Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamamda canım benım koyulaşma bugun başlamıs baksana ne çatlaması. bence catlamadı bugun yarın yanı en gec 2 gune kadar dıyorum ben
canim cuma günkü testin kendisi açık renk oldu digerleri gibi koyu değil. cuma gunkunde c de açık renk t de açık renk ama ikisi birbirine cok yakin dikkatli bak fark ediceksin kizlarda cuma günkü daha pozitif gibi diyor

Merhabalar kizlar :) benimde 3 gündür ovu testi pozitife yakin çıkıyor. 2 gündür de kasik ağrısı var. catladimi catlamadimi bilemedim ama biz calismalarimizi yapiyoruz gerisi nasip

Canim baya yakinlar ama calismalari aksatma sen.

Saol canim insallah

Pozitife yakın LeYLa_21 yada passionete sana pik yapmış ovu test fotolarını atsın daha iyi anlarsın cnm

Canim bak pik görüntü tam olarak bu t c'den daha koyu FreeSoull canim bir de merional 150verdi bana da 5 gün sende sonuc vermedi mi o. Gerçi benim yumurtlamada sorun yok da rahim ince off off

Eklentiler

• PicsArt_12-09-07.21.42.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
Bir aylık maceranın daha sonuna geldik bu ay da kısmet olmadı bir ay ateş ölçmeye ara vericem kızlar çok gerildim son iki aydır ateş ölçerken tedirgin oldum hep tutturamadım çizgiyi belki ara vermek iyi gelir ama sizi takipteyim kızlar

Ben de bu aydan sonra bırakıyorum çünkü koca gidiyor biraz mola bana şahane olacak , tam zamanında gidiyor

elmol canım sen şu d vitamini takviyesini nasıl yapmıştın bi anlatır mısın ? Benim de d vitaminim baya düşük çıkmıştı kan tahlilinde. Dr bir şey söylemedi ama denemekte fayda var :)

elmol canım sen şu d vitamini takviyesini nasıl yapmıştın bi anlatır mısın ? Benim de d vitaminim baya düşük çıkmıştı kan tahlilinde. Dr bir şey söylemedi ama denemekte fayda var :)
canim eczanede devit ampul satılıyor. onu kırıp iciyorsun. ayda 1 ampul. ama cok düşükse ilk başta 15 günde 1 ampul icebilirsin. bi de ben iyi emilsin diye 1 kaşık zeytinyagina kırıp içiyorum canan karatayin kitabinda öyle okumustum

Pozitife yakın LeYLa_21 yada passionete sana pik yapmış ovu test fotolarını atsın daha iyi anlarsın cnm

Sağol canımcigim

anammm bu iş biraz göreceli galiba yani bünyeler arası fark olur mu Sümbül? Ya bende hiç koyulasmazsa?

Ahh ahh... merak etme canım hem estrofwm hem nar suyu sana iyi gelecek. Çözülmez ders değil. Foto için teşekkürler gerçekten de net pozitif. Inşallah benim de öyle olur.

Veson bir ovu testini bilmiyordum mecbur şimdi onu da öğreneceğim inşallah daha başka bir şey öğrenmeden bu hikaye mutlu sonla biter. (Yeter da gelinlik kıza bebek nasıl yapılır diye öğretecek hale geldim master yaptık resmen)

Devit ampul istiyorum demem yerli mi dozu falan Yok mu ? Normal değer 30-100 arası yazıyor benimki 15 çıkmış, sence ben 15 günde bir mi yoksa ayda bir mi içmeliyim?

Canim ya insallah daha fazla beklemeyiz her ay ayni sona ulasinca insanda heves de kalmiyor ama napalim zamani var demekk.

İnşallah canm yakalarsin ve sonu bebis olur. Zaten doktorla ilgili kafama bu takildi estrofem falan vermedi. Sadece igne verdi bakalim sonra ne diycek. 4ne kontrol var.

Kizlar bisi sorcam
Benim ates yukseldi biliyorsunuz cuma yumurtada catladi ama bugun benden egg white a benzeyen ama daha kremsi bi akinti geldi
Parmak arasinda uzuyordu
Neyse nolur nolmaz dedik bugun pm olsun ama yoldan geldik yollar sisli karli cok kotuydu ben gelene kadar herhalde tansiyonum falan oynadi birde onumuze tilki cikti domuz falan cikacak diye korkudan gerildim
Bugun mumkun degil esimde yoruldu hani bugün yumurta olsa da cuma gun ku askerler ona yeter ama su var iste bugun yumurta olmuş olabilir mi
Eve gelir gelmez ov. testi yaptim negatifti

canim benim zaten t cok koyu olmadan catliyorki genelde. anca klomen filan kullanirsam t cok koyu oluyor. cuma günkü testte t ve c cok yakin gibi. neyse ben zaten teste ve calismaya devam ederim
bakıyrum ama henuz çatlamadığını düşünüyorum hala. 3 gune sahte deger gırınce ff çizgiyi çekiyormu peki ?

Canım önce iki hafta arayla üç tane içtim 8 den 47 ye çıktı sonra dpo 6-7 gibi bi tane daha içtim

Evet canım 2-3 daha ovulasyon testi yapacam.. Gün aşırıya devam edecem... Inşallah bu ay sürpriz olur ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…