arada mı !Çizgi doğru yerde gibi ama senin kafanda soruişareti kalmasın çalışma kondur arada
canim cuma günkü testin kendisi açık renk oldu digerleri gibi koyu değil. cuma gunkunde c de açık renk t de açık renk ama ikisi birbirine cok yakin dikkatli bak fark ediceksintamamda canım benım koyulaşma bugun başlamıs baksana ne çatlaması. bence catlamadı bugun yarın yanı en gec 2 gune kadar dıyorum ben
Merhabalar kizlar :) benimde 3 gündür ovu testi pozitife yakin çıkıyor. 2 gündür de kasik ağrısı var. catladimi catlamadimi bilemedimama biz calismalarimizi yapiyoruz gerisi nasip
LeYLa_21 SaskinAnne kızlar cizgileriniz cekilmis hayirli olsun bebis olsun benimde insallah yarinki ateşle cizgim cekilir
Elcanki ateşin tektat yükselmiş çok şükür
passionete tedavin hayirli olsun cnm
Pozitife yakınLeYLa_21 yada passionete sana pik yapmış ovu test fotolarını atsın daha iyi anlarsın cnm
kiz 4 gundur tik
Tamam canım sağolasın.Cnm geçen ay misdincer in 2. Yumurtası çatlarken Düşüş oldu ama her 2. Yumurtada olur mu???? Zannetmiyorum.sen çalışmalarına devam
Yarınki ateşide görmek lazım canım.
Ben de bu aydan sonra bırakıyorum çünkü koca gidiyorBir aylık maceranın daha sonuna geldik bu ay da kısmet olmadı bir ay ateş ölçmeye ara vericem kızlar çok gerildim son iki aydır ateş ölçerken tedirgin oldum hep tutturamadım çizgiyi belki ara vermek iyi gelir ama sizi takipteyim kızlar
canim eczanede devit ampul satılıyor. onu kırıp iciyorsun. ayda 1 ampul. ama cok düşükse ilk başta 15 günde 1 ampul icebilirsin. bi de ben iyi emilsin diye 1 kaşık zeytinyagina kırıp içiyorum canan karatayin kitabinda öyle okumustumelmol canım sen şu d vitamini takviyesini nasıl yapmıştın bi anlatır mısın ? Benim de d vitaminim baya düşük çıkmıştı kan tahlilinde. Dr bir şey söylemedi ama denemekte fayda var :)
Pozitife yakınLeYLa_21 yada passionete sana pik yapmış ovu test fotolarını atsın daha iyi anlarsın cnm
ne catlaması kız . testler pozitif degıl kı sen pozitif giriyorsun daha koyulasma bugun başlamıs atesınde de öyle zaten. teste devam et koyulasma yenı başlıyor daha bu teste göre en erken 2 gun var bence tabıı
Canim baya yakinlar ama calismalari aksatma sen.
Saol canim insallah
Canim bak pik görüntü tam olarak bu t c'den daha koyuFreeSoull canim bir de merional 150verdi bana da 5 gün sende sonuc vermedi mi o. Gerçi benim yumurtlamada sorun yok da rahim ince off off
Hayırlısı var bir vakti işte aceleye gelmiyormus demekki oyle yada boyle vakit dolduruyoruz iste hic bir sekilde ne yaoarsak yapalim onun vakti belli öne alamıyoruzBen de bu aydan sonra bırakıyorum çünkü koca gidiyorbiraz mola bana şahane olacak , tam zamanında gidiyor
Devit ampul istiyorum demem yerli mi dozu falan Yok mu ? Normal değer 30-100 arası yazıyor benimki 15 çıkmış, sence ben 15 günde bir mi yoksa ayda bir mi içmeliyim?canim eczanede devit ampul satılıyor. onu kırıp iciyorsun. ayda 1 ampul. ama cok düşükse ilk başta 15 günde 1 ampul icebilirsin. bi de ben iyi emilsin diye 1 kaşık zeytinyagina kırıp içiyorum canan karatayin kitabinda öyle okumustum
Bir aylık maceranın daha sonuna geldik bu ay da kısmet olmadı bir ay ateş ölçmeye ara vericem kızlar çok gerildim son iki aydır ateş ölçerken tedirgin oldum hep tutturamadım çizgiyi belki ara vermek iyi gelir ama sizi takipteyim kızlar
Sağol canımcigim
anammm bu iş biraz göreceli galiba yani bünyeler arası fark olur mu Sümbül? Ya bende hiç koyulasmazsa?
Ahh ahh... merak etme canım hem estrofwm hem nar suyu sana iyi gelecek. Çözülmez ders değil. Foto için teşekkürler gerçekten de net pozitif. Inşallah benim de öyle olur.
Veson bir ovu testini bilmiyordum mecbur şimdi onu da öğreneceğim inşallah daha başka bir şey öğrenmeden bu hikaye mutlu sonla biter. (Yeter da gelinlik kıza bebek nasıl yapılır diye öğretecek hale geldim master yaptık resmen)
bakıyrum ama henuz çatlamadığını düşünüyorum hala. 3 gune sahte deger gırınce ff çizgiyi çekiyormu peki ?canim benim zaten t cok koyu olmadan catliyorki genelde. anca klomen filan kullanirsam t cok koyu oluyor. cuma günkü testte t ve c cok yakin gibi. neyse ben zaten teste ve calismaya devam ederim
Canım önce iki hafta arayla üç tane içtim 8 den 47 ye çıktı sonra dpo 6-7 gibi bi tane daha içtimelmol canım sen şu d vitamini takviyesini nasıl yapmıştın bi anlatır mısın ? Benim de d vitaminim baya düşük çıkmıştı kan tahlilinde. Dr bir şey söylemedi ama denemekte fayda var :)
b
Hayırlısı cnm inşallah bu ay bebişin gelir cnmBir aylık maceranın daha sonuna geldik bu ay da kısmet olmadı bir ay ateş ölçmeye ara vericem kızlar çok gerildim son iki aydır ateş ölçerken tedirgin oldum hep tutturamadım çizgiyi belki ara vermek iyi gelir ama sizi takipteyim kızlar
Evet canım 2-3 daha ovulasyon testi yapacam.. Gün aşırıya devam edecem... Inşallah bu ay sürpriz olur ya...
eger catlamaya hazır yum varsa en ıyı secenek gun aşırı çalışmayı bu 3-5 gun sıklastır . catlamaya hazır dedıyse o zaman 1-2 gunu gecmez hadı dıyelım 3 gun olsun sen bu 3 gunde 1- ya da 2 kere calısma yapsan bıle yeter.
ovu testıyle bakacaksın ateşten emin olamıyoruz. fıkır yurutuyoruz sadece bana kalırsa hızlı düşüş ve tekrar yükseliş 2. yum çatlaması olabilir ama bilemiyoruz yıne de. bugun belki senın yum çatlar kacırma sen en ıyı çözüm ovu testı ve çalışma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?