Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insaallah kuzum ama bisey oldu ya benim yumurta catladi artik eminim ondan ovu testi negatif ama sari ile kahverengi arasi leke gelmis bugun biz yine bugun yada yarin bi pm kondururuz ama neden oldu acaba usuttum mu bilemedim

Merhaba kızlar dpo 11 deyim camur gibi akıntım oldu daha önce hiç olmamıstı fikriniz varmı 3 gün var adetime

Cnm emin değilsen W ları sil ama bana 21 yada 23 te çatlamış gibi geldi

ğil
Onlari silsem de degismiyor cizgi.. kesik cizgi cekiyor, akintiyla koyu cizgiye donustu.. o islaklik watery dimi?? Bi de migrenim olmustu.. yani aslinda kesin de.. bu cizgi sonraki ateş pek düzenli değil o kafa karistiriyo.. migren olan gunun sabahinda ates firlamis.. muhtemelen discard ederim birkac gune 36.7 dereceyi

Cnm eğer iç çamaşırı sürekli ıslaklık oluyorsa sulu gir.36,7 discard edince değişiklik oluyor mu? Sadece o ateş biraz anormal duruyor diğerlerinde sıkıntı yok bazen benim de şiddetli migren atağından sonraki sabah ani yükselişlerim olabiliyor.

Ücretsiz olanını kullanıyorum ama ingilizce ücretli olan da ingilizce zaten.ama çok detay bilmeye gerek yok akıntı ateş ve menses gir yeter başka yerlere girmeye hiç gerek yok takıldığın yerleri sor cnm cevaplarız.bir de zaten link vardı ilk sayfada aşağıdaki tablo da linki mi değiştirdin??
an

diğer hesaplarımda ücretli üyeliğe geçin diye uyarı veriyor diye yeni hesap daha açtım 3 günlük ateş değerlerimi kaydettim linke tıkladığınızda görünüyormu ben göremeedm sanki çizgileri
https://www.fertilityfriend.com/home/68fbb7

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-16-54-46.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
canim senin yum kesin catlamis ama ne zaman catlamis emin olamadım:))) neyse calisma da var diyosun bebis olur insallah sonu :))))

Reactions: iiz

Eklentiler

• IMG_2016-12-25_16-56-11.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 37

kuzum valla korkuyorum sonunda doktor olacaksın dememiştin deme yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…