dpo 10 test yaptım negetifti 28inde yapacagım ben testi adet günümde carsamba günü
28 i canım saol öğrenmiş oldum bunudaTakvimde pembe çerçeve içi beyaz olan hangi günü gösteriyor test günü o gündür
diğer hesaplarımda ücretli üyeliğe geçin diye uyarı veriyor diye yeni hesap daha açtım 3 günlük ateş değerlerimi kaydettim linke tıkladığınızda görünüyormu ben göremeedm sanki çizgileriÜcretsiz olanını kullanıyorum ama ingilizce ücretli olan da ingilizce zaten.ama çok detay bilmeye gerek yok akıntı ateş ve menses gir yeter başka yerlere girmeye hiç gerek yok takıldığın yerleri sor cnm cevaplarız.bir de zaten link vardı ilk sayfada aşağıdaki tablo da linki mi değiştirdin??
an
canim senin yum kesin catlamis ama ne zaman catlamis emin olamadım:))) neyse calisma da var diyosun bebis olur insallah sonu :))))
canım test koyulaşmaya başlamıstı ama bır baktım evde ovu testı bitmş devamını yapamadım ki ama bence catlamıstı . galiba 2. yum çatladı diyorum çünkü gene bugun zor uyandım. 2 gün ncesinden çalışma var en azından öyleyse bile. hatta bence dun gece catladı 1-1.5 gün .
bugunde belki çalışma yapabiirim. hsg sonrası belki şansım artar. bana da cok ilginç geldi ani ateş çıkışı. acaba döllenme süreci başka şeye de yorabilirmiyim diye düşündüm ama bilemeyiz tabi şimdilik bunu
benim 3 gündür testler böyle. normalde 2 gün böyle olup 3. gün siliklesirdiShinSeGi senin opk lar 3 gundur pozitif mı ! hımm o zaman çatladı çatlayacak ihtimalen bugun çatlar yarın sabah ateşten görürsün. yarın ki ateşi ölçmeyı kacırma barii
Canım baktım içerikte şu yazıyor
MERIONAL® 150 lU i.m./s.c. enjeksiyon için liyofilize toz içeren flakon Deri altına (s.c.) veya kas içine (i.m.) uygulanır.
• Etkin madde.
Her bir flakon, 150 lU menotropin [150 lU İnsan folikül stimulan hormonu (FSH) ve 150 lU luteinizan hormona (LH) tekabül eden insan menopozal gonadotropini (hMG)] içerir.
Ff de lh yok ama fsh var fsh gir istersen.. puregona ek olarak lh da varmış senin ilacın içinde.. ama en yakını fsh sanırım tablo için. @Veson ne dersin?
progestan kullaniyor musun?Insaallah kuzum ama bisey oldu ya benim yumurta catladi artik eminim ondan ovu testi negatif ama sari ile kahverengi arasi leke gelmis bugun biz yine bugun yada yarin bi pm kondururuz ama neden oldu acaba usuttum mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?