Cnm o uyarı herkese gelir ücretli ff e davet ediyor ücretli kullanmak zorunda değilsin ben yaklaşık iki senedir ff i ücretsiz kullanıyorum her açtığında o uyarı var merak etmediğer hesaplarımda ücretli üyeliğe geçin diye uyarı veriyor diye yeni hesap daha açtım 3 günlük ateş değerlerimi kaydettim linke tıkladığınızda görünüyormu ben göremeedm sanki çizgileri
https://www.fertilityfriend.com/home/68fbb7
Dun basladim canim o mu yapti acabaprogestan kullaniyor musun?
çetin bir yumurtadan sağlam bir bebis gelse keske :))))Çetin bir yumurta ile mi karşı karşıyadır yoksacuma günü Eşit koyuluk var diğerleri biraz silik gibi
ne catlaması kız . testler pozitif degıl kı sen pozitif giriyorsun daha koyulasma bugun başlamıs atesınde de öyle zaten. teste devam et koyulasma yenı başlıyor daha bu teste göre en erken 2 gun var bence tabıı
progestanin tam aksi lekelenmeyi kesmesi lazim. bu kadar erken yerlesme lekesi de olmaz heralde bilemedim vallaDun basladim canim o mu yapti acaba
Yerlesme mi benim mi keske olsa ama iste dedim ya dogal yoldan hic olmadi diyeprogestanin tam aksi lekelenmeyi kesmesi lazim. bu kadar erken yerlesme lekesi de olmaz heralde bilemedim valla
Ovu testi kullanmadan da anlaşılıyor diye almıyorum cnm.evde de hiç yok8403BHC bence ateşin yükselişe geçecek galiba çatlama yaklaşıyor. ovu testiyle destek al bence. benımde hsg sonrası aşırı düşük takip etti bugun yukseldı aniden . bakalım senin ne olacak
Canim son 3 gündür akıntım var islaklik hissi.. ama acaba döllenme süreci falan mi diye düşünüyorum.. 36.7 discard edince de ayni yerde cizgi.. yuksek girsem de onumuzdeki gunlere cizginin yeri degismiyor. ama yumurtlamadan sonra da watery yaparsam cizgi kayiyorr.. atiyorum bugune watery yapsam bugune cekiyorCnm eğer iç çamaşırı sürekli ıslaklık oluyorsa sulu gir.36,7 discard edince değişiklik oluyor mu? Sadece o ateş biraz anormal duruyor diğerlerinde sıkıntı yok bazen benim de şiddetli migren atağından sonraki sabah ani yükselişlerim olabiliyor.
Çizgi doğru yerde gibi ama senin kafanda soruişareti kalmasın çalışma kondur aradaCanim son 3 gündür akıntım var islaklik hissi.. ama acaba döllenme süreci falan mi diye düşünüyorum.. 36.7 discard edince de ayni yerde cizgi.. yuksek girsem de onumuzdeki gunlere cizginin yeri degismiyor. ama yumurtlamadan sonra da watery yaparsam cizgi kayiyorr.. atiyorum bugune watery yapsam bugune cekiyorama iste o tablodaki watery olan kisimlara iliskilerdeki asiri islaklik oldugu icin oyle girdim. Normalden fazlaydi yaniii...
teşekkür ederim çok sağolun düzeltmeleri yaptım bu linkden devam edicem bu aydan itibaren sizinleyim inşallah hepimiz tez vakitte hayırlısıyla hamiş haberlerimizi veririzCnm o uyarı herkese gelir ücretli ff e davet ediyor ücretli kullanmak zorunda değilsin ben yaklaşık iki senedir ff i ücretsiz kullanıyorum her açtığında o uyarı var merak etme
Bu ilk sayfadaki linkin istersen bu hesaptan takip et
http://www.fertilityfriend.com/home/611349
Cnm ateşlerini discard etmişsin ateş girdiğin yerin hemen Altın'da küçük bir kutucuk var Orayı işaretlemişsin oradaki tikleri kaldırteşekkür ederim çok sağolun düzeltmeleri yaptım bu linkden devam edicem bu aydan itibaren sizinleyim inşallah hepimiz tez vakitte hayırlısıyla hamiş haberlerimizi veririz
canim benim zaten t cok koyu olmadan catliyorki genelde. anca klomen filan kullanirsam t cok koyu oluyor. cuma günkü testte t ve c cok yakin gibi. neyse ben zaten teste ve calismaya devam ederimne catlaması kız . testler pozitif degıl kı sen pozitif giriyorsun daha koyulasma bugun başlamıs atesınde de öyle zaten. teste devam et koyulasma yenı başlıyor daha bu teste göre en erken 2 gun var bence tabıı
insallaaahhh cnm insalllaaahhhYerlesme mi benim mi keske olsa ama iste dedim ya dogal yoldan hic olmadi diye
Birde bisey var ama sanki bu ay olacak gibi geliyor icime oyle dogdu nedense tabi Allah bilir de olmazsa da uzulmem ama
benim aniden yükselince aklıma ılk gelen yoksa catlammaısmıydı oldu. testım tam pozitif oluyordu baktım evde test bıtmıs devam da edemedım ama yakın dıye tahın ettım ff de oyle tahmın edıp 14 e çizgi çektiOvu testi kullanmadan da anlaşılıyor diye almıyorum cnm.evde de hiç yokbakalım nolucak bugüne bir çalışma kondursak iyi olucak ama vajina ağzında ki sıkıntı hala geçmedi korkuyorum senin yukseldimi dur bi incelim.misafirler vardı çok yoruldum
ateş yarina 0.1 derece bile artsa cumaya cekiyor cizgiyi bakalim yarin ates nolcakBana da cuma en koyu gibi geldi canım ateşin bakalım yarın ne olacak
tamamda canım benım koyulaşma bugun başlamıs baksana ne çatlaması. bence catlamadı bugun yarın yanı en gec 2 gune kadar dıyorum bencanim benim zaten t cok koyu olmadan catliyorki genelde. anca klomen filan kullanirsam t cok koyu oluyor. cuma günkü testte t ve c cok yakin gibi. neyse ben zaten teste ve calismaya devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?